Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
arkadaşlar sizleri olumsuz etkilemeyi hiç istemem lütfen beni yanlış anlamayın, sadece Kocaeli nin bir ilçesinde takdir edersiniz ki net belirtemiyorum, işler çok yavaş.. ben bu süreçte insanların yaşadıklarını duyduğumda inanamadım.. 5 sene sonra kriterlerine uymayan çocuklar için ailelerin arandığını duydum.. ve bir taraftan da İstanbul bu kadar hızlı ilerlerken sinirlenmemek işten bile değil.. 8 ayda kavuşan biri var mesela şuan İstanbul da iki ay falan oldu bebeklerini alalı.. biz tüm evrakları 1 ay içinde verdik ve 3 ay olacak ses seda yok.. sürekli telefon ederek zorluyorum süreci.. hatta açıkça soruyorum bazen.. mesela buradaki hakim çocuklar için karar çıkmadan onların aile yanına verilmesine izin vermiyor.. ben başka ilden başvuru yapamıyorum.. ee peki söyler misiniz? zaten hiçbir kriter koymamışken bebeğime kavuşmamı engelleyen o hakim diğer hakimlere göre daha mı HAKİM? ben sadece durumumu dile getirmek istedim.. hatta bu detayları bilin ve burada olmadığınız için mutlu olun istedim.. şanslısınız ki bu ilçeden başvurmamışsınız çoğunuz ama burda da şanssız bir grup var ve çook zor zamanlar yaşıyoruz.. defalarca aradıktan sonra bir hafta on gün sonra sizi arayıp randevu vereceğiz görüşmeler için dedi uzman hazretleri.. aramasanız o haber de yok.. bu beni üzüyor ama diğer taraftan da kamçılıyor.. eğer bu şekilde ağır işlerse bir avukat tutup sürecimi o şekilde takip edeceğim..

Hanımlar Mutlu Tönbekici bugünkü köşesinde süreçle ilgili yaşanan sıkıntılardan bahsetmiş biraz. Okumak isteyen olabilir diye sizinle paylaşmak istedim.

cnm bu kadar karamsar olma istanbuldan başvuran arkadaşlarda farklı sorunlar yaşadı sağlık raporu ametem vs. gibi en azından kocaelinde böyle sorunlar yaşanmıyor...zmnı gelince bebeğinde gelir inş. en kısa zmnda

Hanımlar hepimizin işine yarayabileceğini düşündüğüm bu bilgiyi geçmiş sayfalardan buldum. Herkese sancısız bir süreç diliyorum.

Çok çok sevindim... Okuyunca ağlamaya başladım. Maşallah bu hızla devam etsin inşallah hayırlısıyla :) cok mutlu oldum senin adina. Rabbim hayirlisiyla kizini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah :) darisi basimiza

Canım Allah yardımcın olsun.Tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun.

Hanımlar Mutlu Tönbekici bugünkü köşesinde süreçle ilgili yaşanan sıkıntılardan bahsetmiş biraz. Okumak isteyen olabilir diye sizinle paylaşmak istedim.

Bu yazınızı görünce googledan yazdım Ayşe Arman'ın Mutlu Tönbekici ile olan röportajı çıktı şimdi onu okuyorum. Bebeğinin yasal olarak koruyucu annesi olmayı seçerek kavuşmuş yavrusuna...

Merhaba gönlü güzel anneler ve anne adaylarıııı
Uzun zamandır topiğe girmiyorum şu an iş yerindeyim ve bakayım topikteki arkadaşlar ne durumda, bebişler gelmiş mi diye merak edip girdim ve ilk olarak biraz önce alıntıladığım yazıyı gördüm hemen açtım google amcayı... Okurken bile öyle büyülendim ki...
Sizlerde durumlar nasıl? Yeni arkadaşlar katılmış topiğe hepiniz hoşgeldiniz inşallah buradan bebişinize kavuştuğunuzu da yazdığınızı göreceğiz. Ve bizler de sizin kadar mutlu olacağızzzzzz
Şimdi işlere dönmem lazım, sonra zaman buldukça yine girer okurum
Sevgiler...

Bu yazınızı görünce googledan yazdım Ayşe Arman'ın Mutlu Tönbekici ile olan röportajı çıktı şimdi onu okuyorum. Bebeğinin yasal olarak koruyucu annesi olmayı seçerek kavuşmuş yavrusuna...

Merhaba Lily86 Mutlu Hanımın Iclal Aydın'la da röportaj videosu var. Onu da seyredebilirsiniz.

Günaydın hanımlar, İstanbul'da ücretsiz bebek bakımı kursları ve seminerleri var mı?

İsmek'in çeşitli branşlarda kursları var.burada eğitici annelik kursu var.3 -6 yaş....ben gitmiştim...ve kreşe vermeyi düşünmüyorum.zira tüm etkinlikleri kendim yaptırıyorum

İsmek'in çeşitli branşlarda kursları var.burada eğitici annelik kursu var.3 -6 yaş....ben gitmiştim...ve kreşe vermeyi düşünmüyorum.zira tüm etkinlikleri kendim yaptırıyorum

Süpersiniz, ellerinize, emeğinize sağlık. Internette Ismek'in emzirme ve bebek bakımı diye bir kursunu buldum ama belirtilen Ismek şubesini aradığımda telefona cevap veren kişi bu kursu ilk defa benden duymuş gibi tepki verdi:44:

kızlar şimdi uyandı beni görünce bir gülüyor ki görmeniz lazım çok tatlı ya biraz büyüsün yine istiyorum ya bir kaç tane daha olsun pamuğumdan

iyi geceler kızlar...bizimki uykuda bende foruma biraz takılayım dedim...park yatak bakınıyorum ayrıca sizlerin tavsiyesi var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…