az önce denetleyici kurul tarafından ev ziyaretim yapıldı, pazartesi günü dosyama verdikleri ret cevabına karşı yaptığım itirazın sonucuyla ilgili yazıyı yazacaklarını söylediler ama sonucun ne olduğuyla ilgili bir kelime bile söylemediler.Bu hafta da geçmek bilmeyecek... Bütün hayat hikâyemi tekrar anlattırdılar, evimin oda sayısını hesaplamakda biraz zorlandı gelen ekipden bayan ,neyseki yanındaki arkadaşı yardımcı oldu... şu listede inşallah ben de haftaya yerimi alacağım ....
kurul telaşıda bitti çok şükür haftaya gdp eşim alacak pztesi veya salı gidip memura verecek sanırım sonrada sıramızı mı öğrenecez arkadaşlar bilen varsa merakımı giderebilir mı?
az önce denetleyici kurul tarafından ev ziyaretim yapıldı, pazartesi günü dosyama verdikleri ret cevabına karşı yaptığım itirazın sonucuyla ilgili yazıyı yazacaklarını söylediler ama sonucun ne olduğuyla ilgili bir kelime bile söylemediler.Bu hafta da geçmek bilmeyecek... Bütün hayat hikâyemi tekrar anlattırdılar, evimin oda sayısını hesaplamakda biraz zorlandı gelen ekipden bayan ,neyseki yanındaki arkadaşı yardımcı oldu... şu listede inşallah ben de haftaya yerimi alacağım ....
Nasılsınız :) bizler iyiyiz. Benim minnoş da yavaş yavaş büyüyor. Annanesi teyzesi ona deli oluyor. Aslında onunla tanışan herkese kendini nasıl sevdiriyor görmeniz lazım. Kendi bebek diliyle konusup gülüyor sürekli. Hele kendi yasına yakın bir çocuk gelmeye görsün, bir gülücükler bir gülücükler :) Dün küçülen giysilerini kaldırdım bir posta. Bakıyorum da aldığım herseyi kendime alır gibi aliyorum. İnsan çocuğu olunca gercekten kendini unutuyormus, görüyordum da ben yapmam diyordum, yapiyormus insan. Eşim de aynı.
Bizimki gitgide yeni hayata alıştı. Eskiden yatağına bırakınca uyurdu, şimdi kucakta pışpış yapılmadan uyumuyor :) Biz de memnuniyetle yapıyoruz hepsini. Zamanımız sevgimiz herşeyimiz onun, hem de seve seve :) zaten o istemese biz bırakamıyoruz ki. Annem sabahları arıyor, bana minnoşun resmini atsana diyor. Sırf resimleri güzel görsün diye annaneye yeni telefon aldık :)) Artık bizi soran yok özetle, varsa yoksa bizim küçük kedi :)))
Bu yıl yılbaşı partimizin şeref konuğu küçük kızımız. Noel baba kıyafeti de çoktan hazır :)
Nasılsınız :) bizler iyiyiz. Benim minnoş da yavaş yavaş büyüyor. Annanesi teyzesi ona deli oluyor. Aslında onunla tanışan herkese kendini nasıl sevdiriyor görmeniz lazım. Kendi bebek diliyle konusup gülüyor sürekli. Hele kendi yasına yakın bir çocuk gelmeye görsün, bir gülücükler bir gülücükler :) Dün küçülen giysilerini kaldırdım bir posta. Bakıyorum da aldığım herseyi kendime alır gibi aliyorum. İnsan çocuğu olunca gercekten kendini unutuyormus, görüyordum da ben yapmam diyordum, yapiyormus insan. Eşim de aynı.
Bizimki gitgide yeni hayata alıştı. Eskiden yatağına bırakınca uyurdu, şimdi kucakta pışpış yapılmadan uyumuyor :) Biz de memnuniyetle yapıyoruz hepsini. Zamanımız sevgimiz herşeyimiz onun, hem de seve seve :) zaten o istemese biz bırakamıyoruz ki. Annem sabahları arıyor, bana minnoşun resmini atsana diyor. Sırf resimleri güzel görsün diye annaneye yeni telefon aldık :)) Artık bizi soran yok özetle, varsa yoksa bizim küçük kedi :)))
Bu yıl yılbaşı partimizin şeref konuğu küçük kızımız. Noel baba kıyafeti de çoktan hazır :)
bugün içime bir yalnızlık var
adın gibi konmamış, sen gibi görülmemiş, var mıydın bilinmemiş
bugün içim de bir yaşanmışlık var
ömrümün tüm geçen baharlarında parklardaki gülüşün
bayramlardaki kırmızı rugan ayakkabıda
her yaşanmışlıkta, yaşamayışın var aslında
bugün içim de bir beklenmişlik var
hasretinden düşmüşüm, üstüm toz toprak olmuş
gözüm, gönlüm yorulmuş
bakılır mı bunca yıl yollara hasretle
her gel diye bekleyişim de, olur muydu gelmeden gitmek
olur muydu böyle bekletmek
GÜNAYDINN
yeni yıla girmeden önce tüm dostlarımın yavrularına kavuşmalarını diliyorum .
ogluşuma kıyafetler aldımm oyuncaklar aldımm oyuncak sepeti bile aldım:)))) olmayanları sonradan gidip sevgi evine verecegimm.çok mutluyum ve heyacanliyim ..
bugün içime bir yalnızlık var
adın gibi konmamış, sen gibi görülmemiş, var mıydın bilinmemiş
bugün içim de bir yaşanmışlık var
ömrümün tüm geçen baharlarında parklardaki gülüşün
bayramlardaki kırmızı rugan ayakkabıda
her yaşanmışlıkta, yaşamayışın var aslında
bugün içim de bir beklenmişlik var
hasretinden düşmüşüm, üstüm toz toprak olmuş
gözüm, gönlüm yorulmuş
bakılır mı bunca yıl yollara hasretle
her gel diye bekleyişim de, olur muydu gelmeden gitmek
olur muydu böyle bekletmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?