Cok üzüldüm. Vazgeçmeden önce istersen bakanlığa dilekçe yolla. Ben sana geri dönüş yapılıp hatalarından döneceklerini düşünüyorum. Hele bi de bekar olarak evlat edinmiş annelerin örneklerini onlarla paylaşıp uygulamanın farklı illerde neden bu kadar değişken olduğundan yakınıp muzdarip olunduğunu söylersen etkili olacaktır.
Ne kadar saçma. Her çocuk babayla mı büyüyor? Bunun garantisi var mı?
Zamancımmmm 3 aya kalmaz sıran gelir yazmışsın ya nasıl mutlu oldum anlatamam.
Her ay 2 defa arıyorum ya bu ay bir değişiklik yapayım aramayayım diyorum belki bu kadına noldu deyip meraktan ararlar
Başvurusu tek ret edilen herhalde ben oldumYeni yıla aldığım ikinci olumsuz cevapla girdim... bir yıl beklettiler cevap verebilmek için ve sonunda ben hasta olursam kardeşlerimin yanıma gelemiyeceğini çünkü kendi sistemlerini bozmayacaklarını baba modeli olmadığını bulunduğum ilde soy bağımın olmadığını tekrar yazmışlar... çok kızgınım sinirliyim... ne yapacağımı bilemiyorum. Biraz daha düşünmem lazım , mahkemeye vererek masraf yaparak sonucu beklemek bana zor gibi geliyor sonuçda cevabın aynı olma ihtimali çok yüksek ama bu yaz tayin istersem bu sorunlarla karşılaşmama ihtimalim var tabi meb istediğim yere tayinimi verirse ...
Umarım benim gibi olumsuz cevapla karşılaşmadan yavrularınıza kavuşursunuz...
Canım ihtiyaç olarak kıyafet demiş arkadaş, özellikle belirttiği yeni doğmuş bebeğe ve 7-8 aylığa göre şeyler ama ben 0-1 yaş dedim ki bebeklerin gelişimi birbirinden farklı belki onlara giden şeylerin yanında başka aileler de çıkar onlara da faydası olur diye düşünerek 0-1 yaş yazdım
ayrıca ben de teşekkür ederim emeğin için özellikle zira düşünmek birşeydir vesile olmak birşeydir ama kendi el emeğini yapıp göndermek ayrı birşey benceben buraya yazdıkça ve yazılanları okudukça kendimi iyi hissediyorum bu topik çok farklı benim için
Etrafındaki annelere söylersen daha güzel olur tabii ben iş arkadaşlarıma söyledim pek tanıdığım yok burada ama 1 takım aldım bile çarşıdan eğer iş arkadaşımdan da bişeyler gelirse hafta başı göndermeyi planlıyorum senle de haberleşiriz ben arkadaşımın adını özelden bildiririm direkt gider ne dersin
Cok üzüldüm. Vazgeçmeden önce istersen bakanlığa dilekçe yolla. Ben sana geri dönüş yapılıp hatalarından döneceklerini düşünüyorum. Hele bi de bekar olarak evlat edinmiş annelerin örneklerini onlarla paylaşıp uygulamanın farklı illerde neden bu kadar değişken olduğundan yakınıp muzdarip olunduğunu söylersen etkili olacaktır.
Ne kadar saçma. Her çocuk babayla mı büyüyor? Bunun garantisi var mı?
Zamancımmmm 3 aya kalmaz sıran gelir yazmışsın ya nasıl mutlu oldum anlatamam.
Her ay 2 defa arıyorum ya bu ay bir değişiklik yapayım aramayayım diyorum belki bu kadına noldu deyip meraktan ararlar
bacım istanbulda rıza bebekte ortalama 9 ayda kavuşuyorlar
az kaldı sabır inşallah eşinle yavruna sağlıkla kavuşursunuz
darısıda bize olsun
dün uzmanımla görüştüm .5 yaşında çocuk yokmuş .hala anlayamıyorum anlamakta gerçekten zorlanıyorum .şu koskaca türkiyede bi tanede 5 yaşında çocuk yokmu .nasıl bi sistem bu ..
dün uzmanımla görüştüm .5 yaşında çocuk yokmuş .hala anlayamıyorum anlamakta gerçekten zorlanıyorum .şu koskaca türkiyede bi tanede 5 yaşında çocuk yokmu .nasıl bi sistem bu ..
eşimin tedavisinden dolayı bugün moralim çok bozuk
kurumu aradım 1 yıl oldu başvuralı sıramızı öğrendik kasımda 28 idi bu ay 26 olmuş yani ayda 1 terk bebek oluyor buda demek oluyorki 2 yıl sonra kızım gelicek
bizde İstanbul dışı olur dedik genelde yakın iller oluyorarkadaşlar biz sosyal hizmetlere başvurduğumuzda sadece bu ilden alabilirsiniz demişti....ama forumu okuyunca Türkiye geneli liste filan söylüyorlar...yani istanbyuldan başvurursak antalyadan alabilir miyiz?
hayırlısı olsun inşallah eşim iyi olsunda varsın bekleyelim nolcakcanım geçmiş olsun....inşallah iki yıla kalmaz daha kısa zamnda kavuşursun
önerileriniz için tşk ederim arkadaşlar .yaşadıgım ilin küçük olmasından dolayı malesef hiç bebekyok.. filo arkadaşımızın aldıgı gibi bebek bile yok .olsaydı şimdi ndmysmn kavuşmuş olurdu yavrusuna..bizim tek şansızlıgımız küçük bir ilde yaşamak .diger illerdedemi yok diye sordum .liste açıklanmadı daha dedi(
arkadaşlar biz sosyal hizmetlere başvurduğumuzda sadece bu ilden alabilirsiniz demişti....ama forumu okuyunca Türkiye geneli liste filan söylüyorlar...yani istanbyuldan başvurursak antalyadan alabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?