Evet canım aldık rapor olarak evlat edinmeye engel olacak herhangi bir bulaşıcı hastalığı bulunmamaktadır gibi bir yazı verdiler. O yazıyı hem doktor hem de Başhekimlik imzalayıp kaşeledi)
Kızının en kısa zamanda iyileşeceğine eminim canım, bebeklerde bu duruma azımsanmayacak kadar çok rastlanıyormuş. Allah şifa versin inşallah.
Sevgiler
Çok şükür bugün istenilen bütün belgeleri tamamlayıp uzmana teslim ettik bugün itibariyle sıraya girdiğimizi söylediler artık bizde kızımızı bekliyoruz :))))
Lilycim açık adresle ilgili mesajımı aldın mı canım? Kargoyu göndermek için senden mesaj bekliyorum, mesaj kutuna bakarsan çok sevinirim.
Teşekkürler
Canımmm, inşallah hakkında hayırlı haberleri alırız haftaya - bir bebek haberiyle yazarsın inşallahkızlar hepinize iyi geceler çok yazamasamda kaçamak okuyup çıkıyorum hemen daha kayınvalidemgil bizdeler yani anlayacağınız ağır misafirler var zamancım il dışı bizde tercih etmiştik ama uzmanımız bir sıra söylemedi genelde yakın illerle paslaşıyoruz onlar olduğunda haber veriyorlar bizde yönlendiriyoruz dedi buradada böyleymiş ..............sevgili artrit hadi hayırlı olsun işlemleirniz bitmiş artık sırada beklemek var allah sabır versin kuzucuğun hemencecik gelsin .........................hazancım koca türkiyede bir 5 yaş çocuk bulamadılar ya pes diyorum artık kızlarında dedği gibi biz bursaya gidelim rabbim tez vakitte gönlüne göre versin kızlar hepinize cevap yazmayı istiyorum ama sıkıntılarınızı azıcık okumayla bile paylaşa biliyorum aalh hepimize sabır versin beklemek zor bizdedende haberler var uzmanımızı aradım telefonu çok güzel açtı 2014 başlarında size yerleştirme yapıcam dedi birazdaha sabır dedi 15 gün sonra beni bir raayın dedi dua edin kızlar güzel haberler versin bir hafta sonra arıyacağım 15. aydayız artık gelsin artık bebeğim
hadi hayırlı uğurlu olsunÇok şükür bugün istenilen bütün belgeleri tamamlayıp uzmana teslim ettik bugün itibariyle sıraya girdiğimizi söylediler artık bizde kızımızı bekliyoruz :))))
ben kuruma kasım ayında gittiğimde orda bana ocak ayında arayın sıralar komple güncelleniyor dediHazancım bence de iki ayrı sıra nosu yoktur, uzmanlar diğer şehirlerdeki uzmanlarla iletişime geçiyorlardır diye düşünüyorum. Ocak ayında listeler yenileniyormuş, tüm şehirlerdeki bilgiler güncelleniyormuş (Muş diyorum bu bilgiyi herhangi bir uzmanın ağzından duymadım). En kısa zamanda haber gelir de sende yavruna biran önce kavuşursun, bizde sevincini paylaşırız inşallah.
yeni yılın ilk meleği geliyor desenizekızlar hepinize iyi geceler çok yazamasamda kaçamak okuyup çıkıyorum hemen daha kayınvalidemgil bizdeler yani anlayacağınız ağır misafirler var zamancım il dışı bizde tercih etmiştik ama uzmanımız bir sıra söylemedi genelde yakın illerle paslaşıyoruz onlar olduğunda haber veriyorlar bizde yönlendiriyoruz dedi buradada böyleymiş ..............sevgili artrit hadi hayırlı olsun işlemleirniz bitmiş artık sırada beklemek var allah sabır versin kuzucuğun hemencecik gelsin .........................hazancım koca türkiyede bir 5 yaş çocuk bulamadılar ya pes diyorum artık kızlarında dedği gibi biz bursaya gidelim rabbim tez vakitte gönlüne göre versin kızlar hepinize cevap yazmayı istiyorum ama sıkıntılarınızı azıcık okumayla bile paylaşa biliyorum aalh hepimize sabır versin beklemek zor bizdedende haberler var uzmanımızı aradım telefonu çok güzel açtı 2014 başlarında size yerleştirme yapıcam dedi birazdaha sabır dedi 15 gün sonra beni bir raayın dedi dua edin kızlar güzel haberler versin bir hafta sonra arıyacağım 15. aydayız artık gelsin artık bebeğim
Zamancım ben İstanbul'dan başvurdum il dışı için bahsettiğim dilekçeyi imzalamıştık.
sana mesaj yazdım.. halı meselesinde bir ekleme yapayım.. üniversitede bir arkadaşım bitmek bilmeyen burun akıntısı için alerji tahlilleri yaptırmıştı.. 18-19 yaşındaydı o zaman.. çıkan sonucu hiç unutmam; kavak ağacı, ev tozu ve domatese alerjisi çıktı.. o zamandan beri evinde halı bulundurmaz.. yemeğe domates katar ama fayda zarar analizi yaptım der:) yani diyeceğim o ki; uzun zamandır kullanıyor olabilirsiniz halıyı, ama topladığı tozdan dolayı tetikleyebilir.. gerçi odayı kaplattıysanız büyük ihtimal kısa tüylü bir seçimdir.. ben halılara her şekilde gıcığım sırf ev havası olsun ve çocuk yere oturup kalkıyor diye birkaç parça halımız var.. parkeleri bile neredeyse her gün sildiğim halde acaip toz çıkıyor; halılar kimbilir nasıl toz topluyorlar diyorum..
mümkün olduğunca kokulu deterjan kullanmıyorum. banyoda falan çamaşır suyu kullanacaksam kızın evde olmadığı saatleri seçiyorum.. ya buharlı temizleyiciyle deterjansız ya da mobla sıvı arap sabunu, dalin yüzey temizleyici kullanıp siliyorum yerleri.. yedikleri içtikleri konusunda da deneme-yanılma yöntemi izliyorum. alerjik olabileceğini düşündüğüm şeyleri azar azar verip tepki verip vermediğini ölçmeye çalışıyorum..
merhaba arkadaşlar bizde bugün Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine çok şükür başvurduk şansımıza psikometri testi için pisikolog ek has listesi yapmış ocağın 14, de tarih verdi yakın bir tarihe alabildiğimiz için şanlıyız fakat amatem kan ve idrar testlerini maalesef yapmadı aynı gün yapamıyorlarmış neyse önemli değil psikometri testi için gittiğimiz de yaptırıcaz birde heyete girmemiz gerekliymiş inşallah sorunsuz bir şekilde bu testler biter mevlam hepimizin yardımcısı olsun biliyorumki bu sitresli ve sıkıntılı günler geçicek ve kucağımıza gül kokulu yavrularımızı alınca hepsini unutucaz.:116::116::116:
Zeynepeli hayırlı olsun darısı raporunu almana olsun. Canım sen kaçıncı psikoloji Polikliniğinden randevu almıştın?
Merhaba hanımlar birebir görüşmede neler konuşuluyor, neler soruluyor? Konuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım henüz gelişme yok ama psikometri hariç sağlık işlerini halledince görüşme aşamasına kendimi hazırlamak istedim. Kızını yerime öp lütfen sevgilerBuyrunuz :) Yoksa bir gelişme mi var ufukta?
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...tfen-duygularinizi-bizimle-paylasin-1058.html
Merhaba hanımlar birebir görüşmede neler konuşuluyor, neler soruluyor? Konuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?