sanirim Tepebasina tasiniyormus. tasinip yerlestiklerinde bir arar durumlar nedir sorariz, yerleştiler mi ne yaptilar diye.. hepimizin aklında olsun..
Yasamezgim selam, bizim o rapor postayla hic gelmedi :) insallah sizinki ulasir.. biz nolur nolmaz diye raporun on yazisinin fotokopisini almiştik, onu tutanakla aldilar ve o belge kullanildi.. haftalarca sonra bile ulasmamisti.. aklinda olsun.. aklima gelen böyle detaylari yaziyorum arkadaslar, işinize yarar diye..
Oofff yaaa.Bu nasil birsey.O kadar uzuldum ki kelimeler yetmez. Ben de birkac gundur hep bi dusunceyle yataga girip agliyorum. Uykularim kaciyor.Esim kiziyor bana neden ortada bisey yokken bunu dusunup zamani kendine zehir ediyiorsun.Kizimizla gecen zamandan keyif alamiyorsun diye Anlatiyor duruyor.Dusuncesi bile uyku kaciriyorken Basa gelmesi , o ruh hali dusunemiyorum bile cookk zordur.Allah yardimci olsun.Nasil boyle bisey olabiliyor
Onlara bebegini verme senin bakman icin devlet sana para veriyor ,sen bak deniyordu hani.Bunu kabul etmeyip ben bakamam evlat edindirilsin diyor ve dilekce imzaliyorsa dava acma hakki olmamali.Ben inaniyorum kizlarini elinden alamicak.O sdece bir tasiyici .Cok mu sert oldu bilmiyorum ama O anne degil.Olamaz.Annelik sadece tasimak degil ki.İnsallah hakim de bu dogrultuda karar verecek.Kim bilmiyorum Listeden bir arkadasimizmi fikrim yok.Ama her kmsen kader arkadasimsin.İnaniyorum ben alamicaklar kizini.Cok kotu oldum ya
Arkadaşlar merhaba. Hangi arkadaşımızın bebeğini biyolojik anne geri istemiş. Dialog kurmak isterim.Bu konuda bayaa bir birikim edindim. Bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamaması için belkide yapabileceğim birşeyler vardır. Birlikten kuvvet doğar derler.Bazı adımları zamanında atmak gerekiyor yoksa çok sıkıntılı yıllar geçirebiliyorsunuz.Allah yardımcımız olsun.
arkadaşımızdan son haberler nedir acaba .meraktayız ve üzüntülüyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?