tüylerim diken diken oldu....şu günlerde istenen duaları okumak için müsait değilim ama duacıyım...nasıl bir korku düştü içime okuyunca...ben de benzeri korkular yaşamıştım.biyolojik aile ile karşı karşıya getirmişti bizi mahkeme...o ailenin üzüntüsünü korkusunu o kadar iyi anlayabiliyorum ki...........tarifi yok....Güzel Allahım....lütfen....innşalah kardeşimiz yavrusundan ayrılmayacak...inşallah....duacıyız.
çok acele okudum nikini okuyamadım.gerçeği öğrenince ailesinin yanında olan güzel evlat.....inşallah bizim yavrularımız da senin gibi bizlerin yanında olur.Allahım korkulardan uzak etsin....
herkese çok selam anneler.
Denizgeldi merhaba.Okudukca yeni seyler ogreniyorum.Mahkeme asamasinda biyolojik aile ile karsi karsiya geliniyormu.Bilmiyordum bunu
bacılar malum olmaması gerekenler oldu
yanıyorum sanki Rabbim yardımcıları olsun
şimdi elimizden duadan başka bişey gelmiyorsa eğer dua edelim
21 tane fetih suresi okuyalım
4444 tefriciye çekelim
kızlar hepimiz elbirliği ile dualarımızla destek olabiliriz
kendimiz çevremizdekiler onlarada verebiliriz
malibu ablamı bu zor gününde yalnız bırakmayın
elden başka bişey gelse keşke ama yok gelmiyor
kendimi çok çaresiz hissettim ama dualarımız var
seferber olalım bir melek sözkonusu bir can sözkonusu
herşey Rabbimin elinde ol demesi yeter
gece gündüz dua edelim
bir anne kuzusundan ayrılmasın
sonuçta kimin duası kabul olunur bilinmez
lütfen ulaşabildiğimiz kadar çok insana ulaşalım ve
kaçtane tefriciye kaç tane fetif suresi okunmuş buraya yazalım
ben takip ederim
Kuranı Kerim bilmeyenler tefriciyeyi Arapçasının Türkçe yazılmışından okuyabilir
1 hafta sonra 21 yasına giricem ve gerçegi 3 gün önce ögrendim.benı doguran anne dogumda ölüyor ve şimdiki ailem hemen beni alıyor.anneme ve babama zaten aşıktım o kadar cok mutluydum onlarla.sevgimi hep sonsuz sanrdım en yuksekte sanrdım.ama bu gercegı ögrendıkten sonra daha çooooookk aşık odum onlara.dünyanın en sanslı ınsanıyım.iyiki beni evlatlık almıslar.onlara canımı versem o kadar az kalır .1 sanıye bıle bana bunu hısseettırmedıler.Allahım onlardan razı olsun cennetının en baş köşesine koysun onları.inanın çok güzel bir his.annecim sımdıye kadar bana söyleyememıs tepkımden korkmuş (bana gercegı soyleyenler öz ablam oldu facebooktan) ben bunu hemen anneme ve babama sordum bana aglayarak anlattılar.bende agladım çook agladım ama mutluluktan,bırazda hüzünlendım onun sebebıde smdıye kadar bu melek ınsanları üzmüş olmamdan korktum.ilerde bende bunu yapıcam çocugum olsada olmasada bir bebek alıp büyütücem.inşallah sizde istediginiz huzura mutluluga kavusursunuz
canım benim hikayeni okuyunca çok duygulandım sen nekadar gönlü güzel hayırlı bir evlatmışsın rabbim seni anne babana bağışlasın anne babanıda sana bir ömür boyu mutlu olun
Kader arkadaşlarım sizinle isim vermeden bişey paylaşmak istiyorum aranızda haberi olanlar var bir arkadaşımız şuan çok üzgün bizlerde çok üzgünüz şoktayız mahkemeleriniz açmak üzere olan bi arkadaşımız malesefki büyük bir şokla karşılaştı biyolojik anne evlat edinilmesine izin verdiği bebeği geri istiyorlütfen dualarınızı esirgemeyin şuan büyük bir sınavdan geçiyorlar inşallah allahım ve yüce türk adaleti bizim arkadaşımızın yanında olucak ve güzel kızlarını onlardan alamıcak
bacılar malum olmaması gerekenler oldu
yanıyorum sanki Rabbim yardımcıları olsun
şimdi elimizden duadan başka bişey gelmiyorsa eğer dua edelim
21 tane fetih suresi okuyalım
4444 tefriciye çekelim
kızlar hepimiz elbirliği ile dualarımızla destek olabiliriz
kendimiz çevremizdekiler onlarada verebiliriz
malibu ablamı bu zor gününde yalnız bırakmayın
elden başka bişey gelse keşke ama yok gelmiyor
kendimi çok çaresiz hissettim ama dualarımız var
seferber olalım bir melek sözkonusu bir can sözkonusu
herşey Rabbimin elinde ol demesi yeter
gece gündüz dua edelim
bir anne kuzusundan ayrılmasın
sonuçta kimin duası kabul olunur bilinmez
lütfen ulaşabildiğimiz kadar çok insana ulaşalım ve
kaçtane tefriciye kaç tane fetif suresi okunmuş buraya yazalım
ben takip ederim
Kuranı Kerim bilmeyenler tefriciyeyi Arapçasının Türkçe yazılmışından okuyabilir
Günaydın hanımlar Facebook'ta Evlat edinen aileler grubunda buldum aşağıdaki yazıyı, orada yazan arkadaşlar davalar vs hakkında da paylaşımlarda bulunmuşlar. Bende aşağıdaki gönderiyi sizinle paylaşmak istedim.
"Rıza konusunun titizlikle üzerinde durun.Bebeğiniz 6 haftalık olduğunda kurumdan biyolojik anne babadan mahkeme kararıyla rızanın alınıp alınmadığını sorgulayın hatta evrağı bizzat görün.Rızanın alındığı tarihten 6 hafta sonra bebeğinizi biyolojik ailenin dilekçeyle isteyip istemediğini sorgulayın.Öyle bir durum gerçekleşmemişse rahat bir nefes alabilirsiniz.
Doğum öncesi ve doğumdan 6 hafta önce biyolojik ailenin verdiği dilekçelerle yola çıkarsanız ilerde çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.Ya da mahkeme kararıyla rıza alınmamışsa. Eğer rıza alınamamışsa,zamanında rızanın aranmaması kararının mahkeme yoluyla çıkarılması lazım."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?