kızlar çok ama çok teşekkür ederim bu anlarımızı bizimle paylaştığınız için umutirem seni ayrıca tebrik ediyorum canım yavrucuğunla bir ömür boyu beraber ve mutlu olun inşşallh kızlar anlatmak isterim tabiki nereye kadar yazabilrsek kuzum ne kadar izin verirse oda mışıl mışıl uyuyr teyzelerine onunla tanışma anını yazacağımı bilirömiş gibi bize geçen hafta salı gün telefon geldi kahvaltı yapıyordum bir baktım uzmanımız aklım gerinden çıktı sanki bebeğimiz var dedi ne konuştuğumu hatırlamıyorum bu kadar ama nasıl ağlıyorum uzmanımızda fark etti bunu siz telefonu kapatın bi ağlayın bağırın sakinleşince arayın beni dedi 15 daakika sonra aradım sakin değilim tabiki bir bebeğimiz var daha 13günlük falan deyince bana gelenler bidaha geldi tabiki fakat biraz problemli bir bebk doğumda kakasını yutmuş ve oksijensiz kalmış şuanda yoğun bakımdan çıkalı bir gün olmuş dedi oda tam bilemiyor bilgileri var tabiki ama bizim paşamız şehir dışındaydı sıradaki aileleri arıyorum bakmak istermisiniz dedi bende eşimebile sormadan tamam dedim aksilikler oldu dedilerki acil koruma kararı çıkmadı onu bekliyoruz tamam dedik aradan 3 gün geçti haber yok tabiki deliriyoruz biz bu arada neyse 4 gün oldu var deyeli daha göremedik gidemedik falan cuma günü telefon geldi hazırlanın yanıma gelin gittik yanına bize bilgi verdi daha karra çıkmadı ama isterseniz giidp bebeği görebilirsiniz sağlık kontürollerini yaptırabilirsiniz o arada karar çıkarsa albilirsiniz dedi yanlız bbeğin doğumda oksijensiz kaldığını bu sepepden dolayı doktorunun ilk tanısının beyninde hasar oluştuğuna dair olduğunu söyleyince kızlar inanın sosyalhizmetler binası sanki başımıza yıkıldı olabileceğinden değil ben hayır cevabını nasıl veririm naparım diye delirdim resmen yola çıktık o yol hiç bitmesin istedim hiç bişey yemeden konuşmadan sadece dua ettik allahım bizim elimizi kucağımızı boş çevirme rabbim bizi bu sınava sokma diye kendimi ve eşimi biliyorum çünkü herne olursa olsun asla rahatsızlık varmı acabna diye gitmedik o bizim bebeğimiz diye gittik çünkü bende doğurabilirdim onu veya bana sağlıklı bir bebek verede bilirlerdi ve sonradan rahatsızlanada bilirdi bilememki bunu ben kimse bilemez yarın benim ne olucağımda belli değilki o anda anladıkki hayatızın her evresinde olduğu gibi yine sınav verdik rabbime bulunduğu yee gittik oradaki uzmanı bulduk siz geldimniz ama ben daha bebeğinizi getirmedim dedi hadi sizde gelin beraber getirelim yuvaya bindik arabaya hastanenin yolunu tuttttuk benim paşam hastanedeydi teyzeleri vardık hastaneye beni ve eşimi aldılar sadece yeni doğan olduğu için çamaşır falan hiç bir şey yk ellerinde ben zaten uzun yol diye çok koydum onları verdim beni aldılar sadece ebeler anne kim dediler bende atladım hemen ben diye hevesliyiz ya hasretizya ben deyebilmeye ebe inanmıyorum dedi sizmmisiz bende bozuldum acaba yanlış bişeymi söyledim dedim hayır dedi bu kadar olur tıpki siz kızlar kalbim duracaktı orda beni odaya aldılar ben yapamam dedim yalnız yapamam yüreğim bunu kaldırmaz biz sana yardım edeceğiz dediler neyse bana ellerini yıka ben ebği getireyim dedi ellerimi yıkadım bekliyorum oğlumu getirdiler sadece üzerinde bezi vardı çıplak küvezde olduğu için açtı çarşafı yüzüne bir baktım inannamadım o kadar güzel bir bebektiki onuniçin söylenenleri unuttum bile aşık oldum resmen ağlamaktan yoruldum o gün giydirdik çıkardık ama ben o odadan hç çıkmai istemedim çünkü babmız bizi dışarıda bekliyordu ve ben bebekle içerde ama çıktık çocuğu aramızza alıp kafa kafaya öyle ağladığımızı hatırlıyorum zaten çoktan kabullenmiştik onu gerisi teferruat oradaki doktorula görüştülk daha sonra bildgi aldık beyninde hasar kaldığını düşündüm ama emar çektik yanılmışım deyince inanın dünyalar benim oldu aldık onu yuvaya götürdük daha sonra doktorlara başka hastanelere kontürole daha uzun yazmayayım sıkılaxalsınız oradanda şükürler olsunki iyi haberler aldık mutluluk mutluk oldu tabi bu arad bizim bu kaharolasıca kağıt çıkmıyor akşam beş oldu haber yok 11 de aldım kolalrıma kızlar 5de bıraktım yuvaya çok kötüydü o günü hiç unutmuyorum hiç kollarım ağrımadı o yavrumu orda bırakıp geri evimşize geldik gelin bana sorun nasıl bıraktık fotolarını çektik mamsını yedirdim altını değiştirdim kağıt çıkmayınca veremezyiz dedidelr hakim izinliymiş pazaretesi gelip alabilirsiniz yuvada bir anne tutmuşlar ona özel onuniçin çünküorası 6 12 çocuk yuvasıydı bebnim meleğime göre değildi ona ait hiç bişey yoktu bütün eşyalarını bıralktım kundağını emziğini biberonunu ve kötü ama evimize döndük artık rahattı içim evet çok zordu ama en azından yüzünü hayal etmiyordum benimde oğlumun ağzı yüzü gözü herşeyi vardı kızlar daha fazla uzatmayayım çünkü anlattıça daha kötü oluyor insan ama yazmank istedim atlamdan kolaylaştırarak çünkü beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum bebeğini alan annenler acab bugün ne yazıcak diye açıyordum bazen topiği pazaretesi oldu haber eglmedi artık can burnumuzda telefon telefon üstüne 6 da bir telefon geldi uzmanımız arıyor bize dediki bebeğin davsı yarınmış ama karar olumsuz çıkabilirmiş oda çok kızgındı tabi daha anlamatamadım kadar yıkıldık kızlar bir aksilik olsa nasıl unutulur yüzü kokusu allahım ayrdım et dedim sanbaha kadar dua ettik benden sadece sakin olamamı ve dua etmemizi istyedi uzmanımız ertyesi gün sabah 9 da telefon yola çıkabilirsiniz karar tamam o yolu uçtuk resmen .................................................daha daha daha 9 yılın özlemini sığdıramam aslında buraya eve geldik yolda atadıladılar durdular herkes ev akrabalarkla dolu oğlumun dayıları yengeleri halaları evi öyle bir süslemişelerki size anlatamam kapılar yazılmış tüller daha önec çektiediğimiz fotolar çıkmış ismi her yerde balonlar herkes aşağıya inmiş arabayla gelişimizi videoya çetmişler içeriye girişimizi bunları görünce çok duygulandım kızlar bana kendimi sanki doğum yapmışımda eve geliyormuşum gibi hissttirdiler allah onlardan razı olsun belki ben düşünseydim bu kadar yapamazdım çekinirdim belki ama onlar herşeyi benim için düşünmüşlre ağlamayacaktım aslınada öyle söz vermiştim kendime ama olmadı biz alalha inandık çok şükürler olsun yavrum gayet sağlılkılı bir kere daha anladımki ehrşey onun elinde kaderi yazan o yaşanacakları yazan o bizler sadece oyuncuyuz onun yazdıklarını oynuyoruz şükürler olsunki yanlız değiliz bu kadar rahat yaza biliyorum anneanne babaanne yanıda ço uzun yazdım biliyorum ama yazmak istedim rabbim size en kolay şekilde nasip etsin zorda olsa sonu çok güzel
ne kadar güzel anlatmışsın. işyerinde hüngür hüngür ağladım okurken. ne kadar şanslısınız, bebeğiniz de ne kadar şanslı sizin gibi bir ailesi olduğu için.