sevgili loraley hg cnm .samimi yazılarından dolayı tşk ederim .
biraz önce birinin evlat edinme hayırsız çıkar varsayımını çürütmüş oluyorsun cnm ..insanların gerçekten beni anlamadıgını artık kesinlikle biliyorum...ana olmak yavrumla hep mutlu olmak benimde hakkın degilmi.yavrumu saracak kocaman bir sevgim varkenn ...yaşamadıkları anlayamadıkları konularda yorum yapanlara gerçekten üzülüyorum...
merhaba bizde bugün başvurumuzu yaptık evraklarımızı hazırlayacağız terk/rıza kız bebek istiyoruz inşallah en kısa zamanda kavuşurum şimididen hazırlıklara başlamak istiyorum:)) heyecanlıyım... uzmanımız en erken 2 yıl dedi ama hep böyle söylüyorlar bence daha erken gelecek inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder. listenize eklerseniz sevinirim.
hoş geldin arzu hanım umarım herşey gönlünce olur nerden başvurdun en kısa 1 yıl en uzun 2 veya 2,buçuk yıl derler sen takma alnına yazılmışsa saatı dakkası hazırsa gelııırrrr bak ben mayısta başvurdum 1 veya 2 sonra grmeye gdecz kız veya erkek artık şansımıza keyfiiimızzz süper sizde bakmışsınız kı zaman geçmiş 2 ay sonra belkı kısmetse evimize gelecekama son dakka yap hazırlığı ben hiçbirşey almadım kı o heyecan daha farklı olur hem beklemesi zor olur o yüzden biz hiç birşey alamadık
biraz önce birinin evlat edinme hayırsız çıkar varsayımını çürütmüş oluyorsun cnm ..insanların gerçekten beni anlamadıgını artık kesinlikle biliyorum...ana olmak yavrumla hep mutlu olmak benimde hakkın degilmi.yavrumu saracak kocaman bir sevgim varkenn ...yaşamadıkları anlayamadıkları konularda yorum yapanlara gerçekten üzülüyorum...
Sevgili Hazan,ben en yakınlarımın bile beni ve hissettiklerimi asla anlamadıklarını ve anlamayacaklarına inandım artık.Sinek vızıltıları hep var,hep var.Ama ömrümde yaşadığım en güzel duygu.Biz zaten onlar gibi düşünsek,hissetsek ana olamayız,ancak bakıcı oluruz,yavrularımıza da yazık olur.Ne derlerse desinler beni üzmek için ya da onaylamazlarsa onaylamasınlar benim duygularımı,sevgimi,yaşadıklarımı değiştiremezler.Onlar öyle düşünmeye devam etsin,ben de böyle olmaya.
hoş geldinmerhaba bizde bugün başvurumuzu yaptık evraklarımızı hazırlayacağız terk/rıza kız bebek istiyoruz inşallah en kısa zamanda kavuşurum şimididen hazırlıklara başlamak istiyorum:)) heyecanlıyım... uzmanımız en erken 2 yıl dedi ama hep böyle söylüyorlar bence daha erken gelecek inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder. listenize eklerseniz sevinirim.
hazancım canım ben seni anlayamazlar boşver bunları kafana takma kuzucuğun gelince hepsi geçecek insanlar insanlar o kadar boş boğaz olmuşlarki bizi anlamalarınada beklemiyorum zaten daha taze anneyiz rabbim sizede bu duyguyu biran önce nasip etsin kimisi gerçekten sevincinden kimisi merakından kimiside ay ne güzel yapmışsınız deyip ben paşamı yatırmaya gittiğimde kız ......annesi babası kimmiş neyin nesiymiş diye sorular soruyorlar birbirlerine yapıcak bişey yok ama kuzumun kokusunu içime çekince güzel yüzüne bakınca hiç duymuyoırum densizleri hiç kimse senin ne yaşadığını bilemez bazen görmezsin duymazsın onları kafana takıpta kendini üzme
Herkese Merhaba
Ben 23 yaşındayım. Genetik ve Biyomühendislik son sınıf öğrencisiyim.Evlat edinmeyi düşünen bireyler için yardımcı olmak amacıyla bu başlığa yorum yapıyorum. Ben evlat edinildim. 11 aylıkken anneme ve babama kavuştum. Ve hikayemi annemden bir masal olarak dinledim, kendimi bildim bileli bu farklılığımı biliyorum. Çok mutlu ve problemsiz bir çocukluk ve gençlik geçirdim..Annem ve ben sorularınızı cevaplayabileceğimizi düşünüyoruz.
Zamancım ben Ikea'nın 229 TL olan beyaz beşiğini aldım, odasında çok güzel oldu. Sana da tavsiye ederim. Kızın hırkasını güle güle iyi günlerde kullansın inşallah, ellerine sağlık.kızlar ıkea nın parmaklıklı karyolasını kullanan varmı
acaba park yatak yerine bundan mı alsam kararsız kaldım
ne çok alıncak var ve ben hiçbir şeye kararda veremedim
yatak olarak ne kullanıyorsunuz
aklım karıştı pamuk,yün,visko en sağlıklısı hangisi acaba
günlerdir kafayı bunlarla boşmuş durumdayım sonra aklıma kendi çocukluğum geldi
çekyatın üstünde yada yerde yün döşek üzerinde benim zamanımda öyle ayrı odamız falanda yoktu
elimde bir poşet le saatlerce oynarmışım
annemde evdeki kalabalık kardeş nüfusuna baka bilmek için çamaşır yemek ütü işiyle uğraşırmış
çok ağlarmışım birde annem dert yanardı
niye acaba dedim saatlerce aç bırak yarı belime kadar ıslak içinde bırak beni birde ağlayınca kabahat mı odu dedim
güldük geçtik yapcak bişey yok zamanın koşulları öyleymiş
geçen gün yeni yaşıma girdim yılllar gerçekten çok hızlı geçmeye başladı
önceden aylar uzun gelirdi şimdi ise kısacık
hazirana ne kaldı
kızlar bebek şekeri olarak ne düşündünüz
yada mevlütde neler dağıttınız
ben kızıma bir hırka ördüm aslında resmini paylaşım sizinle
nekadar kopuk şeyler yazmışım aklım çok karışık
bir sürü şeye bakıyorum araştırıyorum ama kara veremiyorum
neyapmalıyım bilmiyorum
Zamancım ben Ikea'nın 229 TL olan beyaz beşiğini aldım, odasında çok güzel oldu. Sana da tavsiye ederim. Kızın hırkasını güle güle iyi günlerde kullansın inşallah, ellerine sağlık.
kızlar ıkea nın parmaklıklı karyolasını kullanan varmı
acaba park yatak yerine bundan mı alsam kararsız kaldım
ne çok alıncak var ve ben hiçbir şeye kararda veremedim
yatak olarak ne kullanıyorsunuz
aklım karıştı pamuk,yün,visko en sağlıklısı hangisi acaba
günlerdir kafayı bunlarla boşmuş durumdayım sonra aklıma kendi çocukluğum geldi
çekyatın üstünde yada yerde yün döşek üzerinde benim zamanımda öyle ayrı odamız falanda yoktu
elimde bir poşet le saatlerce oynarmışım
annemde evdeki kalabalık kardeş nüfusuna baka bilmek için çamaşır yemek ütü işiyle uğraşırmış
çok ağlarmışım birde annem dert yanardı
niye acaba dedim saatlerce aç bırak yarı belime kadar ıslak içinde bırak beni birde ağlayınca kabahat mı odu dedim
güldük geçtik yapcak bişey yok zamanın koşulları öyleymiş
geçen gün yeni yaşıma girdim yılllar gerçekten çok hızlı geçmeye başladı
önceden aylar uzun gelirdi şimdi ise kısacık
hazirana ne kaldı
kızlar bebek şekeri olarak ne düşündünüz
yada mevlütde neler dağıttınız
ben kızıma bir hırka ördüm aslında resmini paylaşım sizinle
nekadar kopuk şeyler yazmışım aklım çok karışık
bir sürü şeye bakıyorum araştırıyorum ama kara veremiyorum
neyapmalıyım bilmiyorum[/QUO
Zamancım ben ikeanın beyaz parmaklıklı karyolasını ve yine ikeadan 350 tl ye 3 kapaklı beyaz gardrobunu aldım. Kızımın Odasında cok güzel durdu ve çok kullanışlı. Ben kızımı sallamaya alıstırmadığım için karyolanın sallanmaması sorun olmuyor. Senin kızını sallayıp sallamamana bağlı olarak alabilirsin bence...
Herkese Merhaba
Ben 23 yaşındayım. Genetik ve Biyomühendislik son sınıf öğrencisiyim.Evlat edinmeyi düşünen bireyler için yardımcı olmak amacıyla bu başlığa yorum yapıyorum. Ben evlat edinildim. 11 aylıkken anneme ve babama kavuştum. Ve hikayemi annemden bir masal olarak dinledim, kendimi bildim bileli bu farklılığımı biliyorum. Çok mutlu ve problemsiz bir çocukluk ve gençlik geçirdim..Annem ve ben sorularınızı cevaplayabileceğimizi düşünüyoruz.
Merhaba ; İyiki aramızdasın tüm arkadaşlarımın merak ettiği çok soru olacak muhakkak. Anneciğinin anlattığı hikayeye benzer bir hikayem var zaten elimde. Ben kızıma doğruları 5-6 yaşlarında herşeyi sorgulamaya başladığında anlatmayi düşünüyoırum ve doğru olanında bu olduğunu bir çok sitede araştırdım. Benim merak ettiğim şey siz gerçekleri öğrendiğinizde kaç yaşındaydınız.İlk duyduğunuzda ne hissettiniz? Cevaplarsanız sevinirim. İyi aksamlar ...Annenize selamlar...
yatak olarak ne aldın
birde ayrı olarak oda takımı aldın mı?
merhaba bizde bugün başvurumuzu yaptık evraklarımızı hazırlayacağız terk/rıza kız bebek istiyoruz inşallah en kısa zamanda kavuşurum şimididen hazırlıklara başlamak istiyorum:)) heyecanlıyım... uzmanımız en erken 2 yıl dedi ama hep böyle söylüyorlar bence daha erken gelecek inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder. listenize eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?