- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar bakanlığı aradım size güzel haberi vermek istiyorum hemen bundan sonra vukuatlı nufus örneklerinde yazılar çıkmayacakmış çalışmalarını sonuçlandırmışlar bütün nufus dairelerine yazılar yollanmış bundan sonra vukuatlı nufus kağıdı aldığımız zaman çocuklarımız adına kesinlikle o çirkin yazılar yazılı olmayacakmış çocuklarımızın bilgileri artık gizlenmişbu güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim hepimizin gözü aydınnn
kızlar bakanlığı aradım size güzel haberi vermek istiyorum hemen bundan sonra vukuatlı nufus örneklerinde yazılar çıkmayacakmış çalışmalarını sonuçlandırmışlar bütün nufus dairelerine yazılar yollanmış bundan sonra vukuatlı nufus kağıdı aldığımız zaman çocuklarımız adına kesinlikle o çirkin yazılar yazılı olmayacakmış çocuklarımızın bilgileri artık gizlenmişbu güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim hepimizin gözü aydınnn
merhaba arkadaşlar bende bu sayfaya uzun süredir üyeyim geçen ay tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı hatta şöyle diyebilirim eşimde hiç canlı sprem bulunamadı bu yüzden dosyamız şimdilik kapandı, ama ben evlenmeden öncede evlatlık almayı düşünüyordum hatta eşimle evlendikten sonrada bunu kendisine söylemiştim oda bana kendi çocuğumuz olduktan sonra ikicisini evlat alırız demişti ama kısmet kendi çocuğumuz olmadı genede rabbim büyük ilerde kendiliğinden bile olanlar var ama ben kesin evlatlık almayı düşünüyorum şuan da özel bir firmada finans müdürüyüm yaşım 29, eşimle 5 yıllık evliyiz bu süreç nasıl gidiyor hiç bilgim yok çok uzun süre bekliyormuyuz acaba bizim için kız yada erkek çocuk farketmiyor birde haberi nezaman veriyorlar mesela çocuk hazır dediklerinde işten ayrılmak için ona göre çıkış vermemde gerekiyor benim
evlat edinmek için 5 senelik evli olmak yada 30 yaşından gün almış olmak gerekiyor bekleme illere göre değişiyor istanbulda bekleme süresi genelde 18-24 ay arasında oluyor evlat edindiğin zaman işini bırakma gibi bir şartın yok çalışmaya devam edebilirsin sıran geldiği zaman bir gün öncesinden arıyorlar bebeği görmek için çağırıyorlar bebeği almaya karar verirsen işlemleri tamamlayıp alıyorsun bir sene gözetim altında oluyorsun bir seneden sonra mahkeme açıyorsun bebeği üzerinize aldıktan sonra kurumla işiniz bitiyor zor gibi gözüksede aslında hiç bir zorluğu yok beklemesi ayrı bir keyif kucağına aldıktan sonraki dönem ayrı bir keyif kendin doğurmuşsun gibi hiç farklı bir düşünce olmuyor içinden rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin :)
merhaba sima öncelikle mesajıma cevap verdiğin için teşekkür ederim, bende bu yolda çok karasızlardanım aslında ilersi için bebekken iyide büyüdüğünde açıklama olayı tedirgin ediyor beni gerçi bunu kimse bilemez ama nasıl bir tepkiyle karşılaşırız bende istenbulda ikamet ediyorum dediğin süre çokta uzun bir süre değilmiş yanlız ben 0-6 aylık istiyorum yani küçük olsun emek sarvedeyim diye istediğim şartlarda çok uzun beklemem inşallah siz kaç aylıkken aldınız
meldacım istersen 0-6 ay olarak sıraya girme hakkın var ben 0-1 olarak sıraya girmiştim benim kızım bir aylıktı kucağıma aldığımda daha gözleri bile açılmamıştıgörür görmez aşık olmuştuk meleğime rabbim onu bize bağışlasın benim sıram 18 ayda geldi başvuru tarihinden itibaren 18 ay bekledim ben meleğimi
söyleme döneminde ben çok tepkiyle karşılaşacağımızı düşünmüyorum açıkçası sevgimize inanırsa bize güvenirse tepki vermez tabiki üzülecek ama çabuk atlatacağımızı düşünüyorum bunun içinde okul öncesi en uygun dönem zaten ama pedagog desteği almak şart tabiki rabbim yardımcımız olsun aminnnnn
gerçekten bilgler için çok teşşekür ederim ozaman bende0-1 aylık olanı düşüneyim küçük çok şeker olurlar şimdi senide çok tebrik ediyorum gurur verici bir iş yapmışsın eşinle bizi bu konuda biraz dışlaslarda çevremiz yapacak bişey yok ama 0-1 aylık olan güzelmiş ben bunun çok zor olacağını düşünmüştüm peki erkek için sıraya girsem daha çabukmu gelir sonuçta herkes kız istiyor beninse gönlüm erkekte
iyi gecelerr herkese :)
fazla giremiyorum nete malum kızımla ilgileniyorum sürekli:)) bugün ilk aşımızı olduk :)
merhaba arkadaşlar bende bu sayfaya uzun süredir üyeyim geçen ay tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı hatta şöyle diyebilirim eşimde hiç canlı sprem bulunamadı bu yüzden dosyamız şimdilik kapandı, ama ben evlenmeden öncede evlatlık almayı düşünüyordum hatta eşimle evlendikten sonrada bunu kendisine söylemiştim oda bana kendi çocuğumuz olduktan sonra ikicisini evlat alırız demişti ama kısmet kendi çocuğumuz olmadı genede rabbim büyük ilerde kendiliğinden bile olanlar var ama ben kesin evlatlık almayı düşünüyorum şuan da özel bir firmada finans müdürüyüm yaşım 29, eşimle 5 yıllık evliyiz bu süreç nasıl gidiyor hiç bilgim yok çok uzun süre bekliyormuyuz acaba bizim için kız yada erkek çocuk farketmiyor birde haberi nezaman veriyorlar mesela çocuk hazır dediklerinde işten ayrılmak için ona göre çıkış vermemde gerekiyor benim
iyi geceler kızlar size komik bi olay anlatmak istiyorum gerçi ilk gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm ben ama sonrasındada çok komik geldi
sabah benim cadımın sesiyle uyandım annee gelsene diye bağırıyordu 5 dakika yatakta oyalandım baktımki susacağı yok kalktım gittim odasına gitmez olaydımmbi baktım benim kız bembeyaz baştan ayağa kadar kızım ne oldu demeye kalmadan bi baktım yerler halı şimanın yatağı oyuncakları hepsi bembeyaz olmuş annem ne oldu buraya dedim ne yaptın dedim şoklardaydım şimanın kıvırcık kahverengi saçları bembeyazdı bukleleri gözükmüyordu annee bakk ne yaptın dördünmüü
çok eğlenceli dimii çok beğendim demezmi bana ölürmüsün öldürürmüsün annem ne yaptın böyle dedimm annee pudyayı aldımm bebeğimi pudlaladım demezmi banaa annem bebeği değil bütün evi pudralamışsın sen dedim bizimki kırkır kıkır gülüyor ben sinirlenmekle sakin kalmak arasında gidip geliyorum kızacam kızamıyorum çünkü çok tatlı gözüküyordu neyse hemen küçük hanımın üstünü değiştirdim elini yüzünü yıkadım yıkayacaktım hanfendiyi babası olmadan yıkanmıyor çünkü babası soyuyor onu yıkadığım zamanlarda bizde artık gelenek haline geldi akşam babası geldide soyundurdu anca ozaman yıkayabildim odasını kaç su sildim bilmiyorum yatağı b yorganı silkeledim temizlenmedi hepsi makinaya atıldı yıkandı halada yerler halısı falan tam temizlenmemiş gibi yarın bi tur daha odasını temizleyecem bu cadılar varya çok fenalar rabbim yardımcımız olsun amaa çok tatlılar rabbim nazarlardan saklasın aminnnn
Ya çok tatlı amaa
Gelde kız şimdi buna.Annesi sende bak arasıra kızının bebeğinin altı pişmişmi.Anneanne olarak sen bakmaksan annesi böyle halleder işte
Oda çok zor temizlenir Allah yardımcın olsun.Şimdi çekmecelere kadar girmiştir o pudra.
Seninki yine hijyenik birseyle uğrasmıs benim zilli ne yaptı biliyormusun..
Eve temizliğe gelen ablamız vardı 2 gün önce.Camları sildiği küçük sileceği kenara yere bırakmıs.Sen lkalk onu al kasla göz arasında.İçeri bir girdi süngeri ağzında ve köpüklü sular ağzından süzülüyor.Nasıl kostum ağzından cıkardım biledim.Nasıl yetişicez biz bunlara bilmiyorum Simacım
iyi geceler kızlar size komik bi olay anlatmak istiyorum gerçi ilk gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm ben ama sonrasındada çok komik geldi
sabah benim cadımın sesiyle uyandım annee gelsene diye bağırıyordu 5 dakika yatakta oyalandım baktımki susacağı yok kalktım gittim odasına gitmez olaydımmbi baktım benim kız bembeyaz baştan ayağa kadar kızım ne oldu demeye kalmadan bi baktım yerler halı şimanın yatağı oyuncakları hepsi bembeyaz olmuş annem ne oldu buraya dedim ne yaptın dedim şoklardaydım şimanın kıvırcık kahverengi saçları bembeyazdı bukleleri gözükmüyordu annee bakk ne yaptın dördünmüü
çok eğlenceli dimii çok beğendim demezmi bana ölürmüsün öldürürmüsün annem ne yaptın böyle dedimm annee pudyayı aldımm bebeğimi pudlaladım demezmi banaa annem bebeği değil bütün evi pudralamışsın sen dedim bizimki kırkır kıkır gülüyor ben sinirlenmekle sakin kalmak arasında gidip geliyorum kızacam kızamıyorum çünkü çok tatlı gözüküyordu neyse hemen küçük hanımın üstünü değiştirdim elini yüzünü yıkadım yıkayacaktım hanfendiyi babası olmadan yıkanmıyor çünkü babası soyuyor onu yıkadığım zamanlarda bizde artık gelenek haline geldi akşam babası geldide soyundurdu anca ozaman yıkayabildim odasını kaç su sildim bilmiyorum yatağı b yorganı silkeledim temizlenmedi hepsi makinaya atıldı yıkandı halada yerler halısı falan tam temizlenmemiş gibi yarın bi tur daha odasını temizleyecem bu cadılar varya çok fenalar rabbim yardımcımız olsun amaa çok tatlılar rabbim nazarlardan saklasın aminnnn
Merhaba kızlar,
Meğer ne kadar uzun zamandır buralara uğrayamamışım. Sima'nın kızın hasta olduğunu, iyileştiğini yeni öğrendim. Geçmiş olsun.
En önemli haber zhr82 bebeğine kavuşmuşsun. Kızımıza kavuştuğumuz gün geldi aklıma. İnsan ne kadar karışık duygular yaşıyor. Gözün aydın canım. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.Allah analı babalı büyütsün. Sağlığına dikkat et. Alışılan tempodan farklı bir tempoya geçince, uykusuzluk, yorgunluk, acemilik derken bağışıklık biraz zayıflıyor. Kızın kaç aylık?
Denizverdi ev ziyaretine gelmişler, gözün aydın.
Biz artık iyice kızımıza alıştık, kızımız da bize alıştı. 10 Nisan günü benim için çok önemli bir gün oldu. Kızım normalde her sabah yatağının içinde ayağa kalkıp yatak kenarlarına tutunup ağlardı ve ben yanına gidip onu kucağıma alırdım. O sabah ise kızımın yattığı odadan şöyle bir ses geldi: Anne! Dünyalar benim oldu. Yakın bir zamanda bana anne, babasına baba demeye başlamıştı ama çok bilinçli söylemiyor gibi geliyordu. O sabah bilinçli olarak yani beni çağırmak amaçlı anne dediğini anladım. Çok sevindim.
Kızım babasına çok düşkün. O da kızına. Onunla devamlı oynadığı için birlikte çok mutlular.
Ama daha hala yabancı insan görünce çekiniyor, hele doktora giitiğimizde o kadar ağlıyor ki doktorun dediklerinin yarısını anlamadan çıktığım oldu.
Bana çok sevimli geliyor hareketleri konuşması daha doğrusu konuşma çabaları. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş.
Bu yeni nesilin hepsi böyle canım benim.Gözleri açık
Sen kamerayı onun odasında bırak en iyisi macera bitmez bunlarda çünkü
Benimki daha konusmuyor ama gözleriyle herseyi anlatıyor.Bide dillense yandık o zaman desene:26:
Babası kızıyor bazen suratını asıyor hemen anlıyor nasıl hemen gidip sarılıyor.Şirinlik yapıyor güldürmeye calısıyor..Bizimkininde yelkenler iniyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?