Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Geçmiyor zaman durdu sanki günler geçmek bilmiyor bende artik o mutlu günleri görmek istiyorum. Sürekli ayni laflari duymaktan biktim artik hep Allah'a dua ediyorum bir mucize istiyorum diye.

rabbim ayırmasın sizi inşallah. okurken çok duygulandım . bende bir aşılama bir tüp bebek denedim olmadı tutmadı. bir kere daha denicem tüp bebek ama olacağına inanmıyorum. evlatlık almak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama ummadıklarınla karşılaşıyorsun hayatta malesef şimdiyse evlatlık başvurusu yapmak için can atıyorum bende kuzumu kucağıma alayım biran önce annelik duygusunu yaşim . benimde ailem istemiyor ama bu duyguyu yaşamayan bilemez çocuksuzluk özlemini. dışarda çocuk görsem içim sızlıyor .ama dışarının ne düşündüğü umrumda değil .ben başvuru yapıcam . 4 sene bkledim demişsin başvuru yaptıktan sonramı bekledin hangi il ben okadar nasıl beklerim

hoşgeldiniz

inşallah tedaviniz sorunsuz şekilde devam eder

bende buraya ilk yazdığım da sizin gibiydim asla diyen hayatta olmaz diyen acaba olurmularla gelmiştim bu topiğe
sevgili teyzemiz lily beni uyarmıştı evlatlık almak demiyoruz bizler evlat ediyoruz diye ne nedemek istediğini şimdi çok daha iyi anlıyorum

inşallah herşey gönlüne göre hayırlısıyla olur evlat edinmek tarif edilemez bir duygu
nasıl bir coşku sevinç anlatamam
hep bir heyecan içindesin
ilk başvuru görüşmeler evrak işleri dosyanın onayı derken bundan sonrada sıra saymalar başlıyor
tabi en büyük heyecan yavrunu aldığın an

bekleme süresi illere göre değişiyor aynı zamanda terk-rıza kız-erkek seçimine görede değişiyor
en hızlı il bursa en fazla taş çatalasın 3 ay anca beklersin
İstanbul ve ankara aynı gibi eğer çok bir kriteriniz yoksa ortalama 10 civarı

birde nevar biliyor musun sonun da meleğin gelecek ya biliyorsun ya insan sabrediyor inan ki
biliyorsun ki bugün olmasa da yarın meleğin gelicek

darısı başıma

regaib kandiliniz mübarek olsun kızlar...rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu bizlere versin....

mersinde kız bebek için en az 4 yıl erkek için 3 yıl söylüyor kurum....büyük illerde daha erkekn tabi...bursa-istanbul-izmir gibi....

effsa canım 1,5 ay olmuş hala geçmemeiş ishal ara ara da olsa bence bir çocuk hastanesine veya tıp fakültesine götür...hiç olmazsa için rahat eder....gerekli tüm tetkikler ve incelemeler yapılsın...

hipp mama var ben onu kullanıyorum tavsiye ederim...organik....mamayı netten al derim....daha ucuza geliyor....

İnternet, teknoloji vs zararlarından bahsedilirken, böyle güzel bilgi paylaşımları açısından oldukça yararlı olarak düşünüyorum... Kurum bize prosedürü anlatıyor sadece zannımca.. Gerçekte yaşananlar, duygular, zorluklar kolaylıklar, dikkat edilmesi gerekenler vs vss.. bu forumlardan öğreniyoruz...
Allahıma dua ederken hep hayırlısını diliyorum... Ama çok heyecanlıyım çok.... Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlarım...

Arkadaşlar hepimizin kandili ve işçi bayramı kutlu olsun... İnş hep beraber çok daha güzel günlere diliyorum...
En yakın zamanda da yavrularımızın gelmesini temenni ediyorum... Sevgiler.. :):):)

Merhaba arkadaşım.. İnşş güzel geçer ziyaretin.. Ne kadar sakin olmaya çalışsak da, heyecan yapmadan olmuyor değil mi :) Pasta falan hazırlayacak mısın? Bazısı hiç istemiyormuş. Bazısı saatlerce oturup yiyip içip öyle gidiyormuş :) Eve de kimisi klozetlere kadar bakarken kimisi kapı aralığından bakıyormuş... İnşş iyi bir uzman denk gelmiştir size de.. Kolaylıklar canım...

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]25.03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kandilimiz mübarek olsun bacılar

bir de bugün işçi bayramı
benim gibi bugün bile çalışanların da bayramı kutlu olsun

Cok pardon ama bsey sorucam yni baslk nasl acabilirm acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yetişemedim neler anlattılar

netten baktım ama yemek proğramı var şimdi

Canım, ben de yarıda yakaladım. Netten izleyebiliriz geçmiş program olarak sanırım. Koruyucu aile olan Mutlu Tönbekici konuktu. Ve evlat edinmiş bir anne baba konuktu.. Benim izlediğim kısımda biraz gerginlik oldu aslında. Evlat edinme ve koruyucu aile konusu karşılaştırıldı falan hafiften tartışma gibi oldu biraz.. Mutlu hanımın söyledikleri biraz yanlış anlaşıldı bana göre üzüldüm... Ben de baştan itibaren izlemek istiyorum aslında..

Kızlar şimdi aklıma geldi.. Birkaç aydır çalışmıyorum evdeyim ya, bu gündüz kuşağındaki kadın programları çok izleniyor.. Zahide'sinden Oktay ustasına , Melek'ine kadar birçok programa mail atsak diyorum. Evlat edinme konusunu her yönüyle işleseler. Ve bu yoldaki sorunlarımızı da dile getirsek...
Bilmiyorum belki daha önce pek izleyemediğim için, böyle yayınlar yapılmıştır belki ama, her zaman olmalı ve insanlar biraz daha bilinçlenmeli diye düşünüyorum.. Bir metin hazırlayım diyorum... Tüm programlara aynı metini mail atayım diye aklıma geldi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Arkadaşlar, hani özgeçmiş hazırlamak için soru listesi veriliyormuş ya. Her şehirde aynı mı bu bilmiyorum ama. Elinde bulunan varsa (belki hatırlamanız zor olur) scan edip buraya atar mısınız? Veya üşenmezseniz yazabilir misiniz? Şimdiden hazırlayım diyorum özgeçmişimi :)

bence çok güzel bir fikir.

benim aklımı kucalayan bişey var süreçle ilgili. çok uzun mesela. müracaattan sonra ev ziyaretine gelinmesi yalnış hatırlamıyorsam ortalama 3 ay gibi. anlamadığım neden bu süre böyle uzun. sanki binlerce kişi sıraya girmiş gibi kurumun hareket etmesi neden. sonuçta her kurumda en az 2-3 memur bu işle uğraşıyordur. acaba toparlanan evraklar sadece müracaat ettiğimiz kurumda mı inceleniyor yoksa incelenmesi için başka yerleredemi gönderiliyor. bütün evrakların işi bittikten sonraki hafta gelebilirler bana göre. böylelikle en az 3 ay bizim lehimize sonuçlanır.

Aslında birden fazla kişi, hepimiz birşeyler yazsak dikkat çekebiliriz...

Ben de evlat edindim. Rabbime her gün dua ediyorum. Bana böyle bir çocuk nasip ettiği için, ilk 5 yıl boş yere bekleyip boş yere dünyanın paralarını harcamışız tabi bunun yanında psikolojik çöküntüleri saymıyorum bile. Evlat edinmelerden başka çaresi olmayanlar lütfen hiç düşünmesinler annelik çok yüce bir duygu bunu illaki 9 ay karnınızda taşıyarak hissetmiyorsunuz. Bebeği kucağınıza verdiklerinde tüm hormonlarınız değişiyor sütünüz bile geliyor bunu yaşamış biri olarak lütfen Bir çocuğun geleceğini de siz yön verin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…