Merhaba canım hoşgeldin Allah gönlüne göre versin ben de bedenimden olsa bile bu yolla da anne olmayı kafama 17 yaşımda gördüğüm bir rüyayla koymuştum zaten ama eşimi ikna edemiyordum eşim de annesi karşı geliyor diye razı olmuyordu taaki annesiyle kardeşinin hainliklerini öğreninceye kadar
biz çok zor aşamalardan geçtik geçmişi okudukça görürsün hepsini yazamadım yaşadıklarımın sessiz takipçiydim sonradan ben de burdayım dedim eşimin annesiyle kardeşi engel olmaya çalıştılar kaynanam kuruma bile gidip istemediğini belirten cümleler sarfetmiş uzmanımız söylemese eşim bana inanmıyordu neyse öyle böyle hasta annemin dualarıyla Allahım yardım etti 4 yıllık bir bekleyişin ardından 4 ay oldu yavrumu kucağıma alalı biliyormusun son tüp bebek düşüğüm yaşasaydı doğum tarihleri aynı olacaktı (8 kasım) neyse inanki doğursam bu kadar kıymetli olmazdı Allahım bu güzel kokuyu bu özel duyguyu isteyen herkese nasip etsin ve de şunu belirtmek isterim gerçekten istiyorsan Allahım hayalindekinin aynısını yolluyor saçından göz rengine kadar bu bir mucize O BENİM MUCİZEM HAYATTA ELDE ETTİĞİM TEK HAYALİM ALLAHIM AYIRMASIN BİR ÖMÜR MUTLU OLALIM VE BANA HEEP BU GÖZLERLE BAKSIN DERİN DERİN BONCUK GÖZLÜM
rabbim ayırmasın sizi inşallah. okurken çok duygulandım . bende bir aşılama bir tüp bebek denedim olmadı tutmadı. bir kere daha denicem tüp bebek ama olacağına inanmıyorum. evlatlık almak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama ummadıklarınla karşılaşıyorsun hayatta malesef şimdiyse evlatlık başvurusu yapmak için can atıyorum bende kuzumu kucağıma alayım biran önce annelik duygusunu yaşim . benimde ailem istemiyor ama bu duyguyu yaşamayan bilemez çocuksuzluk özlemini. dışarda çocuk görsem içim sızlıyor .ama dışarının ne düşündüğü umrumda değil .ben başvuru yapıcam . 4 sene bkledim demişsin başvuru yaptıktan sonramı bekledin hangi il ben okadar nasıl beklerim
Bircogumuzun yolculugu galiba böyle basliyor. Roman gibi bu sayfalari okuyup bilgi ve cesaret kazanip gülüp aglayip ben de yapacagım kararını veriyoruz. Ben de yazanları haftalarca okumus, sonunda sessizligimi bozmaya karar vermiştim. Aslında yavruna kavusunca bile yolculuk bitmiyor, ikinci bir evre basliyor, o evrede de birbirimize ihtiyacımız sürüyor.
Baharım inşallah hersey gonlundeki gibi, hayırlısı ne ise öyle olur. Heyecanın ne kadar güzel bir bilsen. İnsana yaşamak için bambaşka sebepler kazandırıyor o minik kalpler :)
baştan beri okudun sonunda bitti demek
inşallah bir gün bu sayfalarda senin de hikayen okunacak
İnşallah canım. Nasıl sizlerin hikayeleriyle biz cesaret kazanıp doğru kararlarımızı verdiysek, umarım bizleri de okuyanlar için bir heyecan, mutluluk oluruz biz de.. Zamancım biran önce listeye girmek için heyecanlanıyorum ben de... :):):) Önce alt liste sonra kısa zamanda da üst liste inş canım :)
merhaba arkadaşlar bu aralar sizlerin haberlerinden uzak kaldım yoğun olduğum için giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir uzmanımız bu sabah aradı ve cuma günü ev ziyaretine geliceyini söyledi nasıl sevindim anlatamam bir aşamayı daha bitiricez kısmetse kızıma bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum inşallah ev ziyaretimiz iyi geçer tlf geldiğinden beri çok heycanlıyım çoooooook
Kızlar şuanda Gülben'de evlat edinme işleniyor.. İzleyelim...
yetişemedim neler anlattılar
netten baktım ama yemek proğramı var şimdi
Kızlar şimdi aklıma geldi.. Birkaç aydır çalışmıyorum evdeyim ya, bu gündüz kuşağındaki kadın programları çok izleniyor.. Zahide'sinden Oktay ustasına , Melek'ine kadar birçok programa mail atsak diyorum. Evlat edinme konusunu her yönüyle işleseler. Ve bu yoldaki sorunlarımızı da dile getirsek...
Bilmiyorum belki daha önce pek izleyemediğim için, böyle yayınlar yapılmıştır belki ama, her zaman olmalı ve insanlar biraz daha bilinçlenmeli diye düşünüyorum.. Bir metin hazırlayım diyorum... Tüm programlara aynı metini mail atayım diye aklıma geldi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bence çok güzel bir fikir.
benim aklımı kucalayan bişey var süreçle ilgili. çok uzun mesela. müracaattan sonra ev ziyaretine gelinmesi yalnış hatırlamıyorsam ortalama 3 ay gibi. anlamadığım neden bu süre böyle uzun. sanki binlerce kişi sıraya girmiş gibi kurumun hareket etmesi neden. sonuçta her kurumda en az 2-3 memur bu işle uğraşıyordur. acaba toparlanan evraklar sadece müracaat ettiğimiz kurumda mı inceleniyor yoksa incelenmesi için başka yerleredemi gönderiliyor. bütün evrakların işi bittikten sonraki hafta gelebilirler bana göre. böylelikle en az 3 ay bizim lehimize sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?