Canım bir de 5 yılını doldurmuş olmak, başvuru sırasında değil, bebişini alma sırasında önemli. Yani şuan 5 yılını doldurmana daha zaman varsa bile başvuru kabul ediyorlar bilgin olsun. Yani tam 5.yılını bekleme hemen başvur.. O arada sıran ilerler...
Dünden beri moralim cok bozuk kızlar( biktim artik etrafin bide su doktoru deneseydin bu hocaya gittinmi bi de şu kürü deneseydin baskilarindan sanki hiç kimse beni anlamiyor yada anlamak istemiyor (
emin olun canim cok yanıyor artik hic biseyden zevk almiyorum Allah'a hep dua ediyorum biran önce minik bebegim gelsin diye ama bende bu çevre olduğu sürece onunda canini yakarlar diye cok korkuyorum minik bebeğim icin hic bir hazirlik yapamıyorum bütün heveslerim kursagimda kaldi((
yaa bu muhteşem bir haber. ben de başvuru için 5 yıllık evli olmak lazım diye biliyordum.
Ayyy müjde verdiğime sevindim canım... :) Ben de bu topiği baştan sonra okudum da ordan öğrendim.. Bu şekilde başvurup sıraya giren birkaç arkadaşımız vardı... Ama kim olduklarını hatırlamıyorum şuan.. Hatta başka şehirden bir arkadaş gidip başvurmuş bu şekilde, ordaki uzman bilmiyormuş almamış başvuruyu. 5 yılın dolmalı demiş.. Sonra o da bu topikten öğrenince tekrar gitti söyledi falan.. Başvurusunu aldılar sonra bildiğim kadarıyla.
Yani hiç durma hemen git canım. Sana sıra geldiğinde 5 yıl olayına bakacaklar.. Başvurunu git hemen yap istersen bugün bile yapabilirsin. :)
bugün çok zor.eşim yeni ikna oldu. önce araştırması lazımmış. öyle dediama pazartesiye kadar aklını çelerim ben onun yaa yemin ederim bana öyle bir ümit verdin ki anlatamam :) allah razı olsun
Allah senden de razı olsun canım. İnşşş hayırlısıyla kavuşursun bebişine.. Ben de daha yeni evliyim canım.. Hep koruyucu aileyi araştırdım. Yeni evliyiz bize evlat edinme kabul edilmez diye düşünüyordum... Sonra burayı okuyunca bi baktım yaşlarımız ikimizin de 30 üzeri. Yıla takılmadan başvuru yapabiliyormuşuz. Bi sevindim ki senin gibi sorma.. :) Seni şu an çok iyi anlıyorum yani... Eşlere gelince biraz ağırdan alıyor onlar canım... Tabii fazla da üstüne gitmeden onu da bilgilendir. Mesela ben netten bulduklarımı bu konu hakkında, ona mail atıyorum hep... Özellikle bu topikteki yavrusuna kavuşan arkadaşlarımın kavuşma anlarını, duygularını, başta eşlerinin nasıl karşı olup sonradan yavrularıyla nasıl mutlu olduklarını falan bu yazıları kopyala yapıştır yapıp mail atıyorum.. Okumasını sağlıyorum... Eşim karşı değil zaten sadece bizler kadar heyecanlı olmuyorlar başta o kadar.. :):)):
Allahım gönlüne göre versin canım...
Herkeze meraba ben de evliliğimin 14. yılındayım çok şükür salı gunu başvurumuzu yaptık.. Bekleme süresi çok uzun 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum Herşeyin hayırlısı..
Herkeze meraba ben de evliliğimin 14. yılındayım çok şükür salı gunu başvurumuzu yaptık.. Bekleme süresi çok uzun 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum Herşeyin hayırlısı..
Merhaba arkadaşım.. İnşş güzel geçer ziyaretin.. Ne kadar sakin olmaya çalışsak da, heyecan yapmadan olmuyor değil mi :) Pasta falan hazırlayacak mısın? Bazısı hiç istemiyormuş. Bazısı saatlerce oturup yiyip içip öyle gidiyormuş :) Eve de kimisi klozetlere kadar bakarken kimisi kapı aralığından bakıyormuş... İnşş iyi bir uzman denk gelmiştir size de.. Kolaylıklar canım...
çok teşekkürler arkadaşım ev ziyaretim güzel geçti tabi baya heycanlıydım pasta hazırlamıştım fakat su dahi istemedi gideceyimiz çok ev var sırada dedi 15 dakika kadar kaldı odalara ve banyolara öylebi kapıdan baktı mutfağı biraz inceledi genel olarak bir sorun yok dedi sadece iki tane pirizim aşağıda olduğu için onları not altı çocuk korumalı taktırmamız gerektiğini söyledi bi kaç soru sordu işte hastane okul vs bunların eve yakınlıklarını şimdilik herşey yolunda gözüküyor inşallah ilerleyen sürede bir sorun çıkarmaz 1 ay sonrada randevu alıcakmışız birebir görüşme için artık hayırlısı bakalım...
Canım ama böyle olmaz ki... topla kendini biraz. sağlam durman lazım her şeye karşı. inan bu tarz şeyler hepimize söyleniyor. belki bazılarımıza daha ağır davranışlar sergileniyor. siz karı-koca mutlumusunuz, sağlığınız yerinde mi ... işte en önemli şey bu. gerisi tamemen fasa fiso. kendine oyalanacak bişeyler bul kafan meşgul olsun. ben kendimden örnek vereyimevde boyamadığım şey kalmadı. duvar bile boyadım. internette altını üstüne getirmediğim dekorasyon sitesi kalmadı. buralardan öğrendiğim şekilde oturma odamdaki koltukları kumaş ve zımba makinası alıp yeniden kapladım. o kadar iyi geliyor ki bana bu tarz işlerle uğraşmak. evime gelen arkadaşlarımın, eşimin ve ailemin bol bolllll beğenisini kazanıyorum yaptığım işlerle. hatta millet çocuk sormayı bıraktı bana. çünkü karşılarında kendini salan bir kadın yok. evinle ilgili değişiklik yapıcak olan benden fikir bile almaya başladı. ne yaşıyosam kendim yaşıyorum. arada da burayı açıp güzel haberler alıp mutlu oluyorum.
ki sen hazırlık aşamasına gelmişsin anladığım kadarıyla bebek için. bundan daha güzel ve bundan daha heyecan verici ne olabilir ki. geriye dönüp baktığında bir daha geri gelmeyecek bu günler. o yüzden en güzel şekilde değerlendirmeye bak.... dolu dolu yaşa.
çok uzun bir mesaj yazdım sonra silindi
ay çok sinir oldum
bacım boşver üzülme
milletin lafı yüzünden bebeğine bu haksızlığı yapma
sen onu o seni çok bekledi boşver millet ne derse desin
dediğim gibi çok uzun yazmıştım ama silindi
gene yazarım sana
canım bende senin durumundayım annem ailem istemiyor bana kızıyorlar yaşın erken 6 senedir olmuyor neyi bekleyim olacağının garantisi yok neden annelik duygusundan mahrum kalalım olan olmayanın halinden anlamaz bizi bizler anlarız malesef ailen bile yanında olmuyor çünkü elalem ne der düşüncesi var elalem benim mutsuzluğuma çare olmuyor sadece ayyy yazık acınası bakışlar çocuğu olmuyor bu insanı daha yaralıyor
sakın kimseye kulak asmayın annelik öle güzel bir duyguki ben keşke daha önce yaşasaydım diyorum yolunuza devam edin sizler dünyanın en güzel anneleri olcaksınızEvet etrafimizdaki insanlar hep anlayissiz bi şekilde daha erken bir daha deneseydiniz doktora gidip gibi laflar söylüyor ama tabi bizi anlamiyorlar hani derler ya TOK OLAN NE ANLASIN AÇIN HALINDEN diye o yüzden bize bizden baska destek yok biz birbirimize destek olalim bacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?