Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

yaa bu muhteşem bir haber. ben de başvuru için 5 yıllık evli olmak lazım diye biliyordum.

canım bende senin durumundayım annem ailem istemiyor bana kızıyorlar yaşın erken 6 senedir olmuyor neyi bekleyim olacağının garantisi yok neden annelik duygusundan mahrum kalalım olan olmayanın halinden anlamaz bizi bizler anlarız malesef ailen bile yanında olmuyor çünkü elalem ne der düşüncesi var elalem benim mutsuzluğuma çare olmuyor sadece ayyy yazık acınası bakışlar çocuğu olmuyor bu insanı daha yaralıyor

yaa bu muhteşem bir haber. ben de başvuru için 5 yıllık evli olmak lazım diye biliyordum.

Ayyy müjde verdiğime sevindim canım... :) Ben de bu topiği baştan sonra okudum da ordan öğrendim.. Bu şekilde başvurup sıraya giren birkaç arkadaşımız vardı... Ama kim olduklarını hatırlamıyorum şuan.. Hatta başka şehirden bir arkadaş gidip başvurmuş bu şekilde, ordaki uzman bilmiyormuş almamış başvuruyu. 5 yılın dolmalı demiş.. Sonra o da bu topikten öğrenince tekrar gitti söyledi falan.. Başvurusunu aldılar sonra bildiğim kadarıyla.
Yani hiç durma hemen git canım. Sana sıra geldiğinde 5 yıl olayına bakacaklar.. Başvurunu git hemen yap istersen bugün bile yapabilirsin. :)

bugün çok zor.eşim yeni ikna oldu. önce araştırması lazımmış. öyle dedi ama pazartesiye kadar aklını çelerim ben onun yaa yemin ederim bana öyle bir ümit verdin ki anlatamam :) allah razı olsun

bugün çok zor.eşim yeni ikna oldu. önce araştırması lazımmış. öyle dedi ama pazartesiye kadar aklını çelerim ben onun yaa yemin ederim bana öyle bir ümit verdin ki anlatamam :) allah razı olsun

Allah senden de razı olsun canım. İnşşş hayırlısıyla kavuşursun bebişine.. Ben de daha yeni evliyim canım.. Hep koruyucu aileyi araştırdım. Yeni evliyiz bize evlat edinme kabul edilmez diye düşünüyordum... Sonra burayı okuyunca bi baktım yaşlarımız ikimizin de 30 üzeri. Yıla takılmadan başvuru yapabiliyormuşuz. Bi sevindim ki senin gibi sorma.. :) Seni şu an çok iyi anlıyorum yani... Eşlere gelince biraz ağırdan alıyor onlar canım... Tabii fazla da üstüne gitmeden onu da bilgilendir. Mesela ben netten bulduklarımı bu konu hakkında, ona mail atıyorum hep... Özellikle bu topikteki yavrusuna kavuşan arkadaşlarımın kavuşma anlarını, duygularını, başta eşlerinin nasıl karşı olup sonradan yavrularıyla nasıl mutlu olduklarını falan bu yazıları kopyala yapıştır yapıp mail atıyorum.. Okumasını sağlıyorum... Eşim karşı değil zaten sadece bizler kadar heyecanlı olmuyorlar başta o kadar.. :):)):
Allahım gönlüne göre versin canım...

amin canım amiiiiinnn. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. ( gönlümüzdekini hayırlı eyleyip versin)

Herkeze meraba ben de evliliğimin 14. yılındayım çok şükür salı gunu başvurumuzu yaptık.. Bekleme süresi çok uzun 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum Herşeyin hayırlısı..

Herkeze meraba ben de evliliğimin 14. yılındayım çok şükür salı gunu başvurumuzu yaptık.. Bekleme süresi çok uzun 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum Herşeyin hayırlısı..

Hayırlı olsun canım... Su gibi gelip geçer inşallah....

başvurun hayırlı olsun kucağın hemencecik dolsun

nerden başvurdunuz bilmiyorum da bu bekleme sürecini bulunduğunuz il terk-rıza kız-erkek seçimi çok etkiliyor uzmanlar 2 yıl diyor ama 2 yıl sürmüyor genelde inşallah sizde çok beklemeden kavuşursunuz

çok teşekkürler arkadaşım ev ziyaretim güzel geçti tabi baya heycanlıydım pasta hazırlamıştım fakat su dahi istemedi gideceyimiz çok ev var sırada dedi 15 dakika kadar kaldı odalara ve banyolara öylebi kapıdan baktı mutfağı biraz inceledi genel olarak bir sorun yok dedi sadece iki tane pirizim aşağıda olduğu için onları not altı çocuk korumalı taktırmamız gerektiğini söyledi bi kaç soru sordu işte hastane okul vs bunların eve yakınlıklarını şimdilik herşey yolunda gözüküyor inşallah ilerleyen sürede bir sorun çıkarmaz 1 ay sonrada randevu alıcakmışız birebir görüşme için artık hayırlısı bakalım...

Hadi hayırlısı canım. Süreç ilerliyor desene... Bebişine yaklaşıyosun yavaş yavaş...

Mucize tutulabilirmis meger ellerde,
Mucizeye dokunulabilirmis,
Mucize uyurmus, uyanırmış;
Mucizeye bakilabilirmis
Mucize "Mucizeler" yaratabilirmis gercekten
Mucize meger kokarmıs
Cennet kokusu gibi;
Mis gibi....

En kısa zamanda mucizeleriniz sizinle olsun...

Yeni basvuracak arkadaslar icin yazmak istedim; belki tereddutleriniz olabilir ama emin olun
yavrunuz gelince hergun sukur ediceksiniz, keske bukadar beklemeseydim diyeceksiniz , etrafin soyledikleri hic
moralinizi bozmasın kimse icin bu "mucizeden" vazgecmeyin...

zaman teşekkür ederim biz hepsini kabul ettik ikiz olabilir kardeş olabilir inşallah hepimizin en kısa zamanda kucagı dolar...

Destegin çok teşekkür ederim canim ama benim senin gibi imkanlarim yok ayrica kayinvalidemle ayni evde oturdugum için her dakika beraberiz ve zaten en çok canimi yakan soyleride o söylüyor ne zaman elimiz bosalsa otursak hep bi çocuk mevzusu bide su doktora gidin bide şunu iç...
o yüzden bütün heveslerim umutlarim bitiyor biran önce bitsin bu günler istiyorum ama elden bisey gelmiyor.

Zamancim üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor hep karşımda olumsuz insanlar hep can acitan sözler.
bebegime haksizlik yapmak istemiyorum herseyi doya doya yasamak istiyorum ama olmuyor.
gercekten desteklerinize cok ihtiyacim var bizi bizden baska anlayan yok...

Evet etrafimizdaki insanlar hep anlayissiz bi şekilde daha erken bir daha deneseydiniz doktora gidip gibi laflar söylüyor ama tabi bizi anlamiyorlar hani derler ya TOK OLAN NE ANLASIN AÇIN HALINDEN diye o yüzden bize bizden baska destek yok biz birbirimize destek olalim bacim.

Merhaba hanımlar nasılsınız? Epeydir yazmıyordum, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz süreciniz en rahat şekilde ilerler inşallah. Bebeğine kavuşan arkadaşlarımız; bebeklerinizi analı, babalı, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah.

Siz kararlı olun arkadaşlar, hayat sizin, evliliğiniz ve kurduğunuz yuva size ve eşinize ait, kimsenin sizin yerinize karar vermesine izin vermeyin. Etraf önce engel olur, sonrada işler istenildiği gibi gitmeyince kenara çekilip ben mi dedim yada sanki hep beni dinlersinizde diyebilirler. Eşinizle birlikte karar verin, kararlı olun o zaman diğerlerine ne düştüğünü en iyi kendileri bilirler
Herkese kolay gelsin, herşey gönlünüze göre olsun.

Sevgiler

ben bir türlü yazamıyorum yaramaz kızımdan hiç fırsat yok şöyle bir baktım detaylı okuyamadım yavrusuna kavusan arkadaşlar evlatlarınızla mutlu mesut yaşayın inşallah sıra bekleyen annelerimize de dua ediyorum bir an önce kavuşsunlar benim kızım 8 aylık oldu yaramaz ama bir o kadar da tatlı evimizin altın topu diyoruz biz ona ilk takibimizde geçen ay oldu çok güzel geçti kızım akraba eş dost komşu herkesin gözbebeği oldu.arkadaşlar başvuruda başvurudan önce çok konuşan olur kimseye kulak asmayın yavrunuza kavuşana kadar uğraşın biz şimdi mutluluğu yakaladık .bebeğimiz geldikten 1.5 ay sonra babacığımı kaybettim çok zor geçti günler hayat bana hem mutluluğu hem acıyı tattırdı elden bişey gelmiyo Allah ın takdiri .iyiki kızım gelmiş iyiki bu mutluluğu rabbim bana yaşattı .yıllardır mayıs ayında gözümün yaşı dinmez hep ağlardım anneler günü die bu yıl yavrumla kutlucaz darısı başınıza olsun inşallah kızımla size öpücükler gönderiyoruruz güzel haberlerinizi bekliyoruz

sakın kimseye kulak asmayın annelik öle güzel bir duyguki ben keşke daha önce yaşasaydım diyorum yolunuza devam edin sizler dünyanın en güzel anneleri olcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…