Ben de evlat edindim. Rabbime her gün dua ediyorum. Bana böyle bir çocuk nasip ettiği için, ilk 5 yıl boş yere bekleyip boş yere dünyanın paralarını harcamışız tabi bunun yanında psikolojik çöküntüleri saymıyorum bile. Evlat edinmelerden başka çaresi olmayanlar lütfen hiç düşünmesinler annelik çok yüce bir duygu bunu illaki 9 ay karnınızda taşıyarak hissetmiyorsunuz. Bebeği kucağınıza verdiklerinde tüm hormonlarınız değişiyor sütünüz bile geliyor bunu yaşamış biri olarak lütfen Bir çocuğun geleceğini de siz yön verin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam en tatlı anne adayları.............
bekleme süreciniz su gibi geçsin....en yakın an da yavrularınıza kavuşun inşallah...kızım artık dört yaşında.hayatımızda aldığımız en doğru karar...halaaa denize bir kardeş için uğraş veriyorum...üç yıldır giysilerini bile saklıyorum....mis gibi kokan bezlerini bile....koruyucu aile olmaya da kabulüm.hergün her an Allaha şükrediyorum.bu günleri gördüğüme...bu....bu başka bişey....bu aşk.... evet aşk olmalı bu...sadece yaptıklarını izlerken bile hayran oluyorsunuz defalarca şükrediyorsunuz...tek üzüntünüz keşke....keşke daha önce olsaydı oluyor....neyse....zararın neresinden dönsek DENİZ.....
YAVRULARINI BÜYÜTEN ANNELERE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.SEVGİYLE YAVRULARINIZLA KALIN.....
bekleme süreciniz su gibi geçsin....en yakın an da yavrularınıza kavuşun inşallah...kızım artık dört yaşında.hayatımızda aldığımız en doğru karar...halaaa denize bir kardeş için uğraş veriyorum...üç yıldır giysilerini bile saklıyorum....mis gibi kokan bezlerini bile....koruyucu aile olmaya da kabulüm.hergün her an Allaha şükrediyorum.bu günleri gördüğüme...bu....bu başka bişey....bu aşk.... evet aşk olmalı bu...sadece yaptıklarını izlerken bile hayran oluyorsunuz defalarca şükrediyorsunuz...tek üzüntünüz keşke....keşke daha önce olsaydı oluyor....neyse....zararın neresinden dönsek DENİZ.....
YAVRULARINI BÜYÜTEN ANNELERE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.SEVGİYLE YAVRULARINIZLA KALIN.....
Dünden beri moralim cok bozuk kızlar( biktim artik etrafin bide su doktoru deneseydin bu hocaya gittinmi bi de şu kürü deneseydin baskilarindan sanki hiç kimse beni anlamiyor yada anlamak istemiyor (
emin olun canim cok yanıyor artik hic biseyden zevk almiyorum Allah'a hep dua ediyorum biran önce minik bebegim gelsin diye ama bende bu çevre olduğu sürece onunda canini yakarlar diye cok korkuyorum minik bebeğim icin hic bir hazirlik yapamıyorum bütün heveslerim kursagimda kaldi((
selam. bu foruma en son tüp bebekle ilgili bilgi almak için girmiştim. ne tuhat, şimdi de evlat edinme nasıl oluyor diye giriyorum. tüp bebek denememiz başarısız geçti. eşim azospermi. ben de bıktım insanların düşüncesizce tavırlarından. kendi öz annem bile bana doktor öneriyor, evlat edinme diyor. ve ne halde olduğumu anlamıyor bile. dün akşam eşime bir kez daha evlat edinelim dedim, ve ilk defa olur dedi bana. dün gece heyecandan uyuyamadım. aklımdan bir saniye bile çıkmadı. hep onu hayal ettim. ben 24 yaşımdayım. 4 yıllık evliyim. eşim bugünden sonra araştıracakmış evlat edinme şartlarınıama ailelerimiz henüz bilmiyor. sizce başvurudan önce mi konuşmalıyız, sonra mı?
bacım hoş geldin Rabbim tez günde kollarını doldursun
benim eşimde azolu bu dr önermeleri benim gibi aleni olarak ilan etsen bile bitmiyor :)
sen kararlı olunca gerisi boş geliyor
benim annemde karşıydı aman daha erken ne gerek var hele bekle 40ına gel diyordu
tamam verici Rabbim ol dedikten sonra olur ama birde anlamadıkları sebepler dairesinde olmuyorsa olmaz
bunu da anlamazlar kendi bacın bile anan bile anlamaz
başvuru için 5 yıllık evlilik yada eşlerin 30 yaşını aşmış olması gerekiyor
5. yılınıza ne kadar var o süre zarfında sizde hem iyice araştırır içinize sindirirsiniz
ailelere gelince baştan yok derler itiraz ederler ama sen dik durunca kabullenmek zorunda kalırlar
bebiş gelincede etrafında pervane olurlar
siz kesin kararınızı verin gerisi inşallah kolay olur
çok teşekkür ederim desteğin için. 2015 ocak ayında 5 yıl olacak inşallaheşim de 31 yaşında. umarım benim 30 yaşında olmam gerekmiyordur o kadar daha bekleyemem. düşünmek bile çok heyecan veriyor :) kalbim yerinden çıkacak gibi :18:
Dünden beri moralim cok bozuk kızlar( biktim artik etrafin bide su doktoru deneseydin bu hocaya gittinmi bi de şu kürü deneseydin baskilarindan sanki hiç kimse beni anlamiyor yada anlamak istemiyor (
emin olun canim cok yanıyor artik hic biseyden zevk almiyorum Allah'a hep dua ediyorum biran önce minik bebegim gelsin diye ama bende bu çevre olduğu sürece onunda canini yakarlar diye cok korkuyorum minik bebeğim icin hic bir hazirlik yapamıyorum bütün heveslerim kursagimda kaldi((
bende senin gibi 5 yılı ocak ayında doldurmuştum hatta kurumda hesap makinesiyle hesaplamışlardı 5 yıl oldumu diye
5 yıl evlilik olunca 30 yaş sınırını beklemiyorsun 7 ay sonra inşallah ilk adımı atıyorsun
bu arada siz ve aileler alışır
hem iyi düşünmek lazım sonuçta gelen bir can
inşallah seneye bu zamanlar bebeğim geldi dersin
hangi ilden başvurcaksınız
ben mardinde yaşıyorum eşimin işi nedeniyle. nereden başvuracağım önemli mi peki? bulunduğum ilde mi başvuru yapmamız gerekiyor?
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun kararınız.. Evet bulunduğunuz şehirden başvurmanız gerekiyor. Bu süreçte taşınma durumunuz olursa kaydını aldırabiliyorsun yeni ikametgahına...
ALLAH razı olsun içimi ferahlattınız hçbirşey yapmadan olacakmı diye beklemek istemiyorum artık 6 senedir yoruldum artık bende kız istiyorum tekirdağdayım umarım erken çıkar şimdiden torpil ayarlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi artık geleceğini biliyorumhoşgeldiniz
inşallah tedaviniz sorunsuz şekilde devam eder
bende buraya ilk yazdığım da sizin gibiydim asla diyen hayatta olmaz diyen acaba olurmularla gelmiştim bu topiğe
sevgili teyzemiz lily beni uyarmıştı evlatlık almak demiyoruz bizler evlat ediyoruz diye ne nedemek istediğini şimdi çok daha iyi anlıyorum
inşallah herşey gönlüne göre hayırlısıyla olur evlat edinmek tarif edilemez bir duygu
nasıl bir coşku sevinç anlatamam
hep bir heyecan içindesin
ilk başvuru görüşmeler evrak işleri dosyanın onayı derken bundan sonrada sıra saymalar başlıyor
tabi en büyük heyecan yavrunu aldığın an
bekleme süresi illere göre değişiyor aynı zamanda terk-rıza kız-erkek seçimine görede değişiyor
en hızlı il bursaen fazla taş çatalasın 3 ay anca beklersin
İstanbul ve ankara aynı gibi eğer çok bir kriteriniz yoksa ortalama 10 civarı
birde nevar biliyor musun sonun da meleğin gelecek ya biliyorsun ya insan sabrediyor inan ki
biliyorsun ki bugün olmasa da yarın meleğin gelicek
darısı başıma
hoşbuldum canım. çok sevindim bu habere. tayin düşünüyorduk zaten
Bazı arkadaşlar, zaten yakında burdan gidicez gittiğimiz yerde başvuralım falan diye düşünüyorlardı, ama başvuru tarihi saati bile çok önemliymiş.. O yüzden geç kalmadan bulunduğun yere başvur derim canım...
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. bir an önce 5. yılımıza girelim artık :) çok heyecanlıyım. zaman hiç geçmeyecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?