Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ne güzel canım. Rabbim güzel yavrunun okul mezuniyetlerini, evlenmesini , torunlarını göstersin sana inşallah :) Darısı başımıza tabii ki..

selam en tatlı anne adayları.............
bekleme süreciniz su gibi geçsin....en yakın an da yavrularınıza kavuşun inşallah...kızım artık dört yaşında.hayatımızda aldığımız en doğru karar...halaaa denize bir kardeş için uğraş veriyorum...üç yıldır giysilerini bile saklıyorum....mis gibi kokan bezlerini bile....koruyucu aile olmaya da kabulüm.hergün her an Allaha şükrediyorum.bu günleri gördüğüme...bu....bu başka bişey....bu aşk.... evet aşk olmalı bu...sadece yaptıklarını izlerken bile hayran oluyorsunuz defalarca şükrediyorsunuz...tek üzüntünüz keşke....keşke daha önce olsaydı oluyor....neyse....zararın neresinden dönsek DENİZ.....

YAVRULARINI BÜYÜTEN ANNELERE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.SEVGİYLE YAVRULARINIZLA KALIN.....

Sevgili DenizGeldi geçen yıl bir solukta okuduğum bu topic'te senin hikayende kafamda canlandı yine.düşünsene buraya yazıyorsunuz ve hiç tanımadığınız insanlar sizi okuyor , aradan aylar geçiyor ve hiç tanımadığınız insanlar sizleri tanıyormuşçasına sohbet etmek istiyor. Onlardan biri de benim işte İyi ki burayı okumuşum diyorum kendime... Yıllar sonra aynı senin de dediğin gibi KEŞKE dememek için... O AŞK'ı yaşamak için...

Son düzenleme:
Dünden beri moralim cok bozuk kızlar ( biktim artik etrafin bide su doktoru deneseydin bu hocaya gittinmi bi de şu kürü deneseydin baskilarindan sanki hiç kimse beni anlamiyor yada anlamak istemiyor (
emin olun canim cok yanıyor artik hic biseyden zevk almiyorum Allah'a hep dua ediyorum biran önce minik bebegim gelsin diye ama bende bu çevre olduğu sürece onunda canini yakarlar diye cok korkuyorum minik bebeğim icin hic bir hazirlik yapamıyorum bütün heveslerim kursagimda kaldi ((

Ne kadar güzel anlatmissin gözlerim doldu şuan insaallah bizlerde senin gibi yavrumuza kavustugumuz günleri görürüz onun yürüyüşünü ,konusmasini bize oyunlar yapmasini görürüz...

Merhaba canım.. Benim gibi birçok arkadaşımıza, paylaşımlarınla umut olduğun için ben de teşekkür ediyorum sana...
Deniz artık abla olacak yaşa gelmiş maşallah.. Yaptınız mı başvurunuzu peki ?

çok uzun bir mesaj yazdım sonra silindi
ay çok sinir oldum
bacım boşver üzülme
milletin lafı yüzünden bebeğine bu haksızlığı yapma
sen onu o seni çok bekledi boşver millet ne derse desin
dediğim gibi çok uzun yazmıştım ama silindi
gene yazarım sana

selam. bu foruma en son tüp bebekle ilgili bilgi almak için girmiştim. ne tuhaf, şimdi de evlat edinme nasıl oluyor diye giriyorum. tüp bebek denememiz başarısız geçti. eşim azospermi. ben de bıktım insanların düşüncesizce tavırlarından. kendi öz annem bile bana doktor öneriyor, evlat edinme diyor. ve ne halde olduğumu anlamıyor bile. dün akşam eşime bir kez daha evlat edinelim dedim, ve ilk defa olur dedi bana. dün gece heyecandan uyuyamadım. aklımdan bir saniye bile çıkmadı. hep onu hayal ettim. ben 24 yaşımdayım. 4 yıllık evliyim. eşim bugünden sonra araştıracakmış evlat edinme şartlarını ama ailelerimiz henüz bilmiyor. sizce başvurudan önce mi konuşmalıyız, sonra mı?

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]25.03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bacım hoş geldin Rabbim tez günde kollarını doldursun

benim eşimde azolu bu dr önermeleri benim gibi aleni olarak ilan etsen bile bitmiyor :)

sen kararlı olunca gerisi boş geliyor

benim annemde karşıydı aman daha erken ne gerek var hele bekle 40ına gel diyordu

tamam verici Rabbim ol dedikten sonra olur ama birde anlamadıkları sebepler dairesinde olmuyorsa olmaz

bunu da anlamazlar kendi bacın bile anan bile anlamaz

başvuru için 5 yıllık evlilik yada eşlerin 30 yaşını aşmış olması gerekiyor

5. yılınıza ne kadar var o süre zarfında sizde hem iyice araştırır içinize sindirirsiniz

ailelere gelince baştan yok derler itiraz ederler ama sen dik durunca kabullenmek zorunda kalırlar

bebiş gelincede etrafında pervane olurlar

siz kesin kararınızı verin gerisi inşallah kolay olur

çok teşekkür ederim desteğin için. 2015 ocak ayında 5 yıl olacak inşallah eşim de 31 yaşında. umarım benim 30 yaşında olmam gerekmiyordur o kadar daha bekleyemem. düşünmek bile çok heyecan veriyor :) kalbim yerinden çıkacak gibi :18:

bende senin gibi 5 yılı ocak ayında doldurmuştum hatta kurumda hesap makinesiyle hesaplamışlardı 5 yıl oldumu diye

5 yıl evlilik olunca 30 yaş sınırını beklemiyorsun 7 ay sonra inşallah ilk adımı atıyorsun

bu arada siz ve aileler alışır

hem iyi düşünmek lazım sonuçta gelen bir can

inşallah seneye bu zamanlar bebeğim geldi dersin

hangi ilden başvurcaksınız

Canım ama böyle olmaz ki... topla kendini biraz. sağlam durman lazım her şeye karşı. inan bu tarz şeyler hepimize söyleniyor. belki bazılarımıza daha ağır davranışlar sergileniyor. siz karı-koca mutlumusunuz, sağlığınız yerinde mi ... işte en önemli şey bu. gerisi tamemen fasa fiso. kendine oyalanacak bişeyler bul kafan meşgul olsun. ben kendimden örnek vereyim evde boyamadığım şey kalmadı. duvar bile boyadım. internette altını üstüne getirmediğim dekorasyon sitesi kalmadı. buralardan öğrendiğim şekilde oturma odamdaki koltukları kumaş ve zımba makinası alıp yeniden kapladım. o kadar iyi geliyor ki bana bu tarz işlerle uğraşmak. evime gelen arkadaşlarımın, eşimin ve ailemin bol bolllll beğenisini kazanıyorum yaptığım işlerle. hatta millet çocuk sormayı bıraktı bana. çünkü karşılarında kendini salan bir kadın yok. evinle ilgili değişiklik yapıcak olan benden fikir bile almaya başladı. ne yaşıyosam kendim yaşıyorum. arada da burayı açıp güzel haberler alıp mutlu oluyorum.

ki sen hazırlık aşamasına gelmişsin anladığım kadarıyla bebek için. bundan daha güzel ve bundan daha heyecan verici ne olabilir ki. geriye dönüp baktığında bir daha geri gelmeyecek bu günler. o yüzden en güzel şekilde değerlendirmeye bak.... dolu dolu yaşa.

ben mardinde yaşıyorum eşimin işi nedeniyle. nereden başvuracağım önemli mi peki? bulunduğum ilde mi başvuru yapmamız gerekiyor?

ben mardinde yaşıyorum eşimin işi nedeniyle. nereden başvuracağım önemli mi peki? bulunduğum ilde mi başvuru yapmamız gerekiyor?

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun kararınız.. Evet bulunduğunuz şehirden başvurmanız gerekiyor. Bu süreçte taşınma durumunuz olursa kaydını aldırabiliyorsun yeni ikametgahına...

ALLAH razı olsun içimi ferahlattınız hçbirşey yapmadan olacakmı diye beklemek istemiyorum artık 6 senedir yoruldum artık bende kız istiyorum tekirdağdayım umarım erken çıkar şimdiden torpil ayarlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi artık geleceğini biliyorum

hoşbuldum canım. çok sevindim bu habere. tayin düşünüyorduk zaten

Bazı arkadaşlar, zaten yakında burdan gidicez gittiğimiz yerde başvuralım falan diye düşünüyorlardı, ama başvuru tarihi saati bile çok önemliymiş.. O yüzden geç kalmadan bulunduğun yere başvur derim canım...

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. bir an önce 5. yılımıza girelim artık :) çok heyecanlıyım. zaman hiç geçmeyecek gibi.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. bir an önce 5. yılımıza girelim artık :) çok heyecanlıyım. zaman hiç geçmeyecek gibi.

Canım bir de 5 yılını doldurmuş olmak, başvuru sırasında değil, bebişini alma sırasında önemli. Yani şuan 5 yılını doldurmana daha zaman varsa bile başvuru kabul ediyorlar bilgin olsun. Yani tam 5.yılını bekleme hemen başvur.. O arada sıran ilerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…