Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bende yavruma kavuşalı 2 ay oldu herşey çok güzel geçiyor yenı gelen arkadaşlar asla umudunuzu ytrmeyın kımsenın sözüne lafına bakmayın kararlıysanız zaten kım nederse vız gelıyr onlara ınat yaşayın bu güzel duyguyu benım oğlum ailenin göz bebeği oldu herkes çok seviyr darısı ssizzlerin başına olsunen kısa zamanda kavuşun inşallah yavrucaklarınıza unutmayın hepiniz hamılesınız ama kaç aylık bellı değilllll hııııı

yeni başvuru yapan arkadaşlar hoş gelmişler rabbim bir an önce bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşalah hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin kızlar ben ilk önce aileme anlatmıştım babamda işte bizim orda biri vardı 15 yıl olmadı sonra allah verdi oldu dedi ilk dedği buydu ki bakın bu benim kendi babamın düşüncesiydi ama ona verdiğim cevap sadece buydu kusura bakma babacığım o kadar beklemeye ne sabrım var ne vaktim en bunu saygısız bir şekilde söylemedim ama ozaman onlaradan gelecek desteğe çok ihtiyacım vardı evet kırıldım öyle bir tepki beklemiyordum ama şimdi sorsan belki bizi zamnında kucağına alıp sevmemiştir küçükken biizmkine deliriyor onların bir gülücüğü taş kalpleri bile yumuşatıyor sağın solun lafına kulak asmayın bi tane komşumuz var yaşlı güya oğlamu sevmeye geliyor her geldiğinde a amanda ne tatlı diyor ben odadan uzaklaşıyorum eltime peşine düşecek biri varmı annesi kim babsı kimki nufusundaki adını bile soruyorlar edpsizliği o kadar aşmışlar yani büyüktür aklımı ermiyor boşver dedim en sonunda tak dedi yani anneside babsıda benim başka kimse yok dedim yani anlayacağın canım hiç bir şey için cannın sıkma boşver onların ne lafları ne sözleri biter duyma görme valla dünyanın en kötüüsde deseler umurumda değil onları duymuyorum şuanda tereddütlerin vardır belki ama ileride emin ol sende duymayacaksın habide insanları memnun edemezsin olmaz olmaz neden olmuyor derler bitane allah verir olur bitanene daha al derler ikinci olur o maşşalh derler senin canın ister bi tane daha yaprasın iki tane vardı bunu niye yaptıkki nasıl bakcak acaba derler olar sadece konuşur çünkü seni anlamazlar sen sadece bebğini düşün onunla bundan sonraki hayalini düşün geresi zaten önemsiz inşallah çabucak gelsin kuzucuklar beklemek çok ama çok zor bunu çok iyi biliyorum

karar verme,çevre ve yakınların düşünceleri tepkileri konusunda......

bizde ben istemiyordum erteliyordum....şimdiki mutluluğum aşikar...

biz başvuru yaparken kimsenin rızasını almadık.ne sorduk ne de destek istedik.yılların yıpranmışlığında yalnızdık...çevrenin çenesi bitmez...insanlar kendilerini geliştirmedikçe bitmeyecek te...
bizde benim annemin algısı farklıydı.ona göre doğurandı anne...eşimin tarafından bir sorun beklemiyordum.tam tersi oldu...hayat size neler hazırlıyor hiç bilemiyorsunuz..annem belki beni sevmemiştir şimdi denizi sevdiği kadar...

eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz...böyle güzel yavruyu sevmediler...şimdi yaşlılıklarını pişmanlıkla geçiriyorlar.ne çare...ne oldu.deniz büyümedi mi?başım dik....çook rahat hareket ediyorum...evimde ....mahallemde...her yerde....en güzel cevabı deniz verdi onlara.bir gün merdivenlerden inip çıkarken....

kimsin sen diye sordu çocuk merakıyla babasının babasına......ses yok....şimdi mutluluğumuzu kapı deliğinden seyrediyorlar..bir de dışarı çıktığımızda balkondan uzaktan uzaktan izliyorlar...

bizim evde ses çok.....kahkaha....istemediğiniz kadar....her türlü şaklabanlıklar....anneciğiiiimler...babaciğiiiimmmler......herşey....herşey...deniz herşey....deniz hayat....

sözün özü....yavrunuz sizi güçlendiriyor...hiç kimse ama hiçkimsenin mutluluğunuza gölge düşürmesine izin vermeyin...bu sizin hayatınız...sizin kararınız.ve inanın mutluluk sizi bekliyor...o an çabuk gelsin...lütfen...

sakın kimseye kulak asmayın annelik öle güzel bir duyguki ben keşke daha önce yaşasaydım diyorum yolunuza devam edin sizler dünyanın en güzel anneleri olcaksınız

Insaallah canim iyi bir anne olmak icin elimden geleni yapacağım bebeğim bi gelsin herşey daha güzel olacak inaniyorum buna...

Haklisin insanlari memnun etmek imkansiz ne yapsan begenmiyorlar ama işte bazen cekemiyecek noktaya geliyor insan o zaman bu kendini bilmez insanlarin lafi yıkıyor herseyden vazgeciyorum ama inşaallah bebegim geldikten sonra geçmişte çektiğim bütün aci günleri unutacagim sadece bebegimle ilgilenecem eminimki o bizim hayatimizi yüzde yüz değiştirecek...

Öyle güzel anlatmissinki yaşadıklarını Rabbim denizinle ve eşinle sana bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin insaallah :)

zaman teşekkür ederim biz hepsini kabul ettik ikiz olabilir kardeş olabilir inşallah hepimizin en kısa zamanda kucagı dolar...

Canım özelden mesaj atmissin ama ben daha mesaj sayim az oldugu icin özelden mesaj atamiyorum inşaallah hepimiz için hayırlısı olur sende konya dan basvuru yapmissin belki evlerimiz birbirine yakindir ama haberimiz yoktur...

Evet hamileyiz ama dogum ne zaman bilemiyoruz :) ne güzel sen ogluna kavusmussun Rabbim bizlerede o günleri gosterir inşaallah...
hergün hayaller kuruyorum ona yeni kiyafetler oyuncaklar aldigimi bebegimle saatlerce vakit gecirdigimi düşünüyorum beklemek o kadar zor ki gecmek bilmiyor saatler günler...

slm yeni gelen arkadaşlarım hgniz .başvurularınız hayırlı olsun.
hala beklemekteyimmm.14 ay oldu :26:
gerçekten artık sabır kalmadı ....düzen bozuk sistem bozuk...bu sene yine anneler gününde annem diye boynuma sarılacak evladım olmayacak ...seneye inş deyip umutlarıma devam ediyorum..hakkımzda hayılısı olsun cümlemizin...

teşekkür ederim yazınız umut oldu inşallah bizde en yakın zamanda kavuşuruz kızımıza ben kız istiyorum

hazancım az kaldı artık inşallah birazcıkdaha sabır bak ne kadar zordu benim için beklemesi sırayı bilmeden öyle körü körüne bekledim ama bir gün hiç beklemediğim zamnda çaldı telefon büyüdü bile teyzesi 15 ayın sonunda geldi kuzucuğum az kaldı canım söylemesi kolay biliyorum ama hakkımızda hayırlısı canım rabbim inşallah anneler günü hediyesi versin sana

Herkese merhabalar konya dan başvuru yapan arkadaşlar sıra öğrenebildiniz mi bide hangi aşamadasınız yazabilirmisiniz teşekürler

Herkese merhabalar konya dan başvuru yapan arkadaşlar sıra öğrenebildiniz mi bide hangi aşamadasınız yazabilirmisiniz teşekürler

Biz henüz görüşmeleri bitirmedik o yüzden siramiz belli degil canim gecen ayin 7 sinde ev ziyaretimiz gerçekleşti şimdi bizi cagirmalarini bekliyoruz.

Günaydın arkadaşlar bu aralar herkes cok sessiz unutmayin hepimizin birbirimizin destegine ihtiyacimiz var :) hepimiz ayni yolun yolcusu sayiliriz :))

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]25.03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bacılar uzun süredir liste de değişiklik yok
acaba yavrusuna kavuşan olupta haber vermeyen arkadaşlar olabilir mi?
sizlerin haberi varmı ?
birde yeni gelen bacılar listeye eklenmek isteyen olursa ekliyelim

Biz henüz görüşmeleri bitirmedik o yüzden siramiz belli degil canim gecen ayin 7 sinde ev ziyaretimiz gerçekleşti şimdi bizi cagirmalarini bekliyoruz.
Bizimde bitmedi henüz ocak ayının başında başvuru yaptık 26 Şubat da ev ziyareti İçin geldi hâlâ bir haber yok ; ( hayırlısı olsun deyip beklemeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…