Bizimde bitmedi henüz ocak ayının başında başvuru yaptık 26 Şubat da ev ziyareti İçin geldi hâlâ bir haber yok ; ( hayırlısı olsun deyip beklemeye devam...
hayırlı olsun başvurunuz...bize de iki yıl sürer dediler inşallah o kadar uzamaz gerçi 4 ay geçti bile ...sizin de konya değilmiBizimde de yeni başladı dün evlakrı teslim ettik haftaya ev ziyaretine gelecekler.. İnşallah kısa sürede kavuşuruz...2 yıl uzun süre ama İnşallah hayırlısı olur..
bacılar uzun süredir liste de değişiklik yok
acaba yavrusuna kavuşan olupta haber vermeyen arkadaşlar olabilir mi?
sizlerin haberi varmı ?
birde yeni gelen bacılar listeye eklenmek isteyen olursa ekliyelim
Bizimde bitmedi henüz ocak ayının başında başvuru yaptık 26 Şubat da ev ziyareti İçin geldi hâlâ bir haber yok ; ( hayırlısı olsun deyip beklemeye devam...
Ağlamak istiyorum...
Çok teşekkür ederim zamancim :)
bacılar uzun süredir liste de değişiklik yok
acaba yavrusuna kavuşan olupta haber vermeyen arkadaşlar olabilir mi?
sizlerin haberi varmı ?
birde yeni gelen bacılar listeye eklenmek isteyen olursa ekliyelim
herkese merhaba yeni başvuran arkadaşlar hayırlı olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz. biz bugün sıramızı öğrendik 10. sıradayız hayırlısıyla ilerler inşallah.
merhaba,herkese güzel bir gün diliyorum.güzel haberler alırsınız inş.uzun zamandır girmiyorum,evladına kavuşan anneler varsa hayırlı olsun.sıra bekleyenlerin de bir an önce kavuşması dileğiyle güzel yüreklerinize sığınarak size bir şey sormak istiyorum.
beni koruyucu aile topiğinden hatırlamanızı diliyorum....oraya yazmadım giren çıkan olur mu bilmiyorum,sizin gibi güzel yürekli annelerin ve anne adaylarının önerilerine ihtiyacım var,yardım ederseniz çok sevinirim.....
benim ufaklığım pazartesi annesiyle görüşecek.ilk görüşmeleri değil fakat pazar günü anneler günü malum.bayanın başka çocuğu olmadığını biliyorum.bir oğlu var o da yanında değilben ufak bir hediye götürsek mi diye düşündüm:26:anneler gününü kutlamak onun da hakkı.kimsenin kutlamayacağını adım gibi de biliyorum:26:
şimdi birinci soru götürelim mi,oğlundan anneler günü hediyesiymiş gibi uzman verir.biz görüşmüyoruz çünkü
ikincisi nasıl bir şey olur.ben bayanı tanımıyorum,güzel bir çerçevenin içinde ufaklığın resmi olabilr gibi geldi:26:veya küçük bir cd hazırlasak geldiğinden beri çektiğimiz fotoları videoları aralarından güzel olanlarını seçsek,yarım yarım konuşuyor onları eklesek......bilemiyorum,
başka ne yapılabilir lütfen önerilerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?