Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese merhaba yeni başvuran arkadaşlar hayırlı olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz. biz bugün sıramızı öğrendik 10. sıradayız hayırlısıyla ilerler inşallah.
maşallah uzun süredir topikte halaylar çekilmemişti inşallah en kısa sürede kavuşursun
bacım hangi ilden başvurmuştun
ne güzel yürekli bir ailesiniz
içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın
tam anlamıyla koruyan bir aile olmuşsunuz
bu düşüncenize bu duyarlılığınıza hayran oldum
inşallah karşı tarafda sizin gibi anlayışlı davranıyordur
benide ekleyin bende bu ayın sonunda başvuru yapıcam eşimin izin almasını bekliyorum
ekledim bacım bilgilerin eksik eğer verirsen onlarıda eklerim

bu arada listede bilgileri eksik olan bacılar eğer sizlerde isterseniz bilgilerinizi verirseniz eklerim

ne bilim bacım onlar orda biz burda bekliyoruz
bilemiyoruz ki neden belki prosedür öyledir
inşallah daha çok beklemeyiz
listemiz hareketlenir

çok sevindim maşallah darısı nüfus işlenlerine olsun inşallah
kızım daha gelmedi ama en çok korktuğum da bu dava süreci
şimdiden kabusum oldu
Rabbim korktuğumla imtahan etmesin inşallah

merhaba ne kadar süre sonra sıranızı öğrendiniz hangi il acaba 10 sıra çok güzel 5yada 6 ayda kucağınızda

basvurunuz hayırlı olsun sizinde inşallah bir an önce kasursunuz. bulunduğum il için 10. sıra az bir sıra değil çünkü çok fazla yılda en fazla 5 kız bebk yerleştiriyorlarmış o yüzden 2 yılı bulacak sanırım.basvurudan 2 ay sonra sıramızı öğrendik.

eksik olanlar neler biraz acemiyim

Herkese hayırlı cumalar..
Allah tez günde kucağınızı doldursun inşallah.
Yavrusuna kavuşanlara da bir ömür boyu mutluluklar..
Bizim mahkememiz sonuçlanmasına,kimliğimiz ve isim değişikliğimiz gerçekleşmesine rağmen oğlum hala kurum kaydından düşülemedi.Bizim sigortamızda görünmesi için kurum kaydından düşülmesi gerekiyor.40 gün oldu kimliği alalı.Normalde ertesi gün kurum kaydından düşmesi gerekiyor.Bakanlıkta bu işi yapacak kişiyle bu hafta görüşebildim.Sistem kaynaklı,teknik bir şey olduğunu ve çözüleceğini söyledi.Anlayacağınız sabır,ya sabır.Her aşamada.En sonunda bile.Geç olsun güç olmasın diyoruz,hayırlısı.İnşallah en kısa sürede hallederler.

Gunaydınlar herkese hayırlı Cumalar
Uzmanımız benimle ve eşimle ayrı ayrı görüştü. Son bir defa daha kitaplar hakkında görüşme yapacağız sonra raporumuz tamamlanacak.
Geçen hafta kızımın beşiğine yatağını da aldık. Nevresim takımını, uyku setini yıkadım, ütüledim odasına koydum. Uzman yarın gelin dediğinde yatağına serecegim inşallah)
Bu yoldaki herkese sabırlar diliyorum.
Sevgiler

Hayirli cumalar arkadaşlar benim size bir sorum olacak biz mart ayinda başvuru yaptik nisan ayinda ev ziyaretimiz gerçekleşti simdi bizi cagirmalarini bekliyoruz sizce bu süreçte siramizi sorup ogrenmeli miyiz ?

terk rıza gelsinde önemli değil

Hayirli cumalar arkadaşlar benim size bir sorum olacak biz mart ayinda başvuru yaptik nisan ayinda ev ziyaretimiz gerçekleşti simdi bizi cagirmalarini bekliyoruz sizce bu süreçte siramizi sorup ogrenmeli miyiz ?

Merhaba sıra numaramız dosyamız onaylandıktan sonra belli oluyor. Dosyanız henüz onaylamadığı, başvuru süreciniz devam ettiği için size sıra numaranız söylenmez. Dosyanız onaylandıktan sonra ilk başvuru dilekçenizi verdiğiniz tarihe göre sıra numaranız verilecek.

Son düzenleme:

Bilgileriniz icin Teşekkür ederim epeydir bu soru kafami kurcaliyordu.

sevgili yasamezgim sizin adınıza sevindim bir aşamayı daha atlattınız bizimde 1 ay sonra eşimle ve benimle ayrı ayrı görüşeceyini söyledi ne gibi sorular soruyorlar her aşama dahada heycanlandırıyor beni rabbim hepimize kolaylıklar versin biran önce gül kokulu yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin...

Merhaba Zeynepeli iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Görüşmemle ilgili ayrıntıları özelden yazdım. Görüşmenizin iyi geçeceğine eminim.
Sevgiler

Senin adina çok sevindim yasamezgim bu görüşmede neler soruluyor bizimde bu görüşmemiz de eşimle ve benimle ayri goruseceklerini söyledi uzmanimiz biraz anlatabilirmisin.

Herkese Merhaba ;

Önce ki zamanlarda yazmıştım bu konuya. Evlat edinenler melekti gözümde. Benim gözümde çok büyük erdem ve verilmesi zor bir sınavdı.
Kendi çocuğum olduğunda biraz büyütüp birde evlat edinmeyi düşünüyordum , doğurgandım o zamanlar. Evlat edinmeye karar verdiğimi yazmam bugüne nasipmiş.
Hatta kısa bir süre öncesine kadar öyleydim.
Erken menapoz denen illet vücuduma gark edinceye kadar.
Bekar bi bayanım , maddi koşullarım fena değil ama o kücük meleğe kendine ait bir oda ve gelecek varana (su an ailemle yaşıyorum )kadar ki sanırım 1 yılımı alır , inşallah daha kısa sürer , başvuracağım.
2-3 yaşları arasında bir kız çocuğunu evlat edinmek istiyorum.
Bugün önceden çocuk esirgemede çalışan bi profesörle konuştum. Ön bilgi aldım . Yaşım , mesleğim,eğitim seviyem için çocuk edinmek için ideal dedi. Herhangi bir sağlık sorunum yok , kanunen bütün şartları taşıyorum.
İstanbulda tanıdığı bir tanıdığına yönlendiricek beni , tanışmamıza vesile olan avukat arkadaşımda yanımda olacak.
Çok erkende olsa ailemle , arkadaslarımla paylaştım . Fikirlerini aldım.
Herkes çok olumlu ve meleği kabullenmeye dünden razı.
Eğer Allah bana nasip ederse sadece anne değil çok büyük bi aileye sahip olacak.
Yarın itibaren yavaş yavaş bu konuyu okuyup bilgi sahibi olmaya çalışacağım :)
Ben daha başvurmadan , kesin kararımı aldığımda bile bu kadar mutlu olup , heyecanlandıysam , o melek hayatıma girdiğinde ayaklarım yerden kesilir sanırım :)

Senin adina çok sevindim yasamezgim bu görüşmede neler soruluyor bizimde bu görüşmemiz de eşimle ve benimle ayri goruseceklerini söyledi uzmanimiz biraz anlatabilirmisin.

Merhaba Semabicer özelden mesaj yazdım. Rahat olun, uzmanlarımız bizi daha yakından tanımak için bu görüşmeyi yapıyorlar. Hakkınıza hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun inşallah meleğinize kolayca kavuşmanızı dilerim.

Merhaba Semabicer özelden mesaj yazdım. Rahat olun, uzmanlarımız bizi daha yakından tanımak için bu görüşmeyi yapıyorlar. Hakkınıza hayırlısı olsun inşallah.

Cnm hayırlı olsun Allah en kısa zamanda kucagına almayı nasip etsin. Sorulan soruları bana da mesaj atarmısın...bize kitap dan bahseden olmadı bizim 2. görüşme bitti.

çok duygulandım,hatta ağladım,her şey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…