- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
maşallah uzun süredir topikte halaylar çekilmemişti inşallah en kısa sürede kavuşursunherkese merhaba yeni başvuran arkadaşlar hayırlı olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz. biz bugün sıramızı öğrendik 10. sıradayız hayırlısıyla ilerler inşallah.
bacım hangi ilden başvurmuştun
ne güzel yürekli bir ailesinizmerhaba,herkese güzel bir gün diliyorum.güzel haberler alırsınız inş.uzun zamandır girmiyorum,evladına kavuşan anneler varsa hayırlı olsun.sıra bekleyenlerin de bir an önce kavuşması dileğiyle güzel yüreklerinize sığınarak size bir şey sormak istiyorum.
beni koruyucu aile topiğinden hatırlamanızı diliyorum....oraya yazmadım giren çıkan olur mu bilmiyorum,sizin gibi güzel yürekli annelerin ve anne adaylarının önerilerine ihtiyacım var,yardım ederseniz çok sevinirim.....
benim ufaklığım pazartesi annesiyle görüşecek.ilk görüşmeleri değil fakat pazar günü anneler günü malum.bayanın başka çocuğu olmadığını biliyorum.bir oğlu var o da yanında değilben ufak bir hediye götürsek mi diye düşündüm:26:anneler gününü kutlamak onun da hakkı.kimsenin kutlamayacağını adım gibi de biliyorum:26:
şimdi birinci soru götürelim mi,oğlundan anneler günü hediyesiymiş gibi uzman verir.biz görüşmüyoruz çünkü
ikincisi nasıl bir şey olur.ben bayanı tanımıyorum,güzel bir çerçevenin içinde ufaklığın resmi olabilr gibi geldi:26:veya küçük bir cd hazırlasak geldiğinden beri çektiğimiz fotoları videoları aralarından güzel olanlarını seçsek,yarım yarım konuşuyor onları eklesek......bilemiyorum,
başka ne yapılabilir lütfen önerilerinize ihtiyacım var
içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın
tam anlamıyla koruyan bir aile olmuşsunuz
bu düşüncenize bu duyarlılığınıza hayran oldum
inşallah karşı tarafda sizin gibi anlayışlı davranıyordur
ekledim bacım bilgilerin eksik eğer verirsen onlarıda eklerimbenide ekleyin bende bu ayın sonunda başvuru yapıcam eşimin izin almasını bekliyorum
bu arada listede bilgileri eksik olan bacılar eğer sizlerde isterseniz bilgilerinizi verirseniz eklerim
ne bilim bacım onlar orda biz burda bekliyoruzmerhaba arkadaş allah isteyen herkese nasip etsin bir an önce kavuşun bebeklerinize benim kendi çocuğum var 18 aylık erkek ama mutlaka ileride bir evlat daha edinicem kendi oglumuzdan ayırmayacagız kesin kararımızı verdik.. fakat dikkatimi çeken geçen gün istanbul avrupa yakasında gittiğim bir çocuk yuvasında 0.3 ay 3.6 ay 6.9 ay 9.12 ay 12.18 ve bir sürü yaklaşık 100 un üzerinde bebek vardı hepsi de evlatlık verilemeye müsait durumda olanlar.. bu kadar uzun neden sürüyor ki tamam başvurma asaması sürebilir onu anlarım ama sıraya girmiş zaten kurumca onaylanmış kişileri bekletmemeleri gerek (tabiki özellikle renkli gözlü sarısın vs. gibi özellikler seçilmediyse)
bilemiyoruz ki neden belki prosedür öyledir
inşallah daha çok beklemeyiz
listemiz hareketlenir
Arkadaslar merhaba, uzun zamandir giremiyordum.İse dondum yeniden.6 aylik Ucretsiz iznim cabucak bitti.Bakiciya birakmak cok zor oldu benim icin.Ailem burada yasamadigindan mecburdum bakiciya birakmaya.Gozum arkada gidiyorum ise kizlar ;( Burada bir sessizlik hakim.Nisradan sonra kimse yavrusuna kavusmadimiİnsallah cok beklemez ard arda kucaklarsiniz yavrunuzu.Bu duyguyu sizde yasayin istiyorum bi an evvel.Bu hafta onemli bir haftaydi bizim icin.Biliyorsunuz riza ile evlat edindim ve doguran kisinin kuruma bebegi birakirken biraktigi evlat edindirilmesi icin yazdigi dilekce 1 yil sonunda nufusunuza almaniz icin acacaginuz davada yeterli olmuyor.Gecenlerde ikinci gorusmemizi yaptik kurumla ve bebegimizin hala mahkemesi bitmemisti.Bu davayi takip eden avukati bulduk ve bu hafta bu davanin ilk durusmasi oldugunu ogrenmistik.Ne kadar dusunmek istemesekte sorun cikarsa diye uykularim kacti.Neyseki durusmada karar alinmis bunun bilgisini aldik avukattan.Hakim evlat edindirilmesi kararini vermis.Cok sukur bu dava lehimize sonuclandi.Eger dava uzasaydi biz bir yili doldurdugumuzda bu dava hala sonclanmamis olursa kizimizi nufusumuza almak icin acamamiz gereken davayi acamiyormusuz kizlar.Artik acabilecegiz Allahin izniyle.Hemen Eylul gelsin kizimizi nufusumuza alalim artik.Arkadaslarim insallah sizlerde en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz.Bizim gibi kucagina alanlar davalari hayirlisiyla sonuclansin.Cok cetrefilli yollardan geciyoruz.Allah yardimcimiz olsun...
çok sevindim maşallah
kızım daha gelmedi ama en çok korktuğum da bu dava süreci
şimdiden kabusum oldu
Rabbim korktuğumla imtahan etmesin inşallah