Terkle rıza arasında bekleme zamanıda kafamı karıştırıyor, bir an önce kuzuma kavuşmak istiyorum ama terk uzun sürüyor. Ne kadar zamandır bekliyorsunuz?
Merhaba
Benide listeye yazarmisiniz daha onceki istegim gozden kacti sanirim ankara terk kiz erkek mart 2014 allahim
Tez zamanda yavrularini bekleyen herkezi kavustursun benide insallah.
canım sana özele msj attım grsrz k.i.b
Valla merak ettim. Günlerdir sen olmayınca acaba bebeği sürpriz yaptı da onun için mi yok diye geçti içimden.
hay ağzınız bal kaymak yesinAşkolsun merak etmez olurmuyuz hiç.... Hatta dün akşam geldin aklıma, hiç sesi çıkmıyor dedim yoksa bebek mi geldi diye düşündüm :) Alışmışım seni burda sık sık görmeye özletme kendini
hadi bacım inşallah müjdeni bekliyoruzHayırlı Cumalar hanımlar, hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır inşallah.
Bizim dosyamız bu haftabaşı onaylandı, günlerdir artık telefonun çalmasını heyecanla bekleyenler arasındayız bizde. Allah inşallah hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder hepimize.
Not:Zamancım yokluğun hissediliyor canım)
sevgiler,
Merhaba
Benide listeye yazarmisiniz daha onceki istegim gozden kacti sanirim ankara terk kiz erkek mart 2014 allahim
Tez zamanda yavrularini bekleyen herkezi kavustursun benide insallah.
şuanda müge anlıda bir aile var evlat edinen bir aile ve 2.5 yıl sonra ver diye piyasaya çıkmış
yazık bunca zaman neredeydin madem öyle neden verdin
geride de 4 tane çocuğu varmış
bebeğin babasıyla sonradan evlenmiş şimdi geri verin diyor
zamancığım bende izliyorum ve çok sinir oldum.
böyle zihniyete mensup bir kadına kıçık oldum.oh ne ala.beslet büyüt gelsin biri sevgilisiyle barıştı işler oturdu hadi bebeğimizi alalım.
karşı aile hep diken üstünde otursun o zaman.
o kadar sinirlendimki müge anlının sabrına hayran kaldım.
birde karşı aileyi suçluyor.neymiş kızımı parka götürmüyorlar.
kızım bakkala gitmiyor.yarrabim ya çok sinirlendim inan.
sorma ya inan ekranadan içer dalasım geldi
bu kadar olmaz birde numaradan ağlamalar
müge anlı da iyi laf soktu
çok sinirlendim
ayy birde ağlıyor yok neymiş evladım da evladım
asıl sebeb param da param
bu kadarına pes diyorum
çocuğu para kazanma unsuru olarak görüyor.,
birde eline almış kimliği bunu bana devlet niye vermiş burda benim adım niye yazıyor diyor.
meğer kimlik 2 yıl sonra çıkmış.
çok ama çok üzüldüm.
çocuk işin ne zor durum.
yani ordaki hepsini çileden çıkardı.bende burda tırnak yemeden tırnak bitti.
resmen hakaret ediyor
neymiş doğuran annede annelik duygusu olurmuş
anne benim diyip duruyor
ufff çok zoruma gitti kadın çok pişkin
kendi anneliği ortada.demek doğurmak bir tek yetmiyor.
tabiki kendi doğurup yiyecek bir lokma ekmek olmasada bırakmayan anneleri tenzih ederim.
bu annelik mücadelesi değil.öyle olsa hak veredebilirdim.
bu karşı tarafa olan öfke nefret.
adını koyamıyorum.
müge anlı iyi söyledi.
benim çocuğumda olmasa ölsem evlat diye üstüne para versende senin çocuğunu alıp bakmam.
seni tanıdıktan sonra diye.
inşallah rabbim kimsenin evladına muhtaç etmeden kendi canımızdan nasip etsin.
böyle çirkefleşen anneleri görünce meleklerden bebeklerden korkar oldum.
Sevgili dostlarım,
Ben hayatta şunu anladım.Bir şeyin sonunda elde edilecek mutluluk ne kadar büyükse,o yolun başında bir sürü çaba,emek,sabır ve insanlardan gelen olumsuzluklara o kadar dayanma hali gerekiyor.Oğlum nerdeyse 2 yaşında.Herkesin sesi kesilmiş,herkes tarafından çok benimsenmiş ve sevilmiş durumda.Canımın parçası.Nazar değmesin annesine,babasına çok düşkün.Anneanne gündüzleri bakmasına rağmen annenin,babanın yerini hiçbir şey tutmuyor.İşte analık da bu babalık da bu.Şu an bekleyen anne adaylarının kalbinin ne kadar hassas olduğunu biliyorum.Ümidinizi,sabrınızı hiçbir zaman kaybetmeyin.Allahım dualarınıza sizi annelikle taçlandırarak karşılık veriyor.Dünyanın en güzel duygusu.Bu şekilde anne olduğum için de özellikle Rabbime şükrediyorum.İnşallah yakında sizler de bu duyguları tadacaksınız.Herbirinize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin.
Not:1 yıl granüllü sabunla çamaşırları yıkandı oğluşumun.
Rabbim hayırlı iyi insanlarla karılaştırsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?