- 22 Temmuz 2009
- 183
- 76
- 98
Hayırlı Cumalar hanımlar, hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır inşallah.
Bizim dosyamız bu haftabaşı onaylandı, günlerdir artık telefonun çalmasını heyecanla bekleyenler arasındayız bizde. Allah inşallah hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder hepimize.
Not:Zamancım yokluğun hissediliyor canım)
sevgiler,
Canim hayirli ugurlu olsun :) Dosya onaylaninca genellikle sirani da soyluyorlar. Ne kadar bekleyecegin o siraya gore belli olur. Insallah tek basamakli bir sira ile baslarsin. Bundan sonrasi artik hizlanir, hic merak etme :) zaten ilk 5e girdiginde her an telefonun calabiliyor :) bize oyle olmustu, 3 ya da 4 iken aranmistik cunku bizim onumuzdeki ailelerin biri tatilde biri yurtdisinda imis :) iste gel de hayatta kadere kismete inanma di mi.
Deterjan da sormustun ya, ben omonun bebekler icin olan deterjanini kullaniyorum. Granul sabun cok icime sinmedi, sanki o purtukler kaliyor gibi geliyor kiyafette.
Mama olarak da ben Hipp ve Aptamili oneririm. Bizim doktorumuz da Aptamili onermisti. Acikcasi o kadar cok kullaniyorsun ki insan bir heves baska birseyler aliyor ama sonunda orta yolu buluyorsun. Zaten mama yedigi zamanlar en kolayi, ek gidalara gecince hayat zorlasiyor :) bir de emeklemeye yurumeye baslayinca.
Bekleyen butun annelere zaman hizla akip gecsin insallah. Zaman demisken Zaman yoklugun tabi ki farkediliyor canim arkadasim :)
Merhaba canım çok teşekkür ederim. Uzmanımız sıramızı söylemedi gelecek ay beni arayın sıranızı öğrenin dedi.
Yalnız onay aşamasında şuana kadar referanslarımızı aramadı, acaba diğer uzman dosya için çağırmadan önce mi arayacak? Bu konuyu merak ediyorum, sağolsun referanslarımızda telefon yanımızda heyecanlar bekliyoruz, bizi ne zaman arayacaklar diye soruyorlar.
Deterjan konusuna gelince bugün friendly diye bir markanın çamaşır deterjanını, bulaşık makinesi ve elde bulaşık yıkama deterjanlarını aldım. Ben bu yazıları yazarken kızımın cicileri makine de yıkanıyorlar)
Yarın da ütüleyip, ütü nemleri geçtikten sonra kilitli poşetlere koyup çekmecesine yerleştireceğim.
Mama olarak Golden goat markanın 1 numarasını aldım. Dediğin gibi bebeğin vereceği tepkilere, doktorun önerilerine göre değişebilir
Çağırdıklarında yanımda hazır olması açısından bebek çantamı da hazırlamaya başladım. İçine ıslak mendil, pişik kremi, bez koydum. Aradıklarında kıyafetlerinden uygun olanı ve penye battaniyesini de koyacağım. Bir biberonunu da kaynatıp, sterilize edip kilitli poşetle çantaya koydum mu hazır sayılırım, inşallah yanişuan kendimi doğuma sayılı günleri kalmış hamileliğinin son aşamasındaki anne adayı gibi hissediyorum Sen artık deneyimli, kidemli annelerimizdensin, kendi yaşadıklarına göre fikir verirsen çok sevinirim canım.
Kızını öp yerime lütfen, sevgiler
http://www.e-bebek.com/indirimler-k...alana-Beni-Takip-Et-Fred-Hediye_8321-kampanya
bacılar bu oyun halısını çok beğendim yanın da hediyesi de var
sizlerle de paylaşmak istedim belki almak isteyen olur
kızmın gelmesine daha çookkk var
şimdilik sadece bakmayla yetiniyoruz
ama çok beğendim
ayyy maşallah
okurken içim kıpırdan dı darısı başıma olsun
bacım sıran çok yakın bende ilk sıramı öğrendiğimde rıza bebekte 13 dü bir hafta sonra aradığımda 8. sıradaydı
ama tabi bizi yanlışlıkla rıza bebekten de sıraya koydukların dan sonradan çıkardılar
yanı sıran çok hızlı ilerliyor ilk duyduğum da şok olmuştum
oh be desene en fazla 1 ay sonra bayram yeri olucak burası
çok sevindim
http://www.e-bebek.com/indirimler-k...alana-Beni-Takip-Et-Fred-Hediye_8321-kampanya
bacılar bu oyun halısını çok beğendim yanın da hediyesi de var
sizlerle de paylaşmak istedim belki almak isteyen olur
kızmın gelmesine daha çookkk var
şimdilik sadece bakmayla yetiniyoruz
ama çok beğendim
hayırlı olsun canım 2013 9uncu ayda ankaradan basvurduk beraber bekliycez inşallahh..
Bize 4adet kitap onerdiler.onlari okumaya başladık eşimle beraber.kitaplar gercekten egitici ve guzel.sabirsizlikla ev ziyaretini bekliyoruz.bitsin bu hasretlik istiyoruz.
Merhaba
insallah mesban birlikte bekleyip hissettiklerimiz ayni olunca birbirimize destek veririz kalbimizdeki bosluk bebeklerimuz
Kucagimiza gelince dolacak benim icin daha cok erken ama cok heyacanlaniyorum beynim tamamen onunla dolu
Hayırlı Cumalar hanımlar, hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır inşallah.
Bizim dosyamız bu haftabaşı onaylandı, günlerdir artık telefonun çalmasını heyecanla bekleyenler arasındayız bizde. Allah inşallah hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder hepimize.
Not:Zamancım yokluğun hissediliyor canım)
sevgiler,
Epey zamandır takip ediyorum. Bizde 18 nisan da basvurduk.simdi ev ziyaretini bekliyoruz. İnşallah bir an önce bizimde siramiz gelir.yavrumuza kavusuruz.herkese allah yardim etsin.istanbuldan terk, riza, erkek bebek icin basvurduk.
sevgili yasamezgim hayırlı olsun dosyanızın onaylanmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun darısı bizim başımıza bizde dosyamızın onaylandığı bir duysakta içimiz rahatlasa artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?