Düşüncelerini paylastığın için tesekkür ederiz arkadasım.Elalemi düşünüp kendini bu mucizevi olaydan mahrum bırakmak isteyen dinlemeye devam etsinGünah olup olmadığına gelince orasını Rabbim bilir.Acaba hepimiz dörtdörtlük müslümanmıyız.Hiç mi günah işlemiyoruz.Bence bunlar hala kendi içinde bazı soruların cevaplarını bulamayıp bunları bahane eden insanların lafları.O masum yavrulşarın yuvalarda anne baba sevkatinden sevgisinden mahrum büyümesi daha mı az günah acaba ??
Sen hep yaz arkadsım düşüncelerini kimseye bakma
canım eşlerden biri otuz yaşında ise 5 yıl şartı ozaman aranmıyor ya eşlerden biri 30 yaşında olacak yada 5 yıl evli olma şartı var
canım mrb kafam karıştı şimdi ben 29yaşıdayım eşim 35 4 yıllık evliyiz başvuru yapabiyormuyuz yani
canım mrb kafam karıştı şimdi ben 29yaşıdayım eşim 35 4 yıllık evliyiz başvuru yapabiyormuyuz yani
kaç yıldır yaşımın dolması için bekliyorum en azından aşamalrı atlamış olurdum tabi kabul edilirsek.benim eşim özel sektörde çalışıyo normal gelirli bi aileyiz evimiz falan kira bunlar sorun yaratıyormu.birde alanyada yaşıyorum ben büyük bi şehirden başvurmak dahamı avantajlı acaba.cevaplarınız içinde çok teşekkür ederim.
kaç yıldır yaşımın dolması için bekliyorum en azından aşamalrı atlamış olurdum tabi kabul edilirsek.benim eşim özel sektörde çalışıyo normal gelirli bi aileyiz evimiz falan kira bunlar sorun yaratıyormu.birde alanyada yaşıyorum ben büyük bi şehirden başvurmak dahamı avantajlı acaba.cevaplarınız içinde çok teşekkür ederim.
öncelikle başka şehirden başvuru yapamıyorsunuz ikametkahınız nerdeyse o şehirde başvurabiliyorsunuz evin kira olmasını sorun etmiyorlar ama bebeğe bakabilecek durumda olmanız gerekiyor maaş bordrosu falan isteyecekler evinde çocuk odası mutlaka bulunmalı ve güneş görüyor olması gerekiyor kesinlikle rutubet olmayacak çok ağır şartları yok aslında rabbim yardımcınız olsun çok güzel bir yola gireceksiniz inşallahhh rahat olun bebeğinizi kucağınıza alacağınıza inanıyorum ben .........
Bu topiği bayadır takip ediyorum..bizde kısmetse yarın ilk başvurumuzu yapacağız..10 yıllık evliyiz ve 2 kere düşük yaşadım bir daha da olmadı bebeğimiz..bir kere tüp bebek denedik..daha fazla uğraşıp bu işi zorlamanın anlamı yoktu bence ve bu yola başvurmak için çok fazla düşünmedik açıkçası..kısırlık olayları son zamanlarda inanılmaz arttı..ve bebek terklerinin sayısındada artış var..ben bunu bizler için bir işaret olarak görüyorum...ve islam dini mantık dinidir arkadaşlar...mantıksız olan hiçbirşey bizim dinimizde yoktur..bir bebeği sahiplenmek..ona sevgi..şefkat..güzel bir gelecek vermeyi düşünmek mantıksızlıkmıdır sorarım evlat edinmeyi günah diyenlere!!!
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.2+1 evimiz oturma odası çocuk odası olur onada bişe demezler sanırım neyse bakalım artık ben yazın tüp bebek denemeside yapacam ama evlat edinmekte en büyük hayalim inş.olur
iyiakşamlar kızlar................ben topiginize yeni katıldım biliyorsunuz.....................evlatlıga başvurmadım ama sizleri okudukça bende arzu ediyorum..........ben daha öncede söyledigim gibi shçek gönüllü koruyucu aileler dernegi üyesiyim.........bugün şehrimizde milletvekilleri il müdürü ve birçok kişinin katılımıyla kız yetiştirme yurdunun el işi sergisi büyük bir avm de açıldı güzeldi............bende bu arada il müdürünün yanına gidip sırada kaç aile var diye sordum.............80 aile oldugunu ve yıllık 20 ila 30 çocuk evlatlık verildigini söyledi.................yılda 20 30 çocuk yurda sokaga bırakılıyor inanabiliyormusunuz.............ay zaten çocukları görseniz.........biz bayagı faaliyetlerimiz var..........dernegimiz dernek başkanımız şehrimizde bayagı duyuldu..............yurttan ayrılıp işi başlayanları dernek başkanımız sevdikleri kızı istemeye gider..............evlendiririz.................... çocukları bile dogdu............3....... 4 torunumuz var yani........................
direk kaymakamlıkdakı shcek kısmına basvur ordan sana yardımcıolucaklardır cnm
aynı yerde yasıyoruz :)
aa çok sevindim gidecem zatende heyecanımı yenmeye çalışıyorum.bide etrafımdan sadece 2 arkadaşım biliyo aileme bile sölemedim henüz.tepki vermezler kesinlikle ama ne bilim hazır değilim belkide.sende sıradamısın şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?