Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Salı gunu kurumu aradıgımda sıramda degısıklık olmamıstı fakat carsamba gunu 3 bebegın verıldıgını ogrendım ve benım sıram 16 ya dustu. Hazıran ayını sabırsızlıkla beklıyorum.

canım sende üzülme ,eşinde bir zaman sonra pes edecektir.seni çok iyi anlıyorum inşallah bizede anne diyen yavrularımız olacak .Allah hepimizin gönlündekini versin :)

tünaaaydııınn

herkese iyi hafta sonları.

bahar....
pazartesi arıyacağım kurumu randevu alacağım.ben de net birşey bilmiyorum..burada arkadaşlar yasmış..görüşmeden sonra 1 ay bir süre veriyorlarmış.o süre içinde gerekli evrakları tamamlıyacakmışız.sonra evraklar ankaraya gidecekmiş...okeylendikten sonra sıra bildirilecekmiş

elif dila.....
3 sıra atlamışsın gösünüsaydın

derman....
hımmm....sen elif dila dan da önde imişsin.şimdi farkettim.4 e inmişsin...senin de gösünaydın olsun..

sıra işine aklım sır ermiyor:26:
her halükarda zaman çok çabuk geçsin...

teşekkürederim denizcim inşallah hepimizin gözü aydın olur.sıra işi dediğin gibi hiç belli olmuyor bikaç ay öncede ben 4. sıraya inmiştim yeni kayıtlar gelince 6 7 ye yükseldim.gene düştük inşallah bu sefer kimse önümüze geçmez

slmmmm
yarın benim için çok özel çok güzel bi gün,ilk anneler günüm çok mutluyum kızım aldığım en güzel hediye..
tüm annelerin ve güzel anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..

Rabbimin mucizesi sayesinde anne olan ve anne olmayı dört gözle bekleyen tüm arkadaslarımın anneler gününü kutlarım.Dilerim Rabbim bu mükemmel duyguyu en kısa zamanda hepinize tattırsın.Bu sene bizim ikinci anneler günümüz.İlkinde meleğim çok küçüktü.Ama cok şükür bu sene bağıra bağıra anne diyor ,gelip boynuma sarılıyor ya işte en güzel anneler günü hediyesi bu

dünyanın en güzel anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

arkadaşlar ilk anneler günü hediyesini aldım meleğimden nenne sanırım anne demek 18 yıl yanıp tutuştuğum yavrumun en güzel hediyesi başka hiç bişey istemem

Güzel yüreklerinde umutla bekleyen tüm anne adayları inşallah en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz.
Biliyorum ben başlıkla uyuşmuyorum ama bir anne olarak içimden yazmak geldi. Çünkü ben anneliği hamileliğimde değil onu ilk gördüğümde hissetmiştim, ama gerçekten anne olduğumu onunla birlikte yaşadıkça, onu tanıdıkça hissettim, onun ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıkça anneliği öğrendim. Eskiden düşünmemiştim belki ama anne olduktan sonra ihtiyacı olan tüm bebeklere annelik yapabileceğimi ve her bebeği sevebileceğimi hissettim. Gazetelerde terkedilen bebek haberlerini okudukça, içim acırken, onları kendi oğlumdan farklı göremedim. Çünkü bebekler gerçekten melekler, savunmasızlar, her şeyden habersizler, minicikler, korunmaya ve en önemlisi sevgiye ihtiyaçları var.
Burada sizin bu bekleyişinize, heyecanınıza ve sevginize tanık olduktan sonra artık o bebek haberlerine de üzülmeyeceğim, çünkü o melekler kendilerini gerçekten sevecek ailelerine kavuşmak üzerelermiş meğer.
Benim en yakın arkadaşım evlatlık olduğunu öğrendiğinde 25 yaşındaydı. Evet büyük şok geçirdi, bunu ailesinden duymadı çünkü, evlatlık veren aileden duydu, inanmadı başta, sonra kendisi araştırdı ve inandı ama annesi babası üzülmesin diye öğrendiğini sakladı onlardan. O kadar güzel, sevgi dolu ve birbirlerine bağlı bir aile ki onlar, arkadaşım o kadar seviyor ki onları hiçbir şey bunu değiştiremedi, beni kandırdılar diye bile üzülmedi, çünkü sevgileri ve destekleri her zaman yanındaydı. Arkadaşım sevginin ve emeğin değerini çok iyi biliyor. Allah hepinize kalbinizdeki gibi sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

günaydın annelerim.günaydın yüreğinde anne olanlar.....anneler günümüz kutlu olsun.

Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum inşallah seneye bizede nasip olur bebeklerimizle kutlamak.

BÜTÜN KADINLARIMIZIN ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM BANA GÖRE BÜTÜN KADINLAR ÇOCUĞU OLSUN YADA OLMASIN ANNEDİR ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KADER ARKADAŞLARIM :82:

Esinrüzgar, aynen benim hissettiklerimi ve düşündüklerimi yazmışsın. Hamileyken bende bir tuhaflık var galiba, ben iyi anne olamayacağım diye düşünürdüm. Tamam, içindeki bebeği hissediyorsun, ona birşey olmaması için çok uğraşıyorsun. Ama asıl annelik yavrumu kucağıma aldığım an başladı. Bu galiba Allah'ın biz kadınlara bir lütfu. Emek verdikçe anne olunuyor, doğurmakla değil.

yazınızı 2 kere 3 ere 5 kere ço kere ...çok çok kere beğenebilirmiyim....sağolunnnn.çok iyi geldi

tek kelimeyle harikasınız hepiniz:))))))

2 gündür okuyorum topiğinizi
çok şükür benim yavrum var ama arkadaşlarıma katılıyorum anneyi anne yapan doğurmak değil çok sevmek onun için uğraşmak didinmek herşeyden çok istemek
Allah gönlünüze göre versin hepinizin,anne diyen yavrularınız versin güzel kalplerinizin ödülünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…