- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
yeni bir güne merhaba...günaydın umut anneeri
Derman canım üzülme lütfen. En azından sıraya girmişsin. Ben daha eşimi ikna aşamasındayım. Tutturdu 2014 diye. Nuh diyor peygamber demiyor. Nerede olursa olsun anne diyen çocuk görünce tuhaf oluyorum. Ama yok. Eşimi ikna edemiyoum
tünaaaydııınn
herkese iyi hafta sonları.
bahar....
pazartesi arıyacağım kurumu randevu alacağım.ben de net birşey bilmiyorum..burada arkadaşlar yasmış..görüşmeden sonra 1 ay bir süre veriyorlarmış.o süre içinde gerekli evrakları tamamlıyacakmışız.sonra evraklar ankaraya gidecekmiş...okeylendikten sonra sıra bildirilecekmiş
elif dila.....
3 sıra atlamışsın gösünüsaydın
derman....
hımmm....sen elif dila dan da önde imişsin.şimdi farkettim.4 e inmişsin...senin de gösünaydın olsun..
sıra işine aklım sır ermiyor:26:
her halükarda zaman çok çabuk geçsin...
Güzel yüreklerinde umutla bekleyen tüm anne adayları inşallah en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz.
Biliyorum ben başlıkla uyuşmuyorum ama bir anne olarak içimden yazmak geldi. Çünkü ben anneliği hamileliğimde değil onu ilk gördüğümde hissetmiştim, ama gerçekten anne olduğumu onunla birlikte yaşadıkça, onu tanıdıkça hissettim, onun ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıkça anneliği öğrendim. Eskiden düşünmemiştim belki ama anne olduktan sonra ihtiyacı olan tüm bebeklere annelik yapabileceğimi ve her bebeği sevebileceğimi hissettim. Gazetelerde terkedilen bebek haberlerini okudukça, içim acırken, onları kendi oğlumdan farklı göremedim. Çünkü bebekler gerçekten melekler, savunmasızlar, her şeyden habersizler, minicikler, korunmaya ve en önemlisi sevgiye ihtiyaçları var.
Burada sizin bu bekleyişinize, heyecanınıza ve sevginize tanık olduktan sonra artık o bebek haberlerine de üzülmeyeceğim, çünkü o melekler kendilerini gerçekten sevecek ailelerine kavuşmak üzerelermiş meğer.
Benim en yakın arkadaşım evlatlık olduğunu öğrendiğinde 25 yaşındaydı. Evet büyük şok geçirdi, bunu ailesinden duymadı çünkü, evlatlık veren aileden duydu, inanmadı başta, sonra kendisi araştırdı ve inandı ama annesi babası üzülmesin diye öğrendiğini sakladı onlardan. O kadar güzel, sevgi dolu ve birbirlerine bağlı bir aile ki onlar, arkadaşım o kadar seviyor ki onları hiçbir şey bunu değiştiremedi, beni kandırdılar diye bile üzülmedi, çünkü sevgileri ve destekleri her zaman yanındaydı. Arkadaşım sevginin ve emeğin değerini çok iyi biliyor. Allah hepinize kalbinizdeki gibi sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Esinrüzgar, aynen benim hissettiklerimi ve düşündüklerimi yazmışsın. Hamileyken bende bir tuhaflık var galiba, ben iyi anne olamayacağım diye düşünürdüm. Tamam, içindeki bebeği hissediyorsun, ona birşey olmaması için çok uğraşıyorsun. Ama asıl annelik yavrumu kucağıma aldığım an başladı. Bu galiba Allah'ın biz kadınlara bir lütfu. Emek verdikçe anne olunuyor, doğurmakla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?