canım ya...hayranlıkla okudum yazını.duygulandım...mutlu oldum..sarıyorum seni...
Gunaydın
Kurumu aradım ve sıramız hıc degısmemıs. Neden boyle oluyor anlamadım. cok uzuldum coooooook
Gunaydın
Kurumu aradım ve sıramız hıc degısmemıs. Neden boyle oluyor anlamadım. cok uzuldum coooooook
Gunaydın
Kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn
sıramız belli oldu
KIZ : 47
ERKEK : 24
LİSTEDE YERİMİ ALIYIM LÜTFEN
sıramız belli oldu
gözün aydın:) darısı başımıza...
arkadaşlar bişey sorucam, bu ev ziyaretinden sonra bizi görüşmeye çağırdılar ya. bu görüşmede neler soruyorlar, neler konuşuluyor, tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilir mi acaba?
sıramız belli oldu
eşinizle ve sizle ayrı ayrı konuşacaklar :) valla bize çocukluğumuzdan itibaren bütün hayatımızı anlattırmıştı uzmanımız neredeyse:)) nasıl bi çocukluk geçirdiniz..aileleriniz,duruma tepkileri,eşinizle nasıl tanıştınız,alkol kullanıyomusunuz,eğitiminiz,çocuğunuzu nasıl yetiştirmek istediğiniz...gibi..hatırladıklarım bunlar
sıramız belli oldu
[/QU
canı benım sen yazmadan ben yazmayım dedım ama sabırsızca senı beklıyordum yazda mutlu olalım diye tez zamnda bebısın kollarında olsun gül yüzün gıbı güzel bır kız saglıklı ve hayırlı tez zamnda ınsallah cici anne adayı seni
eşinizle ve sizle ayrı ayrı konuşacaklar :) valla bize çocukluğumuzdan itibaren bütün hayatımızı anlattırmıştı uzmanımız neredeyse:)) nasıl bi çocukluk geçirdiniz..aileleriniz,duruma tepkileri,eşinizle nasıl tanıştınız,alkol kullanıyomusunuz,eğitiminiz,çocuğunuzu nasıl yetiştirmek istediğiniz...gibi..hatırladıklarım bunlar
teşekkürler zhr82
bu akşam eşimle eni konu konuşalım o zaman...sağolasın
hiç küçük hanımdan söz etmiyorsun..nasılsınız....anne olmak nasıl bir duygu...çocuklu olmak neler hissettiriyor insana..güzellikleri zorluklarını kapatiyormu...anlat işte...lütfen..
sıramız belli oldu
:emir_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?