Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Gunaydın

Kurumu aradım ve sıramız hıc degısmemıs. Neden boyle oluyor anlamadım. cok uzuldum coooooook

canım arkadaşım benim hiç üzülmee rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin demekki prensesimiz daha dünyaya gelmedi öyle düşün bide bugünlerin heyecanını doya doya yaşa bence hamileliğinin tadını çıkarrr nasıl olsa prenses gelecek

uzun süredir takip ediyorum topiğinizi. siz ne gönlü yüce annelersiniz tebrik ediyorum hepinizi.
bence çok büyük bir sevaba da girmiş oluyorsunuz. bir çocuğa anne baba verip iyi bir insan olmak için yetiştirmek nasıl günah olabilir. keşke eşimden destek görebilsem sizin gibi bir meleğe sahip çıkabilsem.

Gunaydın

Kurumu aradım ve sıramız hıc degısmemıs. Neden boyle oluyor anlamadım. cok uzuldum coooooook

ben bize gelecek bebişin daha doğmamış olsa bile şimdiden belli olduğuna inanıyorum, sıranın değişmemiş olmasına hiç üzülme bence, senin de bebeğin belli sadece geleceği zamanı bekliyor:)

sevgili elif dila ....
sıramızın başındasın.2009 da başvurmuşsun.uzun zamandır bekliyorsun...içimizden en çabuk sana sıra gelmesini dilerim.sabır arkadaşım sabır..

sanırım bizim sızlanmamız biraz çocukça kalıyor.

inşallah en yakın zamanda bize müjdeyi vereceksin

Kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn

sıramız belli oldu

KIZ : 47

ERKEK : 24

LİSTEDE YERİMİ ALIYIM LÜTFEN

gözün aydın:) darısı başımıza...
arkadaşlar bişey sorucam, bu ev ziyaretinden sonra bizi görüşmeye çağırdılar ya. bu görüşmede neler soruyorlar, neler konuşuluyor, tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilir mi acaba?

eşinizle ve sizle ayrı ayrı konuşacaklar :) valla bize çocukluğumuzdan itibaren bütün hayatımızı anlattırmıştı uzmanımız neredeyse:)) nasıl bi çocukluk geçirdiniz..aileleriniz,duruma tepkileri,eşinizle nasıl tanıştınız,alkol kullanıyomusunuz,eğitiminiz,çocuğunuzu nasıl yetiştirmek istediğiniz...gibi..hatırladıklarım bunlar

teşekkürler zhr82

bu akşam eşimle eni konu konuşalım o zaman...sağolasın

hiç küçük hanımdan söz etmiyorsun..nasılsınız....anne olmak nasıl bir duygu...çocuklu olmak neler hissettiriyor insana..güzellikleri zorluklarını kapatiyormu...anlat işte...lütfen..

çok teşekkürler bilgiler için

canım küçük hanım çok şükür iyi :) geçen hafta dr gittik 1 kilo almış boyuda uzamış kızımın
anne olmak çok güzel çok farklı bi duygu,beni bambaşka biri yaptı..benim kızım benim çocuğum demek mucize gibi bişey işte :)) kelimelerle aram çok iyi değildir fazla bişey yazamıyorum bu yüzden:))zorlukları yok diyemem ama bi gülüşü herşeye değer...

uzun zamandır bakamıyordum ev taşıdım meşguldüm.dün bende görüştüm erkek:4 kızdada :4. sıradayım .yetkili bu sene içinde mutlaka size sıra gelir diyor.bakalım artık ben kucağıma alana kadar inanmam.Allahım hepimiz için hayırlısını versin.yanlızlık artık canıma taketti hiçbirşeyden hiçbiryerden tat alamıyorum.sabrım kalmadı artık herkes üstüme üstüme geliyor sanki ,kimse halimden anlamıyor. of off kader işte yapacak bişey yok :2:herkese iyigeceler

Derman canım üzülme lütfen. En azından sıraya girmişsin. Ben daha eşimi ikna aşamasındayım. Tutturdu 2014 diye. Nuh diyor peygamber demiyor. Nerede olursa olsun anne diyen çocuk görünce tuhaf oluyorum. Ama yok. Eşimi ikna edemiyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…