İnşallah diyelim ama daha çok varah ah hala listenin en sonundayım, azar azar ilerlesem keşke...
zamancım, sen de en baştasın. sıran ne durumda? az kalmıştır herhalde senin bebişinin gelişi
İnşallah diyelim ama daha çok var
Tahmini nerden baksan 5_6 ay var
Bende azönce düşünüyordum
Acaba gelicek mi diye
Sanki hiç gelmicek gibi geliyor bazen
Bugün eşimle de konuştuk 3 ay sonra tabi gene tahmini sıramız tekli basamaklara inince odasını alalım dedik
Ne bileyim sanki ogünler gelmicek gibi geliyor
Bazende sanki ansızın telefon çalıcak kızım gelicek gibi oluyor
İşte böyle med cezir gibi duygular
kızlar dün gece sabaha karşı rüyamda kızımı getirip bana verdilerçok güzel duyguydu ilk defa böyle net rüya gördüm bebekle ilgili, hatta o esnada uyandım, tekrar gözlerimi kapadımki rüyama kaldığım yerden devam edeyim diye ve rüyam devam da etti... çok güzeldi esmer güzeli, iri siyah gözlü bir bebek verdiler kucağıma nerden bulduysak beyaz bir elbise giydirmiştik hemen üstüne ve elbisesi çok yakışmıştı kızıma çok sevmiştim rüyamdaki bebeği. rüyamda ben anneydim o duyguyu gerçekmiş gibi birebir yaşadım...tabi günede daha pozitif başladım o heycanla :) inş. rüyam kısa sürede gerçekleşir. (kızımı kucağıma verdikden sonra ne desinler birazdan da kardeşini getiricez kucağınıza )) ama ben bunu çok sevdim dedim bende tabi kardeşini göremedim bi ara uyandığım için )
Amin hayırlısıyla inşallah gelicekterk bebek olunca böyle biraz geç ilerliyor sıra ne yazık ki, ama geç olsun güç olmasın; hayırlısıyla gelecek kucağınıza. bu kadar bekledikten sonra ümitsizliğe kapılmak yok
hem eminim kızışınızın odasının hazırlıklarına da başladıktan sonra zaman daha kolay geçecek ve bebiş diyecek ki, tamam onlar da hazır ben de hazırım diye bir hızlanacak süreç. sonra burada sizin kavuşma hikayenizi okuyacağız. çok yakında, çok yakında inşallah
kızlar günaydın.. bende uzun zamandır takip ediyorum.. bizde haziran 2014 te başvuru yaptık ve bugün öğleden sonra ilk ev ziyaretimiz gerçekleşecek.. ve ben öleceğim sanırım kalbim yerinden çıkacak resmen.. bana tavsiyeleriniz olurmu görüşme ile ilgili??
CANIM ARKADAŞIM ŞUANDA AKAN GÖZ YAŞLARIMI ANLATAMAM DİYECEĞİM AMA ÇOK İYİ ANLADIĞINI BİLİYORUM.. UMARIM BİZİMKİDE GÜZEL GEÇER.. BENDE İKRAMLIK HAZIRLADIM.. BEN ŞUANDA İŞTEYİM AMA ZAMAN BANADA GEÇMİYOR.. ALLAH SİZE KIZINIZA UZUN SAĞLIKLI MUTLU BİR HAYAT NASİP ETSİN.. SİZ NE KADAR SÜREDE KAVUŞTUNUZ YAVRUNUZA VE HANGİ ŞEHİRDİSeni çok iyi anlıyorum.. Bize ev ziyaretine gelecekleri gün, camdan içeri girmedim. Acaba şu araba mı, yok yokk resmi bi arabadır bu çok renkli :), Bu araba mı ? Evin önüne birileri yaklaşıyor, acaba yürüyerek mi geliyorlar bunlar mı? Ayy o camda saatlerim geçti. Bir de sıcak, güneş nasıl vuruyor, ama içeri giremiyorum. Sanki camda bekleyince hemen gelecekler :) Ama ne heeycanlanmıştım.. Onlar gelmeden önce de kaç gün temizlik yapmıştım.. Ne baza altları kaldı, ne dolap içleri... Bahaneyle her tarafı dip köşe temizlemiştim :) Ve o camda bekleyip durduğum gün gelmediler.. Başka işleri çıkmış falann, ne sinir olmuştum :):):) Neyse sonra başka bir gün geldiler.. Şehirden şehire veya uzmandan uzmana farklılık gösterir mi bilmiyorum ama bizim oldukça güzel geçti.. Eve de öyle ayrıntılı bakmıyorlar.. Odaları gezdi ama kapıdan baktı çıktı. Sadece kızımızın odası olarak düşündüğümüz odada fazlaca kaldı.. Ufak bir balkonumuz vardı orda demirler alçaktı, orayı yükseltin dedi bize.. Sonra içeride oturduk , sohbet havasında geçti. Yani aslında o kadar heyecanlanacak bişey yok, öyle ayrıntılı bakmıyorlar ama bizler heyecanlanmaz mıyız hiç :) Bize daha önce çocuk güvenlik sistemlerinden bahsetmişti uzmanımız. Onları yaptırmıştık baktılar.. İşte köşeli yerlere malzeme.. Deterjan dolaplarına falan kilit.. Tekzen vs gibi yerlerde satılıyor onlar.. Hatta arkadaşlar internetten daha ucuza almışlar.. Sonuç olarak bizim görüşmemiz çok güzel geçti. Sohbet havasındaydı.. Bizim ev ziyareti ramazanda olmuştu. O yüzden ikram falan hazırlamamıştım. Ama burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar ikram hazırlıyorlarmış. Bazı uzmanlar yiyormuş bazısı yemiyormuş :) Sana tavsiyem onlar heyecanını görmek istiyor zaten, ne kadar isteklisiniz bunu merak ediyorlar.. Rabbim gönlünüze göre versin. Yavruna yakınlaşıyorsun.. Bak şimdi bizim güzel kızımız oyun halısında oynuyor yanımda.. Canım yavrum o kadar tatlı ki.. En kısa zamanda siz de yaşayın inşallah... Sevgiler...
kızlar günaydın.. bende uzun zamandır takip ediyorum.. bizde haziran 2014 te başvuru yaptık ve bugün öğleden sonra ilk ev ziyaretimiz gerçekleşecek.. ve ben öleceğim sanırım kalbim yerinden çıkacak resmen.. bana tavsiyeleriniz olurmu görüşme ile ilgili??
evet sanırım bunu yaşamadan anlayamayacağız :) amin arkadaşım amin cümlemize sabır versin allah.. ve bir an önce evlatSevgili goldwomen,
Hepimiz ev ziyaretini gözümüzde çok büyütmüşüz inanki sıkılacak hiçbir şey yok.Ama insan deneyimlemeden inanamıyor.Bu kısmınıda atlatınca asıl en sıkıntılı kısım başlıyor, beklemek!
Başvuru, görüşmeler vs. Bizi oyalıyormuş şimdi birşey yapmadan sadece bekliyoruz Allah hepimize sabırlar versin
hayırlı olsun bir adım daha bitecek inşallahkızlar günaydın.. bende uzun zamandır takip ediyorum.. bizde haziran 2014 te başvuru yaptık ve bugün öğleden sonra ilk ev ziyaretimiz gerçekleşecek.. ve ben öleceğim sanırım kalbim yerinden çıkacak resmen.. bana tavsiyeleriniz olurmu görüşme ile ilgili??
CANIM ARKADAŞIM ŞUANDA AKAN GÖZ YAŞLARIMI ANLATAMAM DİYECEĞİM AMA ÇOK İYİ ANLADIĞINI BİLİYORUM.. UMARIM BİZİMKİDE GÜZEL GEÇER.. BENDE İKRAMLIK HAZIRLADIM.. BEN ŞUANDA İŞTEYİM AMA ZAMAN BANADA GEÇMİYOR.. ALLAH SİZE KIZINIZA UZUN SAĞLIKLI MUTLU BİR HAYAT NASİP ETSİN.. SİZ NE KADAR SÜREDE KAVUŞTUNUZ YAVRUNUZA VE HANGİ ŞEHİRDİ
bacılar bu aralar artık kızım gelse diyorum
sürekli telefon bekliyorum
biliyorum sıramız daha var ama işte insan gene bekliyor
helede sıra düştükçe
çok güzel bir rüya, hayırlara vesile olsun inşallah
geçmişi okuyorum da böyle sizin gibi rüya görenler ve burada paylaşanların hemen ardından bebiş haberleri geliyor. arayıp sıranızı öğrendiniz mi? böyle bir rüya görsem dayanamazdım ben herhalde; bence kavuşma yakın :)
olur mu olur bakarsın bizden öncekiler hasta bebek istememiştir yada ne bilim işte kısmet olunca bişekilde olurhep beraber bekliyoruz kızını, en güzel günler senin çok çok az var. telefon gelir gelmez burada şenlik havası olacak sayende, ah bir de kızın gelince :) sıra işleyişi değişiyor bakarsın hop kucağına almışsın bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?