Sizi bütün kalbimle tebrik ediyorum, kızınız bereketi ile gelmiş Maşallah !Arkadaşlarrrrrrrrrrrr , bu bir mucize.... 2 kez tüp bebek denemiştik daha önce.. Ve 2 ay önce güzel kızımızı evlat edindik.. Şimdi sıkı durunnnnnnn, minik kızım abla oluyorrrrrrr ... Şoklardayızzzzzz inanamıyoruz halaaaaaaa .. Şükürler olsun Allahım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Benim tatlı kızım şans getirdi ailemize.. Aman da amannn ikiz gibi mi büyüyecekler şimdi. Ayy nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.. Bu arada "aileler falan sahipleniyor mu" diye çekincesi olanlara kısa bir not: Anneme müjdeyi verdiğimde çok sevindi ama söylediği ilk şey şuydu.. " Torunumu almazlar dimi" O kadar çok seviliyor ki ahh ahh bir görseniz.. Kızım birkaç gündür olduğu yerde dönmeye başladı... Sırtüstü bırakıyorum yüzüstü buluyorum :) Artık daha dikkatli olmalıyım sanırım... Küçük abla olacak Rabbim izin verirse o... Ayy hala şoktayım bu bir rüya mı? Şükürler olsun.... Sizlere de bu güzel duyguları yaşatsın Allahım inşallah... Çok mutluyum çokkkkkkkkk
Onay sürecindeki mülakatlarda neler soruluyor?
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler, bütün bekleyenler tez zamanda kavuşsunlar inşallah, kavuşanlarda güzel günlerde, sevgiyle, mutlulukla büyütsünlerbaşta gelir durumunuz, evinizin yeri, kaç yıldır sigortalı olduğunuz vs gibi maddi bilgiler alınıyor.
sonra neden bu yola başvurdunuz?
nasıl karar verdiniz? ortak karar mı? aileler bu kararınızı biliyor mu? kabul eddiyor mu?
aile ve arkadaş ilişkileriniz nasıl? evlilik hayatınız nasıl gidiyor?
sosyal hayatta neler yapıyorsunuz?
komşular, iş arkadaşlarınız vs ile ilişkileriniz nasıl?
çocuk size ne ifade ediyor? beklentileriniz, hayalleriniz neler? (örneğin size anne baba deme hayaliniz, evdeki yeni ses, koku, özlemleriniz veya Atatürkçü, dinine bağlı, merhametli, adil bir birey olarak yetiştireceğiniz vs tarzı şeyleri söyleyebilirsiniz)
allah korusun sizin ve eşinizin başına birşey gelse çocuğun geleceği nasıl olur, bakacak kimsesi var mı? doğal yollar ile kardeşi olursa tavrınız ne olur?
bebişe durumu nasıl ne zaman anlatırsınızz?
karşılaştığınız sorunlar karşısında tavırlarınız nasıl olur?
bize sorulnlar bunlardı. ben her görüşmeye binbir heyecan ve stres ile gittim. ama her seferinde bazılarında ağlayarak anlattım duygu ve düşüncelerimi. kitap sözleri ile değil, tamamen içgüdüsel olarak. heyecanlıysanız heyecanınızı, korkuyorsanız korkularınızı vs ele vermekten çekinmeyin. ne sorulursa kalbinizdeki cevapları verin. samimi olun.
ianın bunlar en kolayı... beklemeye başlayınca zaman biraz daha yavaşlıyor.
güzel görüşmeler geçireceksiniz eminim. burada beraber takip edicez sıranızın ilerleyişini ve bebişinizi kucağınıza alışınızı :)
Müjdeeeeeee teyzeleri kızıma kavuştum daha 5 günlük yavrum Rabbim beklekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın kavuşma anını yazarım
Çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla, mutlulukla büyütünMüjdeeeeeee teyzeleri kızıma kavuştum daha 5 günlük yavrum Rabbim beklekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın kavuşma anını yazarım
Bayramlar yaklaşırken buranın hareketlenmesine ayrı bir seviniyorum. Çifte bayram yaşıyor anne ve babalarımız :) Çok sevindim canım... Uzun bir bekleme sürecinin ardından minik prenses artık kollarında... Her kavuşan anneden bir dileğim oluyor benim senden de istiyorum :) Benim için öp iki yanağından ve kokusunu doyasıya içine çek.... Bir ömür boyu huzurla, mutlulukla ve sağlıkla büyütün yavrunuzu.Müjdeeeeeee teyzeleri kızıma kavuştum daha 5 günlük yavrum Rabbim beklekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın kavuşma anını yazarım
Arkadaşlarrrrrrrrrrrr , bu bir mucize.... 2 kez tüp bebek denemiştik daha önce.. Ve 2 ay önce güzel kızımızı evlat edindik.. Şimdi sıkı durunnnnnnn, minik kızım abla oluyorrrrrrr ... Şoklardayızzzzzz inanamıyoruz halaaaaaaa .. Şükürler olsun Allahım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Benim tatlı kızım şans getirdi ailemize.. Aman da amannn ikiz gibi mi büyüyecekler şimdi. Ayy nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.. Bu arada "aileler falan sahipleniyor mu" diye çekincesi olanlara kısa bir not: Anneme müjdeyi verdiğimde çok sevindi ama söylediği ilk şey şuydu.. " Torunumu almazlar dimi" O kadar çok seviliyor ki ahh ahh bir görseniz.. Kızım birkaç gündür olduğu yerde dönmeye başladı... Sırtüstü bırakıyorum yüzüstü buluyorum :) Artık daha dikkatli olmalıyım sanırım... Küçük abla olacak Rabbim izin verirse o... Ayy hala şoktayım bu bir rüya mı? Şükürler olsun.... Sizlere de bu güzel duyguları yaşatsın Allahım inşallah... Çok mutluyum çokkkkkkkkk
Geçenlerde aklımdan geçti bir kızım olsa adı Nida olsa diye... :)günaydın bacılar bikaç gündür çok duygusalım en ufak birşeye duygulanıyorum bazen de ağlıyorum
sanki dokunsalar kırılıcam öyle duygusallaştım
az önce haberlerde bartın da bir bebek bulunmuş evde doğmuş adı nida bebek
onu izledim başladım gene
hormonlarım alt üst oldu sanki
Yüzün asılmasın, bizimkiler de geliyorlar....Geçenlerde aklımdan geçti bir kızım olsa adı Nida olsa diye... :)
Ahhhh o duygusallık halleri, huysuz ihtiyarlar gibi gelgit halleri hiç gitmiyor ki üzerimden.... Çalıştığım bölüm tam da çocuk hastalıkları polikliniklerinin olduğu yerde. Günde yüzlerce bebek ve çocuk görüyorum. Acaba diyorum hergün , bizim bebeğimiz bu yavrulardan hangisine benzer. Bazen koridorda durmuş onları izlerken buluyorum kendimi. Yüzüm de kocaman bir sırıtış. Oyun alanında bir atlayıp zıplamaları, bir çığlık atmaları var görsen... Ya diyorum bu nasıl bir enerjidir izlerken bile yoruluyorsun. Nasıl da tatlı hepsi. Ben kendi çocuğumu ne zaman izlicem böyle parklarda arkadaşlarıyla oynarken diyorum sonra dayüzüm asılıyor ve dönüyorum odama...
Yüzün asılmasın, bizimkiler de geliyorlar....
merhaba arkdaşlar, az önce forumda aşağıdaki yazıyı okudum. günümüz çocuklarının yetiştirilmesine biraz espirili, biraz eleştirisel ama kesinlikle gülümseten, biraz uzun ama okunmaya dğer bir baba yorumu :) vaktiniz varsa bir bakın, şu bekleme sürecide yüzümüz azıcık gülümsesin ve ben öyle olmayacağım ki diyelim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ebeveyn-olduğunuzda-büyük-olasılıkla-karşılaşacağınız-11-büyük-sorun.755385/#post-36982128
Bu forumu baştan sona okuduğum zamanlar geldi aklıma. 2013 Nisan.... Bebeklerimi kaybettiğim zamanlar. Bana o kadar iyi gelmişti ki burası. Hönküre hönküre ağlamak denir ya hani aynen öyle ağladığım zamanları bilirim kavuşma hikayelerinde. Kahkahalar attığım zamanları da unutmam tabi çocuklarıyla yaşadıklarını okuduklarımda. İçim de çok cızlamıştır bebekleri hasta olduğunda, öksürdüklerinde, burunları aktığında, ameliyat olduklarında. Annem hep der ki sizi bir sinek bile ısırsa benim canım yanar, dünyada ki bütün sineklere karşı savaş açabilirim ki bu yaştayız hala der bunu. Sanırım annemin anlatmak istediği "içim yanar, canım yanar" sözünü böylelikle daha iyi anladım.bugün yine uyku yok sanırım bana, açtım eski sayfaları okuyorum yaklaşık 2,5 saattir. o kavuşma hikayeleri bitiriyor zaten beni. bir de sanki eskiden forum daha aktifmiş gibi geliyor, şimdilerde sanki daha durgun. inşallah sırayla hızlı hızlı kavuşuruz bebişlerimize de forum hareketlenir. sırf forum için yani, yoksa sabırsızlanmaktan değil
şimdi ben izmir'e şubat ayında taşındım. buraya taşınman önce çalışıyordum. ancak taşındıktan sonra ilk etapta koruyucu aileliğe başvurmak için niyet etmiştik; kızım bana alışsın ben bakayım diye iş aramadım. işte şehire biraz alışıp düzeni oturtunca başvuruya gittik, bizi evlat edinmeye yönlendirdiler ve başvurumuzu buraya yaptık. şimdi çalışmadığım için zaman iyice durdu sanki, çok zor geçiyor, nasıl oyalanacağımı şaşırdım. acaba iş baksam mı diyorum ama kızım gelince de evde olmak istiyorum; işe başlarsam ha deyince ayrılamam da... yok ihbar süresi vs bekleyecek sabrım da olmaz evde kızım beni beklerken. çok kararsızım... nasıl vakit geçiricem bilmiyorum.
siz neler yaapıyor, kendinizi nasıl oyalıyorsunuz?
Maşallah barekallah tebrik ederim!! Bebişinizi bizim için de koklayın. 5 günlük oluyor mu yahu çok şaşırdım ne güzel, küçük isteyen herkese Rabbim böyle neredeyse yeni doğmuş bebek nasip etsin inşallahMüjdeeeeeee teyzeleri kızıma kavuştum daha 5 günlük yavrum Rabbim beklekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın kavuşma anını yazarım
Arkadaşlarrrrrrrrrrrr , bu bir mucize.... 2 kez tüp bebek denemiştik daha önce.. Ve 2 ay önce güzel kızımızı evlat edindik.. Şimdi sıkı durunnnnnnn, minik kızım abla oluyorrrrrrr ... Şoklardayızzzzzz inanamıyoruz halaaaaaaa .. Şükürler olsun Allahım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Benim tatlı kızım şans getirdi ailemize.. Aman da amannn ikiz gibi mi büyüyecekler şimdi. Ayy nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.. Bu arada "aileler falan sahipleniyor mu" diye çekincesi olanlara kısa bir not: Anneme müjdeyi verdiğimde çok sevindi ama söylediği ilk şey şuydu.. " Torunumu almazlar dimi" O kadar çok seviliyor ki ahh ahh bir görseniz.. Kızım birkaç gündür olduğu yerde dönmeye başladı... Sırtüstü bırakıyorum yüzüstü buluyorum :) Artık daha dikkatli olmalıyım sanırım... Küçük abla olacak Rabbim izin verirse o... Ayy hala şoktayım bu bir rüya mı? Şükürler olsun.... Sizlere de bu güzel duyguları yaşatsın Allahım inşallah... Çok mutluyum çokkkkkkkkk
Müjdeeeeeee teyzeleri kızıma kavuştum daha 5 günlük yavrum Rabbim beklekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın kavuşma anını yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?