Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar internetten bebekleriniz için yatak,beşik,kıyafet,oyuncak,bebek arabası gibi sitelerden alışveriş yaptınızmı ? neyi nerden sipariş ettiniz merak ediyorum devamlı araştırma içindeyimde biraz da bunları paylaşalım..

bacım nasılsın geçen gün flzaşk ile kullaklarını çıtlattık

olur mu olur bakarsın bizden öncekiler hasta bebek istememiştir yada ne bilim işte kısmet olunca bişekilde olur
ah birde tekli basamaklara insek heyecan daha da artacak
zamancım sen daha tekli basamağa inmedinmi? ben kaçlı basamkdayım onu da bilmiyorum gerçi en son çiftlilerdeydim 8 ay önce

sürekli nette dolaşıp duruyorum ama bişey almadım
bebefix var orda bebek arabası beğendim ebebek zaten english home gibi avm de uğramazsam darılıcak mağazalardan biri ikea dan oyuncaklar battaniye ve karyola beğendim hatta gidip baktık da ama benim herifim sıramız tekli rakamlara insin öyle alalım dediği için sadece bakıyoruz
işte benim aldığım birkaç parça kıyafet ördüğüm hırkalar battaniye ve çıngırak seti var telefon ansızın çalsa bizi idare eder yani

kızını görmeye gitmemiştim
koca kız oldu ben yeni gittim utana sıkıla
anca fırsat buldum artık çalışmıyorum ya
işte onda konuştuk ne zaman gelir falan derken
valla kızı büyüdü koca kız oldu ben hiç göremicem galiba kızınıda filizide ama uzakdanda olsa dostluğu çok güzel flzmn Allah hayırlı güzel ömürler versin yavrularına... cnm ikimiz aynı aylarda kavuşucaz sanırım başvuru tarihlerimiz yakın şehir ne kadarda farklı olsada ikimizde halen beklemedeyiz...

bacım bişey sorucam sen diğer topiği takip ediyor musun celalettin peruda tedavi olanlar da var mı gelişme
çok sık takip etmiyorum daha çok burayı okuyıp çıkıyorum... tedavilerinde gelişme varmı yokmu bilmiyorum o sayfayla bağımı kesdim gibi bişey oldu tedavi düşünmediğimiz için.Allah yardımcıları olsun.sizde varmı gelişme?

ben netten park yatak ,bebek arabası falan takip ediyorum hoşumada gidiyor bebek eşyalarına bakmak arada anne çantası bakıyorum ama henüz hiçbişey almadım ne yalan söylim, eşimde almamı istemiyor baktırmıyor bile avm lerde o gelince alırız dyor banada mantıklı geliyor ihtiyaç dışı bişey almak istemiyorum ayına, kilosuna göre şeyler alıcam...doğmamış çocuğa don biçemiyoruz malesef bi tn dikiş kursunda yaptığım tulum var çeyizinde şimdilik

selammm kızlarr....bugün çok şukur bir aşama daha atladık....ev ziyaretimiz oldu sonunda....aman ne büyütmüşüm gözümde...keyifli ve sıcak bir sohbetle geçti...haftaya bir görüşmeye daha çağırdı...inşallah onuda sıkıntısız atlatırız....Allahım hayırlısını versin inşallahhh....tez vakitte hepimize...

BUGÜN OĞLUŞUM EMEKLEDİ TEYZELERİ ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE BU DUYGU YAŞATSIN YENİ ANNE OLANLAR GRŞBİLİR FİKİR VEREBİLİRİM ELİMDEN GELDİĞİNCE GRŞMK ÜZERE ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIM SİZLERİ GÖREMYRM KİM AKTİF DEĞİL GÖRÜNMUYR BBYYY

günaydın bacılar bikaç gündür çok duygusalım en ufak birşeye duygulanıyorum bazen de ağlıyorum
sanki dokunsalar kırılıcam öyle duygusallaştım
az önce haberlerde bartın da bir bebek bulunmuş evde doğmuş adı nida bebek
onu izledim başladım gene
hormonlarım alt üst oldu sanki

bende takip etmiyorum
bizde gelişme yok 1 yılı geçti aynı
galiba tedaviyide bıraktık 3 hafta oldu dr gitmedi ve iğneleride kullanmıyor
zaten bişey olmayacağını biliyorduk işte sırf ilerde acaba bu dr da gitsemiydik dememek için gitmiştik
işte böyle bizdeki son durum bu
alışveriş konusun da ise senin gibi olmak isterdim
bana kalsa herşeyi alırım :)
maşallah paşamız emeklemiş
darısı yürümesine olsun inşallah
topikte kimlerin aktif olduğunu görmek için sayfayı sonuna bakmanız lazım