bacım nasılsın geçen gün flzaşk ile kullaklarını çıtlattıkaramazmıyım cnm geçen hafta hergün aradım ama uzmanımıza ulaşmak mümkün olmadı malesef artık haftaya arıcam, açan görevli kadın yine senmi dicek yoksa) ayrıca uzmanımızında sıramız hakkında bilgi vermek istemiceğini düşünüyorum ocak ayında yazılı bildiride gelir diye..çoğu gitti azı kaldı bencede kavuşma yakınlaştı biraz daha..
zamancım sen daha tekli basamağa inmedinmi? ben kaçlı basamkdayım onu da bilmiyorum gerçi en son çiftlilerdeydim 8 ay önceolur mu olur bakarsın bizden öncekiler hasta bebek istememiştir yada ne bilim işte kısmet olunca bişekilde olur
ah birde tekli basamaklara insek heyecan daha da artacak
hııımmmmbacım nasılsın geçen gün flzaşk ile kullaklarını çıtlattık
nasıl çıtlattınız bakıyımbacım nasılsın geçen gün flzaşk ile kullaklarını çıtlattık
sürekli nette dolaşıp duruyorum ama bişey almadımkızlar internetten bebekleriniz için yatak,beşik,kıyafet,oyuncak,bebek arabası gibi sitelerden alışveriş yaptınızmı ? neyi nerden sipariş ettiniz merak ediyorum devamlı araştırma içindeyimdebiraz da bunları paylaşalım..
kızını görmeye gitmemiştimnasıl çıtlattınız bakıyım
bacım bişey sorucam sen diğer topiği takip ediyor musun celalettin peruda tedavi olanlar da var mı gelişmehııımmmm)) arada bende merak edince seni çıtlatıyorum flzaşkla cnm ... iyiyim cnm sen nasılsın?
valla kızı büyüdü koca kız oldu ben hiç göremicem galiba kızınıda filizide ama uzakdanda olsa dostluğu çok güzel flzmn Allah hayırlı güzel ömürler versin yavrularına... cnm ikimiz aynı aylarda kavuşucaz sanırım başvuru tarihlerimiz yakın şehir ne kadarda farklı olsada ikimizde halen beklemedeyiz...kızını görmeye gitmemiştim
koca kız oldu ben yeni gittim utana sıkıla
anca fırsat buldum artık çalışmıyorum ya
işte onda konuştuk ne zaman gelir falan derken
çok sık takip etmiyorum daha çok burayı okuyıp çıkıyorum... tedavilerinde gelişme varmı yokmu bilmiyorum o sayfayla bağımı kesdim gibi bişey oldu tedavi düşünmediğimiz için.Allah yardımcıları olsun.sizde varmı gelişme?bacım bişey sorucam sen diğer topiği takip ediyor musun celalettin peruda tedavi olanlar da var mı gelişme
ben netten park yatak ,bebek arabası falan takip ediyorum hoşumada gidiyor bebek eşyalarına bakmak arada anne çantasısürekli nette dolaşıp duruyorum ama bişey almadım
bebefix var orda bebek arabası beğendim ebebek zaten english home gibi avm de uğramazsam darılıcak mağazalardan biri ikea dan oyuncaklar battaniye ve karyola beğendim hatta gidip baktık da ama benim herifim sıramız tekli rakamlara insin öyle alalım dediği için sadece bakıyoruz
işte benim aldığım birkaç parça kıyafet ördüğüm hırkalar battaniye ve çıngırak seti var telefon ansızın çalsa bizi idare eder yani
bende takip etmiyorumçok sık takip etmiyorum daha çok burayı okuyıp çıkıyorum... tedavilerinde gelişme varmı yokmu bilmiyorum o sayfayla bağımı kesdim gibi bişey oldu tedavi düşünmediğimiz için.Allah yardımcıları olsun.sizde varmı gelişme?
maşallah paşamız emeklemişBUGÜN OĞLUŞUM EMEKLEDİ TEYZELERİ ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE BU DUYGU YAŞATSIN YENİ ANNE OLANLAR GRŞBİLİR FİKİR VEREBİLİRİM ELİMDEN GELDİĞİNCE GRŞMK ÜZERE ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIM SİZLERİ GÖREMYRM KİM AKTİF DEĞİL GÖRÜNMUYR BBYYY
Arkadaşlarrrrrrrrrrrr , bu bir mucize.... 2 kez tüp bebek denemiştik daha önce.. Ve 2 ay önce güzel kızımızı evlat edindik.. Şimdi sıkı durunnnnnnn, minik kızım abla oluyorrrrrrr ... Şoklardayızzzzzz inanamıyoruz halaaaaaaa .. Şükürler olsun Allahım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Benim tatlı kızım şans getirdi ailemize.. Aman da amannn ikiz gibi mi büyüyecekler şimdi. Ayy nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.. Bu arada "aileler falan sahipleniyor mu" diye çekincesi olanlara kısa bir not: Anneme müjdeyi verdiğimde çok sevindi ama söylediği ilk şey şuydu.. " Torunumu almazlar dimi" O kadar çok seviliyor ki ahh ahh bir görseniz.. Kızım birkaç gündür olduğu yerde dönmeye başladı... Sırtüstü bırakıyorum yüzüstü buluyorum :) Artık daha dikkatli olmalıyım sanırım... Küçük abla olacak Rabbim izin verirse o... Ayy hala şoktayım bu bir rüya mı? Şükürler olsun.... Sizlere de bu güzel duyguları yaşatsın Allahım inşallah... Çok mutluyum çokkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?