Slm bacılar kızımla 3 günümüz öncelikle şunu belirtmek istiyorum başvurusunda kararsız olanlar veya bekleme evresindeki anne adayları 1 yıldır kpss sınavına hazırlanıyorum bugün kızıma babamız baktı sınav esnasında yavrum hep gözümün önüne geldi acaba eşim bakabiliyormu ne yaptı aklımdan çıkmadı adapte olamadım eve gelip kızımı görünce herşeyi unuttum evlat sevgisi öyle işliyor ki insanın içine alışabilirmiyim kaygısına kapılmayın derim evett perşembe günü eşim beni aradı şuana kadar eşimde duymadıgım ses tonuyla aşkın ayaktaysan yere otur yerleş kurumdan aradılar öğleden sonra kızımızı görmeye gitcez hazırlan seni almaya geliyorum tabi ben avazım çıktıkadar oleyyyyy süper oldu diye bagırmışı esimde beni dinlemiş eşim geldi ve kuruma gittik görevliye ilk sirdugum bugün kızımı alıcakmıyım hayır evraklar var yarın biter dedi olsun dedum bunada şükür yani sevgi evine gittik haber verdiler bebegi getir diye bizi görevler kızınız çok tatlı harika bebek diyorlar kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyor elim ayagım titriyor başımı kaldırdım karşımda ablasının kucagında eşimle ayağa kaltık benim kuçagıma verdiler yüzünü açtım kuzum küçücük bişey uyuyor öptüm kokusunu içime çektim ve ben de o an fırtınalar koptu elim ayagim titredi eşime verdim oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım görevlinin biri sırtımı okşuyor digeri pecete getirdi biran eşim aklıma geldi canım bebek kucagında yavruma bakip ağlıyir kendimi toparladım kucagima aldım sevdim kaç günlük dedim daha 5 günlük dediler karar deyince biz buraya gelmeden 20 ay önceden kararımızı verdik tabiki bizim dedim evrak işlerini ayarlamak için kuruma gidicez dediler ay bir zor geldi geldi ayrılmak fotog çektim kokladım öptüm kızım az kaldı yavrum dedim kuruma gittik imzaları attık evraklar tamam valinin imzası kaldı hadi valiliğe güle oynaya ama aklım kızımda şansımıza var imzaladı evraklar yetişti bebeği vercez hadi kızınızı almaya mesai bitimine az. Var kuruma gittik kıyafetlerini istediler hazırlayıp getirdiler bal küpümü eve gelmeden mama ve bezinide aldık evimize geldik ilk misafırımız hazan teyzesiydi tlf trafigine kapildik malum yıllardır beklenen bebek komşularım geldi gelenler hayran kaldı yavruma gecede banyosunu yaptırdık babasıyla aramıza koyduk bebek kuzum uyudu biz baktık inanmakta zorlandık rüyadamıyz bu nasıl bişey yumuk yumuk elleri gözlerini bile tam açamıyor küçüçük sabaha kadar uyumadık bal küpümü seyretdik herzaman dualar ediyorum ben kokusunu tattım çok şükür Rabbim bekleyen isteyen herkese tatlırsın sizlerde geceleri uykusuz kalın sofrada yemeğiniz soğusun bebeğim uyandı herşey gönlünüzce olsun
Allah razı olsunHerkese güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ederim Bahar 1 hayırlı olsun Rabbim kucagına almayı nasip etsin zaman her zaman dualarımdasın gece 3 de kızıma mama verirken dualar ettim hepinize eşimde aminledi sabredin bacılar yavrunuza kavuşunca her şeyi unutursunuz
Ablam inşallah yakında senin de yavrun gelir çok bekledin inşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuşursunysmnndm kızının haberini verdigin gibi okurken yine duygulandım cnm.RABBİM hep mutlu etsin .hayırlı evlat olsun inş
Slm bacılar kızımla 3 günümüz öncelikle şunu belirtmek istiyorum başvurusunda kararsız olanlar veya bekleme evresindeki anne adayları 1 yıldır kpss sınavına hazırlanıyorum bugün kızıma babamız baktı sınav esnasında yavrum hep gözümün önüne geldi acaba eşim bakabiliyormu ne yaptı aklımdan çıkmadı adapte olamadım eve gelip kızımı görünce herşeyi unuttum evlat sevgisi öyle işliyor ki insanın içine alışabilirmiyim kaygısına kapılmayın derim evett perşembe günü eşim beni aradı şuana kadar eşimde duymadıgım ses tonuyla aşkın ayaktaysan yere otur yerleş kurumdan aradılar öğleden sonra kızımızı görmeye gitcez hazırlan seni almaya geliyorum tabi ben avazım çıktıkadar oleyyyyy süper oldu diye bagırmışı esimde beni dinlemiş eşim geldi ve kuruma gittik görevliye ilk sirdugum bugün kızımı alıcakmıyım hayır evraklar var yarın biter dedi olsun dedum bunada şükür yani sevgi evine gittik haber verdiler bebegi getir diye bizi görevler kızınız çok tatlı harika bebek diyorlar kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyor elim ayagım titriyor başımı kaldırdım karşımda ablasının kucagında eşimle ayağa kaltık benim kuçagıma verdiler yüzünü açtım kuzum küçücük bişey uyuyor öptüm kokusunu içime çektim ve ben de o an fırtınalar koptu elim ayagim titredi eşime verdim oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım görevlinin biri sırtımı okşuyor digeri pecete getirdi biran eşim aklıma geldi canım bebek kucagında yavruma bakip ağlıyir kendimi toparladım kucagima aldım sevdim kaç günlük dedim daha 5 günlük dediler karar deyince biz buraya gelmeden 20 ay önceden kararımızı verdik tabiki bizim dedim evrak işlerini ayarlamak için kuruma gidicez dediler ay bir zor geldi geldi ayrılmak fotog çektim kokladım öptüm kızım az kaldı yavrum dedim kuruma gittik imzaları attık evraklar tamam valinin imzası kaldı hadi valiliğe güle oynaya ama aklım kızımda şansımıza var imzaladı evraklar yetişti bebeği vercez hadi kızınızı almaya mesai bitimine az. Var kuruma gittik kıyafetlerini istediler hazırlayıp getirdiler bal küpümü eve gelmeden mama ve bezinide aldık evimize geldik ilk misafırımız hazan teyzesiydi tlf trafigine kapildik malum yıllardır beklenen bebek komşularım geldi gelenler hayran kaldı yavruma gecede banyosunu yaptırdık babasıyla aramıza koyduk bebek kuzum uyudu biz baktık inanmakta zorlandık rüyadamıyz bu nasıl bişey yumuk yumuk elleri gözlerini bile tam açamıyor küçüçük sabaha kadar uyumadık bal küpümü seyretdik herzaman dualar ediyorum ben kokusunu tattım çok şükür Rabbim bekleyen isteyen herkese tatlırsın sizlerde geceleri uykusuz kalın sofrada yemeğiniz soğusun bebeğim uyandı herşey gönlünüzce olsun
kızlar sıramı nihayet öğrendim 10. sıradaymışım ama baya bi yavaş ilerliyor ya 2015e gelir diodum ama bu gidişle 2015 in sonuna gelir heralde..uzmanımıza ne sorsam 2015e dio gerisinii o da bilmiyor
bir yandan kavuşmak için dua ediyorum bir yandanda bencillik ediyorum galiba, bir yavru annesinden ayrılsında bana gelsin gibi dua ediyomuş gibi hissediyorum...Allah hiç bir evladı annesinden ayırmasın ama kaderde bu benim başıma gelmez dediğimiz şeyler gelebiliyormuş başımıza yolu bize düşenede kucağımızı açarız bizde...
ayy bacım Allah razı olsun inşallah benim kızım da küçük gelir minnacık olurbaharım1 cnm tebrik ederim hamileliğini hayırlısıyla inş. sağ sağlim evladını kucağına alırsın..kızın baya bi uğuruyla gelmiş maşalllah ona hemende kendine kardeş getirme yollarına girmiş) iyide yapmış :)
ysmndm cnm evladına kavuşmuşsun hayırlısı olsun ne kadar ufakmış Allah bundan sonra bahtını güzel yazar inş. evladının darısı zamanın başına o da ufak bebek istiyor ya :)
ablam aklıma ne zaman gelsen dua ediyorum çok bekledin gelsin artık senin kuzunzaman cnm tşk ederim..otuznisan arkadaşım gibi 3 sene beklicem gibime geliyo.oda biliyorsun üst sırada baya bekledi..hakkımızda hayırlısı olsun inş.en alt sıradayken nezaman üst sıraya çıkarım diyordum.senin gibi bende hep duygusala bagladım hele ysmnndm arkadaşımın bebegini görünce hepten duygusallaştım.gerçekten birebir yaşadım ...ysmnndm kardeşimin duygularına ortak oldum .çok heyecanlı çok anlamlı .sabrın mükafatı diye düşünüyorum.umarım burdaki arkadaşlarımın hepsi yavrularına tez kavuşur...sevgilerimle....
kızlar sıramı nihayet öğrendim 10. sıradaymışım ama baya bi yavaş ilerliyor ya 2015e gelir diodum ama bu gidişle 2015 in sonuna gelir heralde..uzmanımıza ne sorsam 2015e dio gerisinii o da bilmiyor
bir yandan kavuşmak için dua ediyorum bir yandanda bencillik ediyorum galiba, bir yavru annesinden ayrılsında bana gelsin gibi dua ediyomuş gibi hissediyorum...Allah hiç bir evladı annesinden ayırmasın ama kaderde bu benim başıma gelmez dediğimiz şeyler gelebiliyormuş başımıza yolu bize düşenede kucağımızı açarız bizde...
doğru diyorsun geçen kış bizim sıramız baya düşmüştü inş. bu yılda aynı düşüşü yaşarızda hayırlısıyla evladımıza kavuşuruz..sıra aslında çok değil hiç belli mi olur, bir anda kucağı doluverir inşallah :) gördüğüm kışın sıralar biraz daha hızlı ilerliyor sanki.
hem neden bencillik olsun, bir yavru annesine kavuşacak, hayatı değişecek, sevileceği destekleneceği bir yuvaya sahip olacak. öyle düşün :)
Canım çok mutlu oldum.Güle güle büyüt.Allah iyi günlerini göstersin.Hayırlı evlat olsun.Yine ağlattın beni.Slm bacılar kızımla 3 günümüz öncelikle şunu belirtmek istiyorum başvurusunda kararsız olanlar veya bekleme evresindeki anne adayları 1 yıldır kpss sınavına hazırlanıyorum bugün kızıma babamız baktı sınav esnasında yavrum hep gözümün önüne geldi acaba eşim bakabiliyormu ne yaptı aklımdan çıkmadı adapte olamadım eve gelip kızımı görünce herşeyi unuttum evlat sevgisi öyle işliyor ki insanın içine alışabilirmiyim kaygısına kapılmayın derim evett perşembe günü eşim beni aradı şuana kadar eşimde duymadıgım ses tonuyla aşkın ayaktaysan yere otur yerleş kurumdan aradılar öğleden sonra kızımızı görmeye gitcez hazırlan seni almaya geliyorum tabi ben avazım çıktıkadar oleyyyyy süper oldu diye bagırmışı esimde beni dinlemiş eşim geldi ve kuruma gittik görevliye ilk sirdugum bugün kızımı alıcakmıyım hayır evraklar var yarın biter dedi olsun dedum bunada şükür yani sevgi evine gittik haber verdiler bebegi getir diye bizi görevler kızınız çok tatlı harika bebek diyorlar kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyor elim ayagım titriyor başımı kaldırdım karşımda ablasının kucagında eşimle ayağa kaltık benim kuçagıma verdiler yüzünü açtım kuzum küçücük bişey uyuyor öptüm kokusunu içime çektim ve ben de o an fırtınalar koptu elim ayagim titredi eşime verdim oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım görevlinin biri sırtımı okşuyor digeri pecete getirdi biran eşim aklıma geldi canım bebek kucagında yavruma bakip ağlıyir kendimi toparladım kucagima aldım sevdim kaç günlük dedim daha 5 günlük dediler karar deyince biz buraya gelmeden 20 ay önceden kararımızı verdik tabiki bizim dedim evrak işlerini ayarlamak için kuruma gidicez dediler ay bir zor geldi geldi ayrılmak fotog çektim kokladım öptüm kızım az kaldı yavrum dedim kuruma gittik imzaları attık evraklar tamam valinin imzası kaldı hadi valiliğe güle oynaya ama aklım kızımda şansımıza var imzaladı evraklar yetişti bebeği vercez hadi kızınızı almaya mesai bitimine az. Var kuruma gittik kıyafetlerini istediler hazırlayıp getirdiler bal küpümü eve gelmeden mama ve bezinide aldık evimize geldik ilk misafırımız hazan teyzesiydi tlf trafigine kapildik malum yıllardır beklenen bebek komşularım geldi gelenler hayran kaldı yavruma gecede banyosunu yaptırdık babasıyla aramıza koyduk bebek kuzum uyudu biz baktık inanmakta zorlandık rüyadamıyz bu nasıl bişey yumuk yumuk elleri gözlerini bile tam açamıyor küçüçük sabaha kadar uyumadık bal küpümü seyretdik herzaman dualar ediyorum ben kokusunu tattım çok şükür Rabbim bekleyen isteyen herkese tatlırsın sizlerde geceleri uykusuz kalın sofrada yemeğiniz soğusun bebeğim uyandı herşey gönlünüzce olsun
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Ben de Nisan 2014 de Ankaradan başvuru yaptım. Zaman arkadaşım beni de eklermisin listeye. Nisan 2014-Ankara- Terk-rıza-kızmaşallah
Rabbim hayırlı uğurlu etsin
darısı bekleyenlere olsun
muhteşem birşey
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Ben de Nisan 2014 de Ankaradan başvuru yaptım. Zaman arkadaşım beni de eklermisin listeye. Nisan 2014-Ankara- Terk-rıza-kız
sevgili ysmnndm gözün aydın rabbim bir ömür sizi ayırmasın mutluluğunuz artarak devam etsin inşallah en yakın zamanda darısı biz bekleyenlerin başına olsun...sizlerin kavuşma hikayeleri biz bekleyenlere o kadar iyi geliyorki anlatamam...güzeller güzeli prensesini benim içinde kokla olurmu?Slm bacılar kızımla 3 günümüz öncelikle şunu belirtmek istiyorum başvurusunda kararsız olanlar veya bekleme evresindeki anne adayları 1 yıldır kpss sınavına hazırlanıyorum bugün kızıma babamız baktı sınav esnasında yavrum hep gözümün önüne geldi acaba eşim bakabiliyormu ne yaptı aklımdan çıkmadı adapte olamadım eve gelip kızımı görünce herşeyi unuttum evlat sevgisi öyle işliyor ki insanın içine alışabilirmiyim kaygısına kapılmayın derim evett perşembe günü eşim beni aradı şuana kadar eşimde duymadıgım ses tonuyla aşkın ayaktaysan yere otur yerleş kurumdan aradılar öğleden sonra kızımızı görmeye gitcez hazırlan seni almaya geliyorum tabi ben avazım çıktıkadar oleyyyyy süper oldu diye bagırmışı esimde beni dinlemiş eşim geldi ve kuruma gittik görevliye ilk sirdugum bugün kızımı alıcakmıyım hayır evraklar var yarın biter dedi olsun dedum bunada şükür yani sevgi evine gittik haber verdiler bebegi getir diye bizi görevler kızınız çok tatlı harika bebek diyorlar kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyor elim ayagım titriyor başımı kaldırdım karşımda ablasının kucagında eşimle ayağa kaltık benim kuçagıma verdiler yüzünü açtım kuzum küçücük bişey uyuyor öptüm kokusunu içime çektim ve ben de o an fırtınalar koptu elim ayagim titredi eşime verdim oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım görevlinin biri sırtımı okşuyor digeri pecete getirdi biran eşim aklıma geldi canım bebek kucagında yavruma bakip ağlıyir kendimi toparladım kucagima aldım sevdim kaç günlük dedim daha 5 günlük dediler karar deyince biz buraya gelmeden 20 ay önceden kararımızı verdik tabiki bizim dedim evrak işlerini ayarlamak için kuruma gidicez dediler ay bir zor geldi geldi ayrılmak fotog çektim kokladım öptüm kızım az kaldı yavrum dedim kuruma gittik imzaları attık evraklar tamam valinin imzası kaldı hadi valiliğe güle oynaya ama aklım kızımda şansımıza var imzaladı evraklar yetişti bebeği vercez hadi kızınızı almaya mesai bitimine az. Var kuruma gittik kıyafetlerini istediler hazırlayıp getirdiler bal küpümü eve gelmeden mama ve bezinide aldık evimize geldik ilk misafırımız hazan teyzesiydi tlf trafigine kapildik malum yıllardır beklenen bebek komşularım geldi gelenler hayran kaldı yavruma gecede banyosunu yaptırdık babasıyla aramıza koyduk bebek kuzum uyudu biz baktık inanmakta zorlandık rüyadamıyz bu nasıl bişey yumuk yumuk elleri gözlerini bile tam açamıyor küçüçük sabaha kadar uyumadık bal küpümü seyretdik herzaman dualar ediyorum ben kokusunu tattım çok şükür Rabbim bekleyen isteyen herkese tatlırsın sizlerde geceleri uykusuz kalın sofrada yemeğiniz soğusun bebeğim uyandı herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?