- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
yazınızı 2 kere 3 ere 5 kere ço kere ...çok çok kere beğenebilirmiyim....sağolunnnn.çok iyi geldi
canım küçük hanım çok şükür iyi :) geçen hafta dr gittik 1 kilo almış boyuda uzamış kızımın
anne olmak çok güzel çok farklı bi duygu,beni bambaşka biri yaptı..benim kızım benim çocuğum demek mucize gibi bişey işte :)) kelimelerle aram çok iyi değildir fazla bişey yazamıyorum bu yüzden:))zorlukları yok diyemem ama bi gülüşü herşeye değer...
günaydınnnnn kızlarrrrrr bizim kuzudan dolayı fazla yazamıyorum artıkk bilgisayarıma el koydu tv de sevdiği çizgi filmler bittiği zaman bilgisayardan açtırıyor banayaramazlıklarımız hat safhada tabiki çenemizde bilmişliği yüzünden zaten sürekli nazar değiyor geçen hafta merdivenlerden düştü meleğimm ağzından oluk oluk kanlar geldi yüzü harita gibi yara oldu çok fenaydı sonra onun için kuran okuttum kuran bitipde duaya geçildiğinde birden bire morarmaya başladı nerdeyse boğuluyordu gözleri dışarı çıktı çok korktummm çoookkk hemen tuvalete götürdüm kusturdum sonra normale döndü meleğimmm herkes nazarın çıktığını ondan dolayı kuran bitince morardığını söylüyor bilmiyorum artık ama bildiğim bişey varsa o olaydan sonra şimdi çok iyiyiz rabbime hamd olsun şimdi yaramazlıklar şimarıklıklar yapıyoruz herakşam yüzündeki yaraları babasına öptürüyor babası öptüğünde geçiyormuş bulayıda öp baba bulayıda öp baba tamam şimdi artık ağırmıyor baba geçti bak iyleştiii diyo tam sıpa olduk yani rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın bu güzel duygularııııııı aminnnnnnnnn
allah hiçbirinizi yavrularınızdan ayırmasın inşallah. o kadar duygulandım ki topiği okurken.
geçen sene okula 1. dönemin ortalarında bir öğrenci geldi, bnm sınıfıma. 6 yaşında. hiç unutmuyorum, sol elinin yüzük ve orta parmağının ortasında kocaman bir yara var. birgün öğretmenim elim kanıyor dedi, pansuman yapmaya başladım ve sordum nasıl oldu diye. verdiği cevaba inanamadım kızlar. annem yaptı, dedi ve anlatmaya başladı. ben yaramazlık yaptım, babanemi üzdüm annemde sobaya demiri soktu sonra elime değdirdi... kanım dondu o an. hemen müdürüme anlattım olayı o sırada evlatlık olduğunu öğrendim. ailesi öğrencimi aldıktan 4 yıl sonra çocukları olmuş. kadın okul çıkışı çocuğu almaya geldiğinde çok ağır konuştum, haddim değildi belki ama vicdanım el vermedi hiçbirşey dememeye. okul öncesi çocuklar ailesinden sürekli şiddet görüyorsa, öğretmenin bunu polise bildirme gibi bir zorunluluğu var. konuşmanın sonunda bunu söyledim, böyle bir olay tekrarlanırsa hiç düşünmeden polise gideceğimi belirttim. 1. dönem sonunda okuldan ayrıldılar. aklım hala o öğrencimde. kimbilir nerde, nasıl, ne durumda? allahım bahtını açık etsin inşallah.
sima geçmiş olsun ya bu ne ya böyle maşallahı var demek nazar degiyor kuzum nazar duası yazdır üstünden hiç eksik etme benim ufak yegenim hergece aglıyarak korkarak uyanırdı sonra şükür bence sende yaptır ne varki nazar duası sonucunda
dikkat et yaramaz maşallah seninki yandın sima valla
benimde osada bilmiş ukala şımarık olsa valla
sima küçük cadına geçmiş olsun...allah nazarlardan korusun.
evlat edineceğimi paylaştığım kimseler hemen çok sevap olduğunu söylüyorlar...bu beni rahatsız ediyor.yine de kırmamak adına birşey söylemiyorumm onlara.benim cennetten kıyıda köşede şöyyle iyi bir yer kapma,bir yer parselleme gibi bir düşüncem yok.benim vermeye onun da almaya ihtiyacı var içimdeki sevgiyi.doğal yoldan evlat sahibi olanlar sevaba mı giriyorlar.çocuk yapma tercihlerini kullanıyorlar.
inşallah tamamlayacağız...inşallah herşey çok güzel olacak......
bu konuda sana katılıyorum denizverdi bizim aklımıza gelmiyor bile biz işin sevap günah kısmını hiç düşünmeden bu işe giriyoruz girdik ama dışardan yazan arkadaşlar kimi günah diyo kimi sevap diyoo aslında bırakında günühsada sevapsada bu bizimle rabbimiz arasında biz sadece evlat sahibi olmak istedik ve olduk sonraki amacımnız her anne baba gibi evladımızı iyi bir şekilde yetiştirmek topluma kendine faydalı bir insan yapabilmekk bizim tek amacımızzz oooooo
Sima,
Kızın için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Morardı kustu diye yazmışsın. Allah korusun beyin kanaması geçirmiş olabilir mi. Doktora götürdün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?