Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ben forumu yeni yeni baştan okumaya başladım. daha dün gece okudum kavuşma hikayenizi, o adım adım hastane, görüşmeler, ilk karşılaşma, eve gelişini... şimdi bugün bu yazıyı da okuyunca acayip mutlu oldum. çok çok güzel bir ailesiniz gerçekten. hep böyle güzel ve hep böyle mutlu olun...

EflatunA yaşadıklarını ne güzel anlatmışsın okurken kendimi kaybettim bu ara zaten çok duygusalım sizlerin yavrularınızla yaşadığınız böyle güzel samimi sevgi dolu ve duygusal anlarınızı okuyunca beklemek birazda olsa kolaylaşıyor biz bekleyenlere moral oluyorsunuz sizlere çok teşekkür ediyorum ne güzel yavrunuzla daha nice yaşlarını birlikte kutlamanız dileğile inşallah mutluluğunuz artarak devam eder ve mahkemeniz biran önce güzel bir şekilde sonuçlanır sonuçlanır

gün gün değilde bizim bir komşumuz hatice hanım 30 yaşında çocuğu şimdi öz oğlundan fazla sever (öz oğluda 23 yaşında) doğur doğurma ilk çocuk gibisi yok der :) ilk gözağrım der hep

inşallah arkadaşım inşallah sırlar hızla ilerlesin 2015 te yavrusuna kavuşanların sayısı artsın inşallah hepimiz yıllardır hasretle yavrularımıza kavuşucagımız anın hayelinle yaşıyoruz rabbim çok bekletmeden umarım bu hayali gerçekleştirir

bacım okadar mutlu oldum ki anlatamam
özelden yazdım ama geldimi bilmiyorum sürekli hata verdi
çok mutluyum nasıl heyecanlandım anlatamam
geldi bacım bende senin adına çok mutlu oldum biraz daha sabır senin yavrun çok yakın bir zamanda kollarında olucak ben buna inanıyorum içini ferah tut kızlar ben yavruma kavuştum msj görücez inşallah

Sizler çok iyi kalpli insanlarsınız. Bebeklerinizle uzun ömürler dilerim hepinize. Yeni başvuru yapanlarında inşallah olumlu ve hızlı gelişir başvuruları.. :)

geldi bacım bende senin adına çok mutlu oldum biraz daha sabır senin yavrun çok yakın bir zamanda kollarında olucak ben buna inanıyorum içini ferah tut kızlar ben yavruma kavuştum msj görücez inşallah
inşallah çok yakında da gelir 3 ay daha bekliyoruz ondan sonra artık telefonu beklicem

hoş geldin bacım listeye ekledim
inşallah en kısa sürede üst listeye çıkarsın
Sağol bacım. İnşallah çıkarız. Biz kardeş de olabilir demiştik. Evrakları tamamladık onayımızı aldık, ev ziyaretimiz de bitti. Kurumdan aramadılar henüz bekliyoruz bakalım.

ay kızlar bugün yine böyle bir enerjikim ki sormayın... kızıma alıncaklar alınmayacaklar listesi yaptım :) alınmayacaklar listesinde arkadaşlarım yardımcı oldu; hepsi sağolsun benimle aynı heyecanda bekliyorlar.

mama sandalyesi, içinde ana kucağı olan puset, bebek telsizi, beşik için yan taraflara kullanılan ince yastıkımsı şeyler (adı ne henüz bilmiyorum ), bebiş yorganı, battaniyeler (birkaç arkadaştan birden sıfır hem de :)) gelecekmiş. annem şu mermerşahbezinden yapılan ağız ve sıta ter için konulan bezlerden yaptıracağını söyledi (internette araştırdım, paketi 15 TL den başlıyor, metresi 3 TL :)), sonra bornoz banyo setleri vs ye bakıyormuş, sen onlara hiç bakma başka şeylere bak dedi. bir de bere şapka yelek tarzı şeyler ördürülmeye başlanacakmış, yün bakmaya çıkıyordu :)

ya böyle ikinci el alıyormuşum gibi hisettim yazarken ama bunlar zaten az kullanılan ve esskimeyen şeyler. onlara vereceğim parayla, sağlık ve gelişimi için başka şeyler alırım diye düşündüm.

kıyafet, emzik, biberon, bez, mama tarzı şeyler zaten ayına/kilosuna göre alınacak.

geriye bir odası kalıyor. bir de araba koltuğu, yürüteç gibi aya bağlı diğer şeyler.
yılbaşından sonra önce odayı boşaltıp boya badaası ile başlayacağım. sonraasında oda takımına bakarım bahar gibi. termos, burun aspritörü, alt değişrtirme havlusu vs de sonrasında almaya başlarım dedim.

62. sıradayım arkadaşlar. çok mu acele ediyorum hazırlıklar için. sürekli bebek alışveriş sitelerine bakıyorum birşey almada çıkıyorum. ya emzik bile alamıyorum, emziklerin bile bilmem kaç çeşit ucu, yeni doğanından ay ay büyüyen ebatları vaar. anca bakmakla yetiniyorum.

ya nasıl oyalanılır başka bilemiyorum. ama acele etmiyorum değil mi? annem şehirdışında, günde bin kere arayıp absürt absürt şeyler soruyorum. kadına da yazık :) ki annem benden daha bile hevesli nerdeyse.

kızlar görüşmelerimiz biteli 2 hafta oldu. uzmanımız hayırlı olsun hamilelik süreciniz başladı. sırada dosyayı hazırlayıp onaya sunmak kaldı ama sorun çıkmaz merak etmeyin dedi. ancak hala referanlar aranmadı. şimdi henüz 2 koskaca hafta geçmesine rağman sizce dosya ne durumda, sıramda ilerleme var mı falan diye aramamak için kendimi zor tutuyorum. tamma belki bu hafta erken ama bayramdan sonra arayıp sorsam olmaz mı sizce :)

ya bir de şeyi soracaktım size unuttum :) Güvenli Meyve Sebze Emziği diye birşey var imiş, kullanan annelerimiz oldu mu? alınmalı mı, alıcak mısınız yada? kendimi böyle çok acil birşey almak zorundaymışım gibi hissediyorum. ufak ama gerekli birşey almak istiyorum yılbaşını atlatana kadar beni avutacak. bana ne önerirsiniz :)

son bir soru daha :) şu bebiş uyku tulumları var.... mesela 9-12 ay alsam onlardan, çok minik bile gelse messela kış aylarında kullanamaz mıyım yatarken. kolu yok bacağı yok, büyük olsa noolur :)

kızlaaaaar :) ya bu biberon olayında kafam karıştı benim :) dr. browns alıcam ona karar verdim de, delikleri numara numara. y kesiği falan var. hazırlık yaparken biberon alan anneler kaç numara aldınız? bir de biberon aynı kalsa, emziğin numarasını değiştirebiliyor musun uymazsa :)

Zaman senin adına çok sevindim. Otuznisan dan sonra en çok sen bekledin sanki. Rabbim tez zamanda kavuşturacak inşallah, umutluyuz.

Sevgili anne adayları ve taze anneler, hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun. Bayram sonrası inşallah güzel haberler alırız.

merhaba yüreği kocaman anneler uzun zaman oldu foruma uğramayalı....forum un içeriği bile değişmiş demekki epeeey olmuş ben uğramayalı :) nasılsınız ? 2014 yılında anne olanlarımız meleklerine kavuşanlarımız olmuş...gözleriniz aydın olsun allah evlatlarınıza da sizlere de uzun ömürler mutluluklar versin...yeni üye olan annelerimiz de inşallah tez zamanda meleklerine kavuşurlar...zaman canım bir dahaki foruma uğradığım da senin güzel haberinle karşılaşırım :)
evet gelelim bize :) oğlum 2.sınıfa gidiyor teyzeleri kızımda ana sınıfına başladı :) zaman çok çabuk geçiyor...ben işi gücü bıraktım kariyer sıfır anlayacağınız kendimi çocuklarıma adamış durumdayım şuan :) allah sağlık ve huzur versin gerisi boş :)
bazılarınız biliyor oğlum her şeyin farkında aslında farkında olması bizler için artı oluyor...fakat kızım henüz çok küçük 4 yaşında hiçbirşeyin farkında değil....gerçekleri öğrenmesi gerekiyor.... şuan zamana bıraktık...biraz daha zaman diyoruz...inşallah herhangi olumsuz bir durum yaşamaz... abimizin herşeyi biliyor olması ailemiz için olumlu bir durum.kızımızın kabullenmesi daha kolay olacak diye düşünüyoruz..
veeee bu arada herkesin kurban bayramını kutluyorum.inşaallah bir daha ki bayramlarda çocuklarınız da yanınızda olur :)
sevgiyle kalın

Ne güzel imreniyorum sana arkadaşım. Biz de kardeş olabilir demiştik bakalım kısmet. Kalabalık bir aile oluruz belki:)

canım acele etme ben hiç bir şey almamıştım dr Brown al ben bı ondan bırde ve beyy normal kalıtelı güzel genelde ve beyybı kullanıyoruz büyüdükçe numara zaten değişiyr dr Brown gaz yapmıyor ama delıkleri çok mınık kaç numara olursa olsun ve meme ucuda bıraz pahalı ama ben ıkısının ucunuda ve beybının kını takıyorum kullanıyorum merak ettiklerini ssora bilirsin byyy

ay ay çok teşekkür ederim :) az önce dayanamdım valla alışveriş yaptım kızıma ilk kez.

Johnson's Baby'nin şampuanı, vücut şampuanı, yağını, tırnak makaslarını, bornozunu, çanta tipi alt değiştirme havlusu, banyo havlusu, bir tane minik su biberonu, bir tane Dr.BroWn Doğal Akış Standart Cam Biberon 240ml., 6 tane de bebiş çorabı aldım :) ay çok heyecanlı :)

emzik almadım, sanırım bebişler emzik seçiyormuş. ayına bağımsız başka ne alınabilir :)

bir de arkadaşlar butikbebe.com diye bir site buldum. markafoninin bebk versiyonu gibi. günlük değişik markalarda ürünlerde indirim oluyor. arada bir bakılabilir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…