- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
367. gün :)
uzun zamandır yazamadım. ara ara takip ediyorum forumu. bebeğine kavuşan arkadaşlar olmuş, tebrikler :) yeni başvuru yapanlar var, hoş geçsin bekleme süreniz..
bir yılımızı tamamladık kızımla.. dört mevsimi birlikte geçirdik.. bir sürü şey yaşandı, bazen olumlu bazen olumsuz; herşeyi evin dışında bıraktık. evdeki kara gözlümüz hayatımızın odağıydı, tüm hayatımız ona göre şekillendi..
anne olunca anladım ki, kitabi bilgiler okunuyor, yazılıyor, başkalarına salık veriliyor ama uygulamada bambaşka oluyormuş.. edinilen her bilgiyi çocuğuna göre değiştirip geliştiriyormuş insan..
bir yılda çok yol aldık.. kızımızla aramızda çok güçlü bir bağ oluştu. o kadar hazırdı ki herşeye, o kadar kendiliğinden oldu ki, bizimle birlikte gözlemleyenler şaşırıyor. bazen biz bile eşimle durup düşününce nerden nereye diyoruz :) en çok kurduğumuz cümleyse biz onsuz ne yapıyorduk? sanki en başından beri bizimle gibi..
3. yaşını kutladık, ilk doğumgünümüzdü.. şimdiye dek kutlanmayan her yıl için ayrı pasta kestik. kızçe de alıştı mum üflemeye :) sanırım bundan sonra her pasta görüşünde püfpüf diyecek :)
yaz dönemi işe ara verince müthiş bir üç ay geçirdik başbaşa.. tatile gittik, elimize raket alıp kuzenin tenis dersinde bütün ilgiyi üstümüze topladık, bol bol şarkı besteledik, pat pat apt koşup güm diye atlayarak alt kat komşumuzun sabrını zorladık, her gördüğümüz kaydıraktan kaymak istedik, gıdıklanmak için kucağa atlayıp "anne duuu" diye bağırdık gülerken, babaya "babaaammm" diye sarıldık, geceleri hep sarılarak uykuya daldık, biraz daha kelimeler ekledik dilimize, birlikte eğlendik, dans ettik, tuvalet eğitimimizi tamamladık. okula dönüş ise korktuğumuz gibi olmadı. yeni okulunu da sevdi miniğimiz..
davamızı açtık.. uzmanımız her konuda olduğu gibi burda da çok destek oldu. birlikte dosyaları hazırladık, dilekçeyi yazdı, götürüp mahkemeye teslim ettik. şimdi belirlenecek duruşma gününü bekliyoruz heyecanla.. ama artık biliyorum ki sayılı gün çabuk geçiyor.. ve bu sadece teknik bir mesele.. kızımızla o kadar birbirimize aidiz ki; sadece nüfus kağıdında yazılı bilgilerin değişmesine yönelik bir çaba şu an içinde bulunduğumuz.. ve kutlama yapmak, pasta kesip mum üflemek için yeni bir neden daha.. artık dava bitince ayrı, nüfus kağıdı değişince ayrı kutlama yaparız..
karar verme sürecinde olanlar için tekrar vurgulayacağım; çocuğunuzu kucağınıza aldığınız andan itibaren dünyaya bakışınız değişiyor. gözünüz ondan başka birşey görmez oluyor.. evet, fiziken doğurmadım ama kafamda, yüreğimde defalarca doğurdum kızımı.. o bize biz de ona öğretiyoruz birlikte yaşamayı..
sırasını bekleyen arkadaşlar, biliyorum zaman geçmek bilmiyor.. inanın sizin beklediğiniz gibi yavrunuz da sizi bekliyor.. belki hazır olmayı, belki doğmayı..
isteyen-bekleyen herkesin bir an önce evlatlarına kavuşmasını, üç kişilik mutlu bir ailenin nasıl olduğunu yaşamasını, mutluluklarını çevrelerine bulaştırmalarını diliyorum.. sevgiler..
EflatunA yaşadıklarını ne güzel anlatmışsın okurken kendimi kaybettim bu ara zaten çok duygusalım sizlerin367. gün :)
uzun zamandır yazamadım. ara ara takip ediyorum forumu. bebeğine kavuşan arkadaşlar olmuş, tebrikler :) yeni başvuru yapanlar var, hoş geçsin bekleme süreniz..
bir yılımızı tamamladık kızımla.. dört mevsimi birlikte geçirdik.. bir sürü şey yaşandı, bazen olumlu bazen olumsuz; herşeyi evin dışında bıraktık. evdeki kara gözlümüz hayatımızın odağıydı, tüm hayatımız ona göre şekillendi..
anne olunca anladım ki, kitabi bilgiler okunuyor, yazılıyor, başkalarına salık veriliyor ama uygulamada bambaşka oluyormuş.. edinilen her bilgiyi çocuğuna göre değiştirip geliştiriyormuş insan..
bir yılda çok yol aldık.. kızımızla aramızda çok güçlü bir bağ oluştu. o kadar hazırdı ki herşeye, o kadar kendiliğinden oldu ki, bizimle birlikte gözlemleyenler şaşırıyor. bazen biz bile eşimle durup düşününce nerden nereye diyoruz :) en çok kurduğumuz cümleyse biz onsuz ne yapıyorduk? sanki en başından beri bizimle gibi..
3. yaşını kutladık, ilk doğumgünümüzdü.. şimdiye dek kutlanmayan her yıl için ayrı pasta kestik. kızçe de alıştı mum üflemeye :) sanırım bundan sonra her pasta görüşünde püfpüf diyecek :)EflatunA yaşadıklarını ne güzel anlatmışsın okurken kendimi kaybettim bu ara zaten çok duygusalım sizlerin yavrularınızla yaşadığınız böyle güzel samimi sevgi dolu ve duygusal anlarınızı okuyunca beklemek birazda olsa kolaylaşıyor biz bekleyenlere moral oluyorsunuz sizlere çok teşekkür ediyorum ne güzel yavrunuz 1 yaşına girmiş
yaz dönemi işe ara verince müthiş bir üç ay geçirdik başbaşa.. tatile gittik, elimize raket alıp kuzenin tenis dersinde bütün ilgiyi üstümüze topladık, bol bol şarkı besteledik, pat pat apt koşup güm diye atlayarak alt kat komşumuzun sabrını zorladık, her gördüğümüz kaydıraktan kaymak istedik, gıdıklanmak için kucağa atlayıp "anne duuu" diye bağırdık gülerken, babaya "babaaammm" diye sarıldık, geceleri hep sarılarak uykuya daldık, biraz daha kelimeler ekledik dilimize, birlikte eğlendik, dans ettik, tuvalet eğitimimizi tamamladık. okula dönüş ise korktuğumuz gibi olmadı. yeni okulunu da sevdi miniğimiz..
davamızı açtık.. uzmanımız her konuda olduğu gibi burda da çok destek oldu. birlikte dosyaları hazırladık, dilekçeyi yazdı, götürüp mahkemeye teslim ettik. şimdi belirlenecek duruşma gününü bekliyoruz heyecanla.. ama artık biliyorum ki sayılı gün çabuk geçiyor.. ve bu sadece teknik bir mesele.. kızımızla o kadar birbirimize aidiz ki; sadece nüfus kağıdında yazılı bilgilerin değişmesine yönelik bir çaba şu an içinde bulunduğumuz.. ve kutlama yapmak, pasta kesip mum üflemek için yeni bir neden daha.. artık dava bitince ayrı, nüfus kağıdı değişince ayrı kutlama yaparız..
karar verme sürecinde olanlar için tekrar vurgulayacağım; çocuğunuzu kucağınıza aldığınız andan itibaren dünyaya bakışınız değişiyor. gözünüz ondan başka birşey görmez oluyor.. evet, fiziken doğurmadım ama kafamda, yüreğimde defalarca doğurdum kızımı.. o bize biz de ona öğretiyoruz birlikte yaşamayı..
sırasını bekleyen arkadaşlar, biliyorum zaman geçmek bilmiyor.. inanın sizin beklediğiniz gibi yavrunuz da sizi bekliyor.. belki hazır olmayı, belki doğmayı..
isteyen-bekleyen herkesin bir an önce evlatlarına kavuşmasını, üç kişilik mutlu bir ailenin nasıl olduğunu yaşamasını, mutluluklarını çevrelerine bulaştırmalarını diliyorum.. sevgiler..
inşallah arkadaşım inşallah sırlar hızla ilerlesin 2015 te yavrusuna kavuşanların sayısı artsın inşallah hepimiz yıllardır hasretle yavrularımıza kavuşucagımız anın hayelinle yaşıyoruz rabbim çok bekletmeden umarım bu hayali gerçekleştirirÇok sevindim. umarım hızla ilerler sıra ve telefon geldi kızlar yavrumuzu görmeye gidiyoruz deyişini, sonrasında da kavuşma hikayenizi tez zamanda okuruz :)
böyle sıraları gördükçe acayip mutlu oluyorum sizler adına. benim sıram 62ben anca 20li sıralara düşsem de ufak ufak haırlıklara başlasam diyebiliyorum bir tek...
ama buna da şükür, en azından bekleyişin biteceğini ve kızıma kavuşacağımı biliyorm ya bu da yeter
geldi bacım bende senin adına çok mutlu oldum biraz daha sabır senin yavrun çok yakın bir zamanda kollarında olucak ben buna inanıyorum içini ferah tut kızlar ben yavruma kavuştum msj görücez inşallahbacım okadar mutlu oldum ki anlatamam
özelden yazdım ama geldimi bilmiyorum sürekli hata verdi
çok mutluyum nasıl heyecanlandım anlatamam
inşallah çok yakında da gelir 3 ay daha bekliyoruz ondan sonra artık telefonu beklicemgeldi bacım bende senin adına çok mutlu oldum biraz daha sabır senin yavrun çok yakın bir zamanda kollarında olucak ben buna inanıyorum içini ferah tut kızlar ben yavruma kavuştum msj görücez inşallah
Sağol bacım. İnşallah çıkarız. Biz kardeş de olabilir demiştik. Evrakları tamamladık onayımızı aldık, ev ziyaretimiz de bitti. Kurumdan aramadılar henüz bekliyoruz bakalım.hoş geldin bacım listeye ekledim
inşallah en kısa sürede üst listeye çıkarsın
inşallah canım. Teşekkür ederimhayırlı olsun cnm başvurun inş. en kısa zmnda kavuşursun evladına..
Zaman senin adına çok sevindim. Otuznisan dan sonra en çok sen bekledin sanki. Rabbim tez zamanda kavuşturacak inşallah, umutluyuz.ama çok yakında az önce zeynepeli bana öyle bir müjde verdi ki anlatamam çok mutluyum
uzmanı 2013 yerleştirmelerine yakında başlıcaz demiş
ayrıca uzmanı hasta bebek istemeyen çiftler oluyor ozaman sıra direk hasta bebek olur diyen çite geliyor demiş
bizde hasta bebek olur dedik
ayy çok mutluyum
galiba yakında anne oluyorum
Ne güzel imreniyorum sana arkadaşım. Biz de kardeş olabilir demiştik bakalım kısmet. Kalabalık bir aile oluruz belki:)merhaba yüreği kocaman anneleruzun zaman oldu foruma uğramayalı....forum un içeriği bile değişmiş demekki epeeey olmuş ben uğramayalı :) nasılsınız ? 2014 yılında anne olanlarımız meleklerine kavuşanlarımız olmuş...gözleriniz aydın olsun allah evlatlarınıza da sizlere de uzun ömürler mutluluklar versin...yeni üye olan annelerimiz de inşallah tez zamanda meleklerine kavuşurlar...zaman canım bir dahaki foruma uğradığım da senin güzel haberinle karşılaşırım :)
evet gelelim bize :) oğlum 2.sınıfa gidiyor teyzeleri kızımda ana sınıfına başladı :) zaman çok çabuk geçiyor...ben işi gücü bıraktım kariyer sıfır anlayacağınız kendimi çocuklarıma adamış durumdayım şuan :) allah sağlık ve huzur versin gerisi boş :)
bazılarınız biliyor oğlum her şeyin farkında aslında farkında olması bizler için artı oluyor...fakat kızım henüz çok küçük 4 yaşında hiçbirşeyin farkında değil....gerçekleri öğrenmesi gerekiyor.... şuan zamana bıraktık...biraz daha zaman diyoruz...inşallah herhangi olumsuz bir durum yaşamaz... abimizin herşeyi biliyor olması ailemiz için olumlu bir durum.kızımızın kabullenmesi daha kolay olacak diye düşünüyoruz..
veeee bu arada herkesin kurban bayramını kutluyorum.inşaallah bir daha ki bayramlarda çocuklarınız da yanınızda olur :)
sevgiyle kalın
kızlaaaaar :) ya bu biberon olayında kafam karıştı benim :) dr. browns alıcam ona karar verdim de, delikleri numara numara. y kesiği falan var. hazırlık yaparken biberon alan anneler kaç numara aldınız? bir de biberon aynı kalsa, emziğin numarasını değiştirebiliyor musun uymazsa :)
canım acele etme ben hiç bir şey almamıştım dr Brown al ben bı ondan bırde ve beyy normal kalıtelı güzel genelde ve beyybı kullanıyoruz büyüdükçe numara zaten değişiyr dr Brown gaz yapmıyor ama delıkleri çok mınık kaç numara olursa olsun ve meme ucuda bıraz pahalı ama ben ıkısının ucunuda ve beybının kını takıyorum kullanıyorum merak ettiklerini ssora bilirsin byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?