Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
BAHARIM1 bu ne güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam demekki prensesin abla oluyor rabbim mutluluğunuzu daim etsin...

merhaba arkadaşlar sonunda sıramızı bugün öğrendim 20,li rakamlarla başladık inşallah çok çabuk ilerlerde biran önce o minicik mis kokulu yavrumuza kavuşuruz tabi bu dileklerim bekleyen arkadaşlarım içinde

Çok sevindim. umarım hızla ilerler sıra ve telefon geldi kızlar yavrumuzu görmeye gidiyoruz deyişini, sonrasında da kavuşma hikayenizi tez zamanda okuruz :)

böyle sıraları gördükçe acayip mutlu oluyorum sizler adına. benim sıram 62 ben anca 20li sıralara düşsem de ufak ufak haırlıklara başlasam diyebiliyorum bir tek...

ama buna da şükür, en azından bekleyişin biteceğini ve kızıma kavuşacağımı biliyorm ya bu da yeter

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]01.10.2012[/td]
[td]Kız-Erkek-Kardeş[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]mesban[/td]
[td]09.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sukran61[/td]
[td]03.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]05.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Ben de Nisan 2014 de Ankaradan başvuru yaptım. Zaman arkadaşım beni de eklermisin listeye. Nisan 2014-Ankara- Terk-rıza-kız
hoş geldin bacım listeye ekledim
inşallah en kısa sürede üst listeye çıkarsın

Zamancım nerdeydin ya. Seni gün boyu hiç denk getiremedim. bi an umutlanıp acaba dedim :)

Zamancım nerdeydin ya. Seni gün boyu hiç denk getiremedim. bi an umutlanıp acaba dedim :)
ama çok yakında az önce zeynepeli bana öyle bir müjde verdi ki anlatamam çok mutluyum
uzmanı 2013 yerleştirmelerine yakında başlıcaz demiş
ayrıca uzmanı hasta bebek istemeyen çiftler oluyor ozaman sıra direk hasta bebek olur diyen çite geliyor demiş
bizde hasta bebek olur dedik
ayy çok mutluyum
galiba yakında anne oluyorum

bacım okadar mutlu oldum ki anlatamam
özelden yazdım ama geldimi bilmiyorum sürekli hata verdi
çok mutluyum nasıl heyecanlandım anlatamam

ay ay ay çok sevindim inan. eli kulağında yani. doğum sancıları başlamış, aralıklar sıklaşınca kucağına alacaksın ha demek :) güzel haberini biran önce almayı bekliyorum zamancım. zaman senden yana işlesin çabucak geçsin inşallah :)

artık seni görmezsem hep umut edicem :)

acayip heyecanlandım bak ben de :) ay nolur haber ver, habersiz bırakma bizi olur mu?

inşallah dediğin gibi olur
sıramız hala 10 lu rakamlarda ama zeynepelinin uzmanı yakında 2013 yerleştirmelerine geçiçez demiş
inşallah o haberi aldığım andan itibaren ve sonrada beni burada görürsünüz
çünkü ben herşeyimi burada yaşadım bu topiğin bende yeri var
yıllardır beklemişim kolay mı

Canım sıkıldı yine
Uzmanımızı aradım ev ziyaretine ne zaman geleceksiniz diye 2015 Nisan-Mayıs tan önce gelemem dedi. Elinde daha incelemesi gereken dosyalar varmış. Sonuçta bugün de gelsem 1 yıl sonrada gelsem esas olan müracaat tarihiniz dedi. Sabırsızlığım had safhadaydı. Ekim - Kasım gibi ziyarete gelir diye düşünüyordum. Erkek bebek veya kardeş önceliğimiz olduğundan kız bebeklerde ki gibi bekleme süresi 1,5-2 yıl değil de 1 yıl filan olur gibime geliyordu ama ev ziyareti için bile 1 yıl beklemek gerçekten zor olacak.

Slm bacılarım güzel dilekleriniz için tşk ederim herzaman dualarımdasınız Rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte yavrularınıza kavuşun inşallah zaman çok sevindim Canım inşallah benim meleğim gibi küçük meleğin olur yeni gelen arkadaşım başvurun hayırlı olsun çok beklemezsin inşallah ben beklemenin ne kadar zor olduğunu bilenlerdenim teyzeleri kızımın göbek bağı düştü aile hekimliğine kaydımızı yaptırdık meleğim 200 gr almış teyzeleri gelişimi çok iyimiş kızlar hele mama verirken gözlerimin içine bakması herşeye bedel anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek Rabbim bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın Allah hepinizden razı olsun

onlar nasılsa sıraya alındılar diye rahat rahat davranıyorlar. oysa bilmiyorlar ki hepimizin içinde ister istemez ya dosyamız onaylanmazsa korkusu var. hepimiz biran önce dosyamız onaylansın ve bir de sıramızı öğrenelim diye kıvranıyoruz burada... onlar belki öğrendiler de boyları mı uzadı diye bakıyor, evet uzuyor kardeşim. içimiz rahat ediyor, biraz daha rahat koyabiliyoruz başımızı yastığa... bizi anlamaları mümkün değil ne yazık ki

oh oh gözünüz aydın :) şimdi 200 gr almış, bir bakmışsınız okula başlamış... Allahım mutluluğunuzu daim etsin :)

hakkaten çok uzun bir süre söylemiş ev ziyareti için Rabbim bekleyeceğin günleri su gibi akıtsın
nerdeyse başvurundan 1 yıl sonra ev ziyaretin olucak bu kadar sürümcemede kalmak çok zor
ne desen haklısın

zamancım yazını yeni gördüm evt demişsin sıran çabuk gelir öyleyse hadi hayırlısı... arkandan listenin başlarını biz çekicez )) inanmıyorum ya en sonunda en başlara çıkdım.. mart 2013 başvurularından ilk önce bakalım hangimiz kavuşucak yavrusuna bunu bile merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Ben de Nisan 2014 de Ankaradan başvuru yaptım. Zaman arkadaşım beni de eklermisin listeye. Nisan 2014-Ankara- Terk-rıza-kız
hayırlı olsun cnm başvurun inş. en kısa zmnda kavuşursun evladına..

bacılar benim kızım 3 ay kadar geliyor galiba
en fazla 5 ay olsun düşününce şimdi kızım ana rahminde ve ben hergün onun için dua ediyorum gün sayıyorum
benimde kızım yolda artık

bacım ya sorma bugün bir güzel haber aldım özelden yazıyorum

367. gün :)
uzun zamandır yazamadım. ara ara takip ediyorum forumu. bebeğine kavuşan arkadaşlar olmuş, tebrikler :) yeni başvuru yapanlar var, hoş geçsin bekleme süreniz..
bir yılımızı tamamladık kızımla.. dört mevsimi birlikte geçirdik.. bir sürü şey yaşandı, bazen olumlu bazen olumsuz; herşeyi evin dışında bıraktık. evdeki kara gözlümüz hayatımızın odağıydı, tüm hayatımız ona göre şekillendi..
anne olunca anladım ki, kitabi bilgiler okunuyor, yazılıyor, başkalarına salık veriliyor ama uygulamada bambaşka oluyormuş.. edinilen her bilgiyi çocuğuna göre değiştirip geliştiriyormuş insan..

bir yılda çok yol aldık.. kızımızla aramızda çok güçlü bir bağ oluştu. o kadar hazırdı ki herşeye, o kadar kendiliğinden oldu ki, bizimle birlikte gözlemleyenler şaşırıyor. bazen biz bile eşimle durup düşününce nerden nereye diyoruz :) en çok kurduğumuz cümleyse biz onsuz ne yapıyorduk? sanki en başından beri bizimle gibi..
3. yaşını kutladık, ilk doğumgünümüzdü.. şimdiye dek kutlanmayan her yıl için ayrı pasta kestik. kızçe de alıştı mum üflemeye :) sanırım bundan sonra her pasta görüşünde püfpüf diyecek :)

yaz dönemi işe ara verince müthiş bir üç ay geçirdik başbaşa.. tatile gittik, elimize raket alıp kuzenin tenis dersinde bütün ilgiyi üstümüze topladık, bol bol şarkı besteledik, pat pat apt koşup güm diye atlayarak alt kat komşumuzun sabrını zorladık, her gördüğümüz kaydıraktan kaymak istedik, gıdıklanmak için kucağa atlayıp "anne duuu" diye bağırdık gülerken, babaya "babaaammm" diye sarıldık, geceleri hep sarılarak uykuya daldık, biraz daha kelimeler ekledik dilimize, birlikte eğlendik, dans ettik, tuvalet eğitimimizi tamamladık. okula dönüş ise korktuğumuz gibi olmadı. yeni okulunu da sevdi miniğimiz..

davamızı açtık.. uzmanımız her konuda olduğu gibi burda da çok destek oldu. birlikte dosyaları hazırladık, dilekçeyi yazdı, götürüp mahkemeye teslim ettik. şimdi belirlenecek duruşma gününü bekliyoruz heyecanla.. ama artık biliyorum ki sayılı gün çabuk geçiyor.. ve bu sadece teknik bir mesele.. kızımızla o kadar birbirimize aidiz ki; sadece nüfus kağıdında yazılı bilgilerin değişmesine yönelik bir çaba şu an içinde bulunduğumuz.. ve kutlama yapmak, pasta kesip mum üflemek için yeni bir neden daha.. artık dava bitince ayrı, nüfus kağıdı değişince ayrı kutlama yaparız..
karar verme sürecinde olanlar için tekrar vurgulayacağım; çocuğunuzu kucağınıza aldığınız andan itibaren dünyaya bakışınız değişiyor. gözünüz ondan başka birşey görmez oluyor.. evet, fiziken doğurmadım ama kafamda, yüreğimde defalarca doğurdum kızımı.. o bize biz de ona öğretiyoruz birlikte yaşamayı..
sırasını bekleyen arkadaşlar, biliyorum zaman geçmek bilmiyor.. inanın sizin beklediğiniz gibi yavrunuz da sizi bekliyor.. belki hazır olmayı, belki doğmayı..

isteyen-bekleyen herkesin bir an önce evlatlarına kavuşmasını, üç kişilik mutlu bir ailenin nasıl olduğunu yaşamasını, mutluluklarını çevrelerine bulaştırmalarını diliyorum.. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…