BAHARIM1 bu ne güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam demekki prensesin abla oluyor rabbim mutluluğunuzu daim etsin...Arkadaşlarrrrrrrrrrrr , bu bir mucize.... 2 kez tüp bebek denemiştik daha önce.. Ve 2 ay önce güzel kızımızı evlat edindik.. Şimdi sıkı durunnnnnnn, minik kızım abla oluyorrrrrrr ... Şoklardayızzzzzz inanamıyoruz halaaaaaaa .. Şükürler olsun Allahım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Benim tatlı kızım şans getirdi ailemize.. Aman da amannn ikiz gibi mi büyüyecekler şimdi. Ayy nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.. Bu arada "aileler falan sahipleniyor mu" diye çekincesi olanlara kısa bir not: Anneme müjdeyi verdiğimde çok sevindi ama söylediği ilk şey şuydu.. " Torunumu almazlar dimi" O kadar çok seviliyor ki ahh ahh bir görseniz.. Kızım birkaç gündür olduğu yerde dönmeye başladı... Sırtüstü bırakıyorum yüzüstü buluyorum :) Artık daha dikkatli olmalıyım sanırım... Küçük abla olacak Rabbim izin verirse o... Ayy hala şoktayım bu bir rüya mı? Şükürler olsun.... Sizlere de bu güzel duyguları yaşatsın Allahım inşallah... Çok mutluyum çokkkkkkkkk
merhaba arkadaşlar sonunda sıramızı bugün öğrendim 20,li rakamlarla başladık inşallah çok çabuk ilerlerde biran önce o minicik mis kokulu yavrumuza kavuşuruz tabi bu dileklerim bekleyen arkadaşlarım içinde
hoş geldin bacım listeye ekledimMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Ben de Nisan 2014 de Ankaradan başvuru yaptım. Zaman arkadaşım beni de eklermisin listeye. Nisan 2014-Ankara- Terk-rıza-kız
ama çok yakında az önce zeynepeli bana öyle bir müjde verdi ki anlatamam çok mutluyumZamancım nerdeydin ya. Seni gün boyu hiç denk getiremedim. bi an umutlanıp acaba dedim :)
bacım okadar mutlu oldum ki anlatamammerhaba arkadaşlar sonunda sıramızı bugün öğrendim 20,li rakamlarla başladık inşallah çok çabuk ilerlerde biran önce o minicik mis kokulu yavrumuza kavuşuruz tabi bu dileklerim bekleyen arkadaşlarım içinde
ama çok yakında az önce zeynepeli bana öyle bir müjde verdi ki anlatamam çok mutluyum
uzmanı 2013 yerleştirmelerine yakında başlıcaz demiş
ayrıca uzmanı hasta bebek istemeyen çiftler oluyor ozaman sıra direk hasta bebek olur diyen çite geliyor demiş
bizde hasta bebek olur dedik
ayy çok mutluyum
galiba yakında anne oluyorum
inşallah dediğin gibi oluray ay ay çok sevindim inan. eli kulağında yani. doğum sancıları başlamış, aralıklar sıklaşınca kucağına alacaksın ha demek :) güzel haberini biran önce almayı bekliyorum zamancım. zaman senden yana işlesin çabucak geçsin inşallah :)
artık seni görmezsem hep umut edicem :)
acayip heyecanlandım bak ben de :) ay nolur haber ver, habersiz bırakma bizi olur mu?
Canım sıkıldı yine
Uzmanımızı aradım ev ziyaretine ne zaman geleceksiniz diye 2015 Nisan-Mayıs tan önce gelemem dedi. Elinde daha incelemesi gereken dosyalar varmış. Sonuçta bugün de gelsem 1 yıl sonrada gelsem esas olan müracaat tarihiniz dedi. Sabırsızlığım had safhadaydı. Ekim - Kasım gibi ziyarete gelir diye düşünüyordum. Erkek bebek veya kardeş önceliğimiz olduğundan kız bebeklerde ki gibi bekleme süresi 1,5-2 yıl değil de 1 yıl filan olur gibime geliyordu ama ev ziyareti için bile 1 yıl beklemek gerçekten zor olacak.
Slm bacılarım güzel dilekleriniz için tşk ederim herzaman dualarımdasınız Rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte yavrularınıza kavuşun inşallah zaman çok sevindim Canım inşallah benim meleğim gibi küçük meleğin olur yeni gelen arkadaşım başvurun hayırlı olsun çok beklemezsin inşallah ben beklemenin ne kadar zor olduğunu bilenlerdenim teyzeleri kızımın göbek bağı düştü aile hekimliğine kaydımızı yaptırdık meleğim 200 gr almış teyzeleri gelişimi çok iyimiş kızlar hele mama verirken gözlerimin içine bakması herşeye bedel anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek Rabbim bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın Allah hepinizden razı olsun
hakkaten çok uzun bir süre söylemiş ev ziyareti için Rabbim bekleyeceğin günleri su gibi akıtsınCanım sıkıldı yine
Uzmanımızı aradım ev ziyaretine ne zaman geleceksiniz diye 2015 Nisan-Mayıs tan önce gelemem dedi. Elinde daha incelemesi gereken dosyalar varmış. Sonuçta bugün de gelsem 1 yıl sonrada gelsem esas olan müracaat tarihiniz dedi. Sabırsızlığım had safhadaydı. Ekim - Kasım gibi ziyarete gelir diye düşünüyordum. Erkek bebek veya kardeş önceliğimiz olduğundan kız bebeklerde ki gibi bekleme süresi 1,5-2 yıl değil de 1 yıl filan olur gibime geliyordu ama ev ziyareti için bile 1 yıl beklemek gerçekten zor olacak.
ama çok yakında az önce zeynepeli bana öyle bir müjde verdi ki anlatamam çok mutluyum
uzmanı 2013 yerleştirmelerine yakında başlıcaz demiş
ayrıca uzmanı hasta bebek istemeyen çiftler oluyor ozaman sıra direk hasta bebek olur diyen çite geliyor demiş
bizde hasta bebek olur dedik
ayy çok mutluyum
galiba yakında anne oluyorum
hayırlı olsun cnm başvurun inş. en kısa zmnda kavuşursun evladına..Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Ben de Nisan 2014 de Ankaradan başvuru yaptım. Zaman arkadaşım beni de eklermisin listeye. Nisan 2014-Ankara- Terk-rıza-kız
bacım ya sorma bugün bir güzel haber aldım özelden yazıyorumzamancım yazını yeni gördüm evt demişsin sıran çabuk gelir öyleyse hadi hayırlısı... arkandan listenin başlarını biz çekicez)) inanmıyorum ya en sonunda en başlara çıkdım.. mart 2013 başvurularından ilk önce bakalım hangimiz kavuşucak yavrusuna bunu bile merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?