evet bende gördüm onu çok hoşuma gitmiştiya bir de şeyi soracaktım size unuttum :) Güvenli Meyve Sebze Emziği diye birşey var imiş, kullanan annelerimiz oldu mu? alınmalı mı, alıcak mısınız yada? kendimi böyle çok acil birşey almak zorundaymışım gibi hissediyorum. ufak ama gerekli birşey almak istiyorum yılbaşını atlatana kadar beni avutacak. bana ne önerirsiniz :)
inşallah bacım inşallah sanki az kaldıZaman senin adına çok sevindim. Otuznisan dan sonra en çok sen bekledin sanki. Rabbim tez zamanda kavuşturacak inşallah, umutluyuz.
evet uzun süredir yoktunuzmerhaba yüreği kocaman anneleruzun zaman oldu foruma uğramayalı....forum un içeriği bile değişmiş demekki epeeey olmuş ben uğramayalı :) nasılsınız ? 2014 yılında anne olanlarımız meleklerine kavuşanlarımız olmuş...gözleriniz aydın olsun allah evlatlarınıza da sizlere de uzun ömürler mutluluklar versin...yeni üye olan annelerimiz de inşallah tez zamanda meleklerine kavuşurlar...zaman canım bir dahaki foruma uğradığım da senin güzel haberinle karşılaşırım :)
evet gelelim bize :) oğlum 2.sınıfa gidiyor teyzeleri kızımda ana sınıfına başladı :) zaman çok çabuk geçiyor...ben işi gücü bıraktım kariyer sıfır anlayacağınız kendimi çocuklarıma adamış durumdayım şuan :) allah sağlık ve huzur versin gerisi boş :)
bazılarınız biliyor oğlum her şeyin farkında aslında farkında olması bizler için artı oluyor...fakat kızım henüz çok küçük 4 yaşında hiçbirşeyin farkında değil....gerçekleri öğrenmesi gerekiyor.... şuan zamana bıraktık...biraz daha zaman diyoruz...inşallah herhangi olumsuz bir durum yaşamaz... abimizin herşeyi biliyor olması ailemiz için olumlu bir durum.kızımızın kabullenmesi daha kolay olacak diye düşünüyoruz..
veeee bu arada herkesin kurban bayramını kutluyorum.inşaallah bir daha ki bayramlarda çocuklarınız da yanınızda olur :)
sevgiyle kalın
evet bende gördüm onu çok hoşuma gitmişti
komşumun bebeğinde vardı içine her meyveden koyuyor çok çok bir güzel emiyor ki
sen nerde gördün bacım ben baktım ama bulamadım
inşallah bacım inşallah sanki az kaldı
evet uzun süredir yoktunuz
maşallah okadar büyüdülermi 1. sınıfa başladığını hatırlıyorum
zaman ne çabuk geçiyor
inşallah bir dahaki bayrama bende çocuklu girerim
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ben de yazamadım. Bayramdan evvel buralar pek neseliydi benim de keyfim pek yoktu tadını kaçırmayayım diye yazmadım. Umarım hepinizin bayramı huzurlu sağlıklı geçmiştir ve inşallah bu son evlatsız bayramimizdir. Ben bayramdan önce bir arayayim kurumu dedim ama haberler biraz moral bozucuydu. Sıramızı sormak istedim ve dedim ki hani biz kriterlerimizi geniz tutmustuk hastalık cinsiyet şehir hiçbir engel koymamistik ve bu sayede erken gelecekti farkımız olacaktı dedim, ama artık birçok rahatsızlığın ekstra bir durum olmadığını bebekleri tek bir sırada takip ettiklerini ve sıradaki aileye her halukarda sorduklarını ve bu yüzden bekleme suremizin 1 yıl daha olduğunu öğrendik. Bense zaman gibi 2015 in ilk aylarinda kavusurum diyordum. Hazırlıklar yapmaya başlamıştım ve neredeyse birkaç parça alacaktım. Moralimiz bozuldu ve maalesef bu işi layiginca yaptiklarina dair inancımızı kaybettik. En başından beri ilgisizliklerini tolere etmeye çalıştık ama bu son umarsiz açıklama bizi üzdü. Yorum bile yapmadan kapadım telefonu. Ne desem ne yapsam bilemedim. Hatta belki bize "ayırdıkları" çocuklardan vermiyorlar bile diye düşündüm. Maalesef bu kuruma inancimi kaybettim. Bizi ilerleyen süreçlerde bile desteklemeyecekler. Kendi halimizde başımıza geleni yaşayacağız. Bu yüzden maalesef dosyası görece problemli bir çocuğu kabul etmekten bile cekiniyoruz suan..
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ben de yazamadım. Bayramdan evvel buralar pek neseliydi benim de keyfim pek yoktu tadını kaçırmayayım diye yazmadım. Umarım hepinizin bayramı huzurlu sağlıklı geçmiştir ve inşallah bu son evlatsız bayramimizdir. Ben bayramdan önce bir arayayim kurumu dedim ama haberler biraz moral bozucuydu. Sıramızı sormak istedim ve dedim ki hani biz kriterlerimizi geniz tutmustuk hastalık cinsiyet şehir hiçbir engel koymamistik ve bu sayede erken gelecekti farkımız olacaktı dedim, ama artık birçok rahatsızlığın ekstra bir durum olmadığını bebekleri tek bir sırada takip ettiklerini ve sıradaki aileye her halukarda sorduklarını ve bu yüzden bekleme suremizin 1 yıl daha olduğunu öğrendik. Bense zaman gibi 2015 in ilk aylarinda kavusurum diyordum. Hazırlıklar yapmaya başlamıştım ve neredeyse birkaç parça alacaktım. Moralimiz bozuldu ve maalesef bu işi layiginca yaptiklarina dair inancımızı kaybettik. En başından beri ilgisizliklerini tolere etmeye çalıştık ama bu son umarsiz açıklama bizi üzdü. Yorum bile yapmadan kapadım telefonu. Ne desem ne yapsam bilemedim. Hatta belki bize "ayırdıkları" çocuklardan vermiyorlar bile diye düşündüm. Maalesef bu kuruma inancimi kaybettim. Bizi ilerleyen süreçlerde bile desteklemeyecekler. Kendi halimizde başımıza geleni yaşayacağız. Bu yüzden maalesef dosyası görece problemli bir çocuğu kabul etmekten bile cekiniyoruz suan..
sırakonusun da hepimiz hassas davranıyoruzKız , erkek, ikiz, kardeş sırası ayrı oluyor diye biliyorum bende. Ama kız sırasında beklerken erkek bebek için telefon gelenleri, veya erkek bebek için beklerken (aynen kullanılan cümleyi yazıyorum lütfen yanlış anlamayın) "elimizde kardeş var istermisiniz" denilenleri de biliyorum. E madem böyle bizlere neden tercih hakkı tanınıyor. forumda daha önce okuduklarıma dayanarak söylüyorum kız bebekte sıranız şu, erkek bebekte sıranız şu diye neden bilgi veriliyor. Tüm bunlar belki onlar için gerçekten sıradan durumlar. Ama bizler onların bir tek sözünden, bir tek bakışlarından onlarca anlam çıkaracak kadar hassasız bunu bilmiyorlar. Bazen aklıma bu kurumda bile torpil işliyormuş gibi geliyor İnşallah yanılıyorumdur.
Ben de herkesin bayramını kutlarım, uzun zamandır yazamadım. Yavrularına kavuşan anneleri tebrik ederim, mutluluğunuz her gün katlanarak artsın ve artacaktır da.
Az önce yatagında uyumak üzere olan kızımı severken annesiz yavrular aklıma geldi, gözyaşlarım su gibi aktı. Allah hiçbir çocuğu annesiz, hiçbir anneyi de çocuksuz bırakmasın diye dua ettim. Hukuki durumu nedeniyle evlat edindirilemeyen yavruların anne babaları keşke burayı okuyup onlara ne kadar kıymet verileceğini bilseler de bu durumu engellemeseler. O yavrular da ana baba şefkatinden uzak büyümese. Bu akşam çok duyguluyum arkadaşlar, içim çok acıyor. Şu mübarek günlerde Allahım ne olur duaları kabul et, yavrularla anneleri en kısa zamanda buluştur yarabbi.
Moralinizi bozmayın,biz de ne konuşmalar duyduk.Hatta bir kısım danışmanın çok duyarsız davrandığı,konuştuğu da doğru.Ama evladınızın size kavuşmanızı hiçbirşey engelleyemiyor.En kısa sırada kavuşursunuz inşallah.Hakkaten bizim sürecimiz zor bir süreç.Allah yardımcınız olsun.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ben de yazamadım. Bayramdan evvel buralar pek neseliydi benim de keyfim pek yoktu tadını kaçırmayayım diye yazmadım. Umarım hepinizin bayramı huzurlu sağlıklı geçmiştir ve inşallah bu son evlatsız bayramimizdir. Ben bayramdan önce bir arayayim kurumu dedim ama haberler biraz moral bozucuydu. Sıramızı sormak istedim ve dedim ki hani biz kriterlerimizi geniz tutmustuk hastalık cinsiyet şehir hiçbir engel koymamistik ve bu sayede erken gelecekti farkımız olacaktı dedim, ama artık birçok rahatsızlığın ekstra bir durum olmadığını bebekleri tek bir sırada takip ettiklerini ve sıradaki aileye her halukarda sorduklarını ve bu yüzden bekleme suremizin 1 yıl daha olduğunu öğrendik. Bense zaman gibi 2015 in ilk aylarinda kavusurum diyordum. Hazırlıklar yapmaya başlamıştım ve neredeyse birkaç parça alacaktım. Moralimiz bozuldu ve maalesef bu işi layiginca yaptiklarina dair inancımızı kaybettik. En başından beri ilgisizliklerini tolere etmeye çalıştık ama bu son umarsiz açıklama bizi üzdü. Yorum bile yapmadan kapadım telefonu. Ne desem ne yapsam bilemedim. Hatta belki bize "ayırdıkları" çocuklardan vermiyorlar bile diye düşündüm. Maalesef bu kuruma inancimi kaybettim. Bizi ilerleyen süreçlerde bile desteklemeyecekler. Kendi halimizde başımıza geleni yaşayacağız. Bu yüzden maalesef dosyası görece problemli bir çocuğu kabul etmekten bile cekiniyoruz suan..
senin memurun adı ne bilmiyorum ama benimle ilgilenen memur da cok soğuk ve ilgisiz durumdan haberdar olmak için tam ik hafta aradım ve önemli bişey mi var beni aramışsınız gibi ters ters cevaplar aldım yok aileler için uğraşıyoruz yok çom yoğun falan filan işte ama gerçekden çok soğuk ve ilgisizler onları duyan da babalarının hayrına çalıştıklarını zanneder yani bende aynı durumdan şikayetciyim fakat yapacak bişey yokMerhaba arkadaşlar uzun zamandır ben de yazamadım. Bayramdan evvel buralar pek neseliydi benim de keyfim pek yoktu tadını kaçırmayayım diye yazmadım. Umarım hepinizin bayramı huzurlu sağlıklı geçmiştir ve inşallah bu son evlatsız bayramimizdir. Ben bayramdan önce bir arayayim kurumu dedim ama haberler biraz moral bozucuydu. Sıramızı sormak istedim ve dedim ki hani biz kriterlerimizi geniz tutmustuk hastalık cinsiyet şehir hiçbir engel koymamistik ve bu sayede erken gelecekti farkımız olacaktı dedim, ama artık birçok rahatsızlığın ekstra bir durum olmadığını bebekleri tek bir sırada takip ettiklerini ve sıradaki aileye her halukarda sorduklarını ve bu yüzden bekleme suremizin 1 yıl daha olduğunu öğrendik. Bense zaman gibi 2015 in ilk aylarinda kavusurum diyordum. Hazırlıklar yapmaya başlamıştım ve neredeyse birkaç parça alacaktım. Moralimiz bozuldu ve maalesef bu işi layiginca yaptiklarina dair inancımızı kaybettik. En başından beri ilgisizliklerini tolere etmeye çalıştık ama bu son umarsiz açıklama bizi üzdü. Yorum bile yapmadan kapadım telefonu. Ne desem ne yapsam bilemedim. Hatta belki bize "ayırdıkları" çocuklardan vermiyorlar bile diye düşündüm. Maalesef bu kuruma inancimi kaybettim. Bizi ilerleyen süreçlerde bile desteklemeyecekler. Kendi halimizde başımıza geleni yaşayacağız. Bu yüzden maalesef dosyası görece problemli bir çocuğu kabul etmekten bile cekiniyoruz suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?