Bu forum hepimiz için çok kıymetli en rahat ve açık haliyle burada paylaşıyoruz kendimizi. Bayram aglamalarimizi da kavuşma sevinçlerimizi de. Iyi ki varsınız. Bıze yaşatılan bu haksızlıklar için herkesi ve her şeyi allaha havale ediyorum. Bu dünyanın üstü varsa altı da var. Maalesef payı olan hickimseyi affedemeyecegim.
bacılar evet sıralar konusun da hemen herkes te aynı düşünceler varHanımlar, inşallah yanılıyoruzdur. Eğer kurumda torpil ve sıranın önüne geçme gibi kayırmalar yapılıyorsa bu çok büyük bir vebal ve kul hakkı. Olabilme olasılığı yüksek ama ben öyle bir şeyin olmadığını düşünmek istiyorum. Çünkü insan kafayı yer, ne bileyim çok zor.
Benim uzmanım aylardır bir kere bile arayıp sormadı. Kendi hatasından dolayı, bizi yanlış yönlendirmesinden dolayı çok zor günler geçirdim, üzerinden 8 ay geçti, bir ara bakalım, noldu süreç, napıyoruz de, değil mi.. Onlar için o kadar normal ki.. Karşısında hatasından dolayı gözyaşlarına boğduğu insana bir özürü çok gören insanla uzun bir süreçte muhattap olmak zorundayım. Hep başvuru yapan peşinden koşsun, hep biz yalvar yakar aman eve ne zaman geleceksiniz, aman başka ne yapmam gerekiyor, aman şu aman bu... Bazılarımız şanslı, çok düzgün işini iyi yapan uzmanlara rastlıyorlar. Bazıları da benim gibi çekecek çilesini çekiyor işte... Yine hüzünlendim. Sen görüyorsun Yarabbim..
Bu müjde eyar81 in miArkadaşlar, biz sizler kadar çok beklemedik belki ama tabii ki başından beri sabırsızlanıyor insan merak ediyor, heyecanlanıyor, uzmanlara arıyor soruyor... Biz bu konuda çok şanslıydık. Uzmanımız gerçekten işini severek yapan bir bayandı ve hep pozitif cevap veriyordu. Bizim kızımız Ramazan Bayramından sonraki hatırlarsınız belki 2 gün çalışma günü vardı perşembe cuma.. O cuma geldi.. Ve uzmanımız da o gün izne çıkacaktı ve 1 ay yoktu... Düşünün o 2 çalışma gününde yetiştireyim diye kadın gece evde yazmış çizmiş artık neler yapıyorlarsa, kurumda yapması gereken bazı işleri evde yapmış. Bebekk varr aileler heyecanla bekliyorr, izne çıkmadan son birkaç aile de kavuşsun yavrusuna diye arifelerde, özel zamanında çalışmış.. Allah razı olsun ondan... Çok şükür kızımla beraberiz... Bu arada bize söylediği şu olmuştu... Size teşekkür ederim dedi.. Torpil için birilerini aratmadınız dedi.. Herkes birilerini bulup araya sokmaya çalışıyormuş.. Prosedur , kurallar belli, ona göre çalışıyoruz dedi. Ama sürekli birileri arıyor ve çalışmamızı da engelliyorlar diyerek teşekkür etmişti.. Kısacası biz çok şanslıydık. Belki de Bursa'nın bu kadar hızlı ilerlemesinin sebeplerinden biri uzmanlar... Her meslekte olduğu gibi sosyal hizmet uzmanlarında da görevini en iyi şekilde yapanlar olduğu gibi, bu kadar özverili olmayanlar da var malesef.. Belki de gerçekten çok yoğunlar... Yine de ne olursa olsun pozitif olmalılar bana göre..
Güzel yavrunuz gelince hepsini unutacaksınız arkadaşlar... O kadar tatlı kii ahh ahhh... Bizim prenses yakında ek gıdalara başlayacak.. Yoğurt mayalıycam günlük olarak kızıma... Sebze meyve püreleri... Artık hep gülüyor... Katıla katıla bile güldüğü oluyor... Dışarıdayken kim görse seviyor o kadar tatlı ki.. Bayramda kırmızı elbise aldık kızıma.. Kırmızı patik ve saç bandı da var.. Aman bi tatlıydı ki... Bayram hediyeleri ve harçlıkları topladı minnoşş :):):) Hasılat iyiydi :) O kadar uykusuz kalıyorsun, yoruluyorsun , ama bir gülüşü herşeye değer.. Canım yavrum... Ha bi de artık dönmeye başladı... Koltukta falan yalnız bırakamıyoruz :) Yatağın başında bırakıyorum, kıçın kıçın geri geri gidiyor.. Ayağını bastırıp poposunu kaldırıyor geri gidiyor yatarak.. :) Gün günn değişikliklerini izlemek çok güzel.... Ağlıyor mesela, karşıdan ismini sesleniyorum kızımmmm diyorum, sesimi duyunca susuyor... Allahım yaa ne güzel bir duygu.. Alıyorum göğsüme yatırıyorum mis miss... Canım kızım... Ben bunları ve daha çoğunu yaşarkennn, şimdi gebe olduğumu duyan bazı tuhaf insanlar da , "sakın ayırma bak çok günahh" demezler mi. Gel de deli olma.. "Sen iki çocuğunu ayırıyor musun" diyorum susuyorlar. Arada çıkıyor böylee takılmayın :) Onlar da kendine göre iyi niyetle söylüyor işte naparsın...
İşte böyleee çokk anlatılacak şey var daha amaa kızımın cicilerini ütüleyeceğim şimdi uyurken.. Gündüz uyanıkken hep onunla ilgilenmek istiyorum çünkü.. Canım kızım... İyi ki geldin hoşgeldin annem.... Ben bu forumu baştan sona okumuştum, herkesin hikayelerini su gibi nasıl da merakla okumuştum.. Şimdi ben yazıyorum, sonra da sıradaki arkadaşlarım.. Ne güzel... Bu arada ufak bir sürpriz var.. Bursadan güzel bir haber var.. Kızmaz herhalde müjdeyi ben verdiğim için arkadaşım bana.. Oğluşundan yazmaya fırsatı olmadı daha sanırım.. Üst listeye bir arkadaşımız daha geçti... Bilginize :):):) Hepinize sevgiler.... Her gün kavuşma haberleri almak dileğiyle...
Bu müjde eyar81 in mi
ben bu forumu hiç okumaistim ilk defa abahrimin mesajini okudum
ALLAH yairmasin insallah kizinizdan
ben kaç aylik hamilesiniz onu çok merak ettim haddim olmayarak sorabilirmiyim acaba
Kızlar merhaba aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler sefalar getirmişler.Uzun zamandır okuyup çıkıyorum yazmaya fırsat bulamıyorum benim afacandan.Arkadaşlar oğlum 11 aylık oldu 2 dişimiz var tutunarak ayağa kalkıyoruz çekmeceleri çekip içindekileri fırlatıyoruz yürüme çabaları tam gaz inşallah en kısa zamanda da yürür ballı lokmam :) İnanın çook beklemiş biri olarak söylüyorum beklediğinize değecek onu doğurmuş gibi lohusa sendromları yaşayacaksınız ve de bundan çoook ama çoook keyif alacaksınız.Bebişlerine kavuşan annelerin yazılarını hevesle okurdum hep Allahım tez zamanda bana da bebeğimi gönder diye sabahlara kadar dua ettiğim olurdu Allahıma bin şükür ki artık ben de ANNEYİM onun bana ANNEM demesinin hazzını hiçbirşeyden almadım alamam da ve inanın onlar bizim mucizelerimiz daha 1 aylıkken anne diye ağlıyordu kucağıma aldığımda kedi gibi sokuluyordu abartmıyorum bunu duyan herkes aaa bu anne diyor demişlerdi ben acaba bana mı öyle geliyor demeden onlar söyleyince o kadar mutlu oldumki anlatamam Allahım bizi ayırmasın ömür boyu mutluluklar nasip etsin bekleyen arkadaşlara da tez zamanda mis kokulularını nasip etsinnnn...
Maşallah bebeğimiz 11 aylık olmuş, zaman nasıl da geçmiş Otuznisan. Senin müjdeyi verdiğin geceyi dün gibi hatırlıyorum, biranda uyanmıştım ve direkt aklıma sen gelmiştin, foruma bakmıştım ve de verdiğin müjdeli haberi okumuştum. Allah hep güzel günlerini göstersin inşallah. Benim kızım da anne diye ağlıyordu. Allah'ıma şükürler olsun onları bizlere bağışlasın.Kızlar merhaba aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler sefalar getirmişler.Uzun zamandır okuyup çıkıyorum yazmaya fırsat bulamıyorum benim afacandan.Arkadaşlar oğlum 11 aylık oldu 2 dişimiz var tutunarak ayağa kalkıyoruz çekmeceleri çekip içindekileri fırlatıyoruz yürüme çabaları tam gaz inşallah en kısa zamanda da yürür ballı lokmam :) İnanın çook beklemiş biri olarak söylüyorum beklediğinize değecek onu doğurmuş gibi lohusa sendromları yaşayacaksınız ve de bundan çoook ama çoook keyif alacaksınız.Bebişlerine kavuşan annelerin yazılarını hevesle okurdum hep Allahım tez zamanda bana da bebeğimi gönder diye sabahlara kadar dua ettiğim olurdu Allahıma bin şükür ki artık ben de ANNEYİM onun bana ANNEM demesinin hazzını hiçbirşeyden almadım alamam da ve inanın onlar bizim mucizelerimiz daha 1 aylıkken anne diye ağlıyordu kucağıma aldığımda kedi gibi sokuluyordu abartmıyorum bunu duyan herkes aaa bu anne diyor demişlerdi ben acaba bana mı öyle geliyor demeden onlar söyleyince o kadar mutlu oldumki anlatamam Allahım bizi ayırmasın ömür boyu mutluluklar nasip etsin bekleyen arkadaşlara da tez zamanda mis kokulularını nasip etsinnnn...
Maşallah size, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Opuyorum minik kuzuyuArkadaşlar, biz sizler kadar çok beklemedik belki ama tabii ki başından beri sabırsızlanıyor insan merak ediyor, heyecanlanıyor, uzmanlara arıyor soruyor... Biz bu konuda çok şanslıydık. Uzmanımız gerçekten işini severek yapan bir bayandı ve hep pozitif cevap veriyordu. Bizim kızımız Ramazan Bayramından sonraki hatırlarsınız belki 2 gün çalışma günü vardı perşembe cuma.. O cuma geldi.. Ve uzmanımız da o gün izne çıkacaktı ve 1 ay yoktu... Düşünün o 2 çalışma gününde yetiştireyim diye kadın gece evde yazmış çizmiş artık neler yapıyorlarsa, kurumda yapması gereken bazı işleri evde yapmış. Bebekk varr aileler heyecanla bekliyorr, izne çıkmadan son birkaç aile de kavuşsun yavrusuna diye arifelerde, özel zamanında çalışmış.. Allah razı olsun ondan... Çok şükür kızımla beraberiz... Bu arada bize söylediği şu olmuştu... Size teşekkür ederim dedi.. Torpil için birilerini aratmadınız dedi.. Herkes birilerini bulup araya sokmaya çalışıyormuş.. Prosedur , kurallar belli, ona göre çalışıyoruz dedi. Ama sürekli birileri arıyor ve çalışmamızı da engelliyorlar diyerek teşekkür etmişti.. Kısacası biz çok şanslıydık. Belki de Bursa'nın bu kadar hızlı ilerlemesinin sebeplerinden biri uzmanlar... Her meslekte olduğu gibi sosyal hizmet uzmanlarında da görevini en iyi şekilde yapanlar olduğu gibi, bu kadar özverili olmayanlar da var malesef.. Belki de gerçekten çok yoğunlar... Yine de ne olursa olsun pozitif olmalılar bana göre..
Güzel yavrunuz gelince hepsini unutacaksınız arkadaşlar... O kadar tatlı kii ahh ahhh... Bizim prenses yakında ek gıdalara başlayacak.. Yoğurt mayalıycam günlük olarak kızıma... Sebze meyve püreleri... Artık hep gülüyor... Katıla katıla bile güldüğü oluyor... Dışarıdayken kim görse seviyor o kadar tatlı ki.. Bayramda kırmızı elbise aldık kızıma.. Kırmızı patik ve saç bandı da var.. Aman bi tatlıydı ki... Bayram hediyeleri ve harçlıkları topladı minnoşş :):):) Hasılat iyiydi :) O kadar uykusuz kalıyorsun, yoruluyorsun , ama bir gülüşü herşeye değer.. Canım yavrum... Ha bi de artık dönmeye başladı... Koltukta falan yalnız bırakamıyoruz :) Yatağın başında bırakıyorum, kıçın kıçın geri geri gidiyor.. Ayağını bastırıp poposunu kaldırıyor geri gidiyor yatarak.. :) Gün günn değişikliklerini izlemek çok güzel.... Ağlıyor mesela, karşıdan ismini sesleniyorum kızımmmm diyorum, sesimi duyunca susuyor... Allahım yaa ne güzel bir duygu.. Alıyorum göğsüme yatırıyorum mis miss... Canım kızım... Ben bunları ve daha çoğunu yaşarkennn, şimdi gebe olduğumu duyan bazı tuhaf insanlar da , "sakın ayırma bak çok günahh" demezler mi. Gel de deli olma.. "Sen iki çocuğunu ayırıyor musun" diyorum susuyorlar. Arada çıkıyor böylee takılmayın :) Onlar da kendine göre iyi niyetle söylüyor işte naparsın...
İşte böyleee çokk anlatılacak şey var daha amaa kızımın cicilerini ütüleyeceğim şimdi uyurken.. Gündüz uyanıkken hep onunla ilgilenmek istiyorum çünkü.. Canım kızım... İyi ki geldin hoşgeldin annem.... Ben bu forumu baştan sona okumuştum, herkesin hikayelerini su gibi nasıl da merakla okumuştum.. Şimdi ben yazıyorum, sonra da sıradaki arkadaşlarım.. Ne güzel... Bu arada ufak bir sürpriz var.. Bursadan güzel bir haber var.. Kızmaz herhalde müjdeyi ben verdiğim için arkadaşım bana.. Oğluşundan yazmaya fırsatı olmadı daha sanırım.. Üst listeye bir arkadaşımız daha geçti... Bilginize :):):) Hepinize sevgiler.... Her gün kavuşma haberleri almak dileğiyle...
Maşallah size, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Opuyorum minik kuzuyu
Arkadaşlar merhaba,ben oğluşuma kavuştuuum hemen bayram öncesi salı günü,kusura bakmayın inanın fırsat bulup yazamadım.Allah bekleyen tüm arkadaşlarımı en kısa sürede kavuştursun inşaallah yavtrularına.İnanılmaz tahminlerin,hayallerin çok ötesinde bir duyguymuş.Oğlum 4,5 aylık ama maşallahı var biraz tombik bir bebek,görenin ilk dediği şey "aaa bu hep babasına benziyo yaa " oluyor çok tatlı çok.Alıştınız mı diye soruyorlar inanın alışmak diye bişey yokmş çünkü o hep sizinleymiş gibi o kadar sıcak o kadar sevgi dolu ki kollarını atıyo boynuma yumuluyo bana yavrum.
İlk gece yanımızda yatırdık gece uyanıp bakıyo parmağımı tutuyo sonra uyumaya devam,sanki varlığımızı hissetmek ister gibi,hiç bırakırmıyız hiç ayrılırmıyız ondan oğlum benim.veee oğlum uyandı,en kısa sürede yazmaya devam edicem çünkü ben burdaki kavuşma hikayelerini tekrar tekrar okudum,çok uzun süre beklemesekte beklemenin ne kadar zor olduğunu gördüm.Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?