- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
zaman patik yapmasını bilmiyorum ama netten ööğrenebilirim diye düşünüyorum çarşıya inersem yumak alıp bende patik yapıcam kızıma bu kışı kışlıklar yaparak geçirmek istiyorumbacılar kızıma patik ördüm az önce bitirdim
sizlerlede paylaşmak istedim ama resmini yükleyemedim
bilen varmı bu yeni halinde resim nasıl yükleniyor
ya kızlar sıramın 10 olduğunu öğrendiğimden beri hep ince hesaplar yapıyorum) ve bence yeni yıla girmeden ben kızıma kavuşucam bana süpriz olucak gibi geliyor... geçen yıl 7 kasımla-9 ocak arasında 13 çocuk ailesine kavuşduğuna göre bu yılda neden öyle olmasınki kış aylarında daha çok yerleştirme oluyor galiba
Her şeyin bir sebebi ve zamanı var. Bu durumda olan bir eski is arkadasim var üstelik bebek olarak yanlarina yerleştirildi suan koruyucu aileler ama uzmanları buyuk ihtimal yanlarina yerlestirilecegini söylemiş. 6 ay falan oldu herhalde. Allah yardımcınız olsun inşallah yolunda gider her şey zaten arayıp sormayan insanlar da vicdana gelirler inşallah.slm dostlar.
son durumumuz nedir diye sosyal hizmetlere gittim .uzmanımızın degiştigini ögrendim yeni gelen uzmanımız çok samimi ve gerçekçi yaklaşımlarda bulundu.benim yaş gurubum biliyorsunuz 6-8 .bir buçuk senedir öyle boş boş geçirmişşiniz zamanınızı dedi.koruyucu aile olabilirdiniz.hem bir çocuga evinizi açmış olursunuz sevgiyle büyürdü yanınızda dedi.6 yaş gurubu çocukların çok nadir ailelelere verildigini söledi.benim o an başımdan kaynar kazan döküldü.aglamaktan gözlerim kızardı.yeni uzmanımız çok üzüldü durumuma.
umutlarımın yok olması hayallerimin alt üst olması neler neler.herşey bir anda yok oldu.halada çok moralim bozuk.
sizi koruyucu aile yapalım dedi.dosyalardan araştırma yaparım.evlat edinmeye müsait bir çoçugu yanınıza yerleştirelim dedi.böyle bi durum oldugunda ilk size soracak sosyal hizmetler evlat edinmek isteyip istemediginizi dedi.diger uzmanınız neden bunları size sölemedi dedi
evlat edinme sıramız hala devam ediyor.biz eşimle konuştuk bu arada koruyucu aile olmaya karar verdik.bellimi olur koruyu aile oldugumuz çocuguda evlat edinebiliriz.iki kardeş büyürler.şimdi evrakları hazırlama telaşesindeyiz.en yorucu yıpratıcı kısmıda bu saten.evlat edinmeyi hak kazandıgımız halde bu dosyaları hazırlatmalarını gerçekten anlayamıyorum..
koruyucu ailede yaş sınırı olmadıgınıda sölediler..belkide bebek özlemimizi bu şekilde koruyucu aile olarak giderebiliriz.RABBİM bu yola koydu bizi inş herşey güzel olur ...sevgiyle kalın ....
bacım verdiğin linke bakımda ordan web den yüklemeyi anlatmış yapamadımZamancım yardım kısmında Mesaja Eklenti Ekleme diye bir başlık var işine yarayabilir mi bir dene istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?help/bb-codes
nako tv var ben ordan öğrendimzaman patik yapmasını bilmiyorum ama netten ööğrenebilirim diye düşünüyorum çarşıya inersem yumak alıp bende patik yapıcam kızıma bu kışı kışlıklar yaparak geçirmek istiyorum
bacım inşallah kavuşursunya kızlar sıramın 10 olduğunu öğrendiğimden beri hep ince hesaplar yapıyorum) ve bence yeni yıla girmeden ben kızıma kavuşucam bana süpriz olucak gibi geliyor... geçen yıl 7 kasımla-9 ocak arasında 13 çocuk ailesine kavuşduğuna göre bu yılda neden öyle olmasınki kış aylarında daha çok yerleştirme oluyor galiba
bacım ya şimdi o uzmanı napmak lazımslm dostlar.
son durumumuz nedir diye sosyal hizmetlere gittim .uzmanımızın degiştigini ögrendim yeni gelen uzmanımız çok samimi ve gerçekçi yaklaşımlarda bulundu.benim yaş gurubum biliyorsunuz 6-8 .bir buçuk senedir öyle boş boş geçirmişşiniz zamanınızı dedi.koruyucu aile olabilirdiniz.hem bir çocuga evinizi açmış olursunuz sevgiyle büyürdü yanınızda dedi.6 yaş gurubu çocukların çok nadir ailelelere verildigini söledi.benim o an başımdan kaynar kazan döküldü.aglamaktan gözlerim kızardı.yeni uzmanımız çok üzüldü durumuma.
umutlarımın yok olması hayallerimin alt üst olması neler neler.herşey bir anda yok oldu.halada çok moralim bozuk.
sizi koruyucu aile yapalım dedi.dosyalardan araştırma yaparım.evlat edinmeye müsait bir çoçugu yanınıza yerleştirelim dedi.böyle bi durum oldugunda ilk size soracak sosyal hizmetler evlat edinmek isteyip istemediginizi dedi.diger uzmanınız neden bunları size sölemedi dedi
evlat edinme sıramız hala devam ediyor.biz eşimle konuştuk bu arada koruyucu aile olmaya karar verdik.bellimi olur koruyu aile oldugumuz çocuguda evlat edinebiliriz.iki kardeş büyürler.şimdi evrakları hazırlama telaşesindeyiz.en yorucu yıpratıcı kısmıda bu saten.evlat edinmeyi hak kazandıgımız halde bu dosyaları hazırlatmalarını gerçekten anlayamıyorum..
koruyucu ailede yaş sınırı olmadıgınıda sölediler..belkide bebek özlemimizi bu şekilde koruyucu aile olarak giderebiliriz.RABBİM bu yola koydu bizi inş herşey güzel olur ...sevgiyle kalın ....
slm dostlar.
slm dostlar.
Tüylerim diken diken olduHazancım şu linki bir oku lütfen :) http://blogcuanne.com/2012/07/16/bir-baska-dogum-hikayesi/
ben eşimi başvuruya bunu okutarak ikna etmiştim....
hatta arkadaşlar sizler de okuyun....
Tüylerim diken diken oldu
Çok güzel çok hüzünlü
Zaten bu aralar ne olsa ağlıyorum sebebim oldu
Offf içim acıdı
İnşallah bacım ama hala 10 lu basamaklar dayız belki önümüzdeki ay tekli basamaklara inerizbayanın face de profili var, o resimlerdeki minik artık okula gidiyor, bir genç kız olma yolunda ilerliyor. Allah'ım mutluluklarını daim etsin, yüzleri hep gülsün....
Zamancım yüzümüz gülecek bizlerin de, son gözyaşlarımız inşallah bunlar. hele sen liste başı olarak, halayımıza en yakın adaysın :)
İnşallah bacım ama hala 10 lu basamaklar dayız belki önümüzdeki ay tekli basamaklara ineriz
Bu duygusallık da bir türlü geçmedi
Hormonlarım halay çekiyor
Bilemiyorum ki kızım nezaman gelir
Bugün kızıma kapı süsü yaptım
Ne bilim bacım inşallah diyorumellerine sağlık :) keşke benim de elimden birşeyler gelse, ne örgü ne bişey. dünya kadar keçe aldım, yaptıklarım bişeye benzemeyince hepsi hurçta kaldı :)
onlu basamakları da küçümseme, kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz :)
Ne bilim bacım inşallah diyorum
Resim yükleye bilseydim yüklücektim
Ben de bilmiyordum netten videoları izliyorum
İstiyorum ki kızıma emek verdiğim bişeyler olsun onun için bişeyler yapim
Yarın da kısmet olursa mevlüt de dağıtmak üzere minik keseler yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?