Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sizi cok seviyorum yaa. Biz bu kaosu durduracak bir kahramanın anneleri olabiliriz bence. Sadece yavrularımıza nasıl bizim gibi koca yürekli olunacagini öğretecegiz. Keşke hepinizi tanısam saatlerce sohbet etsek paylassak tüm duygularımızı. Iyi ki varsınız iyi ki bu forum var. Buarada Bursalı allah hiç ayirmasin sizi, gözünuz aydın..

bacılar kızıma patik ördüm az önce bitirdim
sizlerlede paylaşmak istedim ama resmini yükleyemedim
bilen varmı bu yeni halinde resim nasıl yükleniyor
zaman patik yapmasını bilmiyorum ama netten ööğrenebilirim diye düşünüyorum çarşıya inersem yumak alıp bende patik yapıcam kızıma bu kışı kışlıklar yaparak geçirmek istiyorum

BURSALI hayırlı olsun cnm oğluna kavuşmuşsun.Bebeğinin tombiş yanaklarından bizim içinde öp cnm :)

ya kızlar sıramın 10 olduğunu öğrendiğimden beri hep ince hesaplar yapıyorum ) ve bence yeni yıla girmeden ben kızıma kavuşucam bana süpriz olucak gibi geliyor... geçen yıl 7 kasımla-9 ocak arasında 13 çocuk ailesine kavuşduğuna göre bu yılda neden öyle olmasınki kış aylarında daha çok yerleştirme oluyor galiba

benim de takip ettiğim kadarıyla evet kış aylarında sıra hızlı ilerliyor sanki :) kasımdan kasıma bir sene tam, bakarsın senin hamilelik için 1 sene yeter de aalırsın tez zamanda hayırlısı ile bebişini :)

Siz ne koca yürekli insanlarsiniz okudukça hayran kalıyorum benimde bir oğlum var melek oldu sadece 7 gün görebildim onu kokusu burnumda kaldı yavrumun inşallah hepiniz alırsınız kuzularinizi kucağımıza Dualarim sizlerle koca yürekli anneler siz karninda değil yüreğinde buyutenlersiniz

slm dostlar.
son durumumuz nedir diye sosyal hizmetlere gittim .uzmanımızın degiştigini ögrendim yeni gelen uzmanımız çok samimi ve gerçekçi yaklaşımlarda bulundu.benim yaş gurubum biliyorsunuz 6-8 .bir buçuk senedir öyle boş boş geçirmişşiniz zamanınızı dedi.koruyucu aile olabilirdiniz.hem bir çocuga evinizi açmış olursunuz sevgiyle büyürdü yanınızda dedi.6 yaş gurubu çocukların çok nadir ailelelere verildigini söledi.benim o an başımdan kaynar kazan döküldü.aglamaktan gözlerim kızardı.yeni uzmanımız çok üzüldü durumuma.
umutlarımın yok olması hayallerimin alt üst olması neler neler.herşey bir anda yok oldu.halada çok moralim bozuk.
sizi koruyucu aile yapalım dedi.dosyalardan araştırma yaparım.evlat edinmeye müsait bir çoçugu yanınıza yerleştirelim dedi.böyle bi durum oldugunda ilk size soracak sosyal hizmetler evlat edinmek isteyip istemediginizi dedi.diger uzmanınız neden bunları size sölemedi dedi
evlat edinme sıramız hala devam ediyor.biz eşimle konuştuk bu arada koruyucu aile olmaya karar verdik.bellimi olur koruyu aile oldugumuz çocuguda evlat edinebiliriz.iki kardeş büyürler.şimdi evrakları hazırlama telaşesindeyiz.en yorucu yıpratıcı kısmıda bu saten.evlat edinmeyi hak kazandıgımız halde bu dosyaları hazırlatmalarını gerçekten anlayamıyorum..
koruyucu ailede yaş sınırı olmadıgınıda sölediler..belkide bebek özlemimizi bu şekilde koruyucu aile olarak giderebiliriz.RABBİM bu yola koydu bizi inş herşey güzel olur ...sevgiyle kalın ....

Her şeyin bir sebebi ve zamanı var. Bu durumda olan bir eski is arkadasim var üstelik bebek olarak yanlarina yerleştirildi suan koruyucu aileler ama uzmanları buyuk ihtimal yanlarina yerlestirilecegini söylemiş. 6 ay falan oldu herhalde. Allah yardımcınız olsun inşallah yolunda gider her şey zaten arayıp sormayan insanlar da vicdana gelirler inşallah.

Zamancım yardım kısmında Mesaja Eklenti Ekleme diye bir başlık var işine yarayabilir mi bir dene istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?help/bb-codes
bacım verdiğin linke bakımda ordan web den yüklemeyi anlatmış yapamadım
neyse artık yapcak bişey yok
bugünde kızımın kapı süsünü yaptım
zaman patik yapmasını bilmiyorum ama netten ööğrenebilirim diye düşünüyorum çarşıya inersem yumak alıp bende patik yapıcam kızıma bu kışı kışlıklar yaparak geçirmek istiyorum
nako tv var ben ordan öğrendim
adım adım yapılışları anlatıyor
hadi kolay gele
bacım inşallah kavuşursun
kış bebekleri olucak bizim kızlar
bende öyle bekliyorum ama kısmet tabi
ne örmeyi düşünüyorsun

bacım ya şimdi o uzmanı napmak lazım
çok zor bir imtahan Rabbim yardımcın olsun
koruyucu ailede de uzmanınla konuşursan bu konuda belki nasıl desem
ya bizede ilk başvuruda koruyucu aile olmaya ikna etmeye çalışmışlardı
orda bazı bebekler ve çocuklar belli aileleri aramıyor
sadece prosedür olarak evlat edindirmeye uygun olmayanlar oluyor
belki uzmanınla konuşsan böyle bişey ayarlaya bilirler
bize 5 tane böyle bebek göstermişlerdi
mesala bitanesi vardı doğumdan itibaren yuva da
biyolojik annesi doğurup hastahanede kaçmış
sonra polis bir yere baskın yapıyor kadın orda gözaltına alınıyor
karakolda kadının böyle bir durum dan dolayıda arandığı ortaya çıkıyor
kurumla görüşüyor kadın almayı kabul etmiyor ama evlat edinmesinede sırf inat için kabul etmiyor
devlet baksın işine gibi şeyler söylüyor
müdüre anne o günden beri bir kere bile ne geldi ne aradı
gelmez de böyle çok insan görüyoruz gelmicekte biliyorum demişti
işte sadece prosedür gereği evlat edindirilemiyor demişti
bak uzmanın da iyi biriymiş inşallah yardımcı olur
dediğin gibi bakarsın minnacık bir bebeğin olur
yakında güzel haberlerini alırız inşallah

Hazancım, ben senin adına gerçekten sevindim. keşke bunu ilk uzmanın sana önerseydi. şimdi yavrucuğunla her türlü düzenini oturtmuş mutlu haberlerini bizimle paylaşıyor olurdun.

ne yazık ki toplumumuz koruyucu aileliğe çok sıcak bakmıyor ya ailesi çıkarsa korkusuyla; ama gerçek hayatta o ihtimal neredeyse evlat edimede biyolojik ailenin geri isteme davası kadar az görünüyor. üstelik öyle biyolojik aile istedi alıp verelim diye bir durum da yok. ben bir bayanla görüşöüştüm birkaç ay önce, biyolojik baba yıllar sonra çıkıp istemiş kızını ama kurum evi ziyarete gittiğinde yeni evlendiği eşi görevlileri eve bile almamış, o bebek gelirse evi yakarım demiş; babanın da hakları elinden alınacak, rızanın aranmaması davası açılacaktı en son. sonrasında evlat edineceklerdi miniği.

inan bana koruyucu ailelikte de çok güzel hikayeler çıkıyor, herşey çok çok güzel olacak. gör bak, başvurun tamamlansın 2-3 aya kalmayacak bize güzel haberler vereceksin. yaşı da önemli değil, bebek olmuş, büyük olmuş. sana anne, eşine baba diyecek. evladın olacak herşeyden önce. kanunen bunun ismi evlat edinme olmuş, koruyucu ailelik olmuş, normal doğum, tüp bebek ne olursa olmuş. o senin evladın olacak.

eğer istersen koruyucu aile olan başka ailelere seni yönlendirebilirim. facebook da bu konuda oldukça sayfa var ve aileler gerçekten çok yardımcı oluyorlar birbirlerine. gözün korkmasın. senin alınında yazılı evladın, bu yolla gelecekmiş sana. artık sıkma canını. gülümse, geliyor canın ciğerin :)

Hazancım şu linki bir oku lütfen :) http://blogcuanne.com/2012/07/16/bir-baska-dogum-hikayesi/

ben eşimi başvuruya bunu okutarak ikna etmiştim....

hatta arkadaşlar sizler de okuyun....

Tüylerim diken diken oldu
Çok güzel çok hüzünlü
Zaten bu aralar ne olsa ağlıyorum sebebim oldu
Offf içim acıdı

bayanın face de profili var, o resimlerdeki minik artık okula gidiyor, bir genç kız olma yolunda ilerliyor. Allah'ım mutluluklarını daim etsin, yüzleri hep gülsün....

Zamancım yüzümüz gülecek bizlerin de, son gözyaşlarımız inşallah bunlar. hele sen liste başı olarak, halayımıza en yakın adaysın :)

Kızlar bu linkte de, koruyucu ailesinin yanında büyüyüp artık kocaman bir genç kız, üstelik de çok başarılı ve çok duyarlı bir genç kız olmuş bir evladımızın kendi ağzından hikayesi var. Bunları koruyucu ailelği düşünen ama cesaret edemeyen tüm arkadaşlarım okusun. :)

http://hayatsende.org/paracikolata/

İnşallah bacım ama hala 10 lu basamaklar dayız belki önümüzdeki ay tekli basamaklara ineriz
Bu duygusallık da bir türlü geçmedi
Hormonlarım halay çekiyor
Bilemiyorum ki kızım nezaman gelir
Bugün kızıma kapı süsü yaptım

ellerine sağlık :) keşke benim de elimden birşeyler gelse, ne örgü ne bişey. dünya kadar keçe aldım, yaptıklarım bişeye benzemeyince hepsi hurçta kaldı :)

onlu basamakları da küçümseme, kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz :)

Ne bilim bacım inşallah diyorum
Resim yükleye bilseydim yüklücektim
Ben de bilmiyordum netten videoları izliyorum
İstiyorum ki kızıma emek verdiğim bişeyler olsun onun için bişeyler yapim
Yarın da kısmet olursa mevlüt de dağıtmak üzere minik keseler yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…