İnşallah bacım ama hala 10 lu basamaklar dayız belki önümüzdeki ay tekli basamaklara ineriz
Bu duygusallık da bir türlü geçmedi
Hormonlarım halay çekiyor
Bilemiyorum ki kızım nezaman gelir
Bugün kızıma kapı süsü yaptım
hayatışıltısı facedeki forumları buldum cnm.tşk ederim ilgin için
teyzemiz gelmiş hoşgelmişSelam gönlü güzel melek anneler nasılsınız görüşmeyeli?
zamancım....sıram 14 tü.1 buçuk ay gibi kısa bir süre sonra denizim geldi.....
baharım....ikinci bebek müjdenin mutluluğunu paylaşıyorum...ikinci bebek diyorum.evdeki meleğinin yüzü suyu hürmetine geldiğine inaıyorum...
sıra sıra yazsam herkese yazasım var.malum,zaman...bekleyen annelre zamanın su gibi geçmesini diliyorum...zaman geçecek...hepsi bitecek.bitiyor.inanın....sevgiyle kalın........
zamancım....sıram 14 tü.1 buçuk ay gibi kısa bir süre sonra denizim geldi.....
baharım....ikinci bebek müjdenin mutluluğunu paylaşıyorum...ikinci bebek diyorum.evdeki meleğinin yüzü suyu hürmetine geldiğine inaıyorum...
sıra sıra yazsam herkese yazasım var.malum,zaman...bekleyen annelre zamanın su gibi geçmesini diliyorum...zaman geçecek...hepsi bitecek.bitiyor.inanın....sevgiyle kalın........
Selam gönlü güzel melek anneler nasılsınız görüşmeyeli?
Merhaba canım,teyzemiz gelmiş hoşgelmiş
bende iyiyim öyle işte sırada bekliyoruz
nasılsın uzun süredir uğramadın
Merhaba, topiğin yeni müdavimleriMerhaba lily :)
MerhabaLilyycim forumu hatim ederken seni de tanımıştım. Ama mor yazıyordun o zamanlar hep, nerelerdesin nasılsın ?
Her şerde bir hayır vardır derler. Bunda da bir hayır vardır inşallah. Allah yardımcınız olsun, gönlünüze göre versin.slm dostlar.
son durumumuz nedir diye sosyal hizmetlere gittim .uzmanımızın degiştigini ögrendim yeni gelen uzmanımız çok samimi ve gerçekçi yaklaşımlarda bulundu.benim yaş gurubum biliyorsunuz 6-8 .bir buçuk senedir öyle boş boş geçirmişşiniz zamanınızı dedi.koruyucu aile olabilirdiniz.hem bir çocuga evinizi açmış olursunuz sevgiyle büyürdü yanınızda dedi.6 yaş gurubu çocukların çok nadir ailelelere verildigini söledi.benim o an başımdan kaynar kazan döküldü.aglamaktan gözlerim kızardı.yeni uzmanımız çok üzüldü durumuma.
umutlarımın yok olması hayallerimin alt üst olması neler neler.herşey bir anda yok oldu.halada çok moralim bozuk.
sizi koruyucu aile yapalım dedi.dosyalardan araştırma yaparım.evlat edinmeye müsait bir çoçugu yanınıza yerleştirelim dedi.böyle bi durum oldugunda ilk size soracak sosyal hizmetler evlat edinmek isteyip istemediginizi dedi.diger uzmanınız neden bunları size sölemedi dedi
evlat edinme sıramız hala devam ediyor.biz eşimle konuştuk bu arada koruyucu aile olmaya karar verdik.bellimi olur koruyu aile oldugumuz çocuguda evlat edinebiliriz.iki kardeş büyürler.şimdi evrakları hazırlama telaşesindeyiz.en yorucu yıpratıcı kısmıda bu saten.evlat edinmeyi hak kazandıgımız halde bu dosyaları hazırlatmalarını gerçekten anlayamıyorum..
koruyucu ailede yaş sınırı olmadıgınıda sölediler..belkide bebek özlemimizi bu şekilde koruyucu aile olarak giderebiliriz.RABBİM bu yola koydu bizi inş herşey güzel olur ...sevgiyle kalın ....
canım benim çok takıyorsun kafaya daha 2 ay olmuş başvuralı, acı ama daha önümüzde uzun yolumuz var . bence kurslara yazıl ben örgü kursuna yazıldım mesela oyalar seni hem kızına birşeyler yaparsın. yaz burdan valla çok olmuyorsunbunları böyle yazabileceğim, söyleyebilecğim başka bir yerim veya kimsem yok... umarım çok olmuyorumdur
ben geldim olur muii akşamlar kızlar kimse yokmu ?gelsenizde muhabbet etsek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?