günaydınnnnn kızlarrrrrr bizim kuzudan dolayı fazla yazamıyorum artıkk bilgisayarıma el koydu tv de sevdiği çizgi filmler bittiği zaman bilgisayardan açtırıyor banayaramazlıklarımız hat safhada tabiki çenemizde bilmişliği yüzünden zaten sürekli nazar değiyor geçen hafta merdivenlerden düştü meleğimm ağzından oluk oluk kanlar geldi yüzü harita gibi yara oldu çok fenaydı sonra onun için kuran okuttum kuran bitipde duaya geçildiğinde birden bire morarmaya başladı nerdeyse boğuluyordu gözleri dışarı çıktı çok korktummm çoookkk hemen tuvalete götürdüm kusturdum sonra normale döndü meleğimmm herkes nazarın çıktığını ondan dolayı kuran bitince morardığını söylüyor bilmiyorum artık ama bildiğim bişey varsa o olaydan sonra şimdi çok iyiyiz rabbime hamd olsun şimdi yaramazlıklar şimarıklıklar yapıyoruz herakşam yüzündeki yaraları babasına öptürüyor babası öptüğünde geçiyormuş bulayıda öp baba bulayıda öp baba tamam şimdi artık ağırmıyor baba geçti bak iyleştiii diyo tam sıpa olduk yani rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın bu güzel duygularııııııı aminnnnnnnnn
Ay Simacım çok çok geçmiş olsun.Vallahi tüylerim ürperdi yazdıklarını okurken.Allahım esirgesin meleğini.Bol bol felak nas oku üzerine.Bizim ufaklıkta 3 gün önce yataktan düştü.Beraber yatıyorduk sabah.Hiç fark etmedim döndüğünü normalde cok cabuk hissederim.Küt diye bir ses.AZvallım neye uğradığını şaşırdı.Nasıl ağlıyor.Benim ellerim zangır zangır titriyor.O ağladı ben ağladım.Sonraki 2 gün miniğim gece uykusundan ağlıyarak uyandı hep.Sanırım korkuyu atamadı.Ama cok şükür su an iyi.Kafası biraz şişti o kadar.Arsızlığa full devam...
Bizim bu kızların baba sevdası nedir yaa.Bütün gün bak ilgilen baba gelince satışş
canım ben kusturdum rahatlasın diye beyin kanaması falan geçirmiş olsaydı şuanda çok sağlıklı olmazdı :)) dr a götürmedim ben nazarımızı attığımıza inanıyorum çünkü o andan beri gayet iyiyiz rabbime hamd olsunnn.....
Bravo ! arkadasim ,nasil guzel ozetlemissiniz olayirabbim insana evlatlık almayı nasip etmısse bundada vardır bı hayır
herkese merhaba,
bu hafta bir arkadaşımın kuzeni bebeğine kavuşmuş, resmini gördüm o kadar güzel ki anlatamam:) muhteşem bir aile olmuşlar. 9 aylık harika bir kız ve annesine inanılmaz derecede benziyor:)
darısı biran önce başımıza diyorum hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?