Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ay Simacım çok çok geçmiş olsun.Vallahi tüylerim ürperdi yazdıklarını okurken.Allahım esirgesin meleğini.Bol bol felak nas oku üzerine.Bizim ufaklıkta 3 gün önce yataktan düştü.Beraber yatıyorduk sabah.Hiç fark etmedim döndüğünü normalde cok cabuk hissederim.Küt diye bir ses.AZvallım neye uğradığını şaşırdı.Nasıl ağlıyor.Benim ellerim zangır zangır titriyor.O ağladı ben ağladım.Sonraki 2 gün miniğim gece uykusundan ağlıyarak uyandı hep.Sanırım korkuyu atamadı.Ama cok şükür su an iyi.Kafası biraz şişti o kadar.Arsızlığa full devam...

Bizim bu kızların baba sevdası nedir yaa.Bütün gün bak ilgilen baba gelince satışş

günaydınn herkeseee rapsodi canım sizede çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın öyle yaramazlarki bu cadılar hızlarına yetişilmiyor bizimkinde ukalalıkda hat safhada tabi dün sabah erkenden uyandııı anneee cabukkk kayem defteyimi verr hemen ödev yapmalıyım dedi ben tabi şoklarda ona bakıyorum kuşum ne ödevi dedimmm annemmm öyetmen ödev vedii hemen yapmalıyım dedii kuşum öğretmen nerde dedimm annee bimiyomusunnnn okudaaa allaa allaaa
bu durumda insan ne yapar tabiki o güzel poposunu ısırır bende öyle yaptım zaten yedimm akşama kadar onu çok akıllılar maşallah süpanallahhh kuzulara rabbim nazarlardan saklasınnn

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun .Kesin nazardır üstüne bir nazar boncuğu tak :))

ara sıra bu sayfayı ziyaret edip ağlayıp çıkıyorum...
sizlerin içinizdeki o sevgiyi gerçekten hissedebiliyorum
5 yılın sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. hiç ama hiç ümidim yoktu ama oldu şükürler olsunn binlerce kez...
yaşım 22 ama bi süre daha olmasaydı ki doğmadı daha bebeğim inş. kucağıma alırım ben bile düşünüyordum evlatlık almayı...
bi arkadaş almayın yapmayın diye yazmış kediside evlatlıkmış falan filan ayetler yazmış
kimsenin dini bilgisini sorgulayamam hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ama peygamberimiz hem yetim hem öksüz büyüdü ona yıllarca amcası yengesi baktı sona hatice annemizle evlendi. ozman haticenin yanlış hatırlamıyorsam bi kızı ve bi oğlu vardı peygamberimiz onları iki dizine oturtup severdi onlar yemeden kendisi hiçbişi yemezdi daha geçen akşam çok sevdiğim bi hocam anlattı tv de...
o çocuklar başkasının çocuğu değilmiydi? peygamberimiz bizim en sevglimiz onun merhametini diliyorum herkese
sizler gerçekten eli ayağı öpülesi kadınlarsınız

Son düzenleme:
allaha sükür rabbim bana aratmadan nasip etti anne olmayı ama içimde hep bir hayal ve aşırı istek var eşimde aynı düşüncede annesi babası olmyan bi çocugu evlat edinmek bagrıma basmak kendime o kadar güveniyorum ki onu çok severim evladımdan ayırmam diye daha yasımız genç ilerde düşünüyoruz inşallah bazı cahil düşüncedekiler yok kız olursa eşiniz rahat olmaz erkek olursa siz rahat olmazsınız filan diye yorum yapmıs nasıl bir zihniyet bu ya anlamıyorum alan besleme diye almıyo evlat diye alıyo bir yetimin saçını oksamanın ne kadar sevap oldugunu yazıyı bizim kitabımız arkadaşın yazdıgı gibi siz gerçekten eli öpülesi insanlarsınız

Allah nazarlardan, kazalardan ve belalardan korusun yavrularınızı.

rabbim insana evlatlık almayı nasip etmısse bundada vardır bı hayır
Bravo ! arkadasim ,nasil guzel ozetlemissiniz olayi

2 erkek evladim var ama icime sigdiramadigim bir sefkat tasiyorum, yolda gordugum kedilere, kopeklere goz kulak oluyorum, bacagi kirik bi sokak kedisi icin gunlerce sokakta geziyorum fakat annelik duygumu hala yeterince doyuramiyor..

Esime actim gectigimiz gunlerde,allah 2 erkek evlat verdi, birini kiz dusunmustuk erkek oldu, ailede erkek nufus cok kalabalik ,3.cuyu riske atmayalim, bir kiz cocugu evlat edinelim dedim,kendi kanimizdan olmasi sart degil, yardima ,sevgiye, sefkata ihtiyaci olan oyle cok bebek var ki .....

iyi dusunelim dedi esimde hakli olarak.. cocuklarimizin tepkisini, alacagimiz cocugun verecegi tepkiyi, nasil buyutecegimizi enine ,boyuna konusalim, sonra harekete gecelim dedik..

tum bunlarin uzerine bende, tam sizin soylediginiz seyi dusunuyordum, cocuk yurtlari cocuktan, hastanlerde anne-baba olamayan ciftlerden gecilmez oldu, 20 yil once her kasabada tas catlasa 1 cift olurdu cocugu olmayan ,simdi artik sayamiyoruz bile allahin bir hikmeti saniyorum...
sebep diye birsey var nihayetinde..

bekarım daha ben ama, okudum sizleri ne kadar güzel annelersiniz siz ya, gerçekten... günah falanmış bunları diyenlerin vicdanından şüphe ederim, sizin yaptığınız en büyük sevaplardandır ya, bir çocuğu aile ortamına almak üstüne titremek... maşallah nazar değmesin evlatlarınıza

günaydın anneler

herkese iyi bir hafta olsun ....müjdeli olsun inşallah

bahar....

kurumdan aramadılar mı....her an arayabilirler...hadi...inşallah bu hafta senden haber alalım..

Arkadaşlar baştan sona kadar okudum konu hakkındaki düşüncelerinizi Allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuştursun sizleri harika insanlarsınız çok kutsal insanlarsınız...
Sakın kendini bilmez, dinden, ahlaktan habersiz,vijdandan yoksun,insanlıktan yoksun,anne nedir,baba nedir,evlat nedir, evlat hasreti nedir, yuva hasreti nedir bilmeyen ukala kişilerin sözlerine kulak asmayın cahil bunlar cihilinde cahili...

günaydınnnnnnn güzel annelerrrrrrrrr ve anneee adaylarıııı inşallahhhhh çok güzel bir gün geçirirsinizzzzzzz

farkındayım merakınızı ama bende hıc bır gelısme yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aramadılar daha gelmedılerde bıraz sınırlıyım bu yüzden denz verdı sen ne yaptın asıl gıddınmı görusmeye konusamadık bir türlü :)

kızlar nasılsınız ben kaç haftadır giremedim çok hastalandım alerjik oldum bir haftadır hastaneye gide gele baya bi şimdi geçti çok serum vuruldum nasılsınız bi gelişme varmı arkadaşlarda sırası yaklaşan biz daha baya bekliycez inşallah hemen geçsin bu günler

günaydın herkese

canlı bir merhaba pinkrose

çiğdem..geçmiş olsun...bahar alerjisi mi...
sağlık olsun.yeter ki gelsinlerde...geç olsun temiz olsun..bizimle olsun... ben kurumu aradım.bu ayın sonunda görüşmeye gideceğis... hayırlısı...herşeyin..
sahi... senin değilmiydi.. hani aramışlardı sonra ertelemişlerdi.kaçırdım mı acaba:26:ne oldu..gelen oldumu kurumdan..

bahar... selam...
ararlar canım ararlar..sabır... az daha sabır...benim yaş 40 olmuş bu senebelki ondan erken gelmiş olabilirler bana...ama aynı tarihlerde başvuranları arıyorlar... ümit ediyorum her an ,
aradılar diye yazabilirsin buraya..inşallah..

tüm annelere selam

herkese merhaba,
bu hafta bir arkadaşımın kuzeni bebeğine kavuşmuş, resmini gördüm o kadar güzel ki anlatamam:) muhteşem bir aile olmuşlar. 9 aylık harika bir kız ve annesine inanılmaz derecede benziyor:)
darısı biran önce başımıza diyorum hepimiz için...

aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…