Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Tünaydınnn herkeseee kızlar dün yaşgünümdü 18,ci yaşıma bastım anlayacağınız artık reşit oldum Yakında kızımla gecelere akmaya başlayacağız
Babamız süprizler yapmış bize pastayı görünce benim miniğim yaşasın iyki doğdunmu yapacaz dedibabasıda evet anneye iyiki doğdun yapacaz dedi ama yemekten sonra dedi bizim kuzu yemek arasında pastayı unuttu tabi yemekten sonra ben pastaya mum koydum iyiki doğdun bebeğimm dedim bizimkinin gözler faltaşı gibi açıldı çok komikti yaşasın mum üfliyeyimmi dedi üfle bebeğim dedik mumu üfledikten sonra iyki doğdun bebeğim dedik bize döndü ben iyki doğmadım annemmm iyki doğdu demezmi valla şaşıp kaldık boynama sarıldı iyki doğdun annecim dedi ve öptü beni nasıl muhteşem bir duyguuu rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın aminnnnnnnnn

bu topiği ilk defa görüyorum ve her satırı beni çok duygulandırdı bu konu kesinlikle yüreğinde çocuk sevgisi olanların anlayacağı bir konu olmuş
ben tam bir çocuk delisiyim kızım olmadan önce gördüğüm bütün bebeklerin üstüne atlar onları koklar severdim arkadaşlarımın bebekleri gelirdi kustuğu zaman annelerinden önce elimde mendil koşar silerdim bezini değiştirir hepsini bağrıma basardım çevremde başkalarının çocuğunun kusmuğundan kakasından tiksinmiyormusun derlerdi ne kadar yanlış bir düşünce onlar melek bazı uzmanlık yapan insanlarda kendi çocuğun olunca böyle davranmazsın derdi evet çocuğum oldu ama diğer çocuklara bakış açım sevgim hiç değişmedi hala dışarda gördüğüm bebeklere ne kadar tatlı ne kadar güzel diyorum hepsini çok seviyorum imkanım olsaydı mutlaka koruyucu anne olurdum yüreğinizde çocuk sevgisi varsa hiç düşünmeyin arkadaşlar çocuk sevilmez mi hele helede evlat niyetiyle aldığınız çocuğu sevmeme imkanı olabilir mi onların hepsi melek hepsi masum sahipsiz çocuklara sahip çıkarak ne kadar büyük bir sevap işliyorsunuz Allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlüne göre versin inşallah

benim bir arkadasim vardi ve bi ayleye evlatlikti. arkadasim benle yasit ve yillarca ayni okula gittik herneyse. sunu soylemek istiyorum evlatlik etmek bence cok ama cok guzel ve bi okadarda zor bisi tabi.. benim arkadasimin aylesinin onceden bi kizlari vardi yani cocuklari olmadigi icin evlatlik edinmediler. ama bu cocuk aylesine anne veya baba diye hitap etmiyo yani bu ayle cocugu daha bebekken onlarin annesi ve babasi olmadigini soylemisler ve cocukta bu sekilde buyudu. ve tabiki zor gunleri olmustur ama kucukken ve bununla buyunce o cocuk daha cabuk kabulenebiliyo herseyi.
arkadasim suan 23 yasinda ve aylesiyle cokk mutlu onlari cok seviyo. yani nasil desem bilmiyorum ama sen cocugu nasil yetistirirsen o cocukta ole olur.
umarim yazdiklarimdan anlayabilirsiniz biraz karmasik yazdim sanki

bide sunu soylim bi cocugu evlatlik edinmek sadece cocuklari olmuyo diye edilmemeli bence. yani cocugun varsada yetim bi cocuga maddi ve manevi destek edinmeli. onca cocuk var bi yudum sevgiye hasret, ve cocuk evinizde yasamak sorudada degil yurtlarda kalarak ona yardim edilebilir.

ins bi gun kendi parami kazandigimda ve hersey yoluna girdiginde cocugum olsun olmasin ben boyle yapmak istiyorum, yani bi cocuga ayaklari yere basincaya kadar yardim etmek istiyorum.

Merhaba herkese,
Biz bugün sosyal hizmetlere gittik. Kızımıza kavuştuğumuz zaman 3 ay sonra görüşmeye gelin demişlerdi. Bazı sorular sordular. Hayatınızda neler değişti, günlük düzeni nasıl, size, akrabalarınıza, bakıcısına uyum sağladı mı, bakıcısyla ilişkisi nasıl, gün içinde neler yapıyor, en sevdiği yemek nedir, tv izliyor mu, günde kaç dakika izliyor? Doktora gittiniz mi, gelişimi hakkında doktor neler söyledi vs. pek çok soru sorular. Maşallah kızımızla ilişkimiz çok güzel, zaten sakin bir çocuk, bizi hiç üzmüyor. Güzel bir görüşme oldu.
Fazla uzun yazamıyorum. Bu arada beklemede olan arkadaşlar lütfen bol bol kitap okuyun, gerçekten sonra vakit kalmıyor. Herkese selamlar.

nice mutlu seneler dileriiimmm:)

bugun aradılar ve geldıler,,,ev gorusmesıneee hıc bısey demedıler..ama olumsuz hıc bısey de olmadı
haftaya pazartesı salı gelın hazırlanması gerekn evraklar lıstesı ve ozgecmıs kagıtlarınız ı alın dedılerr....yanı INSALLAHHHH hersey yolundaaa
rabbım herkesın golune gore versınn
hayırlısı tek hayırlısı ve saglıklısı olsun yeter...

gözünüzaydın... bir aşama daha atladınıs.ilk görüşmeye gittiğinizde vermemişmiydiniz özgeçmişinizi... bizden o zaman almışlardı.sizin süreç daha çabuk işliyor.ne güzel
hepimiz için hakkımızda hayırlısı..zaman çabuk geçsin gelsin yavrular

günaydınnnnnnn genç ve güzel anneler anne adayları güzel bir gün geçirmenizi dilerizzzz bizim kızımla günümüz dolu olacak önce kankisinin gösterisi olacak ona gideceğiz sonrada babaya belki süpriz yaparızzzz sizede dolu dolu bir gün geçirmenizi dilerizzzz

e günaydıııın...
pek uğrayan yok bu ara..ben haftaya gideyim de...sorarsınıs sonra bana...

valla hareketsız kalmıs ama olsun güzel haberler pesı sıra gelır ınsallah deniz verdı tez zamnda haber beklıyoruz ona göre :) sen sıranı ögrenınce bende sıramı ogrenmıs kadar sevınecem emin ol cunku aramızda fazla fark yok

teşekkür ederim şekerrrr..sağolasın

Dikkatsizliğimi bağışlayın,bir satırda okudum.

Ne alaka anlamadım...Kim diyor dinen evlatlık caiz değildir diye...

Böyle saçma birşey olabilir mi?!

Beni aydınlatırmısınız?

Beni aydınlatırmısınız?

öyle birşey tabiki mümkün olamaz bikaç kişinin niyetinin bozuklugu
el kadar bebege bile erkek dişi gözüyle bakıyosa o onun sorunu hemde çok byük sorun

Beni aydınlatırmısınız?

geçmiş sayfalarda bu sorularınıza uygun cevaplar verilmiştir.genelimiz tekrar tekrar yazılmasından yana değiliz.geriye dönük okuyup bulabilirsiniz sorularınızın cevabını..
sevgiler.....

selam arkadaşlar sonunda kızda ve erkek de ilk 3 e düştük :))heyecanlıyım içim içime sığmıyor inşallah bu sene içinde bizede sıra gelecek.bakalım kısmetimizde kızmı erkekmi herşeyin hayırlısı Allahım tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün.

gözünaydın olsun canım... sevincimiz ortak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…