herkese günaydın...
sima...yeni yaşınız kutlu olsun.nice senelere...
Tünaydınnn herkeseee kızlar dün yaşgünümdü 18,ci yaşıma bastım anlayacağınız artık reşit oldumYakında kızımla gecelere akmaya başlayacağız
Babamız süprizler yapmış bize pastayı görünce benim miniğim yaşasın iyki doğdunmu yapacaz dedibabasıda evet anneye iyiki doğdun yapacaz dedi ama yemekten sonra dedi bizim kuzu yemek arasında pastayı unuttu tabi yemekten sonra ben pastaya mum koydum iyiki doğdun bebeğimm dedim bizimkinin gözler faltaşı gibi açıldı çok komikti yaşasın mum üfliyeyimmi dedi üfle bebeğim dedik mumu üfledikten sonra iyki doğdun bebeğim dedik bize döndü ben iyki doğmadım annemmm iyki doğdu demezmi valla şaşıp kaldık boynama sarıldı iyki doğdun annecim dedi ve öptü beni nasıl muhteşem bir duyguuu rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın aminnnnnnnnn
bugun aradılar ve geldıler,,,ev gorusmesıneee hıc bısey demedıler..ama olumsuz hıc bısey de olmadı
haftaya pazartesı salı gelın hazırlanması gerekn evraklar lıstesı ve ozgecmıs kagıtlarınız ı alın dedılerr....yanı INSALLAHHHH hersey yolundaaa
rabbım herkesın golune gore versınn
hayırlısı tek hayırlısı ve saglıklısı olsun yeter...
valla hareketsız kalmıs ama olsun güzel haberler pesı sıra gelır ınsallah deniz verdı tez zamnda haber beklıyoruz ona göre :) sen sıranı ögrenınce bende sıramı ogrenmıs kadar sevınecem emin ol cunku aramızda fazla fark yok
Dikkatsizliğimi bağışlayın,bir satırda okudum.
Ne alaka anlamadım...Kim diyor dinen evlatlık caiz değildir diye...
Böyle saçma birşey olabilir mi?!
Beni aydınlatırmısınız?
Dikkatsizliğimi bağışlayın,bir satırda okudum.
Ne alaka anlamadım...Kim diyor dinen evlatlık caiz değildir diye...
Böyle saçma birşey olabilir mi?!
Beni aydınlatırmısınız?
selam arkadaşlar sonunda kızda ve erkek de ilk 3 e düştük :))heyecanlıyım içim içime sığmıyor inşallah bu sene içinde bizede sıra gelecek.bakalım kısmetimizde kızmı erkekmi herşeyin hayırlısıAllahım tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?