bacım özel mesaj attımmerhaba canım :) kuruma gittik çok şükkür iyi geçti hoş daha çok evrak düzenleme ve gelecek olacak prosedürleri anlattılar. detaylı görüşme evraklar tamam olunca anlatacaklar.kafama tek takılan bu rıza bebek olayında artık sınırı kaldırmışlar biolojik anne istediği zaman geri almak için dava açarmışo yüzden terkmi istesek diye eşimle düşünüyoruz ama ondada çok bekleme var
Arkadaşlar siz tercihlerinizi neye göre yaptınız? ve neden? belki bize yardımcı olursunuz
Hazan dan haber yok mu
Bugün sürekli aklıma geldi
İnşallah yakında güzel haber verir
Aynı şeyi bende düşündümAdıyaman'daki bebek haberine canım acayip sıkıldımadem istemiyordu, o bebek bizlerden birinin sevinci olabilirdi... yazık çok yazık...
selmmm kızlar.....bugn görüşmemiz oldu çok şükür.....giderken o kadar heyecanlıydım ki elim ayağım tutmuyordu....konuşmalar başladı biz eşimle bi başladık anlatmaya bi ara baktım eşimle karşılıklı konuuyoruz sonra gülüşmeler başladı..keyifliydi ençok hoşuma giden ve beni ağlatan kısmı eşimin benim hakkında ki düşünceleriydi...o konuştukça ben pıtr pıtır döktürdüm göz yaşlarımı....bana bu güne kadar hiç bu kdar güzel sözler söylememişti...çıkınca boynuna sarıldım ya...haftaya imza için çağırdılar..artık bekleme zamanı....Allahım çok bekletmesin .....
kızlar ayın 11 de bebek gelişimi ile ilgili görüşmem var .. ne soruyolar ne cevap verilmeli biligilerinize ve dualarınıza ihtiyzcım var .. lütfen aklınızda olan soruları cevaplarıyla birlikde yazın
haber yok daha cnm.benimm evladım baya baya nazlı olacak..koruyucu aileden umutlanıyorum bakalım .dosyamız kurula girecek iki hafta sonra ..şimdiden sevgi evinde kalan çocukların dosyalarını incelemeye başlamışlar .ailesi hiç aramayan durumu evlat edinmeye müsait olabilecek bir çocugu yanımıza yerleştirecekler..ama bu arada evlat edinme sıramız hala devam ediyor.inş iki yerdende yüzümüz güler.iki evladım olur belkide
Ne mutlu size!Allah iyi günlerini göstersin,analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kızınıza da kavuştursunMerhaba inşallah en kısa zamanda kavusursunuz yavrularınıza biz subat ayında evlat edinmek için başvurmustuk ama o kadar beklemek istemedik ramazanın son haftası koruyucu ailelik için basvırduk ve bayramdan hemen sonra oglumuz bizimleydi o kadar mutluyuz ki anlatamam bir masumun yüzündeki gülücükler annecim askım annem demesi okadar sevgiye ilgiye mıhtackı yavrum 2 yasında daha geleli üç ay oldu hayatımız değişti şimdi kızımızı bekliyoruz subatta basvurduk sıramız hiç ilerlemedi iyiki oğlum yanımda sizde bir an önce kavusursunuz inşallah
Ne mutlu size!Allah iyi günlerini göstersin,analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kızınıza da kavuştursun
Darısı hazanın başına.İnşallah yakında o da bu duyguları tadacak.Tüm arkadaşlarıma tez günde tattır bu duyguyu Allahım.
Merhaba inşallah en kısa zamanda kavusursunuz yavrularınıza biz subat ayında evlat edinmek için başvurmustuk ama o kadar beklemek istemedik ramazanın son haftası koruyucu ailelik için basvırduk ve bayramdan hemen sonra oglumuz bizimleydi o kadar mutluyuz ki anlatamam bir masumun yüzündeki gülücükler annecim askım annem demesi okadar sevgiye ilgiye mıhtackı yavrum 2 yasında daha geleli üç ay oldu hayatımız değişti şimdi kızımızı bekliyoruz subatta basvurduk sıramız hiç ilerlemedi iyiki oğlum yanımda sizde bir an önce kavusursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?