- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Canım senin ne kadar oldu evleneli? Ben çok şükür 4. Seneden sonra yasamadim bunları 2 senedir iyiyim bir de basvurduktan sonra daha da iyi olmuştum. Inşallah sen de bir an önce atlatirsinslm kızlar bugün cnm çok sıkkın sabah sabah arkadaşımın hamilelik haberini aldım ve şoku atmam uzun sürdü daha halen atamadım üstümden inş. yarın unuturum geçer gider..
Bacım çok geçmiş olsunKızlar, bebeğimize kavuştuktan sonra ilk kez bugün ziyarete gelecekler. Bu da ayrı bir heyecanmış.. Sabah 6 ay aşıları için sağlık ocağına gitmiştik ki bir telefon.... Kapıdayız evde yoksunuz, ne zaman geleceksiniz ? Ayy kalbim güm gümm, sanki ev ziyaretine gelecekleri gün gibi.. Neyse ki evim derli topluydu ama yine de nasıl heyecanlandım.. Sonra dedi ki uzmanımız, biz bir başka işimizi halledelim, dönüşte size uğrarız dedi. Nasıl eve geldiğimi bilemedim. Baştan sonra evi süpür sil , oraya koştur buraya koştur :) Şu an da bekliyoruz hala gelmediler... Kuzucum da uyuyo, çok şükür şimdilik ateşi falan da çıkmadı... Şükür bu günleri de gördük.. Darısı sizlerin başına arkadaşlarım en kısa zamanda.. Bu arada kızıma kardeş geliyordu ya, malesef geçen hafta bebeğimin kalbi durdu, almak zorunda kaldılar.. Kızım minik abla olacaktı ama kısmet... Rabbim bize ve kızımıza sağlık versin....
Yavrunuz gelince zaman o kadar çabuk geçiyor ki... Minik kızım benim.... Aşı olurken azcık bi ağladı, sonra ağlamadı maşallah. Uyuyor şimdi tatlı tatlı.. Canım yavrum.... Hemen telefonlarınız çalsın ve siz de görün bu günleri inşallah.. Herkese sevgiler.. Ayy ne zaman gelecekler ki, heyecandan ölücem gene.. :):):)
Bacım çok geçmiş olsun
İnşallah Rabbim kızınıza kardeş nasip eder
Ev ziyaretinde inşallah çok güzel geçer
Nasıl geçtiğini anlatırsan bizede ilerde yol göstermiş olursun
İnşallah hayırlısı ile bizim kızda gelir
Canım kurumun yeni tlf 361 10 43 361 10 36 inşallah ulaşabilirsin :)Sosyal hizmetleri kastediyorum yani :)
hSağol arkadaşım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Her zamanki gibi sohbet havasında.. Kızım onlar geldiklerinde uyuyordu. Odasına falan baktılar.. Sonra salona geçtik, uzmanımız elinde defteri, sohbet şeklinde sordu ben cevapladım. Annem de yanımdaydı bugün... Aşıya beraber gitmiştik.. Tesadüf oldu yani. Onunla da konuştular.. Annem de ben de kızımızı ne kadar çok sevdiğimizi anlattık. Sordukları; nasıl, ne kadar uyuyor? Yemesi içmesi nasıl, hangi mama? Ek gıda neler veriyorsunuz? Doktor kontrolleri nasıl? Sağlık problemi var mı, hiç yaşadınız mı? Çevre nasıl karşıladı ? Ailelerde problem var mı? Gün içinde neler yapıyorsunuz? Yıkanmayı seviyor mu? Boyu kilosu baş çevresi? İlk geldiğinde bakımında zorlandınız mı? Duygularınız neler? O sormadan herşeyi ben anlattım zaten :) Hatırladıklarım bunlar. Ama daha birsürü konuştuk... En az 2 saat kaldılar... Evimize misafir gelmiş gibi işte kahve yaptım sohbet ettik.. Kızım da uyandı sonra, yavrum maşallah aşı olmasına rağmen bir gülücükler attı.. Bayıldı uzmanımız kızıma.. Anne baba gibi güleryüzlü bebişiniz de diyor.. Ve babasına çok benzetti kızımı , herkes gibi :) Sonuçta, kızımızın ne kadar huzurlu olduğunu anladı sanıyorum :) Bebişimle kapıdan uğurladık ve gittilerrrrr... İşte böyle güzel geçti görüşmemiz arkadaşlar... İnşallah sizler de en kısa zamanda yazarsınız bu görüşmelerinizi buraya... Çokk uzak geliyordu bize de bir zamanlar... Ha bir de diyor ki uzmanımız, bebeği almadan her gün arayıp duruyordunuz noldu, hiç aramak sormak yok diyor :) Hakikaten aramamak için kendimizi zor tutuyorduk noldu noldu diyee:) Bebiş gelincee işimiz kalmadı sanırım biraz ayıp oldu :) Ama napalımmmm bizim derdimiz yavrumuz dimi amaaa :) İşte böyle arkadaşlar, neyse, kızım uyudu şimdi yine, bebiş gelince göreceksiniz, uyuyunca hemen bir koşturma başlar evde, Yemek mi yapsam, ütü mü, ortalığı mı toplasam vs vss.. Yokk yorgunum biraz uyusam mı :) Ben de şimdi biraz ev işlerime bakayım.. Görüşürüzzzzzzz.. Allahım çok mutluyummmm yaaa, sen bu yazdıklarımı okuyan herkese göster bu günleri , aminnnnnnnn..
canım hadi geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bizlerde yavrularımıza kavuşuruz senin gibi heycanlı yorgun ama sevgi dolu anlarımızı paylaşa biliriz beklemek çok zor işlemler evraklar derken aslında oyalanıyormuşuz şimdiyse sadece bekliyorum ve bu çok sıkıcı kızını benim için kocamannnn öp annesi mutluluğunuz daim olsunSağol arkadaşım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Her zamanki gibi sohbet havasında.. Kızım onlar geldiklerinde uyuyordu. Odasına falan baktılar.. Sonra salona geçtik, uzmanımız elinde defteri, sohbet şeklinde sordu ben cevapladım. Annem de yanımdaydı bugün... Aşıya beraber gitmiştik.. Tesadüf oldu yani. Onunla da konuştular.. Annem de ben de kızımızı ne kadar çok sevdiğimizi anlattık. Sordukları; nasıl, ne kadar uyuyor? Yemesi içmesi nasıl, hangi mama? Ek gıda neler veriyorsunuz? Doktor kontrolleri nasıl? Sağlık problemi var mı, hiç yaşadınız mı? Çevre nasıl karşıladı ? Ailelerde problem var mı? Gün içinde neler yapıyorsunuz? Yıkanmayı seviyor mu? Boyu kilosu baş çevresi? İlk geldiğinde bakımında zorlandınız mı? Duygularınız neler? O sormadan herşeyi ben anlattım zaten :) Hatırladıklarım bunlar. Ama daha birsürü konuştuk... En az 2 saat kaldılar... Evimize misafir gelmiş gibi işte kahve yaptım sohbet ettik.. Kızım da uyandı sonra, yavrum maşallah aşı olmasına rağmen bir gülücükler attı.. Bayıldı uzmanımız kızıma.. Anne baba gibi güleryüzlü bebişiniz de diyor.. Ve babasına çok benzetti kızımı , herkes gibi :) Sonuçta, kızımızın ne kadar huzurlu olduğunu anladı sanıyorum :) Bebişimle kapıdan uğurladık ve gittilerrrrr... İşte böyle güzel geçti görüşmemiz arkadaşlar... İnşallah sizler de en kısa zamanda yazarsınız bu görüşmelerinizi buraya... Çokk uzak geliyordu bize de bir zamanlar... Ha bir de diyor ki uzmanımız, bebeği almadan her gün arayıp duruyordunuz noldu, hiç aramak sormak yok diyor :) Hakikaten aramamak için kendimizi zor tutuyorduk noldu noldu diyee:) Bebiş gelincee işimiz kalmadı sanırım biraz ayıp oldu :) Ama napalımmmm bizim derdimiz yavrumuz dimi amaaa :) İşte böyle arkadaşlar, neyse, kızım uyudu şimdi yine, bebiş gelince göreceksiniz, uyuyunca hemen bir koşturma başlar evde, Yemek mi yapsam, ütü mü, ortalığı mı toplasam vs vss.. Yokk yorgunum biraz uyusam mı :) Ben de şimdi biraz ev işlerime bakayım.. Görüşürüzzzzzzz.. Allahım çok mutluyummmm yaaa, sen bu yazdıklarımı okuyan herkese göster bu günleri , aminnnnnnnn..
Kızlar, bebeğimize kavuştuktan sonra ilk kez bugün ziyarete gelecekler. Bu da ayrı bir heyecanmış.. Sabah 6 ay aşıları için sağlık ocağına gitmiştik ki bir telefon.... Kapıdayız evde yoksunuz, ne zaman geleceksiniz ? Ayy kalbim güm gümm, sanki ev ziyaretine gelecekleri gün gibi.. Neyse ki evim derli topluydu ama yine de nasıl heyecanlandım.. Sonra dedi ki uzmanımız, biz bir başka işimizi halledelim, dönüşte size uğrarız dedi. Nasıl eve geldiğimi bilemedim. Baştan sonra evi süpür sil , oraya koştur buraya koştur :) Şu an da bekliyoruz hala gelmediler... Kuzucum da uyuyo, çok şükür şimdilik ateşi falan da çıkmadı... Şükür bu günleri de gördük.. Darısı sizlerin başına arkadaşlarım en kısa zamanda.. Bu arada kızıma kardeş geliyordu ya, malesef geçen hafta bebeğimin kalbi durdu, almak zorunda kaldılar.. Kızım minik abla olacaktı ama kısmet... Rabbim bize ve kızımıza sağlık versin....
Yavrunuz gelince zaman o kadar çabuk geçiyor ki... Minik kızım benim.... Aşı olurken azcık bi ağladı, sonra ağlamadı maşallah. Uyuyor şimdi tatlı tatlı.. Canım yavrum.... Hemen telefonlarınız çalsın ve siz de görün bu günleri inşallah.. Herkese sevgiler.. Ayy ne zaman gelecekler ki, heyecandan ölücem gene.. :):):)
Sağol arkadaşım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Her zamanki gibi sohbet havasında.. Kızım onlar geldiklerinde uyuyordu. Odasına falan baktılar.. Sonra salona geçtik, uzmanımız elinde defteri, sohbet şeklinde sordu ben cevapladım. Annem de yanımdaydı bugün... Aşıya beraber gitmiştik.. Tesadüf oldu yani. Onunla da konuştular.. Annem de ben de kızımızı ne kadar çok sevdiğimizi anlattık. Sordukları; nasıl, ne kadar uyuyor? Yemesi içmesi nasıl, hangi mama? Ek gıda neler veriyorsunuz? Doktor kontrolleri nasıl? Sağlık problemi var mı, hiç yaşadınız mı? Çevre nasıl karşıladı ? Ailelerde problem var mı? Gün içinde neler yapıyorsunuz? Yıkanmayı seviyor mu? Boyu kilosu baş çevresi? İlk geldiğinde bakımında zorlandınız mı? Duygularınız neler? O sormadan herşeyi ben anlattım zaten :) Hatırladıklarım bunlar. Ama daha birsürü konuştuk... En az 2 saat kaldılar... Evimize misafir gelmiş gibi işte kahve yaptım sohbet ettik.. Kızım da uyandı sonra, yavrum maşallah aşı olmasına rağmen bir gülücükler attı.. Bayıldı uzmanımız kızıma.. Anne baba gibi güleryüzlü bebişiniz de diyor.. Ve babasına çok benzetti kızımı , herkes gibi :) Sonuçta, kızımızın ne kadar huzurlu olduğunu anladı sanıyorum :) Bebişimle kapıdan uğurladık ve gittilerrrrr... İşte böyle güzel geçti görüşmemiz arkadaşlar... İnşallah sizler de en kısa zamanda yazarsınız bu görüşmelerinizi buraya... Çokk uzak geliyordu bize de bir zamanlar... Ha bir de diyor ki uzmanımız, bebeği almadan her gün arayıp duruyordunuz noldu, hiç aramak sormak yok diyor :) Hakikaten aramamak için kendimizi zor tutuyorduk noldu noldu diyee:) Bebiş gelincee işimiz kalmadı sanırım biraz ayıp oldu :) Ama napalımmmm bizim derdimiz yavrumuz dimi amaaa :) İşte böyle arkadaşlar, neyse, kızım uyudu şimdi yine, bebiş gelince göreceksiniz, uyuyunca hemen bir koşturma başlar evde, Yemek mi yapsam, ütü mü, ortalığı mı toplasam vs vss.. Yokk yorgunum biraz uyusam mı :) Ben de şimdi biraz ev işlerime bakayım.. Görüşürüzzzzzzz.. Allahım çok mutluyummmm yaaa, sen bu yazdıklarımı okuyan herkese göster bu günleri , aminnnnnnnn..
Çok şükür bu adım da bittihayırlı akşamlar ..baharım bacım çok geçmişler olsun
bizde bugün evimde görüşmemizi yaptık.koruyucu aile olmanın artılarını ve eksilerini anlattılar...ben saten herşeyi biliyorum dedim.çok araştırmalar yaptım dedim .gelecek çocuga çok bilinçli anne olacaksınız dedi uzmanım23 senenin özlemi ve birikimi var didim :))
haftaya dosyamız kurula girecek ..yavrumuza tez kavuşturun bizi diyede giderken dip not ekledim
Ay maşallahSağol arkadaşım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Her zamanki gibi sohbet havasında.. Kızım onlar geldiklerinde uyuyordu. Odasına falan baktılar.. Sonra salona geçtik, uzmanımız elinde defteri, sohbet şeklinde sordu ben cevapladım. Annem de yanımdaydı bugün... Aşıya beraber gitmiştik.. Tesadüf oldu yani. Onunla da konuştular.. Annem de ben de kızımızı ne kadar çok sevdiğimizi anlattık. Sordukları; nasıl, ne kadar uyuyor? Yemesi içmesi nasıl, hangi mama? Ek gıda neler veriyorsunuz? Doktor kontrolleri nasıl? Sağlık problemi var mı, hiç yaşadınız mı? Çevre nasıl karşıladı ? Ailelerde problem var mı? Gün içinde neler yapıyorsunuz? Yıkanmayı seviyor mu? Boyu kilosu baş çevresi? İlk geldiğinde bakımında zorlandınız mı? Duygularınız neler? O sormadan herşeyi ben anlattım zaten :) Hatırladıklarım bunlar. Ama daha birsürü konuştuk... En az 2 saat kaldılar... Evimize misafir gelmiş gibi işte kahve yaptım sohbet ettik.. Kızım da uyandı sonra, yavrum maşallah aşı olmasına rağmen bir gülücükler attı.. Bayıldı uzmanımız kızıma.. Anne baba gibi güleryüzlü bebişiniz de diyor.. Ve babasına çok benzetti kızımı , herkes gibi :) Sonuçta, kızımızın ne kadar huzurlu olduğunu anladı sanıyorum :) Bebişimle kapıdan uğurladık ve gittilerrrrr... İşte böyle güzel geçti görüşmemiz arkadaşlar... İnşallah sizler de en kısa zamanda yazarsınız bu görüşmelerinizi buraya... Çokk uzak geliyordu bize de bir zamanlar... Ha bir de diyor ki uzmanımız, bebeği almadan her gün arayıp duruyordunuz noldu, hiç aramak sormak yok diyor :) Hakikaten aramamak için kendimizi zor tutuyorduk noldu noldu diyee:) Bebiş gelincee işimiz kalmadı sanırım biraz ayıp oldu :) Ama napalımmmm bizim derdimiz yavrumuz dimi amaaa :) İşte böyle arkadaşlar, neyse, kızım uyudu şimdi yine, bebiş gelince göreceksiniz, uyuyunca hemen bir koşturma başlar evde, Yemek mi yapsam, ütü mü, ortalığı mı toplasam vs vss.. Yokk yorgunum biraz uyusam mı :) Ben de şimdi biraz ev işlerime bakayım.. Görüşürüzzzzzzz.. Allahım çok mutluyummmm yaaa, sen bu yazdıklarımı okuyan herkese göster bu günleri , aminnnnnnnn..
Bacım bugün aklıma geldinAmiiiiiiiiinnnnn
Arkadaşlar yeni telefonu alabilir miyim, bende birkaç tane telefon var ama arıyoruz, ya açan yok, ya da hep meşgul.
Hazancım ah iyice az kaldı inşallah. Haftaya kurul da bittikten sonra heran aranabilirsiniz gibi geliyor bana. Hadi bir alalım artık senden güzel haberi :)hayırlı akşamlar ..baharım bacım çok geçmişler olsun
bizde bugün evimde görüşmemizi yaptık.koruyucu aile olmanın artılarını ve eksilerini anlattılar...ben saten herşeyi biliyorum dedim.çok araştırmalar yaptım dedim .gelecek çocuga çok bilinçli anne olacaksınız dedi uzmanım23 senenin özlemi ve birikimi var didim :))
haftaya dosyamız kurula girecek ..yavrumuza tez kavuşturun bizi diyede giderken dip not ekledim
Eşim arıyor bir haftadır ulaşamadı kimse yok demişler. Bazıları izinde, bazıları şehir dışındaymış. Bugün aradı ya meşgul ya da tel cevap vermiyor. Sağolsun bir arkadaş numarayı vermiş, bende sadece 1 tel no vardı, ikinciyi de kaydettim. Bakalım yarın belki ulaşır, öğreneceğiz inşallah ne diyecekler. Umarım yeni hayal kırıklıkları yaşamayız. Ne diyeyim, hakkımızda hayırlısı olur inşallah..Bacım bugün aklıma geldin
Şimdi sormayim rahatsız etmeyim dedim
Naptın aradın mı
Ne dediler
Teşekkür ederiiiiim :)Canım kurumun yeni tlf 361 10 43 361 10 36 inşallah ulaşabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?