- 30 Eylül 2014
- 203
- 265
- 23
- 50
Merhaba arkadaşlar. Bugün hastaneye yatıyorum. Büyük ihtimalle ameliyat olacam, tahlillerden sonra netleşir dedi doktor. Ama gidiş o yönde. Maalesef rahmimi tamamen alacaklar. Napalım buraya kadarmış. nolursunuz dualarınızı esirgemeyin. İnşallah geldiğimde pek çok anne, en başta zaman ve hazan kavuşmuş olur bebeklerine. Evde bilgisayar arızalı int.e giremeyebilirim. Hoşçakalın kızlar görüşmek üzere..
Çok geçmiş olsun. Ben de ölümden dönmüştüm başka bir sebepten. DoktoruM dedi ki sen artık kötü şans kategorisini doldurdun inşallah bundan sonra mutluluk bekliyor seni.. ben de sana aynı şeyi söylüyorum canım bu son olur inşallahMerhaba arkadaşlar. Bugün hastaneye yatıyorum. Büyük ihtimalle ameliyat olacam, tahlillerden sonra netleşir dedi doktor. Ama gidiş o yönde. Maalesef rahmimi tamamen alacaklar. Napalım buraya kadarmış. nolursunuz dualarınızı esirgemeyin. İnşallah geldiğimde pek çok anne, en başta zaman ve hazan kavuşmuş olur bebeklerine. Evde bilgisayar arızalı int.e giremeyebilirim. Hoşçakalın kızlar görüşmek üzere..
arkadaşım hayatisiltisi bazen referanslardan ya birtanesi aranıyor yada hiç aramıyorlar bu uzmandan uzmana deyişen bi durum sanırım:) mesela bizim refesanlarımız aranmadan dosya onayımız gerçekleşti bana kalırsa sen bi ara derim:) ben dosya onayımdan önce aramayı bırak direk kuruma uzmanımızın yanına gitmiştimArkadaşlar birşey sorucam size. şimdi en son uzmanımızı 1 ay önce aradım. Dosyanızla ilgili olumsuz birşey yok, sadece referanslarınız aranacak, onlardan olumsuz birşey gelmaz ise onaya giricek. ben size haber vericem siz aramayın demişti.
iki hafta önce referanslarımızdan sadece bir tanesi arandı. daha da ses yok. Onaya girse çıkmaz mıydı? Aramalı mıyım sizce? Ya da bu haftayı da atlatayım, ses çıkmazsa haftaya mı arayayım?
Siz olsanız napardınız? Bir akıl verin....
sevgili haticem2014 şimdiden çok geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin herşey buraya kadarmışta nedemek lütfen kötü şeyleri düşünme bundan sonra yeni güzel başlangıçlar seni bekliyor en yakın zamanda tekrar senin burda paylaştığın güzel yazılarını görücezMerhaba arkadaşlar. Bugün hastaneye yatıyorum. Büyük ihtimalle ameliyat olacam, tahlillerden sonra netleşir dedi doktor. Ama gidiş o yönde. Maalesef rahmimi tamamen alacaklar. Napalım buraya kadarmış. nolursunuz dualarınızı esirgemeyin. İnşallah geldiğimde pek çok anne, en başta zaman ve hazan kavuşmuş olur bebeklerine. Evde bilgisayar arızalı int.e giremeyebilirim. Hoşçakalın kızlar görüşmek üzere..
arkadaşım hayatisiltisi bazen referanslardan ya birtanesi aranıyor yada hiç aramıyorlar bu uzmandan uzmana deyişen bi durum sanırım:) mesela bizim refesanlarımız aranmadan dosya onayımız gerçekleşti bana kalırsa sen bi ara derim:) ben dosya onayımdan önce aramayı bırak direk kuruma uzmanımızın yanına gitmiştimgerçi ben biraz heycanlı bi karakterim beklemek benim için şu dünyada en zor şey ama şuan yavrumu bekliyorum inşallah en kısa sürede hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
Merhaba arkadaşlar. Bugün hastaneye yatıyorum. Büyük ihtimalle ameliyat olacam, tahlillerden sonra netleşir dedi doktor. Ama gidiş o yönde. Maalesef rahmimi tamamen alacaklar. Napalım buraya kadarmış. nolursunuz dualarınızı esirgemeyin. İnşallah geldiğimde pek çok anne, en başta zaman ve hazan kavuşmuş olur bebeklerine. Evde bilgisayar arızalı int.e giremeyebilirim. Hoşçakalın kızlar görüşmek üzere..
Çok zor haklısın inşallah bu süreçte bitecekMerhaba arkadaşlar. Bugün hastaneye yatıyorum. Büyük ihtimalle ameliyat olacam, tahlillerden sonra netleşir dedi doktor. Ama gidiş o yönde. Maalesef rahmimi tamamen alacaklar. Napalım buraya kadarmış. nolursunuz dualarınızı esirgemeyin. İnşallah geldiğimde pek çok anne, en başta zaman ve hazan kavuşmuş olur bebeklerine. Evde bilgisayar arızalı int.e giremeyebilirim. Hoşçakalın kızlar görüşmek üzere..
Haklısın bacımListeye bakıyordum acaba listede olup da bebişini alıp haber vermeyen olabilir mi diye "sedenaz" adlı üyeyi bulamadım, sedanaz olarak da baktım...
eyar81 en son temmuzda yazmış, bir bebek için aranmışlar ama yurtdışına çıkacakları için sırayı atlatmışlar. şehir bursa... bence almıştır yavrusunu...
Kardelengül sadece tek mesaj atmış bu forumda, o da başvurduk diye... bir daha ses seda olmamış
unab, en son martta online olmuş, ank, martta başvuralı 6,5 ay olmuş, üstünden 8 ay daha geçmiş... belki o da almıştır bebişini...
bilmiyorum biraz daha bekleyip yılbaşı itibariyle güncellesek mi listeyi... ne dersiniz kızlar? Zaman???
Haklısın bacım
Ben bazen özelden yazıyorum
Sıradayız diyen oluyor
Kimi de cevap vermiyor
Gene özelden mesaj yazarım olmadı bu ay sonu listeyi güncellerim
Gözün aydın hayırlı olsun canım inşallah çok beklemeden yavrunada kavuşursunUzmanımızı aradım ulaştım bugün :) Dosyamız onaylanmuış, yazımışı yollamışlar, bugün yarın elinize geçer dediler
Gözün aydın hayırlı olsun canım inşallah çok beklemeden yavrunada kavuşursun
amin arkadaşım inşallah bizim uzmanımız ne böyle bi yazıdan sözetti nede onaylandıktan sonra eve böyle bi yazı geldi kafama takıldı şimdiHepimiz kavuşalım hayırlısıyla tez zamanda inşşşalllahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?