Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

gözün aydın canım rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnn güzel annelerrrr ve anneee adaylarıııııııııııııııı günaydınnnnnnn inşallah çok güzel ve umut dolu bir gün geçirmneniz dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar epeydir yazamıyorum ama takipteyim gelişmeler var sevindim bakalım benim ki baya 1 yılı geçer ama sabır bekliycez hayırlısı inşallah

Bir yandan in-tur çeviri yapıp bir yandan Beyaz şova bakıyordum. Ama sinir oldum sonlara doğru. Halit Ergenç diye bir adam kalkmış yok çocuk köyü yapmışlar. Çocuk esirgemeden çocuk alıp buralara yolluyorlarmışta, orada bakıyorlarmış. Yardım toplamaya çalışıyolar. Ne sinir bozucu. Evlat edinmek için bizim gibi insanlar sıra bekliyor yıllarca. Bunlar ünlülüğüne güvenip 5-10 tane alıp kendi amacı için yetiştiriyor. Sevgisiz büyütüyorlar. Bizlerde evlat hasretiyle yanıyoruz. Şiddetle bu gibi insanları kınıyorum. Belki iyi birşey yapmak istiyorlar ama başkasının hakkını alıyorlar, çalıyorlar. Bizim gibi ünlü olmayanların belki yıllarca beklemesine yol açıyorlar

Halit Ergenç'in anlattıklarını yanlış anlamışsın sanırım. Bu köy ünlülerin yaptığı ve içine çocukları koyduğu bir yer değil. Türkiye korunmaya muhtaç çocuklar vakfı'nın köyü burası ve burada çocuklar yurtlarda değil bir ev ortamında yetiştirilmeye çalışıyorlar. Yani bizim evlar edinemediğimiz çocuk esirgemenin yutlarında kalan çocuklar gibi çocukları daha iyi bir ev ortamında büyütmeye çalışıyorlar. Halit Ergenç ve dizi ekibi de bu köy için yardım kampanyası başlatmışlar. Bence çok güzel bir hareket başlatıp insanların ilgisini çektiler. Umarım çok destek olan çıkar bu çocuklara.Başkasının hakkını almaya çalıştıkları yok. Bu kadar katı eleştirmeden önce konuyu iyi anlamak ve araştırmak lazım bence.

Ben anladım yeterince konuyu. Ben bunu sadece o olay için söylemedim. Bunu yapan ve sıra beklemeyen diğer ünlüler içinde söyledim. Tabi güzel etkinlik normalde. Ama sıra var değil mi? Bu tür şeylerde eminim sıra mıra yoktur. Söylemek istediğim sadece buydu. Herhalde sen beklemiyorsun. Bu duyguyu sadece sırayı senelerce bekleyenler bilir. Bence sen başkalarına laf göndermeden iyice oku yazılanları.

ben kimseye laf göndermiyorum. ayrıca sıra da bekliyorum sadece senin kadar gergin değilim arkadaşım:) yazılanları da gayet iyi okudum. ama kesinlikle olayı yanlış anladığından eminim. ünlü olsun olmasın o vakıfta kimse kimsenin sırasını almıyor.ihtiyacı olan çocuklar için ellerinden geleni yapıyorlar ve ünlülerin desteğinin yardımları arttıracağını düşünüyorum. kızılacak biri varsa internette çocuklarını para karşılığı evlatlık vermeye uğraşanlar yada hastanelerde el altından terk edilen çocukları sıra falan dinlemeden evlatlık vermeye çalışan hemşireler yada hastene görevlileri. bizim sıramızı alan ve kızılması gereken durumlar bunlar malesef. yoksa 30 yıl önce kurulmuş bir vakfa ve bunlara yardım eden ünlülere kızmak için bir sebep bulamıyorum.

günaydınnnn kızlarrrr hepiniz birden nereye kayboldunuz sayfamız durmuş kimse gelmez olmuşşşş nerelere takılıyorsunuz bakemmm :)))

herkese merhabaaaa:)
geçen hafta kurumdaki son görüşmemizi de yaptık, bir adım daha ilerledik anlayacağınız:) çok keyfim yerinde bu yüzden. şimdi istedikleri evraklarımızı hazırlıyoruz, onları da verince en yakın zamanda sıramızı öğreneceğiz umarım

denizverdi sende gidecektin görüşmeye? ne oldu?

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller

burda bu yazıları okuyunca öyle duygulandım ki ağlamak geldi içimden...

çok şükür benimde bi kızımvar allah yokluğunu göstermesin ...

ama olmasaydı tabiki bende isterdim kimsesiz bi meleğe sahip çıkmak ona anne olmak hatta

kendi çocuğumdan bile daha çok sever kıyamazdım....

doğru olanı yapıyosunuz arkadaşlar kimsesiz bi çare ye sahip çıkmak çok güzel ve bi okardar da sevap ki

allah yardımcınız olsun .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…