selam arkadaşlar sonunda kızda ve erkek de ilk 3 e düştük :))heyecanlıyım içim içime sığmıyor inşallah bu sene içinde bizede sıra gelecek.bakalım kısmetimizde kızmı erkekmi herşeyin hayırlısıAllahım tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün.
gözünaydın olsun canım... sevincimiz ortak..
gözün aydın canım rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnnnnnnnnn
Bir yandan in-tur çeviri yapıp bir yandan Beyaz şova bakıyordum. Ama sinir oldum sonlara doğru. Halit Ergenç diye bir adam kalkmış yok çocuk köyü yapmışlar. Çocuk esirgemeden çocuk alıp buralara yolluyorlarmışta, orada bakıyorlarmış. Yardım toplamaya çalışıyolar. Ne sinir bozucu. Evlat edinmek için bizim gibi insanlar sıra bekliyor yıllarca. Bunlar ünlülüğüne güvenip 5-10 tane alıp kendi amacı için yetiştiriyor. Sevgisiz büyütüyorlar. Bizlerde evlat hasretiyle yanıyoruz. Şiddetle bu gibi insanları kınıyorum. Belki iyi birşey yapmak istiyorlar ama başkasının hakkını alıyorlar, çalıyorlar. Bizim gibi ünlü olmayanların belki yıllarca beklemesine yol açıyorlar
iyi pazarlar geleceğin özel anneleri
bakkk sennn sadece geleceğin annelerine mi selam varrrr bize yok muuuu:84::84::84:
Ben anladım yeterince konuyu. Ben bunu sadece o olay için söylemedim. Bunu yapan ve sıra beklemeyen diğer ünlüler içinde söyledim. Tabi güzel etkinlik normalde. Ama sıra var değil mi? Bu tür şeylerde eminim sıra mıra yoktur. Söylemek istediğim sadece buydu. Herhalde sen beklemiyorsun. Bu duyguyu sadece sırayı senelerce bekleyenler bilir. Bence sen başkalarına laf göndermeden iyice oku yazılanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?