- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun ALLAH herkezin gönlünün muradını versin
evimde tadilata başlıyorum yarın.. evimi boşaltıyorum... hayatımda evimde ona yer açıyorum... çok değiişk duygular içindeyim..inşallah herşey güzel olacak..dün banyoda onu yıkadığımı hayal ettim.....bebek, çocuk yıkamayı çok severim
kızlar buğün öğrendim 2. sıraya düşmüşüm en geç eylüle kadar bize gelirmiş sıra bakalım hayırlısı :)) inşallah en kısa zamanda sizlerin sırası da düşer.
zuhale,derman...gözünüzaydın...sıranız ilerlemiş
meleklerine kavuşanlar cevap verebilirlermi acaba bana..bir sorum olacak...hanisağlıklı olduğunuzu gösteren sağlık raporunu nasl çıkardınız aynen şöyle bir madde var bizden istenen kağıtta.
fiziksel zihinsel veruhsal vbir engelğinin,sürekli bakımı gerektirmeyen,bulaşıcı veya süreğenbir hastalığının bulunmadığını,ayrıca alkol veye uyuşturucu madde bağımlısı olmadığını belirten sağlık kurulu raporu...devlet ya da üniversite hastanelerinden
ilgilenen olursa çok sevineceğim...
nasıl çıkarttınıs bu raporu.ayrı ayrı dr lara mı muayene oldunuz
çok güzelmiş hadi bakalım bu yıl anne olacaksın ve meleğine kavuşacaksın hayırlısıyla
zuhale,derman...gözünüzaydın...sıranız ilerlemiş
meleklerine kavuşanlar cevap verebilirlermi acaba bana..bir sorum olacak...hanisağlıklı olduğunuzu gösteren sağlık raporunu nasl çıkardınız aynen şöyle bir madde var bizden istenen kağıtta.
fiziksel zihinsel veruhsal vbir engelğinin,sürekli bakımı gerektirmeyen,bulaşıcı veya süreğenbir hastalığının bulunmadığını,ayrıca alkol veye uyuşturucu madde bağımlısı olmadığını belirten sağlık kurulu raporu...devlet ya da üniversite hastanelerinden
ilgilenen olursa çok sevineceğim...
nasıl çıkarttınıs bu raporu.ayrı ayrı dr lara mı muayene oldunuz
inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ
inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ [/QUOT
HİC KİMSEYİ KAFANA TAKMA BOS VER GITSIN BIZIM BEBEISLERIMIZ GELDIGI ZAMAN BIZDEN KEYIFLISI OLMIYCAK EMIN OL SEN MUTLU OL VE KEYIFLE BEBISINI BEKLE BENDE AYNAYA BAKTIGIM ZAMAN SACLARIM DAHA COK BEYAZLAŞMIS GORUYORUM AMA UZME SAKIN KENDINI BIZ GENC ANNELER OLUCAK 27 YASINDA CITIR ANNE BEN DE BU SENE ICINDE OGLUSUMA KAVUSMAK İÇİN GÜN SAYIYORUM AZ KALDI ARKADASIM SABRET :)
inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ [/QUOT
HİC KİMSEYİ KAFANA TAKMA BOS VER GITSIN BIZIM BEBEISLERIMIZ GELDIGI ZAMAN BIZDEN KEYIFLISI OLMIYCAK EMIN OL SEN MUTLU OL VE KEYIFLE BEBISINI BEKLE BENDE AYNAYA BAKTIGIM ZAMAN SACLARIM DAHA COK BEYAZLAŞMIS GORUYORUM AMA UZME SAKIN KENDINI BIZ GENC ANNELER OLUCAK 27 YASINDA CITIR ANNE BEN DE BU SENE ICINDE OGLUSUMA KAVUSMAK İÇİN GÜN SAYIYORUM AZ KALDI ARKADASIM SABRET :)
Teşekkürederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kötü günlerimiz çok geride kalacak .Sabırla gelmelerini bekliyoruz inşallah hayırlı evlatlatlar nasip olur geç olsunda güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?