Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bugun sosyal hızmetlerden aradılar yıne.gecen hafta ozgecmıs,ve evlılık cuzdanı flnn referans fln teslım etmıstık.ayın 21 ınde ıse tekrar randevumuz var
esımle beraber beklıolar.bakalımm nasıl bı gorusme olacak.hıc bı bılgm yok.ne soruyolar ne dıyolar
tedırgınımmm ınsalllah hayırlısı...
RABBIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSINNN....:44::44:

canım tedirgin olma sana eşinle alakalı sorular soracaklar eşinede seninle alakalı aileleriniz ve çevrenizin tepkilerini soracaklar kısacası eşinle ve ailelerinizle olan ilişkilerinizib bu şekilde ölçmeye çalışıyorlar hiç zor değil emin ol ama heyecanını saklamaya çalışma bence ne kadar heyecanlı olduğunu görsünler çünkü biz çocuklarımızı gerçekten çok istiyoruz ve bunun için çok heyecan duyuyoruz sevinç ve heyecanla bekliyoruz bunu onlara yansıtmaktan çekinme bence sana bol şans diliyorum rabbim yardımcınız olsun aminnn

arkadaslar görüşmem süper gecti bukadar heyecan yapmama gerek bile yokmus süper gecti süperdi. ıkı hafta sonra telefon acarak randevu almamı ıstedı sonra bıre bır görüsme oğlusum bekle beni hizli bir sekilde annen sana geliyor :)

gerçekten sizi çok çok takdir ediyorum..allahım inşallah evlatlarınızla uzun ve mutlu ömürler verir size... destekçiniz ve takipçiniz olacağım

senınle aynı zmnlarda yız..benımle aynı anda ılerleyen bırısı olması guzel..yalnız degılmısım gıbı sankı..ınsallah hayırlısıyla aynı zamanlarda anne oluruz..
bızım tercıhımız ıkız bebekler yada erkek bebek...ınsallah hersey dıledıgımız gıbı olur.ayın 21 ınde bırebır randevumuz var bızım

ozaman desene ogullarımıza aynı dönemde sahip olucaz ben ıstanbuldan sen nerden bızde ıkız bebek tercıhımız var 10 ocakta basvurumuzu yaptık ıkız ve erkek bebek hayırlısıyla tez zamanda gelın ozamn arkadasım ogullarımız...

ben ankaradan..30 aralık ta da basvurumuzu yaptık..sımdı sırda bızım salı gunu esım ve benımle olacak olan gorusmelerı var..heyecnla onu beklıorummm..acaı
ip heyecanlıyım..gunler ılerledıkce acaba gercekten mı dıorumm,gercekten benımde bı evladımmm OGLUM OLACAK mı dıyorumm..umutla beklıorumm TOPRAK ımı...hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcınde

cok azkaldı evlatlarımıza kavusmaya sabret arkadasım benimde emirim güzel oglum gelıcek senın guzel oglun toprakta yuvasına gelıcek cok az yolumuz kaldı bırazdaha sabir :)

selam arkadaşlar sabah görüşdüm 1. sıradayız artık .1 haftada 2 tane birden sıramız düştü darısı size ,şimdiden çok heyecanlıyım elim ayağıma dolandı .gelin diye ararsa heralde kalpden giderim

ben de heyecanlandım...güp güpler başladı he....hadi inşallah önümüzdeki hafta müjdeni verirsin

coookk sevındımmm....darısı basımıza . ne zmn nerden basvurmustunn..ne kdr surdu bebegıne kavusma zmanın????
bılgılendırırsen sevınırımm

coookk sevındımmm....darısı basımıza . ne zmn nerden basvurmustunn..ne kdr surdu bebegıne kavusma zmanın????
bılgılendırırsen sevınırımm

teşekkürederim canım inşallah, ben mersindeyim 4 ay sonra 2 sene olacak başvuralı .hepimiz çok sabrettik inşallah muradımıza ereceğiz ,herşeyin hayırlısı olsun

ben de heyecanlandım...güp güpler başladı he....hadi inşallah önümüzdeki hafta müjdeni verirsin

canım hiç sorma ya çok heyecanlıyım kızmı erkekmi bilmiyorum süpriz olacak bize .şimdiden mideme kraplar giriyor çağırdıklarında nasıl olurum bilmiyorum.Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsın.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…