Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
çok şükür mahkeme de bitti :) çok sevindik ilk celsede karara bağlanmasına.. olumlu sonuçlanacağına emindik ama benim aceleciliğim yine devredeydi. kızım anaokulunda. okuldakiler son derece anlayışla karşıladılar; yılboyu her yerde bizim soyadımızla geçti adı. sadece resmi evrakta eski kimlik bilgileri vardı. ama yine de tüm pürüzlerin bir an önce giderilmesini istiyorduk.. bu da bitti çok şükür..
evet mahkemeyi sel aldı :) uzmanımızı da alıp maaile gittik mahkemeye eşim ve annemle.. tanıklarımız bizi adliyede bekliyorlardı. iki tanık götürdük ama hakime hanım tek tanık yeterli dedi, sadece arkadaşımın tanıklığını istedi. biz tek kelime etmedik desem yeri. eşim yanımda koca adam kendini sıkmış titriyor ama gözyaşlarına hakim olamıyor. ben zaten sızdıran musluk şeklinde sessiz sessiz ağlıyorum. bizim kimlik tespitlerimizi yaptılar. kayyım ataması yapılmıştı, uzmanımız kayyım olarak katılıyordu duruşmaya..ön inceleme duruşması yazıyordu bizim tebligatta.. ön inceleme aşaması için yazılacakları yazdırdı hakime hanım bize sorup onay ala ala.. baktı bizden hayır yok uzun uzadıya bir şey sormadı. evraklarda eksiklik yok, adliye psikoloğunun raporu dosyaya eklendi dedi, bir örnek de bize verdirdi rapordan ve tahkikat için mahkemenin ertelenmesini istemiyorsunuz değil mi dedi. ben sadece hayır diyebildim. asıl duruşmaya geçti tanığı dinledi. zaten o da 4-5 cümle söyledi. yeterli dedi, tanığın ifadesini yazdırdı. hakime hanımın da gözleri doldu zaten. uzatmayacağım dedi bize, davanın kabulüne karar verilmiştir dedi ve bitti :) sonrası duruşma salonunda bayram havası. annem, eşim, uzmanımız, arkadaşım kucaklaştık :) izleyici olan diğer avukatlar alkışlayacaklardı nerdeyse sevincimizi görünce:) fırlayıp çıkıyordum ki salondan imza gerekiyormuş :) kararları imzaladık mübaşirin uyarısıyla :) bu arada sırayla hepimiz hakime hanıma teşekkür ediyoruz durmadan:) kızçeyle ziyaretinize geliriz dedim, gülümsedi ve çok memnun olurum dedi hakime teyzemiz. kızımla gidip adliyedeki odasını karıştırmak, albüme iki poz fotoğraf eklemek farz oldu yani :)
15 günlük yasal temyiz süresinin dolmasını bekleyip kararı almaya gideceğiz sonrası yeni pembe kimliğimizi alma işi var.. artık bir de kimliği alınca ağlarım diyorum :)
karardan sonra okula kızımı almaya gidince öğretmenlere pasta sınıf arkadaşlarına kurabiye alıp gittik.. bizden önce güzel haberimiz gitmişti okula :) okulda durumumuzu bilenler zaten coşkuyla karşıladılar bizi :) bilmeyenler de o gün öğrenmiş oldu. mutluluğumuza ortak oldular. çevremizden zaten gizlememiştik, bütün gün tebrik telefonları, uzak yakın herkesten gelen mesajlar :) yaklaşık 1,5 yıldır şahitler mutluluğumuza.. en tereddütle yaklaşanlar bile ilişkimizi görünce değiştirdiler bakışaçılarını. böyle de oluyormuş dediler. çok düşünüp kızımız için en doğrusunun bu olduğuna karar vermiştik, sorusu olan çocuk küçükken anlamazken sorsun, tereddütü olan kararını versin bizimle mi değil mi..
kuzuma anlattım gece yatarken adını soyadını biliyor.. dedim ki senin adın XX YY ya, artık kağıtlarda da öyle yazacak adını yazdırdık senin :) yazmayı çizmeyi çok seviyor bizim cimcime.. kağıt-yazma kelimelerini duyunca çok sevindi vaaaaayyyy diye şaşırma sevinci var, vaaaaaayyy annoşuuuummm diye el çırptı.

su gibi aksın bekleyenler için zaman.. böyle güzel anlarınız bol olsun :) sevgiyle kalın..

merhaba bende sakarya oturuyorum. subat 2014 te başvurduk 10. sıradaydık su anda 7. sıradayız kız bebekte sıraçok yavas.siz basvuru yaptınızmı??
Sakaryadaki sosyal hizmetler nasil iyi ve anlayislilar mi siz memnunmusunuz en azindan kolaylik sagliyorlarmi yoksa zorliyorlar mi cok merak ediyorum

Sakaryadaki sosyal hizmetler nasil iyi ve anlayislilar mi siz memnunmusunuz en azindan kolaylik sagliyorlarmi yoksa zorliyorlar mi cok merak ediyorum

Uzmanların davranışı sizin ve eşinizin durumuna göre değişir, sizin konuşma tarzınız, ciddiyetiniz, karalılığınız - kararsızlığınız, güveniniz - güvensizliğiniz vs...

Özellikle sizlerin konuşmanız sırasındaki sergilediğiniz vucut dilinizi çok iyi analiz ederler, çünkü insanların sözleri belki aldatıcı olabilir, davranışlarınız, el kol hareketleriniz, ses tonunuz sizi ele verir.

Benim tavsiyem kesin karar verin ve gidin bu kararı net olarak uygulayın, internette her türlü bilgi var zaten. Biz okuduk araştırdık ve karar verdik deyin. Ertelemeyin

Cok tesekkur ederim bunlari uygulayacagim insallah

Cok tesekkur ederim bunlari uygulayacagim insallah

merhaba sosyal hizmet uzmanımız çok anlayışlı ve iyi biri ama sizinde gitaronun dediği gibi kararlı olmanız lazım güven vermeniz lazım . biz evrak hazırlama ve ev görüşmesi sırasında hiç bir zorluk yaşamadık . bekleme sürecinide göze alarak bir an önce başvurmanızı tavsiye ederim. sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olmaya çalışırım .

Canım hayırlı olsun çok sevindim.Uzun zamandır siteye girmiyordum,haberini okuyunca çok mutlu oldum.Aynen ben de mahkeme boyunca zırıl zırıl ağladım bir de kimliğini alırken yine zırıl zırıl ağladım mutluluktan.Bu insanın elinde olan bir hal değil,kendime hakim olamadım.ama bunlar sevinç gözyaşları.Sitede yavrusunu bekleyen,kavuşup da mahkeme sürecini bekleyen herkese muradını versin.B.r ömür boyu yavrunuzla mutluluklar,nasip etsin.Hayırlı evlat olsunlar ,biz de hayırlı anne baba olalım.Hele de dillenince öyle hoş bir mutlulukki.Oğlum işten gelince anneannesinin zilini çalınca kapılarda anne diye bağırmaya başlar,bana sarılır,annecim seni çok özledim der.Size bu duyguyu anlatamam...herzaman evinde ,yatağında uyumak ister ne bileyim daha neler.Nasip olsun inşalalh yaşayın isterim.Benim oğlum bir tane,benim için dünyanın en tatlısı.

Bizim herşeyimiz bitti 10 ay oldu hala dosyamızın onaylanmasını bekliyoruz. Bir onaylansa da sıraya girsek hayırlısıyla. Sona yaklaştıkça iyice sabırsızlanıyoruz. Uzmanımızı sürekli arayıp rahatsız etmekte istemiyorum.

EFLATUNA,hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim,bir ömür boyu hep mutlu olun göz yaşınız yalnızca sevinçten olsun.Ben oğluma kavuşalı 5,5 ay oldu şuan 10 aylık ama bu süreçte okadar çok kaynaştık ki o bizim herşeyimiz.bir annne annnne diye seslenişi varki içimi eritiyor.bizim mahkeme olayına çok zaman var ama insan şimdiden düşünmeden edemiyor.İnşallah sorunsuz geçeriz bu süreçleri bizde ve o heyacanı yaşarız

tesekkur ederim icim rahatladi umarim bizede anlayisli biri denk gelir

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]zmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

arkadaslR elif adanin annesini takip ediyorum beden dogurur yurek buyutur die bi soz paylasmis cok sevdi...

Çok acı bir gündü
İkinci babam hatta babam dan görmediğim ilgiyi bana verendi
Belki çocukları olmadığı için bukadar
Üstüme titredi
Elimden tutar pazara giderdik
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Halamın eşiydi belki ama babaydı bana
Bugün halamı en iyi ben anladım
Aynıyız halamla
Halam ben seni bırakmadım
Sen beni niye bıraktın dedi
Bana da yüzüne bakamıyorum canım kuzum dedi
Halimiz aynı ondan acısının yükünün nekadar ağır olduğunu biliyorum
Halam varsın evlatlık desinler bir tas su veren olur kapını bir açan olur diyip ağladı
Çok üzülüyorum Rabbim sabır versin
Canım yanıyor
Keşke görebilseydi kuzumu kucağım da
Keşke kucağına vermek nasip olsaydı
Yanıyorum bacılar

zaman seni tanimiyorum burada okudugum kadariyla biliomm o kadar iyi yurekli bir insannsin ki icimden keske arkadasim keske kardesim keske abl olsaydin yalnizlik Allaha mansur cocugu olmayan insanlar birbirimizi anlioruz ama baskasi anlamio ne derseler desinn sevginin acmadigi kapi yokk biz isterse desinler ama yureklerimiz buyukk bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…