Oyle canim geldiginde ne yapacagini bilemiyor insan....ama sirana cok az kaldiginda alisveris yap derim ..Sağol verdiğin bilgiler için, araştıracam. Bizim de zaman yaklaştıkça araştırmam lazım, mama- biberon araştırması yapmadım hiç, eşim gelince hallederiz diyorda. Yaşayanlardan gördüğümüz kadarıyla gelişleri çok heyecanlı oluyor, elimiz ayağımıza dolaşmadan sakin sakin araştırsak iyi olacak. :)
Aminn inşallah. Bu hafta 1 yılı dolduruyoruz. Eşime dedim bir ara sor diye ama bakalım, 1 yılı geçebilir demişlerdi Hazirana kalmaz diye düşünüyorum ama kısmet işte. Ben bir kaç parça kıyafet aldım, badi almam lazım ilk etapta. Yelek falan örüyorum, bir tane battaniye yaptım, bir tane de öreyim diyorum kışlık. Beşik almamız lazım sıramızı bir öğrenirsek. Odasına duvar kağıdı yapacaz, oooo eksik çok bizde, sırayı öğrenmeyince elimiz kolumuz kalkmıyorİnan insanin bir dugun alisverisi bir de bebek icin alisverisi unutulmaz ....muhtesem duygular...rabbim en kisa zamanda yasatsin
Pişik kremini, şampuanını ve sabununu doğal olduğuna inandığım bir yerden aldım, mamasını araştırıyorum şimdi. en doğalını bulunca birde kaç aylık geleceği de önemli araştıralım da gelince alırız inşallah.
Haklısın bebeklere göre ürün değişiyor, yeğenlerimden biliyorum. Birer tane aldım zaten iyi gelmezse değiştiririm diye.Bebislerin cildi cok hassa oldugu icin bebisten bebise degisebiliyor canim aldigin urunlerin etkisi ....sen ne kadar dogal alsan da bebisin cildi olumsuz tepki verebiliyor...o yuzden cok almsyin tek alin derim...sabun hiiiic onermem kopuk sampuanlar en pratik ...sadece cilt doktorumuz nilera gliserinli sabun onerdi ...sadece bunu kullanacaksin dedi .. Bizimkinin cildi cok hassa oldugundan bi ara pisik sorunumuz vardi ...popolin desitin unibaby sudocrem sebamed pisik kremlerini kullandim bana misin demedi ....simdi asiri pisiklerde trosyd ve hamatem kullaniyorum....
Aminn inşallah. Zaten bebeklerde badiler çok iyi oluyor, boy boy fazlaca almak lazım.Badileri ben lcwaikikiden aliyorum hem kaliteli hem uygun...tabi siranizi ogrenirseniz hersey daha kolay olur....rabbim uc aylarin yuzu suyu hurmetine umutlarini gerceklestirsin insallah
Üç aylar hürmetine Rabbim bana yavrum nasib etti.cok şükürler olsun.kavustuk.bu gün eve getirdim.1 sene diyene geldi.7 aylık öyle mutluluk verici bir şey ki anlatamam.rabbim bekleyenlerin her kesin kini kavuştursun bir an önce
çok sevindim maşallahÜç aylar hürmetine Rabbim bana yavrum nasib etti.cok şükürler olsun.kavustuk.bu gün eve getirdim.1 sene diyene geldi.7 aylık öyle mutluluk verici bir şey ki anlatamam.rabbim bekleyenlerin her kesin kini kavuştursun bir an önce
Yavrusuna kavuşn ailemizi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün diğer ailelerimizinde en kısa sürede yüzü gülsün yavrularına kavuşsunlar biran önce inşaallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Darısı bizlere bu mübarek günler hürmetine:)Üç aylar hürmetine Rabbim bana yavrum nasib etti.cok şükürler olsun.kavustuk.bu gün eve getirdim.1 sene diyene geldi.7 aylık öyle mutluluk verici bir şey ki anlatamam.rabbim bekleyenlerin her kesin kini kavuştursun bir an önce
Biz başvuruya gittiğimizde eşim acaba sıraları neler etkiliyor diye masum bir soru sormuştu, başka bir uzman nasıl sinirlendi. Ne demek istiyosunuz siz burda torpil olmaz, c.başkanı da gelse sıra değişmez demişti. Eşim de sinirlenince cevap verdi ortam gerildi biraz. Ben susturdum eşimi. Eşimin inanası gelmedi pek. Ben de boşver inşallah dedikleri gibi yoktur dedim ama ben de açıkçası çok emin değilimhepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
bekleyen tüm bacılarım artık beklemesin
ve ayrıca sıralarla oynayıp yıllarca bekleyen bizleri yok sayıp
aylardır sıraların ilerlemesine araya dayılarını sokarak engel olup alan kişileri de
buna müsaade eden güvendiğimiz yetkilileri de Allah a havale ediyorum
eğer haksa hukuksa bizlere yapılan bu şey haksızlık hukuksuzluk değilmidir
Rabbim sana sığınıyorum bizlerin arkası dayanağı Sensin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?