hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
bekleyen tüm bacılarım artık beklemesin
ve ayrıca sıralarla oynayıp yıllarca bekleyen bizleri yok sayıp
aylardır sıraların ilerlemesine araya dayılarını sokarak engel olup alan kişileri de
buna müsaade eden güvendiğimiz yetkilileri de Allah a havale ediyorum
eğer haksa hukuksa bizlere yapılan bu şey haksızlık hukuksuzluk değilmidir
Rabbim sana sığınıyorum bizlerin arkası dayanağı Sensin Rabbim
merhaba ne kadar güzel anlatmışsınız duygularınızı bizde 24 nisanda başvurumuzu yaptık kız bebek için sizlerin yazılarını okuyunca o kadar sabırsızlanıyorum ki biran önce zaman geçsede bizde kızımıza kavuşsak ikiz bebek de olabilir dedik hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş...
Hayırlı olsun başvurunuz, nerden başvurdunuz. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.:))merhaba ne kadar güzel anlatmışsınız duygularınızı bizde 24 nisanda başvurumuzu yaptık kız bebek için sizlerin yazılarını okuyunca o kadar sabırsızlanıyorum ki biran önce zaman geçsede bizde kızımıza kavuşsak ikiz bebek de olabilir dedik hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş...
çok teşekkür ederim ankaradan başvurdukHayırlı olsun başvurunuz, nerden başvurdunuz. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.:))
Merhaba. Ben tahliller sırasında doktora sormuştum. Bir şey çıkarsa evlat edinmeme engel olur mu diye. Hayır olmaz, son raporda engel değil diye yazılır demişti. Ancak her yerde aynı uygulamayı yaparlar mı bilemiyorum. Şimdiden kararınız hayırlı olsun.Arkadaşlar 4 yıllık evliyim. Başvuru yapmak istiyorum ama galiba 5 yıllık olma şartı var. Bu süre doluncaya kadar evrak ve diğer hususlarda hazırlık olarak ne yapmam gerektiğini sormak isterim. Aklıma takılan bir durumda var, şöyle ki ,eşim hepatip b taşıyıcısı, Ben nişanlı dönemde bunu öğrenip evlenmeden önce 3 ay aşı vuruldum.
Şimdi b evrakları hazırlarken eşimin hepatip b taşıyıcısı olma durumu bize engel olur mu? Eğer böyle bir şey var ise artık hiç bir şekilde anne olamayacağım ben
Merak etme sıkıntı çıkmaz. Benim eşimde hepatit b taşıyıcı. Çocuk aşılandığı takdirde sakıncası yoktur diye altına not düşüyorlar, bende ondan sıkıntı çıkar diye korkmuştum. Benim eşim engelli nöroloji doktor sağlam raporu veremediği için sıkıntı çıkarmışlardı,Arkadaşlar 4 yıllık evliyim. Başvuru yapmak istiyorum ama galiba 5 yıllık olma şartı var. Bu süre doluncaya kadar evrak ve diğer hususlarda hazırlık olarak ne yapmam gerektiğini sormak isterim. Aklıma takılan bir durumda var, şöyle ki ,eşim hepatip b taşıyıcısı, Ben nişanlı dönemde bunu öğrenip evlenmeden önce 3 ay aşı vuruldum.
Şimdi b evrakları hazırlarken eşimin hepatip b taşıyıcısı olma durumu bize engel olur mu? Eğer böyle bir şey var ise artık hiç bir şekilde anne olamayacağım ben
ocak ve şubatta çocuk gelmemiş sırada aksamış biz ikizde olabilir dedik belki ikiz gelir :)Bizde Ankaradan başvurduk tam 1 yıl var aramızda, biz de geçen sene 25 nisanda başvurmuştuk. 1 yılı geçti. Bu sene sıralar yavaş ilerliyormuş kızda3-4 ay daha bekleriz herhalde.
Bizi bugün shçekten aradılar, bir bebek var ama iki elini kullanamıyor istermisiniz dediler, Allahım ne zor bir kararmış
Tamam görelim dedik, bu seferde hastanedeymiş haber bekleyin dediler bekliyoruz. Ben olabilir diyorum ama eşimden çekiniyorum, benim eşim de engelli. Zaman zaman çok isyan ediyor, ben de çocuk gelince ona yeterince ilgi gösteremezsek diye korkuyorum, yine isyan ederde, çocuğu mutsuz edersek diye korkuyorum. Haber gelene kadar bizde kararımız kesinleştiririz artık
Çok zor bir karar ama belki tedavi edilebilir bir durumdurBizi bugün shçekten aradılar, bir bebek var ama iki elini kullanamıyor istermisiniz dediler, Allahım ne zor bir kararmış
Tamam görelim dedik, bu seferde hastanedeymiş haber bekleyin dediler bekliyoruz. Ben olabilir diyorum ama eşimden çekiniyorum, benim eşim de engelli. Zaman zaman çok isyan ediyor, ben de çocuk gelince ona yeterince ilgi gösteremezsek diye korkuyorum, yine isyan ederde, çocuğu mutsuz edersek diye korkuyorum. Haber gelene kadar bizde kararımız kesinleştiririz artık
Ev hanımı olsaydım hiç tereddüt etmezdim belki de. O çocuğa bakıcı bulmak zor, kreşler kabul etmeyebilir, ancak özel eğitim merkezleri alır, evimiz de şehirden uzak. Eşim engelli, o da tek kolunu kullanamıyor. Ayaklarında sorun var, yaşlanınca daha da zorlaşacağını söylediler durumunun, şimdi iyi de. O yüzden içim acıya acıya evet diyemedim
Kalbinin çok temiz olduğuna inandığım bir ablamdan rica etmiştim benim için istihare yaparmısın diye yapmış ve beni aramakta tereddüt etmiş çünkü çok kötü rüyalar görmüşRüyayla amel etmek doğru değil ama... Dediğim gibi daha çok eşimden dolayı cesaret edemedim. Bugün sağlıklı bir bebek alsak da sonra başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok onu da biliyorum, ama cesaret edemedik. Onu böyle olduğu için istemeyen ailesi ilerde iyileşince almaya kalkarsa diye onu bile düşündüm maalesef insanın aklına herşey geliyor
Burda bir arkadaşımız hasta bir çocuk almıştı ve tedavi oldu iyileşti, ama bizimki de belirsiz tam net bir şey söylemediler durumu hakkında, doktorlar kesin bir şey söylemiyorlarmış. Görürsem de vazgeçemezdim kendimi tanıyrum, daha çok vicdan azabı çekerdim
Uzun lafın kısası çok zormuş kızzlar akşamdan beri kafam çatlıyor, uzaktan insanlara ahkam kesmek kolaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?