Allah yardımcınız olsun. Vereceğiniz karar ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Ev hanımı olsaydım hiç tereddüt etmezdim belki de. O çocuğa bakıcı bulmak zor, kreşler kabul etmeyebilir, ancak özel eğitim merkezleri alır, evimiz de şehirden uzak. Eşim engelli, o da tek kolunu kullanamıyor. Ayaklarında sorun var, yaşlanınca daha da zorlaşacağını söylediler durumunun, şimdi iyi de. O yüzden içim acıya acıya evet diyemedim
Kalbinin çok temiz olduğuna inandığım bir ablamdan rica etmiştim benim için istihare yaparmısın diye yapmış ve beni aramakta tereddüt etmiş çünkü çok kötü rüyalar görmüşRüyayla amel etmek doğru değil ama... Dediğim gibi daha çok eşimden dolayı cesaret edemedim. Bugün sağlıklı bir bebek alsak da sonra başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok onu da biliyorum, ama cesaret edemedik. Onu böyle olduğu için istemeyen ailesi ilerde iyileşince almaya kalkarsa diye onu bile düşündüm maalesef insanın aklına herşey geliyor
Burda bir arkadaşımız hasta bir çocuk almıştı ve tedavi oldu iyileşti, ama bizimki de belirsiz tam net bir şey söylemediler durumu hakkında, doktorlar kesin bir şey söylemiyorlarmış. Görürsem de vazgeçemezdim kendimi tanıyrum, daha çok vicdan azabı çekerdim
Uzun lafın kısası çok zormuş kızzlar akşamdan beri kafam çatlıyor, uzaktan insanlara ahkam kesmek kolaymış
Benim de hep hep düşündüğüm şey bu ya bir şey evet dememe engel olursa? Ama bence yüreğine yük yapma. Çünkü yıllardır çok zor bir psikoljiyle yaşıyoruz çok da normal yipranmamis değiliz. Eğer bir de çok büyük problemlerle başa çıkmaya sirf vicdan sebebiyle evet dersek asıl o zman yanlış olur. Zaten yeri geliyor herkesi karşımıza alıyoruz. Hele hele engelli olması durumunda çok büyük destek olması gerek ve tabii maddi gücün de olmasi lazım. Ha yarının ne olacağı belli degil evet ama bence ilk kararlarimizda mantıkla hareket etmek gerek. Bence doğru karar vermissin durumunu anlattigin kadarıyla. O çocukla daha rahat ilgilenebilecek bir aileye ulaşması mümkün olur umarım. Belki de sen büyük bir iyilik yaptın bu kararinla. Her şeyin bir oluş sebebi var. Senin kismetin olsaydı zaten seninle olurdu böyle düşün. Rabbim yardımcınız olsun.Ev hanımı olsaydım hiç tereddüt etmezdim belki de. O çocuğa bakıcı bulmak zor, kreşler kabul etmeyebilir, ancak özel eğitim merkezleri alır, evimiz de şehirden uzak. Eşim engelli, o da tek kolunu kullanamıyor. Ayaklarında sorun var, yaşlanınca daha da zorlaşacağını söylediler durumunun, şimdi iyi de. O yüzden içim acıya acıya evet diyemedim
Kalbinin çok temiz olduğuna inandığım bir ablamdan rica etmiştim benim için istihare yaparmısın diye yapmış ve beni aramakta tereddüt etmiş çünkü çok kötü rüyalar görmüşRüyayla amel etmek doğru değil ama... Dediğim gibi daha çok eşimden dolayı cesaret edemedim. Bugün sağlıklı bir bebek alsak da sonra başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok onu da biliyorum, ama cesaret edemedik. Onu böyle olduğu için istemeyen ailesi ilerde iyileşince almaya kalkarsa diye onu bile düşündüm maalesef insanın aklına herşey geliyor
Burda bir arkadaşımız hasta bir çocuk almıştı ve tedavi oldu iyileşti, ama bizimki de belirsiz tam net bir şey söylemediler durumu hakkında, doktorlar kesin bir şey söylemiyorlarmış. Görürsem de vazgeçemezdim kendimi tanıyrum, daha çok vicdan azabı çekerdim
Uzun lafın kısası çok zormuş kızzlar akşamdan beri kafam çatlıyor, uzaktan insanlara ahkam kesmek kolaymış
Bacım ya ne zor bir kararEv hanımı olsaydım hiç tereddüt etmezdim belki de. O çocuğa bakıcı bulmak zor, kreşler kabul etmeyebilir, ancak özel eğitim merkezleri alır, evimiz de şehirden uzak. Eşim engelli, o da tek kolunu kullanamıyor. Ayaklarında sorun var, yaşlanınca daha da zorlaşacağını söylediler durumunun, şimdi iyi de. O yüzden içim acıya acıya evet diyemedim
Arkadaşlar merhaba birkaçgündür okuyorum yazılanları iyiki sizler gibi anneler var hepinizin yüreği sevgi dolu 41 yaşına girdim geçen ay bu ikinci evliliğim çok şükür çok iyi herşey 3 yılda 5 tüp bebek denemem yaklaşık 7- 8 ameliyatım var olmadı doğuştan cok ciddi uterus anomalim var 5 aylık oğlumu kaybettim Anne olmak istiyorum bir evladın kokusunu içime çekmek istiyorum eşimle evlat edinmeyi konuşuyoruz istiyoruz anlayamadığım illaki 5 yıl evli olmakmı gerekiyor birde yaştan dolayı bebek uygun görmüyorlarmı bize
Kararınız hayırlı olsunArkadaşlar merhaba birkaçgündür okuyorum yazılanları iyiki sizler gibi anneler var hepinizin yüreği sevgi dolu 41 yaşına girdim geçen ay bu ikinci evliliğim çok şükür çok iyi herşey 3 yılda 5 tüp bebek denemem yaklaşık 7- 8 ameliyatım var olmadı doğuştan cok ciddi uterus anomalim var 5 aylık oğlumu kaybettim Anne olmak istiyorum bir evladın kokusunu içime çekmek istiyorum eşimle evlat edinmeyi konuşuyoruz istiyoruz anlayamadığım illaki 5 yıl evli olmakmı gerekiyor birde yaştan dolayı bebek uygun görmüyorlarmı bize
Eşlerden biri 40 yaşını doldurmamışsa 0-1 yaş alabilirsiniz. Biz başvurduğumuzda eşim 40 ben 39 dum 0-1 yaş alabilirsiniz dediler. Eğer eşiniz 40 yaşını doldurmamışsa alabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba birkaçgündür okuyorum yazılanları iyiki sizler gibi anneler var hepinizin yüreği sevgi dolu 41 yaşına girdim geçen ay bu ikinci evliliğim çok şükür çok iyi herşey 3 yılda 5 tüp bebek denemem yaklaşık 7- 8 ameliyatım var olmadı doğuştan cok ciddi uterus anomalim var 5 aylık oğlumu kaybettim Anne olmak istiyorum bir evladın kokusunu içime çekmek istiyorum eşimle evlat edinmeyi konuşuyoruz istiyoruz anlayamadığım illaki 5 yıl evli olmakmı gerekiyor birde yaştan dolayı bebek uygun görmüyorlarmı bize
bunda da vardır bır hayır arkadasım... hepimizin sınavı farklı farklı. rabbım elbet bır kapı acacakmerhabalar
bacılar ben bugün düşük yaptım
moralim biraz bozuk
aptal gibiyim
Evet öyle de işte insan gene de üzülüyorbunda da vardır bır hayır arkadasım... hepimizin sınavı farklı farklı. rabbım elbet bır kapı acacak
Geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm. Belki saçma bir soru olacak ama tedavimi görüyodunmerhabalar
moralim biraz bozuk
aptal gibiyim
Arkadaşlar. Evlat edinen annelerin bile bazen emzirebildiğini okudum. Tabii bebeğin, aileye geldiği yaşa göre değişir ama böyle bir şey yaşayan, duyan var mı? Merak ettim. Belki bağ kurmak için faydalıdır belki de sütün faydası yoktur,doğduğundan itibaren almadığı için. Bilemedim. Sanırım sağlıklı bir davranış mı, gerekli mi doktora danışmak gerekli.
merhabalar
moralim biraz bozuk
aptal gibiyim
Yok Bacım tedavi görmüyordukGeçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm. Belki saçma bir soru olacak ama tedavimi görüyodun
Nebileyim Bacımgeçmiş olsun öncelikle canım. moralinin bozulması çok normal ama her işte bir hayır vardır. kısmetten ötesi yok işte. şuan tabi bu söylenenler senin üzüntünü değiştirmez ama uzun vadede kızını kucağına aldığında anlayacaksındır belki bugün olanların nedenini...
Nebileyim Bacım
Geçen kurumu aradık sıramız zaten 7 aydır düşmediği gibi bir de artmış
Üstüne de bu oldu
Tuhaf bir şekilde metanetliyim
Normalde yıkılmam ağlamam lazım
Öyle değilim
Sakinim üzgünüm
Sancım var halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?