Bizde davamizi actik bakalim ....benimki de 18 aylik....anne geldiiiiiii baba geldiiiii mammak gittiiii diyisi var ..rabbim herkese nasip eder insallah[/QUO
Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Düzceden bir arkadaş vardı Hazan72. o da çok bekledi, en sonunda koruyucu aile oldu, aile rıza gösterirse evlat edinebiliyorsunuz, o yolu deneyebilirsiniz belki daha hızlı olurgeçen hafta başvurumuzu yaptık arkadaşlar yaştan dolayı 1-5 yaş grubu türkiye geneli ikiz, kardeş dedik çooooook uzun beklersiniz dediler o yaş grubu çok zormuş kuzucuklar bebekken veriliyormuş ailelerine ne olacak peki böyle demi anne olamayacağım ben nasip Rabbim bir yol yazdı elbet Benim gibi yaş grubundan evladını alan varmı ne kadar beklediniz umut varmı
Size de Allah sabırlar versin.Mrb kizlar.Benmde derdm oglumu bulmak yani szin tam tersiniz.Benm oglum evlatlik verldi onu ariyorm heryerde bi fotografini gorsem bana yeter verldigi aileden almak degl derdm sadce bna arada bi fotograf atsinlar verldigi gunden beri her aklma gelsnde agliyorm o bebm canimdan bi parca kucagmdan alip gttiler ben bu kdr aci cekmemstm hc bi zaman.
senin de kendi sınavın var anlıyorum ama bence bu forum bu sayfalar yeri değil. Allah yardımcın olsun.Mrb kizlar.Benmde derdm oglumu bulmak yani szin tam tersiniz.Benm oglum evlatlik verldi onu ariyorm heryerde bi fotografini gorsem bana yeter verldigi aileden almak degl derdm sadce bna arada bi fotograf atsinlar verldigi gunden beri her aklma gelsnde agliyorm o bebm canimdan bi parca kucagmdan alip gttiler ben bu kdr aci cekmemstm hc bi zaman.
Niye yeri olmasin? burasi sadece evladina kavusanlarn yeri mi? Evladndan koparilanlarn yeri degl mi.Anliyorm dyosn ya anlayamazsn evladndan daha uc gunlukken koparilmann verdgi izdirabi.Anlayamazsniz.Ben 17 yasimda bunu yasadm suan 20 yasindaym anlayabilirmisin beni sen?
Evet evlenip yeniden cocuk sahibi olabilirm ama bi evlat dger evladn yerni tutar mi? 17 yasmda anne oldum sadce uc gun yanmda oldu ve bu uc gun icinde ona bakarken ayrilacagmizi bile bile o acyla baktm her baktgmda canmdan can gidiyodu.Bi ailenn yuzu guldumu ben bundan emin deglm. cocugum kimin elinde nasl insanlarn elnde bilmiyorm.istesem babasyla evlenr mahkemeye basvurr alirm yavrumu ama benm derdm bu degl .benm derdm ondan hber alabilmek bu benm hakkm deglmi szce? o aileyi taniyabilmek guvendemi cocugum onu ogreneblmek.Ben gunden gune vcdan azabyla eriyorum ya kotu biyerdeyse dye onun nasl bi bebek olfgnu ble goremiyorm.evet sz evlat hasreti cekyosnz ve evladnz geldgnde ona cok iyi bakiyosnz ama benm yavrumun gttigi yer boylemi ben bunu nerden bileym nerden emin olaym.
Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum başvuralı 15 gün oldu uzmanımızın adını öğrendik ama o bize ulaşacakmış ev ziyareti yapacaklrı zaman 3ila 6 ay arası yani biz onunla tanışamayacakmıyız 6 ay çok uzun değilmi ev ziyareti için birde gelir belgesi bulaşıcı hastalık raporu falan o zamanmı isteyecekler şimdiye kadar sadece kimlik evlilik cüzdanı fotokopisi resim verdik diğerleri ne zaman.Biz bebek alamıyoruz yaştan dolayı ve 1-5 yaş grubu o yüzden çoooooook daha uzun süre beklermişiz 4-5 yıldan bahsettiler ama biz ülke geneli, ikiz, kardeş olur dedik Aranızda kişiler arası anlaşma ile evladına kavuşan varmı ne düşünüyorsunuz paylaşırmısınız benimle hepinize sevgiler
Sizin de az kalmış, yavaş yavaş yapınca daha iyi oluyor aceleye getirmeden sakin sakin yapmak lazım. Biz dün tam 13 ayımızı doldurduk. Biz de şimdi mobilya seçme aşamasındayız, genel bir temizlik yaptım halı, perde v.s. eşyayı almadan halledeyim dedim bakarsın pat diye haber geliverir. Öbür arkadaşların anlattığı kadarıyla sürpriz yapan bebekler olabiliyor, fırsatım olmaz dedim. Temizlik işini hallettim, bir de eşyaları alırsak tamam inşallah. İlk etapta giyebileceği biraz kıyafet aldım, ayını bilmeyince fazla alamadım da, havlusu, biberonu v.s acil ihtiyaçlarını aldık. biraz hazırlık yapıp buzdolabına atayım diyorum, yaprak sardım, biraz da börek yapar atarsam, yakınımda akrabam yok çünkü yardım edecek yavaş yavaş kendim yapıyorum. Bizden öncekilerde 1 yılda alanlar var ama bu sene sıralar yavaş ilerlemiş, hayırlısı bakalım, sanki 1-2 aya gelir gibi geliyor bana :)Zamancım, şimdiden bu kadar naz yaptığına göre ah ah annesi ilerde nasıl çıtı pıtı bi kız olacak, tam cimcime... ah bir de okusak kavuşma hikayenizi :)
bizim de sıralar küt küt atarken birkaç aydır durdu nerdeyse. ama ben yine de kızım için bişeyler yapmak istiyorum, biliyorum belki çok var daha ama olsun, kendimi iyi hissettiriyor. odasının boyasını yaptırdık geçen gün. kız diye pembe seçtim :) çok klasik di mi :) ama açık bir pembe odasını temiz ve aydınlık gösterdi. bir de camını kapayan bir yığın ağaç vardı, onları budattırdım. oda artık tamamen ışık alabiliyor, aydınlık oldu. son olarak da avize ve dolabını aldım. internetten aldığım için dolabın kurulumu biraz uğraştıracak gibi ama önemli değil, kızım için uğraşmak hoşuma gidiyor :)
Ve kızıma ismini koyduk, artık ondan bahsederken ismiyle bahsediyoruz... Melina'm için geri sayım devam ediyor, inşallah hazırlıklarımız bitmeden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?