Çok doğru bir yerdesinMerhaba. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum, nihayet üye olabildim. Benim duygularımı ancak sizin anlayabileceginizi düşünüyorum. Yasamamis insanlar bizim her saniye kalbimizde yaşadığımız izdirabi anlayamaz. Biz erkek kaynaklı infertilite sebebiyle 4,5 senedir çocuk sahibi olamiyoruz. Azospermi durumu ve hücrelerde olgunlaşma sorunu var. Herkezin yaşamış olduğu hayal kırıklığı ve olumsuzlukları yaşadık. Tüp Bebek tedavisi nde şansımız in çok düşük olduğu söylendi. Oldum olası tüp bebek tedavi uygulaması na isinamadim ve doğal yolla olamayacak, uzun süreli uygulamaların hayal kırıklığı ndan fazlasını saglayabilecegine inanamadim. Küçük bir çocuk iken bile aklımın bir köşesinde hep küçük bir ruhun,minik bir bedenin varlığı mevcutken insanların neden hep kendi sagliklarini bozma, seneler kaybetme pahasina defalarca tedavide direttiklerini Anlayamamisimdir.
Bizde kısmet ise inşallah ekim ayında evliligimizin 5.senesinin tamamlanması ile çocuk sahibi olmak için basvuracagiz.
Geçen sene bu sebeple 1+1 olan evimizi satıp 3+1 bahçe katına tasindik. Bahçe Katı fakat önünde geniş bir bahçesi var ve güneş alıyor, rutubet de yok.
Sizce ev ziyareti esnasında evimizin bahçe katında olmasi sorun oluşturur mu?
Bebeğine kavuşan tüm annelere yavruları ile beraber, sağlık, huzur ve bereket dolu yıllar diliyorum.
Bu konuda eğer bilginiz var ise yardimci olabilirseniz içimi ferahlatmis olursunuz.
Çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılar♡
Zaman cim bayramlik alacaklar listesine beni ekle, biz oğlumuza Kavuştuk. Inşallah ramazan başında benimle başlayan bu seri en az 10 kişiye sevinç yaşatır. Beklemek zor diyenlere sesleniyorum hazırlık yapın, kısmet olmazsa kaygılarınız korkularınız daha sonra keşke her şeyini hazirlasaydim pismanligina dönüşecek hiç bırakmak istemeyeceksiniz. Ayrıca sırası artanlardan biriydim Rabbim bu bayramı kucagimiz dolu kutlamayi nasip edecek inşallah. Kavuşma hikâyemizi yazacağım ama söylemek istediğim önemli bir şey var sırası 1 olanlar son aşamada istenen evrakları hazırlasinlar biz evraklar yetişmedigi için 1 gece daha ayrı kaldık. Sabır kızlar sabır başka çaresi yok... kucağıma alır almaz kaygilarim başladı, bir ömür boyu bu duyguyla yaşayıp sırf reyting uğruna hayatları alt üst eden insanları kınıyorum. Inan in yaşayınca anlayacaksınız bu tv de program olacak bir durum değil çok mahrem çok özel.. Rabbim bizi evlatlarimizdan ayırmasın. Tekrar görüşmek üzere..
Çok doğru bir yerdesin
Bizim de azosperm yıllarca tedavi olduk
Şimdi kızımızı bekliyoruz
Evinin bahçe katında olması sorun değil aksine artı bir şey
Çocuğunuz bahçe de oynaya bilir
Kurum dan ev ziyaretine geldiklerinde bakıyorlar oyun oynaya bileceği yer varmı diye
Bu yüzden okula parka sağlık ocağı na yakınmı diye bakıyorlar
İnşallah çok sürmez kavuşursunuz
Nerden başvurcaksınız
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim. Istanbul dan basvuracagiz. Ekim ayında evliligimiz 5 senesini tamamlayacak. Sabırsızlıkla ekim ayını bekliyorum♥
Zaman cim bayramlik alacaklar listesine beni ekle, biz oğlumuza Kavuştuk. Inşallah ramazan başında benimle başlayan bu seri en az 10 kişiye sevinç yaşatır. Beklemek zor diyenlere sesleniyorum hazırlık yapın, kısmet olmazsa kaygılarınız korkularınız daha sonra keşke her şeyini hazirlasaydim pismanligina dönüşecek hiç bırakmak istemeyeceksiniz. Ayrıca sırası artanlardan biriydim Rabbim bu bayramı kucagimiz dolu kutlamayi nasip edecek inşallah. Kavuşma hikâyemizi yazacağım ama söylemek istediğim önemli bir şey var sırası 1 olanlar son aşamada istenen evrakları hazırlasinlar biz evraklar yetişmedigi için 1 gece daha ayrı kaldık. Sabır kızlar sabır başka çaresi yok... kucağıma alır almaz kaygilarim başladı, bir ömür boyu bu duyguyla yaşayıp sırf reyting uğruna hayatları alt üst eden insanları kınıyorum. Inan in yaşayınca anlayacaksınız bu tv de program olacak bir durum değil çok mahrem çok özel.. Rabbim bizi evlatlarimizdan ayırmasın. Tekrar görüşmek üzere..
Valla bizim tum evraklarimiz tamam. Anlamadim bende. Benim bildigim ziyaretten sonra sira soylenirdi.ya siz en başta evrak hazırlamadınız mı sağlık raporu biz hazırladık 2 ay sonra tek tek görüşmeye aldılar sonra 2 sonra ev ziyaretine gelicez sıranızı söylicez dedi uzmanımız sizinkine şaşırdım valla bende korkmaya başladım şimdi bunu okuyunca bizede bugün yarın gelecekler 2 ay doluyo
Demek oyle...ben diyordumda bizim ailedekileri inandiramadim 1.5 yil surer diyordum da sene sonu gelir diyorlardi. Evet riza, terk, sehir disi hepsine evet dedik. Ama ne zor ve yorucu bir surecmis kimsenin gucune gitmesin de hayallerime ulasmak neden bu kadar zor. Hayat adil degil.allah herkese sabir be gonul ferahligi versin.ev ziyaretinin güzel geçmesine sevindim
bacım maalesef daha önünüz de baya bir süreç var
ev ziyaretin den sonra eşinizle ve sizinle teke tek görüşme olucak bu görüşmde sizi daha iyi tanımak için sorular soruluyor
birdeeniz uzman için iyi geçtiyse sizden sağlık raporlarını falan istiyor
tüm bunlar nerden baksan 3 ay içinde oluyor
tüm evrak işlerini bitirip teslim edince birde dosyanın yazılıp onaylanmasını bekliyorsun
yani sırayı öğrenmek için nerden baksan 5-6 ay var
kısaca ilk müracaattan sonra kavuşmana kadar rıza bebek seçtiysen oda 1-1.5 yıl sürüyor
Hani bebek özlemi olduğu için bunları yaşaman gayet doğalSelam arkadaslar, bende burdaki herkes gibi evlat edinme surecini iyi kotu karisik duygularla yasiyorum. Bana biseyler oluyor sizede oluyormu merak ediyorum. Simdi hic aglanmayacak uzulmeyecek bir zaman gecirmem gerek tatil deyince akla hep guzel seyler gelir ya. Talihsizlik mi desem kozmik bir saka mi bilemedim. Aylar evvel yer ayirttigimiz otelde asiri yogunluk olunca diger noktasi olan 'family ' ekli baska bir otele yonlendirildik. Hakkatende family oteliymis coluk cocugu olmayan yok yeminle..herkesin hele o ruslarin ikiser ucer tatli mavis altin sacli bebekleri tatli oglanlar allahim hem seviniyorum onlari seyrederken hemde uzuluyorum.aksam miniklere eglence yapildi ben seyretmeye gittim bir erkek cocugu 2yasinda merdiven cikacak tuttum elinden nasil bakiyor bana yabanci tatli gozlerle. Dondum arkami gozlerim doldu. Olmuyor olmuyor odama cikip agliyorum. Kiskanclik mi bu.. cunku yegenimde var benim o kadar da bebek gormemis sevmemis biri degilim ama. Kendime soz gecirememek cok kotu. Gozyaslarima hakim olamiyorum.esim de rus kadinlarida bir basla irk canim diyerek birasini yudumluyor. Ben mi cok hassasim o mu cok duygusuz. Icim gidiyor o cocuklara...bilmiyorum. anne olmak istiyorum..
Selam arkadaslar, bende burdaki herkes gibi evlat edinme surecini iyi kotu karisik duygularla yasiyorum. Bana biseyler oluyor sizede oluyormu merak ediyorum. Simdi hic aglanmayacak uzulmeyecek bir zaman gecirmem gerek tatil deyince akla hep guzel seyler gelir ya. Talihsizlik mi desem kozmik bir saka mi bilemedim. Aylar evvel yer ayirttigimiz otelde asiri yogunluk olunca diger noktasi olan 'family ' ekli baska bir otele yonlendirildik. Hakkatende family oteliymis coluk cocugu olmayan yok yeminle..herkesin hele o ruslarin ikiser ucer tatli mavis altin sacli bebekleri tatli oglanlar allahim hem seviniyorum onlari seyrederken hemde uzuluyorum.aksam miniklere eglence yapildi ben seyretmeye gittim bir erkek cocugu 2yasinda merdiven cikacak tuttum elinden nasil bakiyor bana yabanci tatli gozlerle. Dondum arkami gozlerim doldu. Olmuyor olmuyor odama cikip agliyorum. Kiskanclik mi bu.. cunku yegenimde var benim o kadar da bebek gormemis sevmemis biri degilim ama. Kendime soz gecirememek cok kotu. Gozyaslarima hakim olamiyorum.esim de rus kadinlarida bir basla irk canim diyerek birasini yudumluyor. Ben mi cok hassasim o mu cok duygusuz. Icim gidiyor o cocuklara...bilmiyorum. anne olmak istiyorum..
Uzun sureli bir hamilelik donemi olacak anlasilan. Kiskanc degilim onun tam aksine. Kiymet kelimesinin sozluk anlamini bilmese de evliyiz raziyiz diyelim zamancim:) iyi geceler.Hani bebek özlemi olduğu için bunları yaşaman gayet doğal
Şuan çok hassas bir dönemdesin
İşte buda bizim hamilelik sürecimiz
Ama eşinin rus kadınları başka ırk diyip birasını içmesi ne bileyim ben kıskanç olduğum için buna çok kızardım çıngar çıkarırdım eşin çok şanslı kıymetini bilsin
Şu müge anlı iyice sinir etmeye başladı
Tamam kayıpların bulunması güzel cinayetlerin çözülmesi de güzel ama şu evlat edinilen çocukların sürekli aranması kabus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?