Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar ben 16 Mayıs itibariyle 40 yaşını doldurdum, ben başvuru tarihi itibariyle geçerli sanıyodum. Eşim az önce uzmanı aramış bizim uzman yokmuş, başka birisi size bebeği verdiğimiz tarih geçerli demiş
Bu durumda eğer daha fazla gecikirse bebeği almamız, bizim iş zora girecek. Eğer 1-2 aylık bebek gelecek olursa bize vermeyecekler böylece sıramız kayacak iyice Üzüldüm hayırlısı olur inşallah sıramızı da bir türlü öğrenemedik gitti yaa bizim uzman çok ketum söylemiyor
İnşallah bugün eşim ulaşabilir de öğrenir sıramızı...

lütfen yaşınız 40 olmadan başvurun yoksa bbebek alamıyorsunuz bir yakınım başvurdu yaş 40 bebek veremeyiz demişler çok üzülüyo pişman daha önce başvurmadığı için zaten 2 sene sonra bebek geliyo biran önce başvurun derim bende denedim 3 tüp bebek olmadı başvurdum yaşim daha 32 ama beklemek istemiyorum evlat sevgisinden mahrum ölmek istemiyorum komşum aldı okadar tatlı bir kızkı bizede umut oldu

yaşınız 40 olduğu için ve fazla beklemek istemezseniz koruyucu aile de olabilirsiniz. Bazı bebekler aileri tarafından bırakılıyor ve düzenli olarak ziyaret ediliyor. Bazıları ise bir daha aranıp sorulmuyor. İşte siz aranıp sorulmayan bir bebeği alıp, daha sonra evlat edinebilirsiniz. Bu arada uzmanınız aileyi arayıp rızasını alabilirse, bu süre daha da kısalır.

Allah hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanızı en kısa sürede nasip etsin

rüyan mübarek olsun anlatmayaydın iyidi kızın yakın zamanda gelecek inşallah namaz kılıyormusun kılmıyorsan iki rekat namaz kıl dua et hz aişenin hatrına dua et hz aişeye yasin oku dua et kızım tez zamanda gelsin diye çok güzel bir rüya

çok güzel anlatmışsınız gözyaşlarıyla okudum bende bebeğimi alınca en yakın zamanda inşallah paylaşıcam duygularımı çok heyecanlıyım bizde uzmanımızı bekliyoruz ev ziyaretine 2 ay içinde gelicem dedi ayın 24 ünde 2 ay bitecek gelince sıranızı söylicem dedi bugün yarın gelir inşallah

Aminn inşallah.
Uzmana ulaşamadık, sıramızın yaklaşmış olması lazım. Başvuru yapalı 13 ayı geçti, bizden öncekilerde 1,5 yıl olmadan alıyorlarmış kız bebekte, eğer tekli sıralara düşmüşsek tahminim 1-2 aya gelir gibi. Bakalım hayırlısı artık uzman ne diyecek

Namaz kılıyorum da hiç aklıma dediklerin gelememiş di yaparım inşallah
Teşekkürler Bacım

Dün eşim uzmanımızla görüşmüş maalesef sıramız daha çokmuş 15 demiş. Yılbaşında 30 du, çok ağır ilerliyor sıralar herhalde kışı bulacak gelmesi. Ben 1-2 aya gelir diyordum hayırlısı bakalım

merhabalar, yarın kurumdan ev ziyaretine geleceklerini söyleyen bir telefon aldım. ne yapmam lazım, özel hazırlıklar gerekli mi? bu aşamayı geçmiş olanlar yazabilir mi lütfen ?

merhabalar, yarın kurumdan ev ziyaretine geleceklerini söyleyen bir telefon aldım. ne yapmam lazım, özel hazırlıklar gerekli mi? bu aşamayı geçmiş olanlar yazabilir mi lütfen ?
ay ne güzel bende bekliyorum yakın zamanda sıranızı öğreneceksiniz hazırlık yapın bu önemli arkadaşıma geldi uzman çok memnun kaldı yaparsanız iyi olur önemsediğinizi gösterir çok ufak şeylerden mana çıkarıyorlar ben eşim balık tutmayı sever dedim uzmanımız eşiniz ozaman çok sabırlı balık tutmak sabır işi çocuk için iyi bişey dedi şaşırdım

Kendinizi çok kasmayın rahat olun önce. Bizi aradıklarında şükürki ev temizdi, akşamdan evi toparladım, 2-3 çeşit çayın yanına atıştırmalık hazırladım, bir şey yemediler zaten, öğle yemeğinden sonra geldikleri için. Ellerinde bir listeyle geldiler, buna göre yaşam öykünüzü yazın dediler, 5 tane aile fotoğrafı hazırlayın dediler. 2 uzman geldi bize, bizim uzman erkekti, yanında bir de bayan uzman geldi bizim başvurumuzu alan bayandı. Evi şöyle bir dolaştılar, çocuğun odası hangisi olacak dediler, eviniz hep böyle düzenlimi biz geliyoruz diyemi böyle dedi gülerek:) Benim genelde düzenlidir ama siz geleceksiniz diye tabiki fazla özendim dedim:) Büyük bir kitaplığımız var bu kitapların hepsini okudunuzmu dedi, bende bana ait olanların hemen hemen hepsini okudum dedim. Kapının girişinde yüklük gibi dolap yaptırmıştık, onun bile içine baktı çok şaşırdım. Allahtan ki düzenliydi dolabın içi:) Ama samimi bir havada geçti, dediğim gibi rahat olun bunların hepsi formalite. Çocuğun hangi eşya ve evin içinde büyüyeceğinden ziyade, sizin ruh sağlığınızı kontrol ediyorlar, o yüzden rahat olun.

teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığınız için. ben şimdi harıl harıl temizlik yapıyorum. iki gün sonra tatile çıkacağımız için ev felaket haldeydi. :) ilaçların çekmecede olup olmadığına bakıyorum ve temizlik malzemelerinin hepsini yerden mutfaktan alıp banyoya koyucam. atıştırmalık olarak fırından bişeyler alırım tam saat söylemediler çünkü. inşallah güzel geçer. dolaplara da bakıyorlarsa yandık :)

çok sürpriz oldu açıkçası 3 martta başvurmuştuk erken geliyorlar ziyarete. evde tek kişilik çocuk yatağı var kurmuştuk kaldırdık onu göstersem iyi olur herhalde. benim eşimde çok sever balık tutmayı onu da ekleyeyim uzmanımızla konuşurken :)

bu arada bizden fotoğrafları hikayemizi en baştan istediler tüm evraklarımız bitti heyete dahi girdik. kitap önerdiler iki tane okumamız için onları okuyordum arada. evi görüp gidicez dedi inşallah kitaptan sorular sormaz

Bacılar nasılsınız
Renklay inşallah ev ziyaretinde de güzel geçer
Bizim uzman tek gelmişti
Evde bakmadık yer bırakmadı
Dolap içleri dahil heryere baktı
Evde bize şunu bunu yapın eksikler var demedi ama her yere ince ince baktı
Yaklaşık 2 saat sürdü
Ama işte bu ziyaretler uzman dan uzmana değişiyor

sevgili Zaman, inşallah güzel geçer.
iki saat sürdüğüne inanamıyorum. genelde herkes 15 dk sürüyor diye yazdığını okumuştum.
evde bakmadık yer bırakmadı derken biraz açar mısın. beni 2 de aradılar. ben daha gevşek gevşek temizlik yapıyorum. ne yalan söyliyim çok da tertipli biri değilim normal sayılırım. bizim uzman çok ketum azıcıkda sevimsiz inşallah bakar gider :)

Bacım gözün korkmasın bizim uzman biraz nasıl desem farklı bir uzmandı çok etti bize
Sizin de öyle olacak diye bir şey yok
Bizim uzman evin krokisi ni çizmişti diğer arkadaşlar ın uzmanı bunu yapmadı
Tüm odaların dip köşe baktı diğerleri şöyle bir kapıdan bakıp çıkmış
Dolap içlerine baktı diğerleri kapağını bile açmamış
Bizim uzman banyoda petek varmı diye bile baktı klozet kapağına bile baktı ama diyorum ya bizim uzman böyle diğer leri toplasan 15 dk ancak duruyor bak yarın diceksin çok az durdular şöyle bir bakıp çıktılar boşuna stres yapmışım diye

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]

[tr]

[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]

[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]İstanbul -Rıza -Kız_ Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

inşallah öyle olur, inşallah yakın zamanda sıramızı söylerler de bu maceranın gerçek olduğunu hissederiz...

inşallah öyle olur, inşallah yakın zamanda sıramızı söylerler de bu maceranın gerçek olduğunu hissederiz...
İnşallah ama ne güzel ev ziyaretin erken oluyor bizim ki de erken olmuştu öyle çok beklememiştik
İnşallah çok güzel geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…