Bacım senle ben listenin gediklisi oldukhayırlı akşamlar .uzun zamandır giremedim topiğe.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.hoş geldiniz.umarım herşey gönlünüzce olur.ben hala beklemekteyim.bu gidişle zamandan sonra listenin baş kahramanı ben olacağım.,iki senemiz bitti.gerçi koruyucu aile olduktan sonra beklemekte yorucu olmadı.kızımla o kadar mutluyuz ki.zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz.okulu dersleri bi koşuşturmaca gidiyor.annemin kıymetini kızım geldikten sonra daha iyi anlamaya başladım.çocuk emek istiyor.her hareketimizi kontrol eder olduk.konuşmalarımız bile değişti.gelirmisin gidermisin :))) 40 yaşından sonra neler öğrendik :)) darısı sizlere inş .
yaşadığım mutluluğu tez zamanda sizlerin tatmasını canı gönülden diliyorum.görüşmek üzere sevgiyle ve umutla kalın...
Al benden de o kadarMüge Anlı'nın tv programında neredeyse hergün biri, biyolojik ailesini arıyor ya da tersi, evlat olarak verdikleri çocuklarını arayan kişiler... Mutlulukla izliyoruz belki biraz da endişeyle, biz neler yaşayacağız diye... Karmaşık duygular.
bugün ev ziyaretim gayet rahat ve şipşak geçti. evi beğendiler ama yorum yapmadılar. boşuna stres yapmışım her odaya bakıp birkaç soru sorup notlar alıp gittiler çünkü araçları bekliyormuş zamanları yokmuş. bizden haber bekleyin görüşmeler olacak sizinle ve eşinizle dedi. sıramızı ne zaman öğreneceğiz diye sordum. daha onaylama süreciniz var dedi. 6 ay ile 1 yıl arası sürebilirmiş bu görüşmeler. ondan sonra sır aya girecekmişiz. eşimde isyan ediyor neden yokuşa sürüyorlar geldiler gördüler o kadar testten çıktık uğraştık. iyi bir niyetle iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz neden zorlaştırıyorlar diyor sürekli. bende bu kural diyorum sadece bizim için geçerli değildir...Bacım gözün korkmasın bizim uzman biraz nasıl desem farklı bir uzmandı çok etti bize
Sizin de öyle olacak diye bir şey yok
Bizim uzman evin krokisi ni çizmişti diğer arkadaşlar ın uzmanı bunu yapmadı
Tüm odaların dip köşe baktı diğerleri şöyle bir kapıdan bakıp çıkmış
Dolap içlerine baktı diğerleri kapağını bile açmamış
Bizim uzman banyoda petek varmı diye bile baktı klozet kapağına bile baktı ama diyorum ya bizim uzman böyle diğer leri toplasan 15 dk ancak duruyor bak yarın diceksin çok az durdular şöyle bir bakıp çıktılar boşuna stres yapmışım diye
ev ziyaretinin güzel geçmesine sevindimbugün ev ziyaretim gayet rahat ve şipşak geçti. evi beğendiler ama yorum yapmadılar. boşuna stres yapmışım her odaya bakıp birkaç soru sorup notlar alıp gittiler çünkü araçları bekliyormuş zamanları yokmuş. bizden haber bekleyin görüşmeler olacak sizinle ve eşinizle dedi. sıramızı ne zaman öğreneceğiz diye sordum. daha onaylama süreciniz var dedi. 6 ay ile 1 yıl arası sürebilirmiş bu görüşmeler. ondan sonra sır aya girecekmişiz. eşimde isyan ediyor neden yokuşa sürüyorlar geldiler gördüler o kadar testten çıktık uğraştık. iyi bir niyetle iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz neden zorlaştırıyorlar diyor sürekli. bende bu kural diyorum sadece bizim için geçerli değildir...
yani söylediklerine göre, onların onayını bekleyecekmişiz anne baba olmaya uygun muyuz diye. nasıl bir süreç ki bu ? kitaplarla da ilgili olacak dedi. benim aklım karıştı onaylanmak bu kadar sürerse sıra beklemek kaç yıl sürer...
ya siz en başta evrak hazırlamadınız mı sağlık raporu biz hazırladık 2 ay sonra tek tek görüşmeye aldılar sonra 2 sonra ev ziyaretine gelicez sıranızı söylicez dedi uzmanımız sizinkine şaşırdım valla bende korkmaya başladım şimdi bunu okuyunca bizede bugün yarın gelecekler 2 ay doluyobugün ev ziyaretim gayet rahat ve şipşak geçti. evi beğendiler ama yorum yapmadılar. boşuna stres yapmışım her odaya bakıp birkaç soru sorup notlar alıp gittiler çünkü araçları bekliyormuş zamanları yokmuş. bizden haber bekleyin görüşmeler olacak sizinle ve eşinizle dedi. sıramızı ne zaman öğreneceğiz diye sordum. daha onaylama süreciniz var dedi. 6 ay ile 1 yıl arası sürebilirmiş bu görüşmeler. ondan sonra sır aya girecekmişiz. eşimde isyan ediyor neden yokuşa sürüyorlar geldiler gördüler o kadar testten çıktık uğraştık. iyi bir niyetle iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz neden zorlaştırıyorlar diyor sürekli. bende bu kural diyorum sadece bizim için geçerli değildir...
yani söylediklerine göre, onların onayını bekleyecekmişiz anne baba olmaya uygun muyuz diye. nasıl bir süreç ki bu ? kitaplarla da ilgili olacak dedi. benim aklım karıştı onaylanmak bu kadar sürerse sıra beklemek kaç yıl sürer...
Maşallah çok sevindimZaman cim bayramlik alacaklar listesine beni ekle, biz oğlumuza Kavuştuk. Inşallah ramazan başında benimle başlayan bu seri en az 10 kişiye sevinç yaşatır. Beklemek zor diyenlere sesleniyorum hazırlık yapın, kısmet olmazsa kaygılarınız korkularınız daha sonra keşke her şeyini hazirlasaydim pismanligina dönüşecek hiç bırakmak istemeyeceksiniz. Ayrıca sırası artanlardan biriydim Rabbim bu bayramı kucagimiz dolu kutlamayi nasip edecek inşallah. Kavuşma hikâyemizi yazacağım ama söylemek istediğim önemli bir şey var sırası 1 olanlar son aşamada istenen evrakları hazırlasinlar biz evraklar yetişmedigi için 1 gece daha ayrı kaldık. Sabır kızlar sabır başka çaresi yok... kucağıma alır almaz kaygilarim başladı, bir ömür boyu bu duyguyla yaşayıp sırf reyting uğruna hayatları alt üst eden insanları kınıyorum. Inan in yaşayınca anlayacaksınız bu tv de program olacak bir durum değil çok mahrem çok özel.. Rabbim bizi evlatlarimizdan ayırmasın. Tekrar görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?