- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
canım hiç sorma ya çok heyecanlıyım kızmı erkekmi bilmiyorum süpriz olacak bize .şimdiden mideme kraplar giriyor çağırdıklarında nasıl olurum bilmiyorum.Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsın.:))
selam arkadaşlar sabah görüşdüm 1. sıradayız artık .1 haftada 2 tane birden sıramız düştü darısı size ,şimdiden çok heyecanlıyım elim ayağıma dolandı .gelin diye ararsa heralde kalpden giderim
en sonunda bahar.... hadi inşallah çok iyi geçti... yazarsın....
selam arkadaşlar sabah görüşdüm 1. sıradayız artık .1 haftada 2 tane birden sıramız düştü darısı size ,şimdiden çok heyecanlıyım elim ayağıma dolandı .gelin diye ararsa heralde kalpden giderim
sonunda oldu arkdslar...kpıdan gırdı veeee,,,,sıze kotu bır haberım varrr dedı ve KABUL EDILDINIZZZ DEDIIII
ılk once korktumm
sonra dunyalar benım olduuu
bebegımıze ulamak yolunda hızla ılerlıoruzz
gorusmemız cok guzel gectııı
ınsallah rabbım herkesın gonlune gore verır....
arkadaşlar haberiniz varmı bilmiyorum ama sizlerin içinden biri zuhale arkaşımız bende dışardan takip ediyorum hatırlayanlar vardır sima mesela arkadaşımız şimdi dogal yoldan hamile oda başvurmuştu
merhaba kızlar evet ben yazıp yazmamakta kararsızdım bu sayfada belki yanlış anlaşılırım dedim çok farklı bi durum çünkü sıram ilerlemişti bu kışa kadar meleğime kavuşurum diyorken hamilelik haberini aldım şimdi ne yapacağım konusunda çok kararsızım ama gerçektende heyecan aynı bi değişiklik yok çünkü iki yollada bize Allahtan gelecekti...
benden de güzel bir haber....
kabul edildik... sıramız 14...1 yaş kız çocuğuna....
sima...... dikkatine güzelim...
oğul toprak seni de tebrik ederim...yazamadım... sevincini paylaşıyorum...
evde tadilat var uğrayamıyorum.herkese sevgilerimi yolluyorum
benden de güzel bir haber....
kabul edildik... sıramız 14...1 yaş kız çocuğuna....
sima...... dikkatine güzelim...
oğul toprak seni de tebrik ederim...yazamadım... sevincini paylaşıyorum...
evde tadilat var uğrayamıyorum.herkese sevgilerimi yolluyorum
merhaba kızlar evet ben yazıp yazmamakta kararsızdım bu sayfada belki yanlış anlaşılırım dedim çok farklı bi durum çünkü sıram ilerlemişti bu kışa kadar meleğime kavuşurum diyorken hamilelik haberini aldım şimdi ne yapacağım konusunda çok kararsızım ama gerçektende heyecan aynı bi değişiklik yok çünkü iki yollada bize allahtan gelecekti...
zuhale gözün aydın canım rabbim inşallah kucağına almayıda nasip etsinnn aminnn
bence hamileliğin ve sıran birliktre ilerlesin doğuma kadar bebek gelmemiş olursa sıranı dondurma şansın var öncelikle doğum yap bebeğini kucağına al ondan sonra istersen zaten sıranı iptal edebiliyorsun şimdi sıradan çıksan allah korusun bişey olursa sırandanda olmuş olacaksın bebeğini kucağına aldığın zaman sıradan çıkman daha mantıklı bence sonuçta iki bebeğe birden bakmak çok zor bunu hepimiz biliyoruz
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?