Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

çok sevindim çok az kaldı desenize :)) inşallah en kısa zamanda ararlar :))

Arkadaşlar hepinize çok teşekküederim, güzel haberi aldığımda sizlerle paylaşacağım.Allah hepinizin gönlüne göre versin

sonunda oldu arkdslar...kpıdan gırdı veeee,,,,sıze kotu bır haberım varrr dedı ve KABUL EDILDINIZZZ DEDIIII
ılk once korktumm
sonra dunyalar benım olduuu
bebegımıze ulamak yolunda hızla ılerlıoruzz
gorusmemız cok guzel gectııı
ınsallah rabbım herkesın gonlune gore verır....

canım çok sevindim gözünaydın

arkadaşlar haberiniz varmı bilmiyorum ama sizlerin içinden biri zuhale arkaşımız bende dışardan takip ediyorum hatırlayanlar vardır sima mesela arkadaşımız şimdi dogal yoldan hamile oda başvurmuştu

arkadaşlar haberiniz varmı bilmiyorum ama sizlerin içinden biri zuhale arkaşımız bende dışardan takip ediyorum hatırlayanlar vardır sima mesela arkadaşımız şimdi dogal yoldan hamile oda başvurmuştu

aaaaaa...hem şaşırdım hem çok sevindim...en son sıram ilerledi diye yamıştı.alla meleğinini yüzü suyu hürmetine verdi belki...allah tamamına erdirsin.ikisini de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

harika insanlarsınız...... söylemeden geçmek istemedm. doğurmala anne baba olunmuyor zaten. allh hepinize çookk mutlu olmayı ansip etsn inş..birtanesiniz balsnz cansınız anasınız!

merhaba kızlar evet ben yazıp yazmamakta kararsızdım bu sayfada belki yanlış anlaşılırım dedim çok farklı bi durum çünkü sıram ilerlemişti bu kışa kadar meleğime kavuşurum diyorken hamilelik haberini aldım şimdi ne yapacağım konusunda çok kararsızım ama gerçektende heyecan aynı bi değişiklik yok çünkü iki yollada bize Allahtan gelecekti...

canım niye yalnış anlaşılsın çook sevindim senin adına...Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini

benden de güzel bir haber....

kabul edildik... sıramız 14...1 yaş kız çocuğuna....

sima...... dikkatine güzelim...

oğul toprak seni de tebrik ederim...yazamadım... sevincini paylaşıyorum...

evde tadilat var uğrayamıyorum.herkese sevgilerimi yolluyorum

tebriklerrr hadi bakalım şimdi geri sayım başlasınnnn :))) sağlıkla hayırla gelsin kızın inşallahhhhh

tskk ederım cnm..
ama bıze daha sıramızı soylemedılerr..evrakları teslım ettıkten sonra heraldee..

yazdıklarınızın verdiginiz haberlerin sevincini paylaşıyorum.................ay ne güzel haberler bunlar........................sizlerde birilerine az da olsa ekmek. çay .şeker.....un.ne olursa sadaka verin.......sizde başkalarını sevindirin...............allah sizi sevindirdigi için.............olurmu kızlar........öpüldünüz..............

zuhale gözün aydın canım rabbim inşallah kucağına almayıda nasip etsinnn aminnn
bence hamileliğin ve sıran birliktre ilerlesin doğuma kadar bebek gelmemiş olursa sıranı dondurma şansın var öncelikle doğum yap bebeğini kucağına al ondan sonra istersen zaten sıranı iptal edebiliyorsun şimdi sıradan çıksan allah korusun bişey olursa sırandanda olmuş olacaksın bebeğini kucağına aldığın zaman sıradan çıkman daha mantıklı bence sonuçta iki bebeğe birden bakmak çok zor bunu hepimiz biliyoruz
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin aminnnnnn

çok sağol canım dondurma şansımın olduğunu bilmiyordum. İçimde hala korku var iptal edersem ve olmazsa bidaha başvurma şansım yokmuş. Eğer bilgin varsa dondurmak için ne yapmam gerekiyor en azından hemen dondurur başkalarını da sırasından etmem. şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…