Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

haber beklıyoruz dermancım tez zamanda

canım sımdı gordum sok ve sok oldum hadı hayırlısı bakalım desene tez zamnda sıran gelıcek cok sevındım akadasım hadı hayırlısı kolay gelsın ev ıslerıde :)

canım bu konuda ne denır ıcım burkuk ama hayırlısı olsun senın melegın zaten seni bekliyor bız senın yanındayız sakın üzülme bızıde habersız bırama :)

öyle düşünüyorum bende hayırlısı ne yapalım seninde gözün aydın görüşmelerin çabuk geçsin inşallah

zuhale canım çok geçmiş olsun lütfen kafanda büyütme herşeyin hayırlısı olsun .olumsuz düşünmemeye çalış Allah tamamına erdirsin

sağol canımartık umudu kestiğim için normal yaşatıma dönmeye çalışıyorum yalnız mide bulantısı bitiriyor beni. allah yardımcımız olsun...

canım benım varmı bır gelısme 18 ınde bıre bır gorusmemız var bızım heyecan dorukta sende ne var yok :)

bızım bırebır gorusmemız olumlu gectıı kabul edıldık..:)

sımdı ıste saglık raporunu fln goturcez sıramızı ogrencez.eve resmı yazının gelmesını beklıoduk ve geldı dunn...

anlamadım yaaaa sımdı eve yazı gelmesı falan ıstanbuldan basuru yapmıs olan arkadaslarımızı bızım ev zıyaretımız yapıldı bıre bır gorusme ıcın randevu aldık sonra da saglık raparu ıstamıyceklermı bır de eve YAZININ GELMESINIMI BEKLIYCEZ.

bızım bırebır gorusmemız olumlu gectıı kabul edıldık..:)

sımdı ıste saglık raporunu fln goturcez sıramızı ogrencez.eve resmı yazının gelmesını beklıoduk ve geldı dunn...

canım resmı yazı ne bızde pazartesı gunu bıre bır gorusmemız var bızde ondan sonra saglık raporunu goturucez ınsallah kabul edıldınız dıye ne zamn söylıycekler cok merak edıyorum :)

selam canım varmı bır gelısme nasılsın gıttınmı doktora habersız bırakma bızlerı

canım resmı yazı ne bızde pazartesı gunu bıre bır gorusmemız var bızde ondan sonra saglık raporunu goturucez ınsallah kabul edıldınız dıye ne zamn söylıycekler cok merak edıyorum :)

resmıı yazı sız bırebır gorusmeye gıdıp kabul edıldıkten sonra goturecegınız evraklatın yazılı oldugu bı kagıt.yanııı saglık raparu adlı sıcıl kaydı gıbı ıstenılen selerın yazılı oldugu bı evrak lıstesı...

kabul edıldıgınızı de bı ze dedıklerı gıbı heralde,gorumenızın sonunda hmn soluolar..

ınsaallah hepımız ıcınde en hayırlısı olurrr..
OGLUMA KAVUSMA HEYECANI SARDII..

BU konuya bir göz atmak istedim ve okuduklarım harikaydı. Bir çocuk annesi olan ben üstelikte çocugu 30 yaşına gelmiş yaşlı bir anne olan ben biliyorum ki; bir çocugu dogurdugunuz an değil onu büyütürken seviyorsunuz. İlk hecesi ilk adımı ilk dişi hepsi bir heyecana neden olup kalbinizi titretiyor.

Tüm bunlara birde büyüteceginiz evlada bir ev vermiş olmanız ona hiç bir çıkar gözetmeksizin zamanınızı sevginizi sabrınızı veriyor olmanız hepinizin önünde saygıyla eğilmeme neden oluyor...

İhticacı olan her çocuga sizin gibi anneler nasip etsin Rabbim saygı ve sevgilerimi yolluyorum sizlere...

Teşekkürler. Ne kadar güzel sözler söylemişsiniz.İyi ki sizin gibi düşünen insanlar var,böyle sözler duyunca mutlu oluyorum.Etrafımda hala öyle cahil insanlar var ki,halbuki anlayamıyorlar bizim gibi düşünen insanlar ne kadar mutlu.

merhaba konuyu okurken çok duygulandım bende 14 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadı bu kadar sene
hep istedim ümidimi kırmadım ama allahın bildiğ var dedim her zaman,
evlat edinenleri tebrik ediyorum harikasınız allah kalbinize göre versin.....:97:

ben evlat edinildiğimi öğrendiğimde 23 yaşındaydım ve 3 aylık evliydim.iyki eşim yanımdaydı yoksa çok daha buhranlı bir dönem olurdu benim için.hikayem öyle uzun ki anlatıp kimseyi sıkmayayım ama evlat edinmek isteyen arkadaşları tebrik ediyorum.bu çok zor bir karar.ben annemin neler yaşamış olabileceğini şimdi bir anne olarak daha iyi anlıyorum.gerçeği öğrenmek hayatımda pek fazla birşeyi değiştirmedi aslında.hayıflandığım tek şey 4 tane kardeşim olmasına rağmen bu sevgiyi hiç tadamamış olmak.hepsiyle görüştüm ama bana eşimin akrabalarından daha yakın gelmediler.genetik anne ve babamı da hiç görmek istemedim,kızgın olduğumdan değil belki korktuğumdan.bunu sadece vazifem olduğunu düşündüğüm için ileri bir tarihe bıraktım.
iyki de almışlar beni okutmuşlar,terbiye etmişler.arkadaşların söylediği gibi bu bir nasip meselesi.sevgi emek istiyor.tüm arkadaşlar hayırlısını istesinler,nasiplerine düşen de gönüllerindeki gibi olsun diyorum

30 yaşında ''yaşlı anne'' mi olunuyor arkadaşım şimdi sen beni çok ama çok üzdün yani 30yaşında olup da hiç evlenmemiş olan üyeler var ya da 30undan çok sonra anne olabilecek olan 30 ileri bir yaş mı ki annelik için ?????

Son düzenleme:

Sanırım dikkatinizden kaçmış....çocuğu 30 yaşına gelmiş yaşlı bir anne diye belirtmiş hanımefendi ....
30 yaşında yaşlıyım dememiş....

sanırım dikkatinizden kaçmış....çocuğu 30 yaşına gelmiş yaşlı bir anne diye belirtmiş hanımefendi ....
30 yaşında yaşlıyım dememiş....

ayyyy evet yaa sana teşekkürler paylaşana da çok pardon yalış anladıgım için yazılanlar beni darmaduman etmişş anlaşılan kazı koz anlamışım

Arkadaşlar merhaba,

Bebeklerini alan annelere birşey sormak istiyorum ; miniklerin sağlık kontrollerini nasıl yaptırdınız, bildiğim kadarıyla dosyasında doktorum verdiği doğum raporuna benzer birşey oluyor ancak normalde yenidoğanlara topuktan alınan kanla vs. zeka, kalıtsal hastalık riski ve birkaç önemli noktayı daha aydınlatan testler yapılması gerekli. Bunları yaptırdınız mı acaba ?

Ben başvuru yaptıktan sonra sıram gelmeden önce hamile kalmıştım ve kaydımı dondurmuştum ama bebeğim 24 haftalık doğdu ve yaşamadı, ardından 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ancak o da 20 haftalık erken doğum oldu ve yaşamadı. Tüm bunlar Mayıs 2010 ve Haziran 2011 arasında, 11 ayda yaşandı yani

Her 2 gebelikte 5 senedir devam eden tüp bebek denemelerinde oluşan gebelikler idi. Bir daha tüp bebek denemesi yapmayacağım. Miniğimi bir an evvel almak, sonrasında doğal yolla olursa da ona bir kardeş vermek istiyoruz.

Sizlerin deneyimleri benim için çok önemli.

Herkese sevgiler,

Angelica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…