PinkRose arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın mesajlarım 100 e ulaşmadığı için cevap yazamıyorum.Teşekkürederim güzel dileklerin için bizim durumda bir değişiklik yok heyecanla bekliyoruz herşeyin hayırlısı :)güzel haberi aldığımda sizinle mutlaka paylaşağım herkese iyi hafta sonları
coookk sevındımmm....darısı basımıza . ne zmn nerden basvurmustunn..ne kdr surdu bebegıne kavusma zmanın????
bılgılendırırsen sevınırımm
benden de güzel bir haber....
kabul edildik... sıramız 14...1 yaş kız çocuğuna....
sima...... dikkatine güzelim...
oğul toprak seni de tebrik ederim...yazamadım... sevincini paylaşıyorum...
evde tadilat var uğrayamıyorum.herkese sevgilerimi yolluyorum
canım bu konuda ne denır ıcım burkuk ama hayırlısı olsun senın melegın zaten seni bekliyor bız senın yanındayız sakın üzülme bızıde habersız bırama :)
zuhale canım çok geçmiş olsun lütfen kafanda büyütme herşeyin hayırlısı olsun .olumsuz düşünmemeye çalış Allah tamamına erdirsin
canım benım varmı bır gelısme 18 ınde bıre bır gorusmemız var bızım heyecan dorukta sende ne var yok :)
bızım bırebır gorusmemız olumlu gectıı kabul edıldık..:)
sımdı ıste saglık raporunu fln goturcez sıramızı ogrencez.eve resmı yazının gelmesını beklıoduk ve geldı dunn...
öyle düşünüyorum bende hayırlısı ne yapalım seninde gözün aydın görüşmelerin çabuk geçsin inşallah
sağol canımartık umudu kestiğim için normal yaşatıma dönmeye çalışıyorum yalnız mide bulantısı bitiriyor beni. Allah yardımcımız olsun...
selam canım varmı bır gelısme nasılsın gıttınmı doktora habersız bırakma bızlerı
canım resmı yazı ne bızde pazartesı gunu bıre bır gorusmemız var bızde ondan sonra saglık raporunu goturucez ınsallah kabul edıldınız dıye ne zamn söylıycekler cok merak edıyorum :)
BU konuya bir göz atmak istedim ve okuduklarım harikaydı. Bir çocuk annesi olan ben üstelikte çocugu 30 yaşına gelmiş yaşlı bir anne olan ben biliyorum ki; bir çocugu dogurdugunuz an değil onu büyütürken seviyorsunuz. İlk hecesi ilk adımı ilk dişi hepsi bir heyecana neden olup kalbinizi titretiyor.
Tüm bunlara birde büyüteceginiz evlada bir ev vermiş olmanız ona hiç bir çıkar gözetmeksizin zamanınızı sevginizi sabrınızı veriyor olmanız hepinizin önünde saygıyla eğilmeme neden oluyor...
İhticacı olan her çocuga sizin gibi anneler nasip etsin Rabbim saygı ve sevgilerimi yolluyorum sizlere...
bu konuya bir göz atmak istedim ve okuduklarım harikaydı. Bir çocuk annesi olan ben üstelikte çocugu 30 yaşına gelmiş yaşlı bir anne olan ben biliyorum ki; bir çocugu dogurdugunuz an değil onu büyütürken seviyorsunuz. Ilk hecesi ilk adımı ilk dişi hepsi bir heyecana neden olup kalbinizi titretiyor.
Tüm bunlara birde büyüteceginiz evlada bir ev vermiş olmanız ona hiç bir çıkar gözetmeksizin zamanınızı sevginizi sabrınızı veriyor olmanız hepinizin önünde saygıyla eğilmeme neden oluyor...
Ihticacı olan her çocuga sizin gibi anneler nasip etsin rabbim saygı ve sevgilerimi yolluyorum sizlere...
30 yaşında ''yaşlı anne'' mi olunuyor arkadaşım şimdi sen beni çok ama çok üzdün yani 30yaşında olup da hiç evlenmemiş olan üyeler var ya da 30undan çok sonra anne olabilecek olan 30 ileri bir yaş mı ki annelik için ?????
sanırım dikkatinizden kaçmış....çocuğu 30 yaşına gelmiş yaşlı bir anne diye belirtmiş hanımefendi ....
30 yaşında yaşlıyım dememiş....
zuhale haber yokmu canım yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?