benden de güzel bir haber....
kabul edildik... sıramız 14...1 yaş kız çocuğuna....
sima...... dikkatine güzelim...
oğul toprak seni de tebrik ederim...yazamadım... sevincini paylaşıyorum...
evde tadilat var uğrayamıyorum.herkese sevgilerimi yolluyorum
merhaba kızlar evet ben yazıp yazmamakta kararsızdım bu sayfada belki yanlış anlaşılırım dedim çok farklı bi durum çünkü sıram ilerlemişti bu kışa kadar meleğime kavuşurum diyorken hamilelik haberini aldım şimdi ne yapacağım konusunda çok kararsızım ama gerçektende heyecan aynı bi değişiklik yok çünkü iki yollada bize Allahtan gelecekti...
çok sağol canım dondurma şansımın olduğunu bilmiyordum. İçimde hala korku var iptal edersem ve olmazsa bidaha başvurma şansım yokmuş. Eğer bilgin varsa dondurmak için ne yapmam gerekiyor en azından hemen dondurur başkalarını da sırasından etmem. şimdiden teşekkürler...
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :))
canım bildiğim kadarıyla kuruma bi dilekçe yazılıyor durumunu belirtici ondan sonra doğuma kadar dondurabiliyorsun ama en doğru bilgiyi kurumdan alabilirsin en sağlıklısıda bu olur benim bir arkadaşımda sıradayken hamile kaldı bebeğini kucağına alana kadar sırasını dondurmuştu şu an için sıran ilerlesin bence bişey yapma doğumdan önce sıra gelirse eğer kurumla konuşup ozaman dondurursun sıranı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh aminnnnnn
ayyy ne güzel haberlerle dolmuş bugün burası:)
zuhale senin adına çok sevindim, sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini -umarım
denizverdi sana da hayırlı olsun, sen öğrendiğine göre bugün yarın bizi de ararlar herhalde, senle hep arka arkaya gidiyoruz çünkü:)
pekçok olumsuz aşılama ve tüp denemesinden sonra biz evlatlık almaya karar verdik , başvurduk, sıraya girdik, geçen ay geldi sosyal hizmet görevlisi ev ziyaretinide hallettik. Şimdi sadece sıramızı bekliyoruz derken... 15 gün geçti günüm ama 25-26 günlük hiç aksamayan bir periyodum vardır normalde ama bu aralar biraz yoğun oldupğum ve artık pekde beklentim olmadığı için başta çok umutlanmadım ( bide önceden olumsuz sonuçlanan 3 gebeliğim olguğu vepek çoğunu bildiğim için bu belirtiler bile psikolojik olabilir diye) yinede umutlanmak istemiyorum hala karnım ağrıyor, zaman zaman sancı giriyor, göğüsler şiş uçları sütyenden bile mahvoluyor psikolojim berbat ve bu ihtimalin varlığı bile beni alt üst etmeye yetti. Bu gün öğleden sonra gitcem doktora ...diyorum ki inşallah bir beklerken iki olsunlar ( Kızımız zaten 2012 mart gibi yuvadan gelcek) bu umutlanmamış halim :)
hayırlısı canım ama iyi düşün derim ben 2 bebek olucak ve ikiside aynı zamanlarda olucak.
Evet kızlar tedavisiz medavisiz 5 haftalık hamileyim inanamıyorum doktorumda inanamadı kocam şokta.
aslında haklısın bu gün kafamı çok kurcaladı ama onuda istiyorum bunların bu günümün sebebi sanki o gibi. benim bi sorunumda tüp bebek tutsa bile gelişmiyordu kalp atışlarını duyamıyorduk bakalım rabbim inşallah bu gelişirde o zaman düşünürüm ama şimdiden kendimi o kadar şartlamak istemiyorum. çabuk olsun diye bazı kriterleri hafif tutmuştuk belki bir müddet ertelemenin bir yolunu buluruz ama durumum iyi çok şükür bakabilirim gönlümde almaktan yana. offff of hala inanamıyorum.....
kızlar iyiki sıramı dondurmamışım dün kanamam oldu biraz, ultrasonda bakıldı kese var meleğimi göremediler 10 gün sonra tekrar bakılacak hala göremezlerse kürtaj olucam malesef...
zühale hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sakın üzülme sonuçta yolda sana gelmeyi bekleyen bir meleğin var herhalikarda anne olacaksın rabbim hayırlısını sağlıklısını hayırlı zamanda nasip etsin aminnnn
zuhale hayırlısı olsun bebeğin nasıl gelicekse gelicek her iki yolda ALLAH tan cnm hayırlısıyla vede sağlıkla gelsinde doğursanda bir doğurmasanda yüce rabbim nasip etsin yeterki her iki yolda onun vergisi..
derman varmı arayan soran haydi hayırlısı cnm bekliyoruzz:))
kızlar iyiki sıramı dondurmamışım dün kanamam oldu biraz, ultrasonda bakıldı kese var meleğimi göremediler 10 gün sonra tekrar bakılacak hala göremezlerse kürtaj olucam malesef...
zuhale hayırlısı olsun bebeğin nasıl gelicekse gelicek her iki yolda ALLAH tan cnm hayırlısıyla vede sağlıkla gelsinde doğursanda bir doğurmasanda yüce rabbim nasip etsin yeterki her iki yolda onun vergisi..
derman varmı arayan soran haydi hayırlısı cnm bekliyoruzz:))
canım yok ya bekliyorum herşeyin hayırlısı diyorum ama ay sabrım kalmadı artık 6 yıl dayandım şu bikaç gündür sabredemez oldum
canım yok ya bekliyorum herşeyin hayırlısı diyorum ama ay sabrım kalmadı artık 6 yıl dayandım şu bikaç gündür sabredemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?