Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ne güzel bi haber sıran inşallah çabuk çabuk ilerlesin ve meleğine bi an önce kavuş, tabi burdaki herkes içinde :)

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :))

canım bildiğim kadarıyla kuruma bi dilekçe yazılıyor durumunu belirtici ondan sonra doğuma kadar dondurabiliyorsun ama en doğru bilgiyi kurumdan alabilirsin en sağlıklısıda bu olur benim bir arkadaşımda sıradayken hamile kaldı bebeğini kucağına alana kadar sırasını dondurmuştu şu an için sıran ilerlesin bence bişey yapma doğumdan önce sıra gelirse eğer kurumla konuşup ozaman dondurursun sıranı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh aminnnnnn

ayyy ne güzel haberlerle dolmuş bugün burası:)
zuhale senin adına çok sevindim, sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini -umarım
denizverdi sana da hayırlı olsun, sen öğrendiğine göre bugün yarın bizi de ararlar herhalde, senle hep arka arkaya gidiyoruz çünkü:)

pekçok olumsuz aşılama ve tüp denemesinden sonra biz evlatlık almaya karar verdik , başvurduk, sıraya girdik, geçen ay geldi sosyal hizmet görevlisi ev ziyaretinide hallettik. Şimdi sadece sıramızı bekliyoruz derken... 15 gün geçti günüm ama 25-26 günlük hiç aksamayan bir periyodum vardır normalde ama bu aralar biraz yoğun oldupğum ve artık pekde beklentim olmadığı için başta çok umutlanmadım ( bide önceden olumsuz sonuçlanan 3 gebeliğim olguğu vepek çoğunu bildiğim için bu belirtiler bile psikolojik olabilir diye) yinede umutlanmak istemiyorum hala karnım ağrıyor, zaman zaman sancı giriyor, göğüsler şiş uçları sütyenden bile mahvoluyor psikolojim berbat ve bu ihtimalin varlığı bile beni alt üst etmeye yetti. Bu gün öğleden sonra gitcem doktora ...diyorum ki inşallah bir beklerken iki olsunlar ( Kızımız zaten 2012 mart gibi yuvadan gelcek) bu umutlanmamış halim :)

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :))

amin sağol canım

çok sağol canım verdiğin bilgi içime su serptti korkularım azaldı diyebilirim :)

çok teşekkürler canım. seninde hayırlı haberleini alırız inşallah

hayırlısı canım ama iyi düşün derim ben 2 bebek olucak ve ikiside aynı zamanlarda olucak.

Evet kızlar tedavisiz medavisiz 5 haftalık hamileyim inanamıyorum doktorumda inanamadı kocam şokta.

hayırlısı canım ama iyi düşün derim ben 2 bebek olucak ve ikiside aynı zamanlarda olucak.

aslında haklısın bu gün kafamı çok kurcaladı ama onuda istiyorum bunların bu günümün sebebi sanki o gibi. benim bi sorunumda tüp bebek tutsa bile gelişmiyordu kalp atışlarını duyamıyorduk bakalım rabbim inşallah bu gelişirde o zaman düşünürüm ama şimdiden kendimi o kadar şartlamak istemiyorum. çabuk olsun diye bazı kriterleri hafif tutmuştuk belki bir müddet ertelemenin bir yolunu buluruz ama durumum iyi çok şükür bakabilirim gönlümde almaktan yana. offff of hala inanamıyorum.....

Hayırlı olsun canım okuyunca gözlerim doldu , çok sevindim .Allahım böyle güzel müjdeleri bizlerede nasip etsin:)

PinkRose arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın mesajlarım 100 e ulaşmadığı için cevap yazamıyorum.Teşekkürederim güzel dileklerin için bizim durumda bir değişiklik yok heyecanla bekliyoruz herşeyin hayırlısı :)güzel haberi aldığımda sizinle mutlaka paylaşağım herkese iyi hafta sonları

arkadasla bebek sahıbı olacaklar sızın adınıza cok sevındım allah hayırlı saglıklı bır sekılde sahıp olmanızı nasıp etsın sevgıler :)

kızlar iyiki sıramı dondurmamışım dün kanamam oldu biraz, ultrasonda bakıldı kese var meleğimi göremediler 10 gün sonra tekrar bakılacak hala göremezlerse kürtaj olucam malesef...

kızlar iyiki sıramı dondurmamışım dün kanamam oldu biraz, ultrasonda bakıldı kese var meleğimi göremediler 10 gün sonra tekrar bakılacak hala göremezlerse kürtaj olucam malesef...

zühale hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sakın üzülme sonuçta yolda sana gelmeyi bekleyen bir meleğin var herhalikarda anne olacaksın rabbim hayırlısını sağlıklısını hayırlı zamanda nasip etsin aminnnn

zuhale hayırlısı olsun bebeğin nasıl gelicekse gelicek her iki yolda ALLAH tan cnm hayırlısıyla vede sağlıkla gelsinde doğursanda bir doğurmasanda yüce rabbim nasip etsin yeterki her iki yolda onun vergisi..
derman varmı arayan soran haydi hayırlısı cnm bekliyoruzz:))

sağolun sima ve pinkrose bende hep hayırlısı diye dua ediyorum zaten demekki bizim için hayırlısı buymuş.

merhaba arkadaşlar neler olmuş aaaaaa benim annem ameliyat oldu rahimi alındı ur olmuş urla beraber rahimide aldılar neyse hamileler falan var hepinize çok sevindim hayırlısı diyelim benim ne arayan var ne soran sosyal esirgemeden bende hayırlısı dedim bekliyorum hepimiz için ne hayırlı olacaksa o olsun

zuhale canım çok geçmiş olsun lütfen kafanda büyütme herşeyin hayırlısı olsun .olumsuz düşünmemeye çalış Allah tamamına erdirsin

canım bu konuda ne denır ıcım burkuk ama hayırlısı olsun senın melegın zaten seni bekliyor bız senın yanındayız sakın üzülme bızıde habersız bırama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…